- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #31965 üzenetére
na akkor itt vmi más gond van.
ezt csináltam:
Desire eredeti állapotra való visszaállítás II. /pl szervíz miatt/.
1. Töltsd le a következő fáljt :
PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip
2. Nevezd át PB99IMG.zip-re
3. Másold fel az sd kártyára
4. Kapcsold ki a telefont
5. Megnyomod a hangerő gomb minuszt és nyomva tartod
6. Megnyomod a bekapcsoló gombot és nyomva tartod mindaddig amíg a kijelző nem kapcsol be.
7. Elengedsz minden gombot, és automatikusan felteszi az RRU-t, és fent lesz az eredeti root-olatlan rom.ezt írja ki:
nekem erre bemegy a recoverybe.
a kártya fat32 primary.
csak a PB99IMG.zip van rajta.Ha install zip from SD card, akkor ezt írja:
Ean't open /sdcard/PB99IMG.zip (bad)
Installation aborted.Mi a gond???
-
dareal
tag
válasz
sbazsi #30584 üzenetére
battery calibration alatt mit értesz? mert nem mindegy.
én így szoktam:
-kikapcsolt állapotban hálózati töltés (nem usb!!!), fullra.
-teló bekapcs, használni egy picit, amíg 100%-ról nem esik vissza 99%-ra (mindent bekapcsolok, wifi, gps, pár perc és esik 1%-ot).
-ahogy leesett 99%-ra, telefon kikapcs és megvárni amíg ismét fullra nem tölt (a led pirosról zöldre vált)
-töltő kihúz, telefon boot recovery-be és batt stat wipe.
-reboot és használni.
minden héten romot frissítek, a battery stat wipe-ot havi 1x ejtem meg.
-
Skillet
addikt
válasz
sbazsi #30428 üzenetére
ezeknek a portolt romoknak van pár hibájuk. az egyik ilyen, hogy amikor fogadsz egy hívást, akkor hiába szólsz bele, kb pont az első szavadat nem hallja a vonal túlvégén az illető. ezt hivatott a call delay orvosolni. elvileg automatán be is van állítva és teszi is a dolgát. nekem jónak tűnik.
-
Skillet
addikt
válasz
sbazsi #30412 üzenetére
Én meg pl pont, hogy örülök neki, hogy elfordul a sense. Örülnék neki ha Zoli minden romjába belekerülne, aztán max szkripttel ki tudná szedni az, akinek nem tetszik. Bár azt se nagyon értem menüből ez miért nem kapcsolható. Viszont azt még nekem se válaszolta meg eddig senki, hogy gyárilag melyik telefonokon fordul a sense. Puszta kíváncsiság.
-
dombila
őstag
válasz
sbazsi #30408 üzenetére
köszi, ez jó hír!
A Sense fordulást csak úgy tudod kikapcsolni, ha PZoley csinál hozzá egy zip-et, ami leállítja. A 2.9a-ban nem forog, de ott meg fc-zik a Sense bizonyos spéci helyzetekben...
Az app lista tkp. gyári, mert a Sense 2.1-ben ilyen oldalanként scrolloz, hogy ne szaladjon el. (Ez nem bug, hanem fícsör
)
-
r4z
nagyúr
válasz
sbazsi #30351 üzenetére
Igen, ez tipikusan a régi install hibája.
Csinálj egy teljes TB és Nandroid backupot, és formázz le mindent a recoveryben. Tegyél fel egy ROM-ot (akár újabbat, akár ugyanezt) és rakd vissza a programokat egyesével. Ha ugyanezt a ROM-ot flasheled fel, akkor MINDENT visszarakhatsz, nem kell szelektálni. Voilá, működik megint rendesen. Ha eltűnik a hiba, akkor akár törölheted is a Nandroid backupot, a ROM telepítőjét viszont biztos-ami-sicher alapon hagyd fent. Mindig legyen naprakész TB mentésed, és akkor sosem probléma a reinstall.
-
Skillet
addikt
válasz
sbazsi #30351 üzenetére
Biztos már nem fiatal az install
én lehet tolnék egy fact data resetet. Talán az SD kártyát is újraformáznám miután lementettem róla ami kell. Aztán programok vissza. De tényleg figyelj oda, hogy csinálj másolatot mindenről ami fontos! Pl people. Bookmarks. Stb stb. Légy körültekintő
Én legalábbis ezt tenném. De várj meg másokat is, hátha okosabbat mondanak. -
mumk1
addikt
válasz
sbazsi #25100 üzenetére
Ja, konkrétan a Desirét ezért rootolják sokan, de azért már van egy pár készülék ahol van hely dögivel és ezért szükségtelen. Mondjuk olyan sok alkalmazást én sem használok, simán elvagyok az A2SD scripttel. Viszont az hogy nem lehet egy rendes backupot csinálni, nekem már bőven elég ok a roothoz bármelyik készüléknél.
-
sssz
őstag
válasz
sbazsi #25100 üzenetére
hát nem tudom, én teljesen átlagos usernek tartom magam és azért hogy több helyem legyen még nem rootoltam
nagyon bevált ez android sdk-s átpakolgatás nekem eddig
jelenleg 65 app van fenn és 70 mb szabad hely. tehát még majdnem ennyit (jó esetben ) talán fel tudnék pakolni. ha akarnék, de eddig ez a 65 app is bőven elég.
én végre élvezem, hogy nem kell moddolni a telót, a samsung galaxy spicanál minden hónapban új rom volt fenn, állandóan próbálgattam de semelyik nem volt az igazi. valami baj volt mindegyikkel vagy valami hiányzott belőle.
valószínűleg én is majd valamikor az "s"-re cserélem a desire-t, mert a belső memóriát leszámítva nekem teljesen megfelel a gyári szoftver a sebességével együtt.
-
sippet
senior tag
-
llaszlo
veterán
válasz
sbazsi #22521 üzenetére
Majd elmegyek fagyizni ha veszed magadnak a fáradtságot és nem csak ilyen félvállról idelökött kérdéseket írsz. Addig inkább maradj csöndben és tanulj meg kérdezni.
A kérdésedre kb annyi lett volna a válasz, hogy
Annak, hogy nem működik a root számtalan oka lehet. Függő a készülék? Hogyan rootoltad? Nem írt ki közben hibát? Milyen H-BOOT menü van benne, milyen PVT verzió?
Aztán talán kiderült volna, hogy mi a gond. Bár most éppen nem volt semmi. -
llaszlo
veterán
válasz
sbazsi #22510 üzenetére
Én meg nem tehetek arról, hogy nem tudsz rendesen kérdezni. Egy rakás oka lehet annak, hogy nem megy a root. Amiket te nem írtál le. Ha meg leírod normálisan a kérdésed akkor sokkal könyebb rá válaszolni, illetve nem kell egy rakat kérdést feltennünk, hogy pontosan kiderüljön mit is csináltál.
-
james008bond
őstag
válasz
sbazsi #22370 üzenetére
Őszintén?
Feltelepítés után nekem eddig ez a leggyorsabb! Persze, eddig olyanok voltak fent, ahol az sd 3. partíciója Fat32 volt, most meg ugye ext. Meg a soft verziószáma is ugrott. Szóval, nálam gyors, de eddig / 2 napja / sokat csesztetem, mert saját kinézetet szeretnék létrehozni rajta, de eddig ez csak részben sikerült. tegnap éjjel meg véletlenül rom felrakása után leszinkronizát hipp hopp 70 alkalmazást, olyat is, amilyet már rég nem használtam, de maga a rendszer gyors. Persze, ahol hosszú listát kell görgetni ( pl abban a mappában, ahol az appokat tartom, vagy a Titanium backup mappája ) ott nálam is gondolkodik, de ha kicsit várok, utána már egyenletes a görgetés ott is. -
mumk1
addikt
válasz
sbazsi #22289 üzenetére
Tudtommal nem tud. Használd az sms backup-t. A gmail account-ba ment.
-
pzoley
őstag
válasz
sbazsi #22248 üzenetére
A Notification Power Widget V4.x_Normal.zip mehet, de nem véletlenül van odaírva, hogy V4.x, vagy V3.x. Csak azt tedd fel a rom-ra, ami az oldalán található !!!
Tehát a HD-ROM-FN-V3.x-1.72.405.3-Normál-mód nem !!!!!!!!!!!!De ha konkrétan az általam készített rom-ra kérdezel rá, miért nem az oldalamon teszed ??
-
mumk1
addikt
válasz
sbazsi #22224 üzenetére
A beállításokat csak a Titanium bacuppal, vagy a Mybackuppal tudod megcsinálni, ezek visszaállítanak mindent, app+beállítás.
Operáról nem tudok nyilatkozni, nem használtam még.@eledhwen10
Ezzel csak az a gond, hogy ugyan úgy szenvedés lesz vele mint a HD vagy Z romokkal. Sajna karcsú már ezekhez a síma Desire.
Azzal a nyomorúlt tőltővel nem vagyok csak kibékülve, mi a .sznak tették az oldalára. Sőt, az összes új HTC-nek ott van.Pedig nagyon gondolkozom benne.
-
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #21805 üzenetére
jelenleg leedroid v2.3 romom van, volna 1-2 kérdésem a HD rommal kapcsolatban.
Amit kinéztem: pzoley féle HD-ROM-FN-V3.2-1.72.405.3-data2extended++ verzió.
mennyivel növekszik meg az adatforgalom? (ha növekszik.)
az akksi idő tényleg javul?
gyorsabb-lassabb lesz?
a kamera az már műkődik gond nélkül igaz? mintha olvastam volna. van még valami, ami nem működik?no meg a telepítés sem tiszta.
az egyik helyen azt írja, hogy
Ez egy új 3 partíciós megoldás. Az első FAT32, Primary, a 2. Ext4, Primary, a 3. EXT4, Primary. A telepítés menete megegyezik a Extended verziók telepítés részben leírtakkal.Az a különbség, hogy itt egy menetben megy minden, nem kell utólagos flash!!. Simán mint bármelyik rom-ot fel kell tenni.Az extendednél viszont fat32, ext3, fat32 van. Most akkor melyik
melyik particiónak mekkora méretet illik adni, hogy ne legyen se kicsi, se feleslegesen nagy.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
sbazsi #12682 üzenetére
hali!
nemrég még majd megölt az ideg mert ugyan fent volt a flash player , de nem játszott semmilyen flash tartalmat... sehol nem találtam választ hogy mi okozhatja, és mondom inkább megpróbálok rájönni magamtól.... és sikerült.. rájöttem hogy az opera mini volt a ludas
... nem támogatja a flash player ...modnom wtf
ki gondolta volna hogy a híres opera mini iylen... amúgy meg voltam vele elégedve a flash playert és a zoon funkciót leszámítva
Valaki nem tudja hogy esetleg lehet valahogy flasht varázsolni rá, vagy hagyjam inkább
nem értem hogy miéer modnják rá hogy a legjobb ha ez nem megy rajta... most a skyfire van próbaidőn nálam.. meglátjuk hogy teljesít -
Coyote01
tag
válasz
sbazsi #12475 üzenetére
Én azért nem szoktam éjjel töltögetni, mert irodában dolgozok, szóval van nálam egy usb kábel, és ha kell feldugom. Nem nagyon nézegetem h mennyire van feltöltve, ha olyan 30% alá esik, akkor feldugom vagy itthon vagy épp bent.
Én is telefonálok vele, mailezek, zenét hallgatok minden nap (kb. fél óra), esténként meg néha netezek is, és ha épp olyan van, akkor egy kicsit játszom. De nekem még így is elmegy általában legalább 1.5 napot. Persze nem úgy, hogy 2 órát játszok rajta, meg egy órát még netezek. Akkor nálam is lemerül egy nap alatt. De nincs olyan nagyon, hogy ne lenne a közelemben gép, így ha net kell, akkor mindig van, nem kell a telón neteznem. Csak ha épp kint vagyok pl. helyszínen, vagy épp lusta vagyok felkelni az ágyból. Nahh meg persze aláírom azt is, nem is játszok sokat, max fél óra talán, de inkább kevesebb.
Nálam így nem kell tölteni naponta, csak kétnaponta. Persze ez most csak 2G-n. Napközben nincs se wifi, se BT (csak ha épp rá akarok valamit rakni a telóra), minden mobilnetről megy, úgyhogy mondjuk nálam nincs is ami olyan nagyon merítené.
Azért mondtam a 2 napot, mert itt vagy egy pár ember, akinek szintén elmegy ennyit. -
Coyote01
tag
válasz
sbazsi #12465 üzenetére
Igen, én is valami ilyesmiről tudok. De valami olyasmi is rémlik, hogy folyamatosan tölti és hagyja merülni is közben. Szóval megy amíg fel nem tölt, utána lekapcsolja, hagyja merülni egy darabig, utána megint elkezdeni tölteni. De hogy mi ez a határ, azt én sem tudom.
De tény, hogy én is húztam már le 92, 95, 98 és 100%-al is a töltőről... -
delbarta
senior tag
válasz
sbazsi #12423 üzenetére
Van az még olcsóbban is: ebay 1,15$ Free shipping És ennyiért beutazza az egész világot.
-
válasz
sbazsi #12431 üzenetére
Pl, szövegbevitelnél. Fura lenne bármilyen pozicionáló nélkül használni.
A billentyűzeten a nyilak meg inkább zavaróak.
Hehe, a Desire HD kijelzője gagyibb mint a Desirenek. Mindennek van egy zavaró után húzása és fakóbb is.
Ebből nem lesz csere. Vagy, megvárom a Desire Z-t. -
premete
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
sbazsi #11635 üzenetére
Bocs, milyen olvasatlan számláló? Ez a stock gmail app? Nem egyértelmű, amit leírtál
Én most kipróbáltam: küldtem magamnak egy emailt a gmail-es accountomra. Ott olvasatlan volt. Beléptem telefonra, lejött a levél, megnyitottam. Olvasott lett. Szinkronizáltam, és amikor beélptem a gmailbe, már olvasott volt.
-
siofok
őstag
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sbazsi #11234 üzenetére
1000 forintos lila kagyló nokia..
Az rohadtul zavaró, hogy nincs a kezem közelében mindig az összes mailem, sokszor nagyon hasznos tud lenni.
Meg mintha most megint gyorsabban pötyögnék smst 0-9en, mint qwerty-n..Elvileg alaplapcserét mondtak a szervizben (bár nevetségesnek tartom, mert hboot-ba belépett, szóval szerintem elég lenne csak újratölteni rá az fw-t), de remélem hamar és ingyé megcsinálják
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest