Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
Nem rossz, de kérdés, hogy a Google engedi-e a következő Androidokat customizálni.
A Flyer is azért megy 2.3-as Androiddal, mert a 3.0-t nem engedi a Google Sense-esíteni.
Hacsak pl. a HTC nem alap Andoriddal adja a telefont, és utólag letölthető hozzá a Sense, mint egy launcher + sms + tárcsázó alkalmazás csomag, mint mondjuk a Go most. -
Skillet
addikt
köszönöm. akkor ma-holnap feltolom. nem nagyon akarok kísérletezni, az már volt elégszer. (sense romok rengeteg, sense nélküli romok, nem egy miui) most is insertcoin van fent, nightly. de az még ugye nem a gyári dézis 2.3. nekem van pár dolog ami nem tetszik, pl a trackball kezelés ugye. attól nagyon kivagyok már. remélem a gyári alappal ezek a dolgok végre megoldódnak, aztán én már nem nagyon akarok ezzel az egésszel foglalkozni. max tényleg pár havonta 1x. telefonnak akarom használni a telefonomat
amúgy eléggé kivagyok már a dézitől. volt már 2x alaplapcserém. trackball csere. előlap/hátlap csere. most a gombok szarakodnak. leginkább a 2 hangerő gomb, de a menu gomb is fosakszik. nem sok kedvem van már szervizbe járni, de sajna muszáj leszek, ha nem akarok szenvedni vele. szerintem én még életemben nem voltam telefonnal szervizben, de mióta a dézi megvan, már harmadszorra fogom elvinni. szupernem tudom pl asensation hogy áll ilyen téren, de az a gond, hogy az nekem nagy is. a dezső még pont jól elvan a zsebemben, nem zavar, hogy ott van... a sensation már sok lenne. netezni könnyebb lenne rajta, meg minden....de nekem az a méret már kissé nagy. na mindegy, majd lesz valami.
most inkább fogok venni egy rbm2-t (red bull) a simplyall tarifa miatt. csúcs az a csomag. régebben volt alap telenor csomagban is, sajna már nincs, csak redbullosan vehető meg. sebajakkor már az is lesz
-
Zirowe
nagyúr
Global policy hidegen hagy, elsodlegesen a magyar jogszablyok az iranyadoak, global policy csak hozzaadhat ehhez.
Akkor tisztazzuk a dolgokat: iranyado rendelkezes a ptk. 308. szakasz (3) bekezdes.
Tovabbi reszletek fogyvedelmi tv es kormrendeletben.1. foalkatresz eseten a garancia ujraindul teljesen (jelen esetben ket ev), de csak a folkatreszre, nem az egeszre.
Vita altalaban azon van, hogy mi szamit foalkatresznek, jelen esetben az alaplap mindenkeppen, de szerintem a kijelzo is az, illetve, mivel elsodlegesen telefonrol beszelunk, hangszoro es mikrofon is szamithat annak, a foalkatresz mivoltrol mindig szeretnek vitazn a cegek.
En mar sikeresen bizonyitottam bekelteto testulet elott, hogy egy felultoltos mosogep dob elzaro biztosito gombja foalkatresz.
Vabba ez a rendelkezes nem csak a kicserelt alkatreszre vonatkozik, hanem hibatipusra is.
Ha uj keszuleket kapsz, nem lehet refurbished, csak uj, es a teljes garancia ujraindul.
2. arra az idore, amig nem tudod hasznalni a telefont, tehat amig szervizben van, a garancia szunetel, vagyis annyi idovel fog tovabb tartani, amig nincs a kezedben (fuggetlenul attol, hogy nem mentel erte vagy hogy alkatreszre vartak).
Fontos tovabba, hogy ezekrol nem adn kulon papirt, mrt tovenyen alapul es a munkalapok bizonyitjak oket, vita eseten ezert ezeket mindig meg kell orizni(munka kezdete,vege,jhiba es javitas tipusa).
Lehet hivatkozni nemzetkozi gyakorlatra es miegymasra, d ez az elsodleges torvenyi eloiras, ennel csak a fogyaszto javara lehet elterni.
Ha problema lenne, akkor irany a bekelteto testulet, esetleg onnan birosag, de nagyon ritkan szoktak eddig fajulni a dolgok.
A lenyeg, hogy lgyunk mindig hatarozottak es ismerjuk a jogainkat, nekem igy lett zsir uj mosogepem ket es fel ev utan ingyen(teljesen jgosan mondjuk).
Remelem a vita ezzel le van zarva. -
Skillet
addikt
nekem telenoros garanciajegy van, de mindig ki szoktam hagyni a telenort, nem kell közvetítő... közvetlenül e-care-hez viszem a desire-t. az említett garijegyben egyébként fődarab cserénél újrainduló garanciát említenek. de ha.gondolod megírhatod azt a levelet a HTC-nek.
amúgy jól gondolom, hogy mindegy, hogy e-care-ről, telenorról vagy HTC-ről beszélünk, a lényeg a magyarországi törvénykezés fődarab cserekor. és ha az azt mondja ki, hogy fődarab cserével a gari újraindul, akkor ettől semelyik cég sem térhet el... vagy mégis? van kivétel? -
i400
senior tag
-
james008bond
őstag
Hát, nekem, most nézem, 2783 fotó van fent, elkezdem görgetni és ahogy a kijelző aljára ér, már szinte be is töltött 12 képet...sztem azért ez nem rossz. Persze, ez a Galéria azért elég fapados. Ja, most nézem, a diavetítés is folyamatosan megy. Viszont kilépéskor a Sense is kilövi magát.
-
pzoley
őstag
Szia, azt nem tudom, hogy nálad miért indul újra, de az biztos hogy nálam müxik, mert direkt kipróbáltam amikor teszteltem. De most 10 perccel ezelőtt is újra megnéztem, az oldalamon a rom-nál az eredmény. Pedig direct úgy csináltam, hogy az eredeti rom-ot kell leszedni és feltenni. valami akkor az ext3 partícióval lesz.
-
racerx
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, mennyire pörög az összes többi komolyabb androidos készülék xda-s (és egyéb) boszorkánykonyhája. Desire-é nagyon, mint tapasztaljuk (hálisten
). És mennyire fog majd, ha nem nagyon lehet ezekkel a készülékekkel mit kezdeni... HElyette ott lesz a Samu meg a Motorola?
-
dombila
őstag
Nocsak, nocsak, mit tud az Android: Kémkedik az Android
És tényleg pontosan tudja hol van az én routerem... (WIFI MAC-et néz.)
Router kereső -
james008bond
őstag
Nekm előjött, igaz működő rom alatt egyszer csak beszart a telefon rész úgy egy-az-egyben, többször is, többször hívás közben, úgy hogy azt se tudom, ki hívott, de telefonálás nélkül is előjött. Ez az 5.2a HD a2sd++ romja volt PZoleynak, nekem a megoldást a most fent levő rom telepítése oldotta meg ( lásd az aláírásomban
), azóta a rendszer stabil, fc, restart, fagyás nem, volt, 4. napja tettem fel a 2 partíciós megoldással ( előtte 4 partíciós volt fent, ott 10 nap során 120 telepített proginál már volt lassulás, akadás, 2 alkalommal fagyás ( mikor egyszerre akartam több mindent ), de mint telefon azért megbízhatóan, fc nélkül működött.
Magára a hiba okára nem jöttem rá, asszem PZoley sem, szerintem ki is zárt a "tesztelői köréből". -
pzoley
őstag
Leírtam már többször is, hogy a romákkal kapcsolatban jó lenne, ha egy helyen, a rom oldalán lennének a hozzászólások. Ezt nem azért kértem, mert nem olvasok más fórumokat, de sokkal egyszerűbb mindenkinek, ha a rom-mal kapcsolatos problémák egy topikban olvashatók. Ha reggel olvastad volna a hozzászólósokat, már tudnád a megoldást
Az eredeti rom-okkal és sima a2sd+ -al is előjönnek ilyen problémák, de nekem már meg van a megoldás.
-
pzoley
őstag
Az a különbség, hogy az A2SD+ nem rakja ki az sd-re a data/data részt, az A2SD++ pedig kirakja, mint a többi data2xx rom. Ezzel nem fogy az Internal memory, viszont nincs is az egész data partíció felmountolva, ezért nem is érzékeny a reboot-ra, és a váratlan leállásokra.
Mivel a data/data partícióra kerülnek az app adatai, gyorsabb az I/O művelet, de megmarad az A2SD+ biztonsága. -
-
racerx
őstag
-
Viper26
nagyúr
Éljen...ha nem kapják össze magukat, akkor ugyanúgy járnak mint az SE, és valljuk be az nincs is olyan messze.Szépen sorban jönnek ki "ugyanolyan" telefonokkal, maguk alatt vágják a fát, nem is értem miért nem veszik észre.
Market mitől tud FC-ket produkálni?
Tegnap vettem észre update közben. -
Zirowe
nagyúr
Azért a nexus s nem akkora dobás google részéről, hogy mindenképpen a samsungnak kellett elkészítenie.
Erre a htc is képes lett volna.LouiS22: jó, csak érted, a többi gyártó 250km/h-val száguld a fejlődés országútján, ehhez képest a htc olyannak hat, minha 50km/h alatt battyogna lakott területen belül..
Oké, játékra "is" kell a plusz erő, de ugyanígy pc-nél minek a dual és a quad core?
Atommal is lehet szöveget szerkeszteni és böngészni..
Nem érdemes a fejlődésnek gátat szabni. -
LouiS22
veterán
Abban viszont van valami, amit mondtak: azért nincs még NFC támogatás (és chip), mert nincs elterjedve. Az árverseny meg erős...
Itthon kb. 1 példát tudnék rá hozni, ahol ESETLEG használható lenne (persze ehhez fejlesztés kellene): a Paypass kártya (ami szintén nem túl elterjedt dolog).
Nyilván egy év múlva - és ha az Apple is meglépi - akkor már lesz értelme beletenni. Majd a karácsony előtti készülékbe...
-
pzoley
őstag
Igen, számomra is az jött le, hogy van egy meggyőződése és nem csak hogy ahhoz ragaszkodik minden áron, de másokra is rá akarja erőltetni a sajátját. Amikor bárki kérdezte, hogy milyen sense romot ajánlanak neki, azonnal ugrott és oasp rom, amit ő használ mert villám gyors meg hasonló.Az a gond, hogy néha szerintem el sem olvassa a kérdést már válaszol, példa rá az utolsó data2sd script javaslata, amit arra a kérdésre adott, hogy hogyan lehet egy belakott a2sd romra rátenni a scriptet. Azt fel sem tételezem, hogy nem értette meg mi a kérdés, inkább sietett a válasszal.
-
premete
veterán
Ha már így megszólítottál, illik válaszolni a felvetéseidre.
"Kedves premete....nincs egy HD custom rom sem, neki sincs csak puritán alpharev-es oxygen, mert ugye az neki jó."
Van custom HD, Desire Z, a2sd+-os és data2ext-es is, rootolt 405.5-ös gyári és busybox+initd+a2sd+-os is és Gingerbread részlegesen működő rom is (spb tv nem megy), bár nem használom őket, kérésre összeraktam, aki akarta, letölthette.
De ezt te is meg tudnád csinálni, leírtam minden szükséges információt hozzá, a scriptek elérhetőek az xda-developers és hasonló oldalakon. ha zavar a scriptekben kikommentezett információ a készítőjének a nevével, simán kitörölheted, vagy szövegszerkesztővel átírhatod akár a saját nevedre. Például az xda-developersen is kevés tényleges fejlesztő van, a többiek csak összerakják a romokat az elérhető alapanyagokból."ő azért csinált romokat, hogy nekünk jó legyen, te azért, hogy mutasd mit tudsz és ami neked jó az másnak is jó."
Nem vagyunk egyformák, és szívesebben foglalkozok olyan romokkal, amiket én is használok; nekem is van más dolgom, és csak azokra a privát üzenetekre nem szoktam válaszolni, amit már leírtam részletesen, és jobban nem tudnám leírni, csak megismételni.
Az pedig, ha valakitől megköveteled a munkát, csak abban az esetben jogos, ha szerepel a neve a céged fizetési jegyzékén."Valaki áldásos ökörségének köszönhetjük, hogy Zoli nincs itt"
Az meg sem fordul a fejedben, hogy neki is lehet más dolga, kevés hobbyból lehet megélni?
Amiben kételkedtem, nevezetesen egy scripttel a flash memória tényleges írási-olvasási sebességének 10-100 szorosára növelése, azon szerintem nem megsértődni kell, hanem bizonyítani; nem az viszi előre a dolgokat, ha mindenre bólogatunk, és vakon elhisszük.
Ha megbántottam volna, akkor ezúton is elnézést kérek.
Megpróbálom egy példával megvilágítani, hogy Te is értsd a flash írás-olvasás mibenlétét:
Tegyük fel, hogy szerveznek egy országos Forradalmi Szombatot, ahol a Marcal folyót kell megtisztítani az iszapszennyeződéstől.
Mindketten kapunk egy 4 literes vödröt, amivel a folyóból a szennyeződést kimerjük a folyóparton lévő szállítóedényekbe. Engem a folyó bal oldalára osztanak, ahol a szállítóedények is 4 literesek, Téged a folyó jobb oldalára, ahol a szállítóedények 1024 literesek, mindkét esetben, 4 liter iszap beleöntése után a konténereket megteltnek veszik, és elviszik.
Mivel egy ilyen Forradalmi Szombat óriási hírértékkel bír, természetesen élőben közvetíti a TV is, hogy a munkaverseny hivatalosan mérhető legyen, erre a célra egy független hatóság, hívjuk mondjuk Médiatanácsnak kiszáll, és leméri az elvégzett munkát, tehát megszámolja, ki, hány darab konténert töltött meg.
Részrehajlás nélkül, egyenlő feltételekkel természetesen, csak a konténerek darabszámát vizsgálva, ahogy anno a Szovjetunióban az ipari termékek volumene tonnában volt megadva, ezért a tervteljesítéshez érthető módon, minden termék jóval nehezebb volt, mint a világ fejlettebb, nyugati részén -
Zirowe
nagyúr
Hát..
Most, hogy visszaolvastam a topicot kb 3napra visszamenőleg, csak gratulálni tudok a színvonalhoz..Csak, hogy legyen min rágcsálni még egy kicsit: én kp-ért vettem a telefont függetlenül 100ezerért májusban, a csomagom flottás (2900havonta, 1850lebeszélhető, 15ft/perc mp alapon, 60db ingyen sms), annyit beszélek vele, amennyit nem szégyenlek, hűséget el lehet felejteni. Mobilnetem nincs, mert minek: drága és szar! Otthon van wifi, ha pedig az utcán vagyok és szükségem lenne netre, eddig mindig találtam kb 2perc alatt hotspotot. Van egy 2éves 42" full hd tv-m, ami negyed millió volt, és azon szar upc-t nézni vétek, illetve meghagyom a lúzereknek, csak gépről hd filmeket, műholdról olasz hd fta csatornákat vagy dvb-t adást, két héten belül lesz még egy 32"es és egy 52"es tv itthon, akkor le is fogom mondani a upc-t, mert kb soha nem is nézem, és akkor minek fizessem.
És miért írtam le mind ezt?
Nem tudom, de látom ez az újabb epénisz itt a topicban.1. Who gives a shit úgy általában, hogy ki mire mennyit költ, min netezik és mennyit beszél?!
2. Maradjon már on ez a rohadt topic!Köszöntem a figyelmet.
-
sippet
senior tag
hardveresen az iphone4 valóban odaver a desire-nek, ez nem is kérdés:
- gpu
- kijelző (felbontás és multitouch)
- előlapi kamera
- a hátlapi kamera is fényévekkel jobba desire-nek persze, hogy vannak előnyei, szoftveresen pedig ezerszer inkább android (ha elém raknák a kettőt, hogy válasszak, mai napig a desire lenne a nyerő), mint ios, de ezek ettől még tények. ahogy az is, hogy az atrix pedig az iphone-t is simán állva hagyja. kokler listáján az 1gb ram nem is szerepel, pedig az se kutya.
kokler: van egy olyan érzésem, hogy tegra nem lesz mostanában a htc-kben. két magos procival meg kell várni az új generációs snapdragonokat.
-
premete
veterán
Nekem is, a class számokban megadott sebesség szekvenciális írásra vonatkozik, ami mondjuk 20 MB/s itt, a random 4K-nál lehet, csak 0.3 MB/s, ami persze még mindig kb. 80 darab 4K-s fájl írását jelentené másodpercenként. Így van ez az ssd-knél is egyébként, és a nand még gyengébb.
Nálam a nand 4K:Class10 Silicon Power sd:
Persze, a kontrolleren is sok múlik.
Valaki lemérhetné a class 2 gyári kártyát is, class 4-6-osokat esetleg, a marketről a disk benchmark 2 kell hozzá. -
Zirowe
nagyúr
Baromi nagy, és az előlapi kamerán kívül a "szokásos unalmas htc belső", ami már lassan egy éve változatlan..
Azért remélem a samsung hamarosan végre bővíteni fogja a gyártósorokat, így a többi gyártó is végre visszatérhet az amoledhez, esetleg elkezdhetné a htc is használni a samoledet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest