Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
A cikk szerintem nem túloz egyáltalán!
Hétvége óta nyúzom a Desire-t és semmi "gond" nincsen vele - nem találtam rajta fogást. Programból ingyenes is van annyi, hogy átnézhetetlen mennyiségű egyelőre.
Egyedül csak az akkut kell tölteni folyton''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
kokler
aktív tag
Kis segítséget kérnék. Majd három hete használom a Desire-t és természetesen agyon telepítettem, majd töröltem 1000 app-ot. A problémám az, hogy a foglalt hely (app+cache) nagyon nem annyi, mint aminek lennie kellene - értsd: kevesebbet látok a phone storage-be kb. 50MB-tal. Tud valaki full reset-en kívül egyéb lehetőséget, hogy újra visszanyerjem a helyemet?
Előre is köszönöm!
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
kokler
aktív tag
válasz feketepeti #1425 üzenetére
Nálam speciel az IMAP SSL teljesen ok...
-
kokler
aktív tag
A Desire már két hónapja van nálam, így megérett bennem 3 kérdés:
1. ORB-ot használ valaki? Működik a stream rendesen .3gp formátumban bármilyen player-rel?
2. Van-e olyan jellegű tapasztalatotok, hogy a Class2-Class4 lassú lenne a telónak? Itt már akár előre a 2.2-re is gondolok - App2SD?
3. Volt már egyszer, hogy fedobta a rendszer frissítést a készülék, de azóta se többször. Akkor persze nem frissítettem és másnap már nem volt elérhető. Jelenleg 1.15.405.4 fut rajta. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Előre is kösz
-
kokler
aktív tag
Ezt javaslom mindenkinek olvasni, egy kis nyálcsurgatás végett
http://www.intomobile.com/2010/06/23/android-2-2-froyo-final-build-hits-nexus-one-via-ota-update/
-
kokler
aktív tag
válasz LouiS22 #3679 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=PEF-U_eBrEQ
Egy linket azért csak megér
[ Szerkesztve ]
-
-
kokler
aktív tag
válasz LouiS22 #3841 üzenetére
Igen, olvastam, igen, rizikós
Elképzeltem, ahogy:
Egy kollegám idejön az asztalomhoz frissítés közben és csak úgy rámköszön. Mivel tudom, hogy nagy gáz lehet, megijedek. A telefonom ablakon kidobása után kinyírom a kollégámatVááááááááááá!
-
kokler
aktív tag
Volt már szó a telefon leállításáról, hogy egyes esetekben nem áll le 40 perc után sem. A task killer nem megoldás (mármint, hogy ne használjam, illetve kikapcs előtt bezárom a task killert). Az a furcsa, hogy mi a fenét matathat az SD kártyán, mert ugye a bal felső sarokban látszik a szokásos "preparing SD card" ikon... Valami új ötlet???
-
kokler
aktív tag
válasz Everman #3947 üzenetére
Végigolvasva az offolásotokat, nagyon-nagyon ügyesen dobáljátok a ...rt!
Nekem igazán ez tetszet: "...fél órás tesztelésen..." - ez mekkora, anyám! Fél óra alatt egy korsó sört lehet meginni, nem egy telefont tesztelni! Pláne nem egy top készüléket (bármelyik márkából)
Remélem folytatjátok még a közönség szórakoztatását''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
kokler
aktív tag
válasz woodpaul #4012 üzenetére
Nekem 0-24-ben be van kapcsolva (van néha wifi-n is), IMAP szerver 15 perces szinkron, mindent letöltök, amit csak fontosnak gondolok éppen, napi 3-4x index átnézése. A focivb alatt streamelt videot is néztem rajta. Így lett az elmúlt hónap 989Mb.
Csak segítségképpen''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
kokler
aktív tag
válasz Dinamiq #4029 üzenetére
Nekem Navigon teljesen OK volt, kitette hangot a kimenetre (onnan pedig a fejegységre volt természetesen továbbhajtva). Hallgattunk zenét és az általad említett módon lekeverte. Ha túl rövid volt a bemondani való, akkor nem hallottál semmit, csak csendet ez így volt nálam is. Ha hosszabb szövegelésbe kezdett a csajszi, akkor 1-2 másodpercet levágott az elejéből és utána hallottuk rendben.
A mute bekapcsolása a Navigonban megoldotta ezt a problémát teljesen - nem mondott semmit és nem is keverte le a zenét. Mortplayer tette a dolgát 2-3 órán keresztül, majd kikacsoltam... (ver. 2.5.1)''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
kokler
aktív tag
-
kokler
aktív tag
Nem tudom már, ki tette be a linket a CellCraft-ra, de 100.000 hála neki!
-
kokler
aktív tag
válasz delibab #4385 üzenetére
Felész Market-re és letöltöd a Navigon 30 napos free alkalmazását és kipróbálod, megfelel-e neked. Ha nem, akkor uninstall, ha igen akkor meg megveszed az oldalukon.
Ez a válasz akkor, ha nem ismered a google-tNincs warez, még bújtatott kérdésben sem. Ez nem az a fórum!
-
kokler
aktív tag
válasz andrew01 #4704 üzenetére
Én rendeltem messzi kínából és németországból is fóliát. Mindkettő 400-600 HUF/darab között mozgott. Mindegyik jó és nem is karcolódott azóta se. Nyugodtan rendelj ebay-ről és nem fogsz bukni egyébként sem sokat
Természetesen meg tudnám venni a brando-t is, de természetesen nincsen sok érteleme, szerintem.
-
kokler
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #4764 üzenetére
Borulj le és imádkozz kelet felé!
Bocs, de kihagyhatatlan volt!
-
kokler
aktív tag
Gizmodo just confirmed with official HTC source, Froyo should be available for Factory Unlocked European Desires in the weekend !! =D
Hát mennyei élmény lenne...
-
kokler
aktív tag
XDA fórumról:
Just heard from a user on tweakers.net that he got the update, and is installing it now.
while (0 < 1) {
System.push(Menu);
System.push(Settings);
System.push(About phone);
System.push(System software updates);
System.push(Check now);
Thread.sleep(5000);
}+1
DO NOT INSTALL ANY HTC UPDATES OVER THE WEEKEND IF YOU WANT ROOT!
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
A 720p nálam is csak MPEG4-nél van meg, de nem csodálkoztam rajta, mert a H.264 iszonyat erőforrás igényes kódolás. A problémám nekem is a kamerával van, mert ha elindítom, akkor kiakad 100%-ra a proci terhelése és CSAK az újraindítás segít (taskmanager nincsen most fent)!
Ki mijen progival tudta orvosolni a problémát?A képek görgetése nálam is kritikán aluli sebességű A Photos ikon másnál is eltűnt és csak a Videos maradt?!??!?!
-
kokler
aktív tag
Speciel nálam is volt probléma a Markettel, de azt egy újraindítás megoldotta. A kamera kapcsán meg nem volt fent előtte 3rd party app. Most van és azzal nincsen gond csak a gyárival...
Hozzátenném, hogy csak akkor van gond, ha 720p-ben akarok rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
válasz LordAndrew #5425 üzenetére
A legelsőt, amit talált a Marketen (FxCamera). Nem fotózok sokat, de akkor viszont nagyon kell. Amúgy le is szedem szerintem, bár ha tudsz ajánlani valami nagyon használhatót, akkor azt kipróbálnám...
-
kokler
aktív tag
Volt már kérdés, de válasz még nem:
a Car Dock progi hogyan használható? Mik a feltételei, hogy működjön?
-
kokler
aktív tag
válasz hoffman_ #5498 üzenetére
Nagyon más dolog a felvétel és a lejátszás. A felvételnél a proci képességei alapján készít egy neki kedvező paraméterekkel rendelkező video fájlt. A lejátszásnál meg alátolunk egy H.264+AAC kódolású MKV konténerrel egy fájlt, hogy játszd le ecsém. A felvételnél a H.264 úgyanúgy nem bírja 720p-ben
-
kokler
aktív tag
Valamit nagyon javithattak ebben verzióban, mert a Battery infonál a WiFi és a cell standby is sokkal alacsonyabb mint a 2.1-ben.
-
kokler
aktív tag
Reggel elindultam otthonról és neteztem egy laza 10 percet. Az akku 100-ról 98%-ra ment le. Eltelt 2 óra és már csak 83%-ot láttam. Mint kiderült a saját Internet böngésző 5 percenként hajtotta a procit rövid ideig, mint állat. Így elég gyorsan lemerülhet a motyó
-
kokler
aktív tag
-
kokler
aktív tag
Nálam a News and Weather folyamatosan fut és eszi a lelkét a rendszernek. ATK-rel kilőve újra és újra megjelenik. Természetesen leállítottam a beépített App managerrel. Viszont azt látom, hogy valami folyamatosan használja a netet és a procit. Jön a spare parts...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest