Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
Thx a helyesbítésért
#11183 LouiS22 Hardware adott. A készülék felsőkategóriás, legalábbis fél éve biztos az volt. Ebbem a szegmensben nem kellene ezen spórolni főleg ha a hardware adott, mert így ott szunnyad a kihasználatlan erőrorrás. Ezt a grafikus gyorsítást nem csak játékok esetén lehet szvsz kihasználn
-
Zirowe
nagyúr
Úgy van, billentyűzet is néha félre értelmez.
Arról a sok idegesítő pillanatról nem is beszélve, amikor véletlenül úgy tartom a telefont, hogy a kijelző széléhez hozzáért a kezem, és mondjuk a másikkal meg nyomkodnám, de nem reagál rendesen, mert ez vhogy a két érintési pont közepét méri vagy vmi hasonló dolog. -
Zirowe
nagyúr
Ezt mondom, hogy hiába írja a wiki, hogy "hú de jó, erősebb a gpu", ha egyszer nincs driver ami kihajtsa..
Másik szívfájdalmam pedig, hogy gondolom ezekben már a rendes, javított multitouch panel lesz, mint a wildfire-ben, nem?
Lassan, lassan talán sikerül a htc-nek összerakni egy normális telefont..
De én már várom, hogy áttérjenek snapdragonról más procra felsőkategóriában, hátha azokból már nem spórolják ki a drivert (ami továbbra is nonszensz számomra). -
Dinamiq
tag
Igen, de itt van aki megválaszolja, ráadásul gyorsan! Köszönöm
...és bocs az offért
Ráadásul nekem Desirem van, csak rootolni szeretnék egy Herot.
Egyébként annak, aki kártyafüggő Desiret vesz, csak jelzem, hogy lehet, hogy szoftvert sem lehet majd hivatalosan frissíteni egy jó ideig. A gyári kártyafüggő Hero-t nem engedi frissíteni a HTC honlap!!! Azért ez gáz. Csak azért mert T-mobile?
Nem tudom, de ennek érdemes utána kérdezni vásárláskor!
-
delibab
senior tag
oké, akkor annyi kérdésem lenne még, hogy például a Galaxy S tesztjében az írták, hogy hozta a kötelezőt, de semmi extra... ( nem pont így ) akkor most jobb lett mint a desire csak semmi újdonság vagy éppen nem is jobb???? lehet, hogy hülye kérdés, de engem érdekelne olyanok véleménye akik nálam sokkal jártasabbak e témában!!!
-
-
sippet
senior tag
Hozza akartam tenni, csak kifutottam az idobol, aztan meg mar minek, hogy persze ehhez nyilvan kell egy eros vas is, de azzal nem ertek egyet, hogy kizarolag ennek koszonheto az elmeny. A sok ram foleg ahhoz kell, legalabbis ahogy en latom, hogy minel tobb alkalmazas nyitva, vagy legalabbis hibernalva legyen a hatterben, hogy ha kell, minel elobb meg lehessen oket nyitni, tehat a rendszer ne zarogassa be oket ugymond ido elott. Mondom, nalam alapesetben altalaban nincs tobb 40-50 mb szabad memorianal, marpedig ennyit azert egy kozepkategorias hardvernel is ossze lehet azert kaparni. Ennyi eleg a rendszer roccenesmentes mukodesehez, legfeljebb nem fut majd egyszerre a gyari bongeszo, a skyfire, a google maps, a kamera, a kepnezegeto, plusz meg egy rakas egyeb cucc es service. Es mint mondtam, nem is ez benne a legjobb, hanem hogy ennek ellenere sem szivja az aksit jobban, ami pedig mar abszolut a rendszer jol felepitett eroforraskezelesenek a fuggvenye, nem pedig a hardvere. Vagy rosszul latom?
-
sippet
senior tag
a maverick (marketből ingyenes) elvileg úgy van megcsinálva, hogy a megnézett térképeket casheli, és később offline is használhatóak. kipróbáltam, és működik. ráadásul választható több féle térkép: google maps (és annak mindenféle formája, sima térkép, műholdas, meg még néhány), bing maps (szintén több nézet), open street maps és wikimapia.
ezzel a megoldással csak az a baj, hogy minden olyan nagyítási nézetben, amit később használni szeretnél, végig kell járni az utat egyszer, hogy letöltögesse a szükséges térképszeleteket, ami azért enyhén szólva körülményes megoldás.
-
zso79
őstag
Nem ertetted mit irtam... A hatteret felismered, de az bizonyara elkerulte a figyelmed, hogy hianyzik a keprol a sense.
Na nem kotozkodom, csak annyi lett volna a mondandom, hogy root nelkul nem lehet kiirtani a sense-et, ott pedig hianyzik, ergo tuti rootolt.
mumk: ezt ugy ertetted, hogy megcsinaltad a tiedet?
-
törölt tag
ha ellopod a telefonomat kártyától, akkor pont nem az a 2-3 ezer forint fog izgatni, amit el tudsz róla telefonálni, hanem az a 80-90 ezer forint, amit a telefon maga ér. ha esetleg előfizetős lenne az ember, akkor meg egy hívás az ügyfélszolgálatra, és már le is van tiltva...
-
törölt tag
igen, tudom. sajnos nagjyából midnegyik 3rd party kliens le van maradva ezért. bár ami funkciüó nekem kell a wlm-ből, azt igzaából tudja a mostani pidgin is bőven. még az empathy lehetne talán majd valamikor egy jó kliens, ha nem erőltetnék nagyon ezt az osx féle "nulla beállítási lehetőség, de puccos külső" elvet.
Integra: mondjuk én még windows alatt is más thasználtam. akkor még Mirandát, csak aztán berágtam a fejlesztőkre, és azóta Pidgin.
-
Integra
titán
nem fogom, alapvetően megfelel a nimbuzz.
skype telefonálni tökéletes.
szar wifi jellel is kristálytisztán beszéltem 1400 km-re, nekem ez megfelel
viszont ha bejelentkezem, úgy kivág msn-ből, fészbúkból mint a sicc, valszeg azokat kell beállítani, hogy több helyről lehessek bejelentkezve. -
ByB
addikt
És vajon a Sennheiser MM 200-at szeretné?
-
LordAndrew
tag
-És mennyire jó (mondjuk az iGo-hoz képest)?
-Tud házszám szintű navigációt (turn-by-turn navi, hangutasításokkal)?bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de jelenleg egy öregecske WinMo telefonom van és most gondolkodom a cserén (a Desire az egyik jelölt). Számomra nagyon fontos a navigáció. (Jelenleg iGo-t használok a WinMo-n és nagyon elégedett vagyok vele)
-
Mappa
addikt
Akkor ez most egy + pont a Nexusnak ?...Még ismerkedek ezekkel az új dolgokkal android htc (nekem új) pl.:aláírás ellenőrzés ? olvasom a okos telefonos topiktok de valamikor csak sűrű tejköd van...
tehát ez a "onnantól olyan rendszert teszel rá, amilyen nem fáj" ..ez pl valami hack? vagy egy jogtiszta rutinműtét ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest