- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
A "low storage" problemara milyen megoldast tudtok javasolni? (Ez a karcsu 512 ROM miatt van ugye?) A "torolj nehany app-ot hsz-okat pls mellozzetek, thx!
-
ThorsHUN
őstag
"lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire"
30K-ert nem eri meg a desire?Ilyet se hallottam meg
Dani0504:
Ha jatszani akarsz a telefonon, akkor ne a Desire-t valaszd. Ha hosszu uzemideju keszulek kell, ne a Desire-t valaszd. Ezeken kivul (meg a multkori HTC fassagon kivul) nincs bajom vele. -
ThorsHUN
őstag
Miert van az, h az ndrive nem talal muholdat?:S
-
ThorsHUN
őstag
-
ThorsHUN
őstag
Azert az nem ugyanaz.
A samu pl 720p-s filmet is jatszik, a rockplayer nem (illetve igen 3-5 fps-el)
A Desi dualtouch-at elbasztak ahogy kell:S Idegesit nagyon.
Bar a jatek aztan fullra leszoppantja az amugy is merulo akksit, de akkor is sssza a csoromet rendesen. (Jah meg az igert divx lejatszas elmaradasa is)Szereny velemenyem:
Külső
Ergonómia Desire
Anyaghasználat Desire
Összeszerelés minősége Desire
Kijelző mérete, minősége Samsung
Belső
Kezelhetőség Desire
Sebesség Egal
Szoftver rugalmassága, bővíthetősége Egal
Felhasználói felület élménye Desire
Alapfunkciók
Hangminőség, vételi stabilitás ?
PIM funkciók ?
Adatkommunikációs képességek ?
Multimédia
Vizuális reszletesen
video felvetel: Samu
video lejatszas: Samu
fenykep: Desire
Audio Egal
Egyebek
Üzemidő ?
Ár/érték aránya ? Desire ? -
ThorsHUN
őstag
válasz
knorbi77 #7158 üzenetére
Nezd ha gondolod megnezheted a desire-met, de szerintem alapbol a samsung videonezegetesi kepessegei sokkal jobbak. Netezes meg... az szerintem ugyanaz mindkettonel. A Samu kijelzoje nagyobb talan arra is jobb.
Ha fenykepezni szeretnel abban szerintem a desire, a videofelvetelben a samu a jobb.
A desireben neha tenyleg jol jon a flash light (paladin rulez) ez hianyozna a samubol.
A trackball is jo nagyon a desireben. Rarakom a kezem fokuszal, megnyomom klikk.
Mashol nem is nagyon hasznalom.Viszont a samuban az a 3 gomb igen keves szerintem. Teny, hogy a kereso gombot nem hasznalom szinte sosem, de akkor is. Home, menu, vissza. Ezek kellenek. A samunal nemtom hogy van. Gondolom a kozepso nagy gombot is beprogramoztak home-nak vagy menunek.
Trackball:
Neha jol jon amikor a nagy ujammal veletlenul beleklikkelek a kepernyobe es a kurzort konnyebb a trackballal helyreigazitani, mint probalkozni a tapogatassal. Hm... ez tenyleg hianyozna...(Utalom, hogy megint egy kis aprosagon csuszik el a dolog... itt is ott is...)
Samunal hiany:
Led villano, tobb gombDesire:
Multitouch felulet, divx lejatszas (+ irigykedek a samu videofelveteli kepessegeire - a desie vhogy alacsony fps-es :S)Jah hard mod: Szolnokon vagyok...
-
ThorsHUN
őstag
Ez engem is erdekelne.
Amit igy kivulrol latok (desire-m van, de a krva dual touch miatt kacsintgatok a galaxy S fele)
Desire:
+: "vaku"; kinezet (minoseg)
-: kijelzo nem jo lathatosaga, DUAL touch!!!!!!, uzemido
Samsung S:
+: rendes multitouch, jobb video felvetel, lejatszas, jobb, nagyobb kijelzo
-: "vaku" hiany, muanyag feelingMagaban a desire-ben ket dolgot nem szeretek:
1, uzemido
2, multitouch helyett nyomorek dual touch van benneIgazabol tudom, hogy annyira nem jelentos, de akkor is sssza a csoromet...
-
ThorsHUN
őstag
Arra tud valaki valaszt, hogy miert nem tudom elohozni sehogysem a skakes&fidget-et a telefon bongeszojeben?:S
-
ThorsHUN
őstag
Video nezes, zene hallgatas, netezes stb...
Sokat utazok, mert ugy hozta az elet, hogy naponta ketszer kell Szolnok - Budapest tavot vonatoznom. Hidd el, nagyon jol tud jonni, ha nem kell cipelni a laptopot, hanem egyben ott figyel minden.
Zenehallgatasra, netre, jatekra, ha kell gyors doksiatnezesre stb... -
ThorsHUN
őstag
válasz
Játékos #6240 üzenetére
Ugye?
Azzal meg mindig nem vagyok kibekulve, hogy automatikusan megnyiltak alkalmazasok a frissites ota...
Wifi:
Egy napig egyetlen alkalmazast sem lottem ki, mert az anroid apps topikban valaki aszonta, hogy ha kilovom sokkal jobban zabalja a telepet... aha majdnem.
Szal a wifi nekem is ette, de mostanaban mar nem kajalja... asszem... -
ThorsHUN
őstag
Kerdes:
Mas is erzi a multitouch osszeakadasat pl jatekoknal?
Van info rola, hogy tudjak/akarjak/fogjak e javitani? -
ThorsHUN
őstag
Ave!
Nalam reggel 10:03ra toltodott fel a cucc. Aszonta az egyik okos, hogy taskillerrel kiloni a futo appokat hulyeseg... mondom bizonyitok.
Szal akkor volt egy restart es nem lottem ki semmit. Azota a 15 perces "afkolos" wifivel megy, kiveve kb 1 orat amikor ment a 3G es neteztem 10 percet kb. Beszelni 10 percet beszeltem reggel ota...
Most 4kor 5%on all. Szal 6 o
ra keszenlet -
ThorsHUN
őstag
Uzemido:
Bekapcsolt wifi + nem taskilllelt alkalmazasokkal 1 ora alatt 100rol 86%ra merult ugy, h ketszer kapcsoltam be a kepernyot... -
ThorsHUN
őstag
naha fotok nekem is lassan toltodnek be es a kamerat sem tudom hasznalni:S
A kamera hasznalat megoldodott, raktam fel vmi progit aztan mar okes.
A kepek sokkal lassaban toltodnek be sajna -
ThorsHUN
őstag
2.09.405.8
Ez a Froyo a desire-re? -
ThorsHUN
őstag
Nekem olyan nyugom van (hatha tud vki segiteni), hogy
1, a facebook kep jelenik meg, ha szinkronizalva van az illeto
2, frissitette a facebook kepet, de az nem valtozik
3, ha kikapcsolom a szinkornizalast, valami hihetetlen tré minosegu kep jelenik meg, amit beallitottam:SEzeket hogyan lehetne modositani, hogy az altalam valasztott jo minosegu kep jelenjen meg?
Elore is koszi! -
ThorsHUN
őstag
válasz
Intelligencs #1509 üzenetére
Vedd webshopbol.
8 napon belul indoklas nelkul elallhatsz a szerzodeskotestol.
Kotelesek visszafizetni a keszulek arat.
Az ASZF-et azert olvasd el nehogy problema legyen, hogy valamit beleirtak amit lehet nem is lett volna szabad... -
ThorsHUN
őstag
A PMX680-hoz hasonlo fejest vettem mar, de az kicsi volt... hiaba no, nagy a fejem, mutans a fulem
Amugy erdekes modon a fulemet feszitette az agybadugos fules, szal lehet nagy volt:SVan otthon 2 is szal tudom probalgatni, csak mondom kegyetlen mod ruhellem.
Az a masik, a fulre helyezheto fules az nem rossz... ki kellene probalni
Mondjuk kaptam egy ajanlatot, hogy egy srac lecserelne nekem a HTC fules reszet egy AKG fulesreszre, igy megmaradna a mikrofon, a kontroll, de kapnek jobb hangzast
Gondolkodok rajta erosen. -
ThorsHUN
őstag
válasz
Integra #1379 üzenetére
Most komolyan. 2 meter magas vagyok, de egyik meret sem jo. Iszonyatosan zavaro, hogy allandoan kiesik, ha meg sikerul beleszenvednem, akkor meg mar vehetem kifele. Eh... 2 evig SE-m volt megsem tudtam hozzaszokni.
(En a belebuzulos style-ban tolom
Ha tudna normalisan DivXet jatszani es lehetne fizetos pokeroldalakra bejelentkezni, akkor be se kapcsolnam a notit
)
-
ThorsHUN
őstag
Varok hozza valami dokkoloszeruseget... jo mondjuk most egy jo ideig nem lesz szuksegem ra, de kesobb jol johet, mert ejszaka tolteni kell.
Szal jo lenne egy dokkolo, amibe beleallitva es airplane mode-ba rakva ejjeliorakent lehetne hasznalni es ebresztene is, meg meg raadasul toltodne is kozben.
Az ebay-es cuccokat meg felek megrendelni
-
ThorsHUN
őstag
O a kialakitasa meg csak hagyjan. Keresztbeszarnam azt is, hogy nem rugalmas, hanem gyurodik, vagy hogy hogy es hol vannak a gombok rajta. A problemam inkabb az, hogy a hangzasa szar.
Iszonyatosan hangosak rajta a magasak. Es nagy hangeron fulsertoen szol. Ha telefonalas kozben hasznalom akkor is:SSzal nagyot csalodtam sajna benne:S
-
ThorsHUN
őstag
En most azon mergelodok, hogy egy ilyen kaliberu keszulekhez hogy a csocsbe rakhattak ennyire vacak fulest:S
-
ThorsHUN
őstag
Hat... egy biztonsagi szolgaltatas inkabb kerje tobbszor a jelszot, minthogy ne kerje amikor szukseg van ra
Mas:
Akkor kezdett el baszakodni a widget hozzaados dolog amikor levettem a HTC naptarat az egyik kepernyorol. Most is akkor csinalta. Szal gyanitom ez lehet a ludas, de kiprobalom megegyszer. -
ThorsHUN
őstag
Ma reggelt ketszer csinalt erdekes dolgot a telo :S
1, mondom neki hozzaadas - widget ... nem jelenik meg a lista. gorgetem lefele megjelenik a lista, aztan meg a gorgetes is meghulyult. Restatrt.
2, jovok befele menet kozben egy ujjal irok msn-ben asszonykamnak erre a meebo kliensben a szovegbeviteli mezorol elugrik a smile-kra es a send-re a kurzor folyamatosan.
Kilepek, elkezd balra lapozni az ablakok kozott...Eddig nem csinalt ilyet nemtom mi lehet a gond.
-
ThorsHUN
őstag
Bah! Akkor az szlopalja az akksit? En meg lesek, h 40 perc alatt esik 10%-ot a toltottsegi szint. Nimbuzz kikapcs, meebo bekapcs
Hm igyanugy fogy, akkpr nem a nimbuzz volt a hibas
Mas:
Rasutott az iment a nap a kijelzore es megcsillantak rajta az erzekeloksorokban csillogtak... fura volt
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Hetfo ota vagyok Desire tulaj.
Azota egy ket dolog tisztazodott bennem. Az elonyeit mar mindenki ecsetelte elottem en inkabb a hatranyokra ternek ki... illetve ami zavar. Lehet csak a sajat benasagom az oka, de erre majd par kedves forumtars ugyis felhivja igy vagy ugy vermerseklettol fuggoen a figyelmemet
- nagy a kezem es iszonyat konnyen hozzaerek veletlenul a kepernyo szelehez sot gyakran megesik hogy lapozaskor beragad egy widget es elkezdem mozgatni...
- mivel ez az elso erintokijelzos keszulekem es az elso androidos is neha nehezen boldogulok vele. Nem tudom pl hogyan tudom kipucolni a memoriat es hogy mit is pucolhatok ki belole. Hogy mitol fugg a szabad memoria allapota pl... ilyesmik. Ra kell ereznem meg.
- az akksi. Bar hozzatennem, hogy tegnap egesz nap nyomkodva volt es a ceg altal javasolt 3*16 oras toltest nem csinaltam meg ugy birta este 8ig kb reggel 8tol. Bent mutogattam a gyerekem fenykepeit sokat, sokszor tapicskoltam meg, mobilnet is volt foleg hazafele vegig (bp-szolnok) aztan hazaerve wifi + netezes + market. De azert lehetne tobb.
- a fules. A fules szerintem eleg vacak. A cowon d2-ohoz kapott fulessel sokkal szebben szol a zene.
- ha halkra allitom a beszedhangot telefonalas kozben akkor halk, ha hangosra akkor meg neha bantoan eles.
- ma reggel csinalta (voda) hogy nem talalta a halozatot. 0 csik halozatot mutatott, ennek ellenere siman felengedett a netre... :S remelem nem gyakran fogja csinalni
- amiben csalodtam: divXlejatszas:S sajna az yxflashplayer vagy mi a szosz csak akadozva jatssza le a sima divX filmeket. Emiatt nagyon szomoru vagyok, mert arra szamitottam, hogy normalisan fogja vinni:SEnnyi kb
-
ThorsHUN
őstag
Ezt a "Stock" izet nem lehet leszedni valahogy? mert allandoan szinkronizalni akar orankent es kell a halalnak a kulfoldi reszvenyek alakulasa...
-
ThorsHUN
őstag
Orommel jelentem, hogy a delutan folyaman mind a desire tulajok, mind pedig az android keszuleket birtoklok klubja bovult egy-egy taggal
-
ThorsHUN
őstag
Az ebay-en lehet rendelni egy csomo fele tokot a telohoz. Probalta mar valaki?
-
ThorsHUN
őstag
Ahhoz az kellene, h sokkal tobb ember fektessen vagon penzt a telefonba, hogy szamitasba vegyenek minket.
Igen, tessek megtanulni angolul. Egyetertek az elottem szolokkal akkor is ha en magam csak az irott angolban igazodok el ugy ahogy (szerepjatek szotarazassal kezdtem, aztan az angol nyelvu jatekok megertesehez kellett... azutan pedig a star wars galaxies-ban sikerult elbeszelgetnem egy ejszaka egy angol-amerikai lelkesszel aki egy wookie-val tolta, utana a wow... szal lassan de biztosan
)
-
ThorsHUN
őstag
válasz
#16820480 #700 üzenetére
Arra azert erdemes figyelni, hogy bar az irek javareszt angolul beszelnek az ir nyelv mint olyan letezik. Igaz sajnos egyre kevesebben hasznaljak.
Tehat lehet letezik az angolnak egy az irek altal hasznalt valtozata, de az nem az ir nyelv
Az ir nyelv a gaelic ha minden igaz.Nah azt telefonba nem fogjak berakni
(Kb mintha rovasirast raknanak a telefonba)
-
ThorsHUN
őstag
Nah ez jellemzo, mire elszanom magam a vasarlasra nem lehet kapni:S
Aszontak a GSMLineban, h kedden lesz 125-ert. Az XXLPCben elvileg lehetne bankkartyaval fizetni, de akkor 2,5%-ot szamolnak fel erte. Az nem mokas. A 128-ra jonne ra a 2,5% 131 K. Varok keddig -
ThorsHUN
őstag
Aszondjak taiwanon gyartjak es a GSMLine-nal ertekesitett desire-ok dobozan az van h... es itt felsorolt a srac egy csomo kozep europai orszagot.. ertekesitheto.
Szal elvileg jo az.Jo az?
(Sry nagyon parazos vagyok)
-
-
ThorsHUN
őstag
Nah megkeresett a GSMLine h jo hiruk van, 125K a 24 hós gyártói garis Desire
Olvassak a forumot vagy mi? -
ThorsHUN
őstag
Az angliai keszulekekkel kapcsolatba van barmi negativum?
(Kivancsi lennek a tobbi keszulek vajh honnan szarmazik)
-
ThorsHUN
őstag
Mondjuk most keresett meg a GSMLine, hogy 125-ert fel ev bolti garis keszuleket adnak es hat hogy 130-ert mar 24 honap gyari garis keszuleket kaphatok naluk...
Koszonom szepen akkor azt hiszem itt veget is ert a GSMLine-os erdeklodesem125-ert meg a gsmhome -nal lehet kapni 24 ho gyartoi garival.
(A gsmline-os aremelest nem igazan ertem, hiszen tudjuk, hogy a keszulek alapbol 24 honapos garival rendelkezik, valamint az euro arfolyam is pozitivan reagalt a valasztasok hatasara.
Sokan kapkodjak a Desire-okat? Nem ertem:S) -
ThorsHUN
őstag
válasz
YoungOld #468 üzenetére
A megrendeles nem kotelez teged semmire. A szerzodeskotes a fizeteskor, illetve a vasarolt cucc atadasakor kottetik. A torveny maga azert szuletett meg hogy akkor amikor latatlanban veszed meg az arut, akkor legyen lehetoseged azt mondani, h "jaaa ez igy nez ki... akkor nem kell"
A 3 napos szemelyes atvetelkori indoklas nelkuli visszavetelre nem lattam meg torvenyt.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Champipi #368 üzenetére
Tudtommal - bar ez semmit nem jelent - amerikaban lehet kapni, europai megjeleneserol nincs infom.
Ugyanakkor amig nincs uj android verzio, addig folosleges varni a megvaltast, uj verzio nelkul a HTC "csak" DivX lejatszast es HD kamerat adhat.Amugy a duplaled eredetileg a bravora volt tervezve
-
ThorsHUN
őstag
Ha a SAMOLEDes Samu eleg koran (aprilis vegeig) a 4gen szifon meg eleg keson (nyar vege) jelenik meg, akkor meg arra is van esely, hogy a szifonban nem AmOLED hanem SAMOLED kijelzo lesz. Bar a sima AMOLED kijelzo alkalmazasaval nyernenek egy "frissitesi" indokot. Szal valszeg nem fogjak megvenni durvadragan a SAMOLED kijelzot...
Sot... szinte biztos vagyok benne, hogy legalabb AMOLED kijelzovel jelenik meg a szifon. Emlitve volt valahol, hogy a keszenleti ido noveleset nem tudjak az akksik novelesevel megoldani, csak a felhasznalt alkatreszek minel alacsonyabb energiafogyasztasaval.
Erre meg ugye tokeletes az AMOLED. -
ThorsHUN
őstag
Az apple eldonti, hogy neki mi eri meg es mi nem.
A celja egy eros felhasznaloi elmeny biztositasa volt fagyas es zokkenomentesen. Ez - koszonhetoen az egy (kesobb ketto aztan harom) keszulekkinalatnak megoldhato volt.
Az alkalmazasok fejlesztese is joval egyszerubb volt a 3 hardvervaltozat ismereteben.Szerintem az ilyen korsms, kivagas, masolas stb-ket azert nem engedte az apple, mert jogi korlatai voltak. Aztan kesobb egyre tobbszor szarta le
A flash meg nem azert nem megy, mert nem jo nekunk, hanem mert nem jo az apple-nek. Hiszen a flash-el egy csomo kontrollalatlan hirdeteshez, alkalmazashoz. Az allaspontja az, hogy ha alkalmazas kell, vedd meg tole. A reklamokat is rajta keresztul nezd.
Szal - szerintem - az apple tudatosan megy arra, hogy a sajat kontrollja alatt tartott reklamok es alkalmazasok keruljenek a juzerekhez. Mert penzt hoz neki. A flash nem rajta keresztul menne, ezert nem hozna penzt, ergo nem engedik.
Figyeli az igenyeket es - valszeg - megnezi, hogy mi hozna tobb penzt? Ha berizikozza a levedett dolgokat es kielegiti a juzerek igenyeit, vagy ha nemet mond a juzereknek. (Felreertes ne essek mindketto penzt hoz neki, fenn akarja tartani a juzerek legedettseget, hogy minel nagyobb legyen a vasarloi bazisa)Szerintem.
-
ThorsHUN
őstag
Ubazzeg...
Azert egymasnak feszultek az ellentetek rendesen.AMOLED tema:
Ha a napfenyben valo kevesbe olvashatosag csak nagyobb erossegu olvashatosagi romlast eredmenyez, mint a sima LCD-knel, akkor nem erdemes szot vesztegetni ra tobbet csak azert, hogy valakinek igaza legyen vagy ne legyen igaza. (Mellesleg aki iPhone fansagbol all egyik vagy masik oldalra annak azert kivancsi lennek a velemenyere, ha kijon az uj iPhone mondjuk egy AMOLED kijelzovel)
zack tema:
Hogy L'art pur l'art tarsulatot (igazabol Dolak Sally Robertet) idezzek: "Ez a gye'ek meg nem no'malis"
1, Attol, hogy idezojelbe rakott fizetett hirdetessel vadolod meg a tesztelot meg ugyanolyan jelentesu vad marad. Mindenesetre elmondhatnad mit szerettel volna mondani ezzel
2, Attol, hogy talaltal egy oldalt, ahol az O2-t a HD2vel azonos erossegunek tekintik nem feltetlenul van ugy.
3, keszulekek osszehasonlitasa: van egy honapok ota folyamatosan szoftveresen fejlesztett upgradelt keszuleked. Azt hasonlitod a kiallitott keszulekekhez. Namost en megneztem az O2-t egy T pontban es a Speedshopban is. Koszonoviszonyban sincs meg a Heroval sem. A HD2 odavissza pofanveri, a tobbi erosebb androidos keszulek meg... No Comment
4, Android rendszerrol alkotott keped kb azonos az iPhone-os kephez. Korlatoltsagot emlegetsz, kozben az android eppenhogy szabadsagot nyujt. Teny, hogy van hova fejlodnie, legfokeppen kamera teren, de messze allsz a helyzet realis ertekelesetolSzerintem
-
ThorsHUN
őstag
Azert nyugtassatok meg, hogy ennel jobban olvashato...
-
ThorsHUN
őstag
válasz
vehement69 #156 üzenetére
Tenyleg talalt valami otmegoldast az Apple a hozzank hasonlo helyzetu nepek problemajara, hogy mi is tudjunk csengetni neki
Bocs teljesen kiment a fejembol.
De itt sem egy az egyben vasarolsz az applestore-bol, ugye?Mondjuk ugyanezt a megoldast meglephetne a google is.
-
ThorsHUN
őstag
Meg mindig nem sikerult megvilagitanod a telefon hibajat... merthogy ez az androidra kialakitott alkalmazasbovitesi rendszer (market), valamint a magyar jog/szolgaltatok nem teljes kompatibilitasan mulik.
A telefonnak ettol fuggetlenul semmi baja.A iPhone-okkal ugyanez a helyzet es pontosan ugyanez lesz a helyzet az uj Windows Phone alkalmazasboltjaval is.
Vagy ha azt tartod a telefon hibajanak, hogy jelenleg nem kepes a DivX videok lejatszasara es a kameraja nem HDban vesz fel... nos ezt tudja a telefon. Az igeretek szerint a gyarto szoftveres megoldasokkal igyekszik ezen dolgok turbositasara.
-
ThorsHUN
őstag
Az ilyen szolgaltatos kerdessel kapcsolatban igazan vissza lehetne olvasni...
A Mobilemeetingen elhangzottak alapjan a Pannonnal es a T-vel folytatott a HTC targyalasokat. A Pannonnal elorebb voltak a targyalasokkal mint a T-nel.
Majusban varhato a keszulek a szolgaltatoi kinalatokban.
A legendet Aprilis kozepere a Vodahoz es kesobb a Pannonhoz mondta a HTCcsaj. -
ThorsHUN
őstag
Miert is?
Nem kapod meg a keszuleket amiert fizettel?
Vagy nem a 2.1es frissitessel kapod?Vagy az a baj, hogy a jelenleg nem birtokolt DivX lejatszasra es HD video rogzitesre egyelore igeret van? Vagy az, hogy a Market lehetosegeit nem tudod 100%-ig kihasznalni?
Ez hulyeseg. Sajnos Magyarorszagon mind az Apple, mind az Android alkalmazasboltjainak fizetos resze nem elerheto. Az, hogy ez minek koszonheto az jo kerdes. Gyanitom, hogy a magyar torvenyeknek, amik jelenleg nem teszik lehetove az alkalmazasok aranak telefonszamlara torteno terheleset. Vagy a szolgaltatok nem leptek... nemtom. De, hogy ez egy olyan teny, amiben a torvenyhozoknak vagy a szolgaltatoknak es nem a gyartonak kell lepnie azt sajnos el kell fogadni.
Mellesleg az ingyenes tartalmak elerhetosege szerintem teljesen pozitiv peldat mutat.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
bigmasterg #115 üzenetére
Foiskolan tiz tizenot evvel ezelott is siman megoldottuk papirbol
Nem kell az egesz konyv, ha meg kell akkor elfer a padban(OMG de kurva szar volt leirni, hogy 10-15 evvel ezelott volt... ennyire oreg vagyok?
)
-
ThorsHUN
őstag
Uzemido tema:
Nagy es erintokijelzos keszulekeknel aktiv kemeny hasznalat mellett max 1 nap, atlagos hasznalat mellett 2 nap. Aki ilyen keszuleket vesz az szerintem tisztaban kell, h legyen vele. -
ThorsHUN
őstag
válasz
Neil Watts #47 üzenetére
Vodanal Legend lesz. A HTC-s csajszi a Desire-t a T-hez emlitette.
-
ThorsHUN
őstag
Grat a cikkhez.
Lirion: Pont azert orultem volna ha Bocha kapja meg a telot tesztelesre, mert ha az o tollabol olvashattunk volna hasonlokat, akkor az sokkal meggyozobb lenne
Kerdes:
A kijelzo verofenyes napsutesben (azaz tulkeppen itthon az ev feleben) tenyleg annyira gaz, hogy olvashatatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest