Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Szia,
nekem a ház és hátlap nem recseg, szépen össze van rakva az egész. Sajnos a legend-et nem láttam még előben, bár a desire-t sem, mielőtt megvettem volna.
Én is a legend ill. desire között gondolkodtam és az billentette a desire felé a mérleget, hogy elvileg gyorsabb és nagyobb a kijelző. 3,5-ről váltottam, tehát ez a 3,7 pozitívabb, mintha 3,2-re váltottam volna - bár hozzá kell tenni, hogy nem hiszem, hogy számottevő a különbség. A legend is bőven elég. Azért vettem végül desire-t, mert az a kis plusz pénz gondolom megéri, hogy gyorsabb legyen ill. aggódtam a legend wifi problémája miatt. Nem mintha sokat wifiznék, de ha éppen akarok valahol, akkor jó tudni, hogy nem korlátozhatja be az aluház a vételt és bárhol működik. Nekem a legend-en nem tetszik az a két fekete gumibetét a hátlapon, lehet, hogy élőben nagyon ott van. A desire színe pedig szerintem nagyon szép, barnás-lilás akármilyen, elég egyedi (bár az egyik barátom szerint csúnya és gáz), tehát ez ízlés kérdése.
(Egyébként már megkaptam azt is - iphone után - laikusoktól, hogy "mi ez a htc? valami kínai sz*r" meg hogy "egy az egyben lenyúlták az iphone-t, nem nagy kunszt évekkel azután kihozni egy ilyet, hogy az apple már megcsinálta". Bár én ezzel nem értek egyet, mert mindenki lop a másiktól (lásd nokia fb-t integrál a telefonkönyvbe, de lehetne sorolni nagyon sok példát). Ez nem is lopás igazán, inkább a fejlődés. Azt gondolom, hogy a hozzá nem értők azért húzzák le a htc-t, mert nem ismerik és nem követik a mobilos fejlődést. De ezekkel nem kell foglalkozni, csak leírtam, hogy vannak ilyen vélemények is. Ettől függetlenül én nagyon elégedett vagyok vele.)
-
Integra
titán
semmit sem nyöszörög, nem értem honnan jönnek ezek a feltételezések.
legend:
-gyönyörű
-mart alu váz, cserébe csúszik mint a fene
dézi:
-nagyobb, sokkal jobb nekem használni, a legend kijelzője (nekem) egyszerűen kicsi
-hiába van a legend agyon optimalizálva, mégis érezhetően gyorsabb
-teflonos, tapadós, újjlenyomatot szinte semmit sem gyűjtő borításegyébként nem értem teljesen, azért mert most kijött egy aluvázas htc, hirtelen elfelejtettek volna profi, nem aluvázas vázakat készíteni?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dkt
csendes tag
Hát Te sem vagy a hirtelen döntések embere... Mint ahogy én sem
Nekem igazából a Legend tudása bőven elég lenne, szép a formája, tényleg nagyon tetszik az egész és talán egy kicsivel jobb az aksija is, csakhát... a gyenge csatlakozás (telefon és WiFi), eldobott hívások kicsit (?) aggasztanak.
Desire még sohasem volt a kezemben, nem jártam mostanában Pesten. Nem tudom, mennyivel nagyobb és kényelmetlenebb viselni és kezelni, tényleg gyengébb-e az összeszerelés minősége, gyengébb az akkumulátora, stb. Viszont a két készülék árkülönbsége relatíve olyan kicsi, hogy akkor miért nem mégis a Desire? Hát, nem könnyű... -
n0_gAboR
őstag
Hat az Xperia X10-bol kiindulva (kb. ugyanannyi a Tre-nel 2ev huseggel, elofuzival, mint GSM boltban fuggetlenul) nem lehet tul nagy akciokra szamitani...
Csak a kontraszt kedveert: T-Mobile UK, HTC Desire 2 ev huseggel havi ~11.000Ft (35GBP) elofizuval ezt nyujtja:
- telefon INGYEN
- KORLATLAN internet
- 500 SMS
- 1200 perc (!) beszelgetes
forras: [link]
Ilyenkor nem annyira orulok, hogy Magyarorszagon elek -
animoo
senior tag
Annak orulok hogy ennyi elegedett user van!
sot, meg ősiphoneosaink is vettek kivancsisagbol egyetSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
Hol neztetek, probaltatok galaxys-t? vagy vmit felreertettem?
csak nehogy azzal is az legyen, mint az i8000-rel, hogy nagy beharangozas, aztan meg lassu, mint allat...A htc ime ugyanaz, mint a gyari, csak felturbozva plusz dolgokkal. Minden ugyanolyan lesz, csak jobb
sima uninstallal leszedheto.Az aksi meg kit erdekel, ha egy napot kibir eros hasznalattal? este ugyis lehet tolteni.
nekem a nexus van, h bo masfelet is elketyeg.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
erdoke
titán
A HD2-n ezért jó a kicsit kiemelkedő fényképező keret, mert elemeli az asztaltól a készüléket felül, és hangszóró pont mellette van. Sose vettem észre problémát a hangerővel, már 60 %-on is túl hangos. Szóval nem magától értetődő, hogy ha hátul van a hangszóró, akkor az nem hallatszik.
(#1788) Edenyke
Az összes RAM != az elérhető RAM-mal. Éppen ezért a Sense se foglal 300 MB-ot, inkább 30-at.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Brain75
senior tag
Nem ugrik a gari mert gond nélkül vissza lehet állítani a root-ot.
Ha gond van vele akkor csak visszaállítani aztá mehet a szervizbe./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos nem,bárcsak!
Nemzetközi közjog-eu záróvizsga nemzetközi közjog kidolgozottjaWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Bocs,nem akarok belekötni abba,amit írtál,de : "amennyiben a készülék tudja, lesz rá ilyen lehetőség"...
Már hogy ne tudná? Nekik ezt tudniuk kéne,hiszen ők állították össze a telót,csak a szoftveres oldala hiányzik,és az csak rajtuk múlik!Más: próbálta vki az ultimate voice recordert desire-n?
Magicen ez volt az egyetlen program ami normálisan rögzítette a hívásokat,úgy,hogy mind a két felet jól lehetett hallani,itt viszont nem vesz fel semmit.
Lehet mert nem rootoltam,de magicet igen?
Viszont ez fizetős alkalmazás marketből,szóval nem gondolom,hogy root kéne hozzá..:SIdegesítő,hogy nincs rendes hívásrögzítő,ha ebbe nem sikerülne életet lehelni..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rankesz
veterán
Nekem már kicsit kezd gyanús lenni hogy nem lesz 720p és divx... nagyon vártam ezt a telót, aztán azóta is csak várok és várok a beharangozott funkciókra.
Kicsit kezd elmenni a kedvem attól amit a HTC csinál, kezd hasonlítani ilyen szempontból a nokiára, de ez annak tudható szerintem be hogy "felnőtt" a nagyok közé és most már megteheti hogy kihagy dolgokat a csúcsmodellből és majd a következő már tudja alapon belecsal a mókuskerékbe. JA de abból már majd megint hiányzik az amit ígértek, esetleg az előző modellben még megvolt... fm rádió, 720p stb.disgusting.
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként meg bocs,hogy mindig magic-el jövök,csak az volt az előző telóm és az első androidos.. De ott az xyflash nagyon szépen és folyamatosan játszotta le a divxeket,míg desire-n meg nagyon kicsi a frame rate és csúnya :S
Na igen,bennem is ott a gyanú,hogy miért nem rakták bele ezt a két funkciót eleve piacra dobáskor?
Hd2nél is etették a népet,hogy lesz hivatalos wp7 (bár ott mintha hivatalos források nem mondták volna,hanem mindig csak rumorok voltak),oszt kiderült hogy mégsem.Szóval én divxet és 720p-t akkor fogom elhinni,amikor látom!
Viszont ha spican megoldották gyönyörűen a divx lejátszást gyengébb vason,könyörgöm,oldják már meg ezen is!
3vágyam van csak androidra:
működő hívásrögzítő
működő divx player
igo 8.3 és nem fos amigo (ami ugyebár desire-n nem is megy)!Sokat kérnék?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Az agyam eldobom..
Akkor az összes találgatás és félhivatalos bejelentés kamu volt vagy csak sajtó csend van?
De mintha olyan is lett volna,hogy mobil kiállításon már ment volna egy desire-n a divx..
Itt.Hd2 és wp7 viszonyában is ez volt,vagy ott még csak félhivatalos bejelentés sem volt,csak rumors volt az egész?
Mert bevallom öszintén,az egyik ok amiért vettem a készüléket az,hogy igértek hozzá natív divxet..
720p felvétle is jó lenne,de az nem befolyásolt annyira.Vettem volna inkább spicát!
Még pénzem is maradt volnaDe mondjuk tényleg jó duma: lesz update,de nem tudni hogy 2.2-re vagy mit fog hozni..
Na,most válaszoltam neki,hogy akkor az update amiről beszél mikor fog érkezni..
Kiváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sok mindenre válaszolt,de semmi használhatót nem mondtak
Nem tudják mikor jön az update,és nem tudják mit updatelnek..
Szeretnék én is egy olyan munkát,mint ami nekik van
-
sbazsi
veterán
na ha jól tudom nexushoz ua. az akksi passzol mint a desire-be, így viszont szerintem akku idő is megoldódik.
hogy oldódik meg?Ez olyan dolog szerintem, hogy pontosan tudtad mielőtt megvetted.
eddig nem volt 3g net a telefonhoz, csak wifi, és wap. wap elég volt a nokián a gmail klienshez. tudom, hogy itt is elég lenne, de nem azért vettem ilyen telefont...
de nem is ez a gond, hanem az, hogy sokkal jobb netezésre, és soxor be se kapcsolom a gépet, csak a telefonon netezek, pl itt a fórum használata is sokkal jobb, lehet vele kényelmesen gépelni rövidebb dolgokat. eddig ez ritkábban volt.
tehát nem, nem tudtam. -
Zirowe
nagyúr
Hát basszus..
Valaki lefutatta ezt a linpack-ot a telóján?
Mert ha ez tényleg igaz,akkor elég gáz..
Nekem most a desire legjobb mérése kb 7,0-át mutatott.
A cikk szerint pedig heron 1.6on szarabb procival 6,5-öt,kb annyit,mint a desire..[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
nem értem. a motorola droid és a milestone az nem ugyanaz? nem úgy emlegették, hogy milestone/droid?
És mia az az mflops? Ezzel fejezik ki a készülék gyorsaságát? Eszerint akkor a nexus one-t ennyire optimalizálta a google, a htc-nek pedig ennyir enem siekrült a desire-nél? -
Zirowe
nagyúr
Ok,kicsit későn néztem..
De!
Itt a hangsúly azon van,hogy a desire és a nexus alapesetben kb ugyanakkora teljesítményt hoz 2.1en,mint a hero a gyengébb procival 1.6on.
Ok,tehát szar az os (mondjuk akkor mi értelme volt kiadni eddig drága pénzért erősebb vasat,ha nem tudtuk kihasználni),nem használja ki rendesen,és az 1.6 és 2.1 közötti hatalmas javulás se volt annyira igaz.De!
A nexus top 10ben vannak gyári 2.1es romos mérések,amiket enyhén húzott procival készítettek (1171.2MHz), és már azok is 22,7 körül teljesítettek.A droid meg kapja be a maga kis 500mhz-re visszafogott 600mhz-s procijával!
Viszont csak az eredményeinek a félénél van odaírva,hogy húzva van..:SMindegy,lényeg ami lényeg,hogy a desire mostani 7körüli teljesítménye eléggé szégyen szerintem,és ha a froyo tényleg hoz javulást,hát akkor jöjjön (bár remélem,hogy ez nem megy az amúgysem annyira rózsás akksi idő kárára).
Olvasgattam fórumokat,és ott azt írták,hogy a JIT bekapcsolásával jobb eredményeket értek el,és a droid is ezért csinál jobb eredményeket..
Vki erre?Most letöltöttem martketből mind a 14 benchmark progit,kíváncsi vagyok
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem ez jobb megoldás
Én az utángyártott akksiktól óckodom kicsit,meg ez az 1600as nem olyan nagy előrelépés az 1400ashoz képest.
-
Gubro
senior tag
Köszönöm a tanácsot, hidd el, olvastam.
BTW érdekes módon a Legendre sikerült átportolni, meg a Desire-re is, a Herora meg nem.
Elhiszem, hogy most kisebb lépés, de ennek inkább olyan íze van, hogy a HTC nem supportálja megfelelően a már piacon lévő készülékeket.Az, meg hogy Te nem olvasod el rendesen, amit írtam, félreérted és még rajtam kéred számon, hogy hogyan is gondolom, hogy a Desire megkaphatja majd a 2.2-t az kicsit furcsa számomra.
-
Straw
senior tag
Azt már én is észrevettem hogy indexen néha csak azért publikálnak egy cikket hogy meglegyen a napi adag, de tartalma vagy hitelessége semmi, sőt néha kifejezetten baromságokat írnak, arról meg ne is beszéljünk, hogy egyszer az iPhone a király majd később az android, a héten pedig egy olyan cikket írtak ami szerint ez mind gagyi és a BB az isten.
42
-
tybsen
addikt
Tényleg érdemes végigolvasni a hozzászólásaimat a vásárláson való gondolkodástól a teljes megelégedettségig, mert minden volt... :-) Még mindig emlékszem a nagy örömre, aztán az alma hiányára, a funkciók különbségére, stb. Tehát tényleg nem ment egyik pillanatról a másikra az átállás és gondolom, ha valaki nem szán egy kis időt az androidra, akkor csalódik és visszatér az almához. Az eleinte még hiányzó iphone már nem hiányzik, sőt, tényleg teljesen elégedett vagyok a htc-vel. Főleg, miután újra megnyomkodtam az iphone-t múltkor egy üzletben, csak megerősített abban, hogy számomra ideálisabb ez a telefon és jó döntés volt megvenni. A fizikai gombok például nagyon hasznosak, fura is volt, az iphone-on is azt kerestem elsőre. Nekem a böngészés is jobbnak tűnik, arról nem is beszélve, hogy klasszisokkal gyorsabb, mint a régi 3G-m volt. Nekem például a market is nagyon hasznos és sok praktikus program van, ami lehet, hogy a market-ben is megvolt, de ott valahogy nem érzékeltem ezt. Letöltöttem ott is egy csomó programot, de az itteniek valahogy tényleg a hétköznapok praktikus megoldásait hozzák, én elégedett vagyok és nem hiányzik az app store. Ettől függetlenül, ha megjön az új HD vagy 4G, kíváncsi leszek rá.
-
kosturica
őstag
Ne beszélj már össze-vissza, jó? Milyen tolvaj? Ezt te mondod csak, én ilyet biztosan nem mondtam. Tudod hány helyet tudok mondani, ahol még nincs a telefon, de majd hónapok múlva ott lesz a legolcsóbb ! Az uptime nagyon tetszett, gratulálok! Olvasd el még egyszer, hogy ő mit írt, utána meg, hogy én mit írtam. Az írásaid és a logikád alapján gondolom, nem atomfizikus lehetsz !
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
Nem osztom az észt, és tojok rá, hogy közgazdász vagy. Az valami nagy dolog szerinted? Látod megint elkezdél hülyeségeket írni. Én mondtam, hogy olvasd el először, hogy én mit írtam, azután gondolkodj. Elmondtam, hogy írtam neki privátot!! Ezt nem olvastad el vagy már elfelejtetted ?Azt mondta erre, hogy még csak most készül a webshop. Tehát nincs telefon sokkal olcsóbban, csak ígéret, hogy lesz. Én erre azt mondom, hogy nem ígéret, hanem konkrétan telefon kellene az általa mondott leges legolcsóbban ! Tisztul már? Nem tudsz gondolkodni, csak azt hiszed !
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest