- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
19_OsY_81 #28979 üzenetére
szoktam használni a skype-ot, de nekem még nem okozott problémát, az is igaz, hogy én nem mozgattam át sd-re. a másik meg, hogy a skype most még nincs fent. szóval nem az lesz a ludas. egyenlőre most próbálgatom kártya nélkül a telefont. még csak fél napja sincs, hogy kivettem. szóval messzemenő következtetéseket nem vonnék le... de eddig még nem állt meg, az tény. úgy gondolom, hogy 1 hétig most tolom kártya nélkül, ami a csövön kifér, akkor majd csak kiderül. az az igazság, hogy tényleg sok hiba forrásai általában az sd kártyák. a telefonom nemrég szervizben volt, alaplapcsere, mert melegedett és újraindult. amikor visszakaptam szervizből, bepattintottam a micro sd-t és formázás meg minden nélkül használtam tovább. hát meg is lett az eredménye. rengeteg újraindulás. aztán leformáztam és atom stabil lett a vas. de hogy most mi lehet a gond pontosan... azt még nem tudom. nem lenne rossz ha itthoni keretek között megoldódna valahogy, mert már elég uncsi. és semmi kedvem szervizbe hurcolni a telót. legutóbb az alaplapcsere miatt 1 hónapig volt ott. :S
a kártyát most leformáztam a számítógépen és tesztelgettem. hozza az elvárt sebességeket. így, amatőr szemmel, nincsen baja.
mindegy, nem szaporítom tovább a szót, remélem kiderül mielőbb a hiba pontos oka. majd beszámolok róla. -
LouiS22
veterán
válasz
19_OsY_81 #13624 üzenetére
A telefon csak azt csinálja, amire programozták, illetve amit te megadtál neki. Vegyél egy nagy levegőt, és fuss neki újra.
A legtisztább az lenne, ha .csv formátumban ki tudnád menteni egy fájlba a névjegyeidet.
Ha ez megvan, akkor nézd meg a gmail-ben, hogy biztosan törölve van-e minden névjegyed, nincs-e egy almappában. Van egyéb névjegyek és legtöbbet keresett névjegyek is, ezt is vedd számításba.
Ha sem a telefonon, sem pedig a google-ban nincs névjegy, és megvan a .csv, akkor szépen importáld be a .csv-t a google-ba, és hagyd, hogy a szinkron lefusson.
Mivel a szinkron biztosan jó, és biztosan működik ide-oda, így sajnos az van, hogy te nem csinálsz jól valamit.
-
19_OsY_81
aktív tag
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
19_OsY_81 #12684 üzenetére
Hmmm... most meg a szemem láttára pakolja be a Gmailes Címtáram alá a névjegyeket...
) Érti ezt a fene...
Mitől indult el ez most....???
Akkor a kérdés már csak ez:
Ez azt jelenti, ha ne adj isten lesz majd egy új Androidos telóm, akkor automatice ott leszenk azon is a névjegyek?
Bár a válasz is már kezd kézenfekvő lenni...
-
kosturica
őstag
válasz
19_OsY_81 #11886 üzenetére
Az hogy egy telefon használat közben melegszik, az teljesen normális. Extrém melegedéseket tud produkálni az internetezés 3G-n, wifin, játékok futtatása, GPS, film nézés stb. Ez minden telefonon így van. A régi Nokiáim úgy melegedtek ilyenkor, hogy azt hittem megolvad a hátlap
.
A baj azzal kezdődik, ha ez újraindulásokkal párosul, addig kár a paranoia!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
19_OsY_81 #8647 üzenetére
sikerült azóta felrakni ? megmukkan neked magyarul? nekem felment de csak angolul izél. ott a sok nyelvi fájl sounds mappában, de választani sehol nem lehet. mi alapján választja ki mégis pont az angolt ? ha legyalulom és csak magyar, akkor meg újra letölti az egészet ... wtf !?
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
racerx
őstag
válasz
19_OsY_81 #8647 üzenetére
Passz, de nekem tegnap a navigon ausztriából nem akart hazatervezni pedig minden be volt állítva (autó, fizetős út stb stb.) A sygic vagy a coopilot( már nem emlékszem) olyan uton akart hazahozni hogy csak röhögtem.Azt maradatam a motonavnál (ami fapad ), de navigációra szvsz a legjobb. Ez van.
-
delbarta
senior tag
válasz
19_OsY_81 #8648 üzenetére
Általában rá van írva, de ha mégsem, próbáld ezzel: SD Card Speed Tester
-
Dinamiq
tag
válasz
19_OsY_81 #6413 üzenetére
Nekem megy. De ne bánd annyira. Egy erőmű is kevés ilyenkor a telefonnak.
Mondjuk lehet én csináltam valamit rosszul. Lehet nem volt töltőn közben a telefon rendesen. EDGE és 3G közt ugrált a vétel, de ment szépen. Így, miközben töltőn volt, úgy kb. 1-1,5 óra alatt közel 10%-ot merült az akksi. Semmi nem zabálta még így. De tényleg lehet, hogy nem dugtam be rendesen a töltőt. Mert ez nagyon soknak tűnik. Holnap ismét kipróbálom és megírom majd, hogy mi volt.
-
LouiS22
veterán
válasz
19_OsY_81 #6400 üzenetére
Sok program készítője most aktiválja ezt a lehetőséget, úgyhogy ha lejjebb görgeszt a program leírásánál, akkor oda van írva - de ez nem általános. A legegyszerűbb, ha letöltöd és megnézed. Esetleg google a programra, valószínűleg van hivatalos oldala és ott könnyebben megtalálod, sőt, még jobb: írhatsz a fejlesztőnek, hogy tegye bele ezt a funkciót.
-
Integra
titán
válasz
19_OsY_81 #5570 üzenetére
ez is egy akkora marhaság amúgy..
már a mikroszoft is rájött, hogy felrakja az összes nyelvezetet és mindenki azt tölti le a win7-hez amire szüksége van. érthetetlen hogy a gúgöl még mit pöcsöl ezzel. hát kit zavar, hogy melyik karakter/szótár készletet tölti fel az ugyanolyan telefonjára??? -
N4ri87
senior tag
válasz
19_OsY_81 #5583 üzenetére
Ezt miből gondolod? Én is utána akartam nézni, de htc.com nem túl informatív az userekkel. Nade miért vonták vissza? Mégiscsak voltak létező és bosszantó hibák? (Én tapasztaltam párat, volt is factrory reset. De nekem az üzemidő még mindig rosszabb, mint volt)
Elképzelhető, hogy kidobnak egy javított változatot?
más:
fentebb írta valaki, hogy a beépített böngésző tekerte a prociját. Hogy lőte le és hogy jött rá, hogy a böngésző a ludas?szerk.: Örülnék, ha nem kéne mindenféle app ahhoz, hogy lássam mi mennyit fogyaszt a CPUból.
-
Gubro
senior tag
válasz
19_OsY_81 #4427 üzenetére
Ez nem igaz, az Android Market hozzáférés nem telefon, hanem helyfüggő, így ha Magyarországra adod el, az ottani kártyákkal nem fog menni a fizetős része a Marketnek. Teljesen minegy, hol vetted. A Magyarországon vett telefonokon is megy buhera nélkül a Market Angliában.
-
zozo2001hu
tag
válasz
19_OsY_81 #3237 üzenetére
Bármennyire is kellemes a felülete és ígéretes próbálkozás a nimbuzz, jelenleg még nagyon bugos.
Nekem pl. skype account-nál 10 üzenetből 5-öt nem vitt át egymás után. Volt is balhé belőle másnap, mert egy program rosszul lett lebeszélve a hiányos kommunikáció miatt.
Próbáljátok ki, hogy számítógépre küldtök valakinek 10 skype üzenetet:
egy, kettő, három, négy .... stb. egymás után viszonylag gyorsan.
Nem fog átmenni minden üzenet, ezt többször is kipróbáltuk.
Egyenlőre mentem vissza fring-re, bár ott vannak reklámok, de legalább megbízhatóan működik rajta a skype chat.
Nagyon kellene már egy natív skype kliens egyébként.
-
erre
csendes tag
válasz
19_OsY_81 #735 üzenetére
Szia!
Enegem az érdekelne hogy milyen aksi időről tudsz te beszámolni. Ugye nem igaz hogy a nap végén már sporolni kell a használattal nehogy lemerüljön.
Neked ez az első érintőkéernyős telefonod? Egy kicsit bizonytalan vagyok, mert én qwerty -ről váltanék erre. Konkrétan Nokia e71 -ről.
Egy kis félelelm van bennem, hogy mi van ha nem jön be az érintőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest