- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Everman #3947 üzenetére
Végigolvasva az offolásotokat, nagyon-nagyon ügyesen dobáljátok a ...rt!
Nekem igazán ez tetszet: "...fél órás tesztelésen..." - ez mekkora, anyám!
Fél óra alatt egy korsó sört lehet meginni, nem egy telefont tesztelni! Pláne nem egy top készüléket (bármelyik márkából)
Remélem folytatjátok még a közönség szórakoztatását -
-
tildy
nagyúr
válasz
Everman #3957 üzenetére
Miért van az , hogy nálam működik mindkettő, a desire-n? Felnyúlva is tudok pozicionálni, de a kurzorral is megy?
( ha a képernyő alján gépelek, utóbbi nekem jobban kézreesik)A fizetős market meg megvan nyitva. Nekem rengeteg alkalmazásnál a fizetőst dobja fel alapból...
Mint írtam, próbáltam mindkettőt , pardon, mindhármat. Régi iphoneban piszok zavaró a multitasking hiánya, nem tudok egyszerre zenét hallgatni és mondjuk nem beépített böngészővel böngészni, vagy skypeon írni valakinek....
-
tildy
nagyúr
válasz
Everman #3950 üzenetére
dupla.
AMúgy meg ne vegyél mérget a dologra, az iphone programozási nyelve az objective C , külön meg kell tanulni, annak is , aki C-hez , vagy C++hoz szokott, megvan a maga kis stiklije ( pl. ahhoz , hogy iphonera fejlessz , előbb végy egy macet, mert másra nincs sdk...)
Ehhez képest az Android alkalmazások:
-Linux alapúak...
-bármilyen oprendszeren fejleszthetők
-JAVA-ban íródnak, ergó a sok sok JAVA fejlesztőnek nem kell külön még beletanulni...Hirtelen ennyi.
Ja és azt nem is mondtam, hogy nekem nem jött be a szövegbe felnyúlás, miközben az alatta lévő keyboardn gépelek. Egyszerűen nem esik kézre. IPadon sokkal látványosabb ez, mert ott még lentebb van a bill, és nincs még egy kib. kurzor sem... Mehetsz fel a szövegbe.Nem jön be. -
tildy
nagyúr
válasz
Everman #3950 üzenetére
Fejlesztő vagyok, évek óta.Nem én érdeklődtem ezután, hanem erre van igény a megrendelőktől....
Én 1 éve hallottam először iphone alkalmazásokról, és ahogy írod , annyival korábban nem indulhatott, hiszen 2007 őszén még maga az iphone sem volt kiforott( a kezemben konkrétan fagyott....) , tehát a nagyobb cégek is 1-2 év előnnyel járhatnak előrébb .A durva szűrésről annyit, mgvan az előnye, de megvan a hátránya is. Az emeltdíjas sms, meg hívások pedig szolgáltatói oldalon is letilthatók.
-
Integra
titán
válasz
Everman #3947 üzenetére
Az optikai akármire gondolsz? Nos azt Desire-n sem használtam, mert semmire nem volt jó, volt, hogy tízszer elhúztam az ujjam rajta és nem történt semmi, máskor meg fél sort ugrott. Utáltam, mert szövegbevitelnél csak azzal a vacakkal lehetett pozicionálni.
béna vagy, ennyi. teljesen jól lehet használni szövegbevitelnél kurzorként.
-
tildy
nagyúr
válasz
Everman #3938 üzenetére
Jailbreakelt... No comment.
KEttő: új iphon4el igenis vannak problémák, pl a térerő változásrl, vonalszakadásról munkatársam is beszámolt -saját tapasztalat....
Kültée kijelz: vannak widgetek amivel eleht állítani fényerőt, 20%os fényerőn nekem is pocsék kültéren, de olyankro feltolom maxra, ha olyan kedvem van.
Nekem spec jobb, hogy minden ké előtvan, hgy nem takar ki az ealső és felső menüsáv fél fél centit, hogy van hardveres scroll is, és még sorolhatnám...
-
tildy
nagyúr
válasz
Everman #3930 üzenetére
Elvérzik? Hahaha röhögnöm kell. Hol vannaka widgetek iphoneról????
Tudom hogy megy az iphone fejlesztés, magam is most járok iphone fejlesztői tanfolyamra. Ráadásul itt elég elterjedtek az apple termékek... Ráadásul teszteltem a régi iphonet is, emg az újat is. Hadne mondjam , ha választani kellene, ha fizetnének, akkor sem adnám a desirem az iphoneé4rt. Mert egyszerűen ha nem szereted, ha megmondják mit szeress, sokkal jobb az android típusú mobil...
-
LouiS22
veterán
válasz
Everman #3926 üzenetére
Ne csináljunk baszom nagy offtopicot, de az Apple is most jutott el oda (hányadik verzió ez, 4.?), hogy HIVATALOS magyar támogatást ad a készüléknek (értsd: magyar nyelv).
A hulladék alkalmazást viszont visszautasítom!
Divx - soha senki nem mondta, hogy az Android alapból támogatja a divx-et (ami nem mellesleg egy idejétmúlt formátum), tudtommal a kezdeti speckók között sem szerepel... és szerintem itt ezzel most zárjuk be a sort, kanyarodj vissza szépen az Apple topicba, és ugrándozzatok örömötökben, telefonáljatok vele sokat, csak arra figyeljetek, hogy pontosan úgy fogjátok a készüléket, ahogy Steve bácsi megmondta.
Bocs, kicsit elragadtattam magam
-
ATM_automata
őstag
válasz
Everman #3926 üzenetére
Sokmindenben van igazad, de én mondjuk sírva kullognék el az Apple helyébe, ha nem lenne magyar nyelv és támogatás a készülékhez....
Az is igaz, hogy adott vason adott szoftver fut, mint az Apple esetében mindig...de ez olyan dolog, hogy csúnya lenne, ha erre az 1 vasra nem tudnák úgy megcsinálni, hogy tuti legyen...márpedig úgy néz ki, hogy nem tudták az alma 4 esetében hibátlanra csinálni a dolgot...persze ha ezek igazak és nem csak a marketing része.
-
kosturica
őstag
válasz
Everman #3027 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: soha nem vennék már TFT kijelzős telefont, az amoled számomra összehasonlíthatatlanul szebb. Akárkinek megmutattam, lehidalt tőle. Van pár kollégámnak a már említett HTC HD2, ők is elismerték, hogy kijelzőbe (is
) a Desire kenterbe vágja az övékét! Túlszaturált kép, RGB színtér meg sávosodás ide, vagy oda
.
A szabadtéri láthatóság nem volt szempont a mondandómban, de erős napfényben gyengén látható mindkettő
Egyébként bárkinek lehet más véleménye természetesen, köszönöm, hogy te is elmondtad a tiédet! -
N4ri87
senior tag
válasz
Everman #2939 üzenetére
Köszönöm. Tőled is megkérdezném: XLS fájlokkal mennyire boldogul? Egyébként túl nagy használatra nem kell gondolni. Több oldalas szövegeket, táblázatokat, esetleg prezentációkat nem telefonon szeretnék készíteni, mindössze annyit szeretnék elérni, hogy a meglévő fájlokat minél gyorsabban tudjam napra késszé tenni, majd továbbítani. Ez pedig mindössze pár perces munka.
Általánosságban: Valami jó tokot tudna valaki ajánlani? Pár hsz-szel feljebb már kérdeztem.
-
Blax
tag
válasz
Everman #2937 üzenetére
9-től 10-ig droppolt 23%-ra? :S Azt borzasztó soknak tartom. Tudom, teljesen más kategória, de a lassan 2 éves K850-em zokszó nélkül (beszélgetés és zene mellett természetesen és ugyebár sosincs kikapcsolva) elmegy 3 napot, a 3 éves W910-emnek is picit több, mint 2 nap még az uptime-ja.
Okés, igazad van, kissé eltúloztam a szifonos véleményem. Rendben, jó cuccokat gyárt, csak... számomra egy játékszernek hat az egész. Hidd el próbáltam, de se a filozófiájuk, se a hozzáállásuk nem tetszik és tetszett soha sem Apple-éknek. Az az elméletem, hogy aki nem ért hozzá és csak használja a gépet és terméket, annak jó az Apple. Szép, színes cukormázzal leöntött takony. Aki viszont szeret hozzányúlni a rendszeréhez, piszkálgatni, próbálkozni, haxolgatni, az maradjon az összes többinél. (Ringyóz, Droid, ésatöbbi ésatöbbi sorolhatnám unix alapú rendszerek). Engem, sysadminként hajt még ez a vágy, meg szerintem fog is, más természetesen se nem hajlandó, se nem fogékony erre, csak használni szeretné és ez az, amit az Apple tökéletesen megad. Unalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest