Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
En felraktam az uj cyanogent meg undervolted kermelt de a rom meg beta szal restoreoltam. Xdan tenyleg parnaponta van uj tema, kernel, akarmi. Most kijotta trackball alert pro verzioja, meg is vennem, de nincs online fizetoeszkozom
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Mappa
addikt
Akkor ez most egy + pont a Nexusnak ?...Még ismerkedek ezekkel az új dolgokkal android htc (nekem új) pl.:aláírás ellenőrzés ? olvasom a okos telefonos topiktok de valamikor csak sűrű tejköd van...
tehát ez a "onnantól olyan rendszert teszel rá, amilyen nem fáj" ..ez pl valami hack? vagy egy jogtiszta rutinműtét ?
nem kötelező megadni
-
LordAndrew
tag
-És mennyire jó (mondjuk az iGo-hoz képest)?
-Tud házszám szintű navigációt (turn-by-turn navi, hangutasításokkal)?bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de jelenleg egy öregecske WinMo telefonom van és most gondolkodom a cserén (a Desire az egyik jelölt). Számomra nagyon fontos a navigáció. (Jelenleg iGo-t használok a WinMo-n és nagyon elégedett vagyok vele)
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
És vajon a Sennheiser MM 200-at szeretné?
-
Integra
titán
nem fogom, alapvetően megfelel a nimbuzz.
skype telefonálni tökéletes.
szar wifi jellel is kristálytisztán beszéltem 1400 km-re, nekem ez megfelel
viszont ha bejelentkezem, úgy kivág msn-ből, fészbúkból mint a sicc, valszeg azokat kell beállítani, hogy több helyről lehessek bejelentkezve....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
igen, tudom. sajnos nagjyából midnegyik 3rd party kliens le van maradva ezért. bár ami funkciüó nekem kell a wlm-ből, azt igzaából tudja a mostani pidgin is bőven. még az empathy lehetne talán majd valamikor egy jó kliens, ha nem erőltetnék nagyon ezt az osx féle "nulla beállítási lehetőség, de puccos külső" elvet.
Integra: mondjuk én még windows alatt is más thasználtam. akkor még Mirandát, csak aztán berágtam a fejlesztőkre, és azóta Pidgin.
-
törölt tag
ha ellopod a telefonomat kártyától, akkor pont nem az a 2-3 ezer forint fog izgatni, amit el tudsz róla telefonálni, hanem az a 80-90 ezer forint, amit a telefon maga ér. ha esetleg előfizetős lenne az ember, akkor meg egy hívás az ügyfélszolgálatra, és már le is van tiltva...
-
zso79
őstag
Nem ertetted mit irtam... A hatteret felismered, de az bizonyara elkerulte a figyelmed, hogy hianyzik a keprol a sense. Na nem kotozkodom, csak annyi lett volna a mondandom, hogy root nelkul nem lehet kiirtani a sense-et, ott pedig hianyzik, ergo tuti rootolt.
mumk: ezt ugy ertetted, hogy megcsinaltad a tiedet?
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
a maverick (marketből ingyenes) elvileg úgy van megcsinálva, hogy a megnézett térképeket casheli, és később offline is használhatóak. kipróbáltam, és működik. ráadásul választható több féle térkép: google maps (és annak mindenféle formája, sima térkép, műholdas, meg még néhány), bing maps (szintén több nézet), open street maps és wikimapia.
ezzel a megoldással csak az a baj, hogy minden olyan nagyítási nézetben, amit később használni szeretnél, végig kell járni az utat egyszer, hogy letöltögesse a szükséges térképszeleteket, ami azért enyhén szólva körülményes megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
Hozza akartam tenni, csak kifutottam az idobol, aztan meg mar minek, hogy persze ehhez nyilvan kell egy eros vas is, de azzal nem ertek egyet, hogy kizarolag ennek koszonheto az elmeny. A sok ram foleg ahhoz kell, legalabbis ahogy en latom, hogy minel tobb alkalmazas nyitva, vagy legalabbis hibernalva legyen a hatterben, hogy ha kell, minel elobb meg lehessen oket nyitni, tehat a rendszer ne zarogassa be oket ugymond ido elott. Mondom, nalam alapesetben altalaban nincs tobb 40-50 mb szabad memorianal, marpedig ennyit azert egy kozepkategorias hardvernel is ossze lehet azert kaparni. Ennyi eleg a rendszer roccenesmentes mukodesehez, legfeljebb nem fut majd egyszerre a gyari bongeszo, a skyfire, a google maps, a kamera, a kepnezegeto, plusz meg egy rakas egyeb cucc es service. Es mint mondtam, nem is ez benne a legjobb, hanem hogy ennek ellenere sem szivja az aksit jobban, ami pedig mar abszolut a rendszer jol felepitett eroforraskezelesenek a fuggvenye, nem pedig a hardvere. Vagy rosszul latom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?