- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Az android commander-el lehet a system-ben turkálni? Ugyanis sajnos nem sikerül az Angry Bird progit visszapakolni egy ROM frissítés után, így nem jönnek vissza a megcsinált pályák és nem szeretném újra elkezdeni.
A,úgy a MyBackup pro-t használom. (ROOT jogosultsággal)
-
HaZse
őstag
válasz
delbarta #13316 üzenetére
Én már vettem jót is meg rosszat is a nagy kínából.
Szerintem az 1800MAh-s már vastagabbnak kellene lennie.
Rendeld le és ha nem jó, akkor vissza lehet kérni az összeget, de akkor 3.000Ft-ért fel is kell adnod a cuccot a pénz megérkezése után.
Bár szerintem nem mernék az értékelésüket rontani. Általában az eladók 1-2-3 USD-t keresnek egy ilyen cuccon.
Üdv.
-
HaZse
őstag
válasz
siofok #13083 üzenetére
Nem kell félni. Azért is kell előbb több helyről összeszedni a tudást. (Angolul és magyarul is van leírás).
Amikor én csináltam a ROOT-ot, akkor még nem volt ez az unrevolked féle. Szerencsére az xda-sok csináltak egy ilyen univerzális ROOT dolgot a Desire-hez. Ha meg gebasz van 2 dolgo lehet:
1. Nem sikerül a ROOT (Nekem is ez volt, de szerencsére a google segítségével találtam olyan verziót, amit annó az én HBOOT-omhoz volt jó)
2. Brick lesz a telcsiből. Ekkor is meg lehet csinálni, mivel a bootloader részt (Recovery) megvan és onnan egy gyári WWE-s ROM-ot vissza lehet pakolni. Ha minden kötél szakad, akkor gariztatni kell. Ugyebár Ők se tudnak semmit csinálni a telcsivel, így alaplapot cserélnek.Tehát NO para.
-
HaZse
őstag
válasz
LouiS22 #12852 üzenetére
Én a helyében az asztalt csapkodnám, hogy átvertek. (Vevői megtévesztés).
Bár nem lehet tudno, hogy a vásárláskor szóban említették-e neki. Tény, hogy a ROOT-olás mehet, csak egy GOLDCARD-ot kell legyártani hozzá.
Vagy esetleg az unlock-ot feloldani. Bár akkor a garit elveszíti. (Ha jól olvastam itt jó régen)
-
HaZse
őstag
Az AutaxTSense 8.0-nál ez arra vonatkozik, hogy ebbe már beletették a GPU támogatást?
"Kernel 2.6.32.24 @998mhz Overclock-Undervolt-SVS-CFS-BFQ-SDfix-GPU+-LZma compression NeoPhyTe.x360@SnowLeopard #18 (Thanks to all that have make that I build this kernel) -> GPL Source: http://neophyte.vipme.com/gpl/"
-
HaZse
őstag
válasz
siofok #12814 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy picit kell rajta módosítani?
Lehet, hogy arra gondolsz, hogy mikor először látod a képet, akkor még nem az igazi a minősége, hanem egy kicsit vársz és akkor lesz jó a kép? Mert ha igen, akkor az azért van, mert a teló az eredeti képet olvassa be és legelőször a thumb-ot jeleníti meg, majd az eredeti képet lekicsinyítve. Nem olyan, mint az ájfon, ahol az itunesz előbb lekonvertálja a telefon méretére és ott azért nem látszik ilyesmi.
Szerintem.., de majd az okosok kijavítanak.
-
HaZse
őstag
válasz
siofok #12783 üzenetére
Kedves fórumtárs!
Képzeld, munka után gyerek és feleség mellett volt IDŐM végigolvasni a fórumot, hogy tisztában legyek a megvásárlás előtt, hogy milyen telefont veszek munkaeszköznek. (Akkoriban nem volt olyan olcsó.) Ha meg nincs IDŐD, akkor meg ott van a kereső.
Üdv.
Tovább nem OFF-olom szét a fórumot.
-
HaZse
őstag
Ha reggelve vagy az XDA-ra, akkor valószínű, hogy olvasod is azt. Szerintem előbb ott nézz szét.
Ui.: A MIUI ROM-hoz, ha van kedved, akkor még magyarul is tud, csak Neked kell pár dolgot lefordítanod és az .xml file-t belepakolnod a megfelelő progikba, majd felflash-elni a telra.
-
HaZse
őstag
B@sszus. Ennyi sok lusta visszaolvasós embert még nem láttam.
Először is az 1. hsz.-t kellene mindenkinek elolvasni és agyilag felfogni/megérteni. Utána keresni a fórumban, esetleg a google keresőt használni és ha ott nem találja meg az ember a megfelelő választ, akkor beírni a kérdést.
Nem tudom elhinni, hogy ez ennyire bonyolult egyeseknek. A mondat kezdőbetűit ILLIK nagybetűvel írni, vesszőt tenni ahová kell és a mondat végét egy írásjellel bezárni.
Mi ebben a nehéz?
Én mielőtt megvettem a Desire-t, már elkezdtem olvasni a fórumot. És csak akkor kérdeztem, ha VÉGIGOLVASTAM az egészet. (Komolyan: rá kell szánni pár napot a fórum végigolvasására) Én annó 8k hozzászólást olvastam végig.
A MIUI ROM-os kérdés eléggé fárasztó volt nálam. A ROOT-al, ROM főzéssel kapcsolatos kérdéseket az xda oldalán tegyétek meg, de ott is ajánlatos először OLVASNI. (Angol nyelvtudás kell!) Aki nem tud angolul, az előbb tanuljon meg Angolul, mivel még a telefon menüje is Angol. (Kivéve a DHD ROM-okat)
Sorry azoktól, akire a fenti írásom nem vonatkozik.
-
HaZse
őstag
Szasztok.
A nejemnek nézek telcsit és megakadt a szemem egy Motorola XT720-ason. Szerintetek mennyire jó teló az?
Tudom, hogy ez a Desire topic, dehát hátha van a motoról véleményetek.
Köszi.
-
HaZse
őstag
Olvastam, hogy az SLCD-s jobban olvasható kültérben.
Esetleg ha valakit érdekel egy Független 2010. 06. havi ROOT-olt AMOLED-es Desire SLCD-sre való cserére, az ne tartsa vissza magát. (Eladni NEM akarom!)
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
válasz
delbarta #12030 üzenetére
Lehet, hogy erre gondolt: [link]
Más: Feltettem a Sygic 8.14-est, de nem találom benne a magyar nyelvet. Ha valakinek esetleg meglenne a magyar nyelvi file (nem a hang), és belinkelné, azt nagyon meg tudnám köszönni.
Szerintem aki kapott a Desi-hez Sygic light-et, az abban lévő is jó lenne.
-
HaZse
őstag
MIUI ROM fordítása:
Aki akar csatlakozhat hozzá. Hátha akkor hamarabb kész lesz. De azt nem tudom, hogy hogyan lehet beletenni az appokba.
-
HaZse
őstag
Még jó régen említette itt valaki, hogy a Desire hátlapjában lévő műanyag lapot, ami a kanerát védi kicserélte egy üvegre.
Ha olvassa a fórumot, akkor vegye már fel velem a kapcsolatot.
Kösz.
-
HaZse
őstag
Hívásszűrő alkalmazást tud valaki ajánlani, ami jó?
-
HaZse
őstag
Aki tudja, hogy mit jelent ez az S-OFF, az ossza már meg.
-
HaZse
őstag
-
-
HaZse
őstag
válasz
sippet #10316 üzenetére
Igen, nekem működik, sajnos azt nem néztem meg a telepítés után, hogy mit hová pakolt, de most fennt van 4 féle navi 2 játék és jópár alkalmazás és azt mutatja a settings-ben, hogy 2xx MB-ot használtam az ext partícióból, de sajnos az internal-bol is evett 100 megát. Ott lehet, hogy én csináltam valamit rosszúl, mert a My mackup-al tettem vissza a dolgokat.
-
HaZse
őstag
válasz
sippet #10313 üzenetére
Nekem most az van fennt 2 napja. Eddig semmi gondja sincsen, kivéve, hogy pár helyen benne van mág a kínai nyelv.
Innen lévőt érdemes feltenni, mert ebben már benne vag az angol is. De előtte FONTOS, hogy ha van ex3-as partíciód, akkor a clockword féle recovery menüből formázd le az ext partíciót, különben nem fog elindulni vagy már a telepítőnél megáll. (Tudom, mert mire rájöttem hogy a wipe ext nem ugyanaz, mint a format ext)
-
HaZse
őstag
olvasgatva a hsz.-eket én is megnéztem az A2SD+-om helyzetét és azt tapasztaltam, hogy az Internal Storage a megszokott 132Mb helyett 40MB-n van, pedig az ex3-as partíción vannak a progik.
Esetleg tudtok-e olyan alkalmazást, amivel meg lehet nézni, hogy milyen programok vannak telepítve az Iternal Storage-be. És hogy azt esetlegesen ott tanyázó progikat milyen alkalmazással lehetne átpakolni az A2SD+-os ext3-as partícióra?
-
HaZse
őstag
Ez nagyon fáj.
Ha a SE Xperia ini pro és LG optimo egyenlő szerinted a desire-vel, akkor én adok neked egy LG-t, és Te meg adj egy Desiret. Hidd el, hogy nem fogod megbánni.....
Épp tegnap haver Samsung Galaxy S-ét tapicskoltam. Abban a fél órában 2x majdnem kiesett a kezemből, annyira csúszós volt a Galaxy S.
A Motorola Milestone egy jó telefon az tény, de azért a benne lévő memóriát is érdemes nézni, mivel neki 133 MB RAM, 256 MB ROM-ja van, ellentétben a Desire 576 MB RAM; 512 MB ROM-jával szemben.
Ha kevés valamiben a memória, akkor az OS fog belassulni.
Ui.: Ha csendben maradtál volna, okosabb lettél volna.
-
HaZse
őstag
De nekem a preview alatt van 2 db. gomb is. egy Download és egy Preview. A Download-ra letölti kérés nélkül az SD kari download mappába downloadfile.jpeg néven. Ezt meg meg tudom nézni. A mérete is megegyezik (byte-ra ponosan, mint amit küldök)
Amúgy most is küldheted, max holnapra csinálom meg a teljes leírást screenshoot-al.
-
HaZse
őstag
Én a AuraxTSense v7.6.1et ajánlom.
Nagyon jó működik, még a jpg csatolmányokat is simán lekezeli.
-
HaZse
őstag
válasz
r3v0Lut10n #9484 üzenetére
Is, meg ki is próbáltam. Direkt 2 különböző e-mail címmel. (1 gmail és 1 sajáttal) Az eredmény:
A mail progival a képet (345kb jpg) símán lementette az SD kari downloads mappába utgyanazon a méreten és fileneven. Az astro-val símán meg tudtam nyitni. (még fel is ajánlotta, hogy mivel nyitom meg)
A gmail progival is símán megmutatta previewben a mail alatt, sőn a kép alatt volt kettő gomb: download és preview. Az a képet az SD kari download mappába mentette downloadfile.jpeg éven, amit az astro szintén meg tudott nyitni, sőt fel is ajnlotta ott is, hogy mivel nyitom meg a képet.
Ráadásul az astro-ban még a filenév mellett kisméretben is mutatta a képet.
Ezért is írtam, hogy ha nem megy jpeg kiterjesztéssel, akkor írd át jpg-re. Az gyakorlatilag ugyanaz, mintha a PC-n lemented a képet és az SD kártyára felmásolod .jpg néven.
szerk: szerintem ott más a gond. Ha publikus a kép, akkor küldd el a hazse75@gmail.com címre.
Ui.. A screenshoot-ot nem tudom, hogy hogy kell csinálni. Aki tudja írja le pls.
Thx.
-
HaZse
őstag
Szerintem le lehet.
Recovery-be kell tenni a telót. És a következőt kell tenni:
adb shell
mount /system
mv /system/app/HtcLockScreen.apk /system/app/HtcLockScreen.bak
exitOS indítás után a lockscreen a gyári froyo lesz.
Amúgy én feltettem a LockBot-ot, sőt direkt meg is vettem, de azzal meg az a baj, hogy ha hívást kapok, akkor olyan, mintha nem lenne készenlétben a teló és a piros-zöld gombok vannak a kijelzőn.
-
HaZse
őstag
Tegnap nekem a navigáció (wrz: motonav) ment kb. 11 órát folyamatosan egy 1A-es autós töltőről, közben folyamatosan be volt kapcsovba a blutooth. Egyszer sem indult újra, se melegedet fel nagyon. Melegnek, meleg volt, de nem nagyon.
Úgy látszik, hogy én még egy jó szériát fogtam ki.
-
HaZse
őstag
válasz
janika1988 #9075 üzenetére
Én e-bay-ről vettem potom 3 USD-ért szállítással.
-
HaZse
őstag
1996 óta vagyok előfizetője a Pannonnak (Telenornak), de engem soha, de soha sem b*sztak át. Az, hogy Te 1 hónapja nem tudsz venni Desire-t, az csak a Te bajod, mivel itt a forumon 1 hónap alatt elég sok emberkének lett Dezsője. Lásd pl. pénteken is tudott venni itt egy Kedves fórumtárs. Nézz előbb magadba, mielőtt ilyenekt ide belonkelsz. Ráadásul úgy, hogy a Desire topikban egy Samsung telóval jössz ide.
Ha annyira kellett volna Desere, akkor megveszed 30k-ért, hameg 1 hónapja keresel, akkor a Telenornál nem 30k volt. Annyiért meg tuti, hogy találtál volna magadnak az országban. Ja, hogy ahhoz a telefont fel klenne venni és pár helyet végig kellene hívni, az a Te bajod. Ingyen nem adnak semmit.
Ez most nem kötekedés, de ez a petíció, amit ide belinkeltél nálam egy kicsit kiverte a biztosítékot.
Nézz szát a trémobilné, vagy a vodkafonnál, ott is hasonlót csinálnak a sikergyanús telefonnal.
2 éve, mikor 5800-t vettem a Pannonnál, akkor nekem se volt, de szívesen megnézték a rendszerben, hogy hol van teló és mondták, hogy 3 nap múlva ott lesz. Elkérték a nevemet és a számomat. Mikor megérkezett felhívtak, hogy mehetek érte.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Ma feltettem egy új ROM-ot, persze előtte wipe is volt, meg ext wipe is.
DE!
Mikor feltettem az új rom-ot, és újraindítottam a dezsőt, az első bejelntkezésnél, tehát mikor már rendesen tudom használni, akkor azt vettem észre, hogy amiket az előző rom-nál feltettem progikat is megtartotta. Ez miért lehet?
Előtte csináltam egy mentést a My Backup Pro-val, de azt a mentést direkt lementettem sz.gépre és az SD kariról letöröltem.
Most akkor ez hogy van? Ráadásúl a mentés után feltettem egy progit, ami szintén ott volt a telepített programok között az új rom-on.
A dezső azt mutatja, hogy 137MB RAM-om van még és minden programom is fennt van.
Arra gondolok, hogy a recovery-ben a wipe ext SD rész nem működik megfelelően.
Esetleg erre a problémára tudtok-e valamiféle progit, amivel az et partíciót le lehetne törölni? A kártya újraformázását nem nagyon szeretném megcsinálni.
Meg van-e olyan progi, amivel meg lehet nézni az ext partíciót, hogy mi is van rajta?
Köszi.
-
HaZse
őstag
Érdekes kis alkalmazást találtam.
-
HaZse
őstag
Megvettem ezt a Lock Bot Pro-t, de a fene se tudta, hogy mikor hívnak és a telefon készenléti állapotban van, akkor a csörgéskor a billentyűzér nem aktív, hanem a kijelzőn ott van a felvétel és letétel gomb. Sajnso sokszor fordult elő velem, hogy mire kihúztam a HTC-s tokból a telefont, addig véletlenül lenyomtam.
Esetlef van-e olyan app, amivel meg lehet változtatni a lockscreent, de híváskor zárva tartja a képernyőt?
-
HaZse
őstag
válasz
delbarta #8606 üzenetére
Én nem vagyok ennyire kényelmes, hogy rommanager-t tegyek fel. Nekem már elég, ha a kiválasztott ROM-ot felmásolom a gyökérbe és a többit manuálisan elintézem. (HTC Magic és HTC Hero beidegződés)
De nekem felesleges pakolgatnom a ROM-okat. Jó nekem egy a saját magam főzőtt costom ModaCo ROM r4-es.
-
HaZse
őstag
Mi annak az app-nak a neve, amivel el tudom érni a fizetős appokat?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Ezt találtam, miszerint Androidra NEM lesz Nav n Go-s alkalmazás. Hogy ennek mennyi az alapja kérdéses. Ha van itt valaki, aki illetékes, kérem erősítse vagy cáfolja meg.
-
-
HaZse
őstag
válasz
makaveli666 #8365 üzenetére
Nincs a vatera-s emberkének, akit itt a fórumon nagyon ajángattál?
-
HaZse
őstag
Nekem nincs ilyen bajom, hogy a kocsiban a kedvenc zeném szóljon. Van egy Blaupunkt Memphis PM66-os fejegységem és azt símán össze tudom kötni egy micro USB kábellel, és akkor onnan szól a zene. De amúgy nem egy nagy összeg egy pendrive-t beszerezni és azt rádugni a fejegységre. Volt nekem FM transmitteres kütyüm éa telefonom is. Hát a minősége eléggé gagyi volt. Sistergett állandóan.
-
HaZse
őstag
válasz
makaveli666 #8005 üzenetére
A teszt egy dolog. Majd akkor mondd ezt el, ha neked SLCD-s Desired van. Mint írtad b.nődnek 1 hónapja lett Desireje. Gondolom, hogy neki nem SLCD-s van. Ha annyira rossz az AMOLED, akkor miért engedted meg neki, hogy megvegye az AMOLED-eset?
Az, hogy a vaterán van Desire, az nem azt jelenti, hogy a valóságban is van neki Desireje.
-
HaZse
őstag
válasz
makaveli666 #8001 üzenetére
Ha még nem fogtál a kezedben AMOLED vs. SLCD-s Desiret, akkor ezt honnan tudod, hogy az SLCD jobb?
A másik, meg, ha nem lehet kapni Desiret emberi áron, akkor úgy én is tudnék adni 2 év garival bruttó 110-ért. -< De mivel ez Fake, így a te hozzászólásod is annak tűnik.
Olyan helyet mondj itt, ahl viszem a max. 120k-t és adnak érte egy zsír új Desiret, 2 év garival.
-
HaZse
őstag
válasz
LouiS22 #7881 üzenetére
Nem is gondoltam, csakhát itt lett említve, hogy szagatásmentesen vesz fel. Namármost nekem a szaggatásmentességet a 24 és afölötti FPS-nél értem.
Maradok én a H.264 és a WVGA-nal. Az legalább 25FPS-el vesz fel.De azért az érdekes, hogy egy Nokia 5800 a maga 416MHz-vel is tud szaggatásmentesen rögzíteni.
-
HaZse
őstag
Hát én feltettem ezt az új Radio ROM-ot. Nekem MPEG4-ben a képkocka 17-18 fps. Pedig a mem kari class4-es.
-
HaZse
őstag
Érdekes módon nekem egyátalán nem indul újra a telefon, pedig van úgy, hogy navigáció közben jön egy hívás, amit felveszek és beszélek rajta vagy 10 percet. És csak a szokásos melegedése van.
A navigáció nekem nem melegíti fel nagyon a telefont, pedig ment már 5 órát egyfolytában (Motonav-al), közben beszéltem is rajta (Bt.-al) meg töltöttem egy nem gyári 1A-es töltővel. A kábele pedig egy Nokia N97-es kábel volt. A ROM pedig egy ModaCos egyánileg főzött rom. (r3-as)
A kikapcsolós és utána még töltő módszerrel meg arra jutottam, hogy valóban tovább bírta a telefon (4 nap), de utána mikor feltettem tölteni egy egész éjszakán át, utána már nem bírta olyan jól. Az ötlet jó, de nekem nem éri meg, hogy a töltés után kikapcsoljam, míg rá nem tölt még. Én inkább maradok a sima töltésnél. Így is kibír 2-3 napot.
Még mindig keresek olyan alkalmazást vagy megoldást, amivel a telefonkönyvben a kontaktoknak a betűméretét meg tudom változtatni. Esetleg a telefonkönyv színét meg lehetne változtatni a jelenlegi fehér alap fekete betűket, fekete alap, fehér betűkre.
-
HaZse
őstag
válasz
hoffman_ #7565 üzenetére
Én csináltam egy RINGTONES könyvárat az SD gyökerébe.
De ez nem biztos, hogy a helyes, de nekem megtalálja az mp3-akat. Van egy másik változat is, de arra nem emlékszem. Ott valami media könyvzárat kellett létrehozni az SD gyökerében és oda csinálni egy ringtone(s) könyvárat. De ez nem 100%
-
HaZse
őstag
válasz
Pitiless_ #7289 üzenetére
De Ő csak esőben telefonált, nm pedig vízbe ejtette, vagy ráöntött valamit.
e azért én esőben nem telefonálok, inkább visszahívom, ha beülök a kocsiba, vagy száraz helyre megyek.
De azért jó lenne, ha lehetne kapni gumidugót a 3.5 jack-hoz. (De lehet, hogy csinálok hozzá házilag. Veszek egy vastagabb bakelit darabot, amit 3.5mm-es fúróval kifúrok és beleöntök műgyantát, vagy szilikont)
-
HaZse
őstag
válasz
BenHans #7276 üzenetére
Szerintem @r3v0Lut10n csak álmodik. Az XDA esetleg kikerüli a licenszet, amit a HTC nem vett meg.
Mint írtam pár héttel ezelőtt, haverom a Samsung S miatt adta el a Desire-t, de utánna sajnálta is az eladást. Mondogatja is, hogy a Desire sokkal jobb.
Az, hogy a Samu tud 720p-s videőt felvenni, az nem biztos, hogy jobban megéri. A Desire H.264-el 800x480-as felbontásban 25FPS-el vesz fel és ez szerintem bőven elég egy mobiltól.
Minek játszon le egy 720p-s videót, mikor a kijelző csak WVGA-s? Tudja lejátszani, amit felvett 720p-ben és kész.
MKV-t minek egérmozin lejátszani?
Szerintem az a 0.3 col meg a szappantartó és az érintéses gombok nem érnek többet, mint a Desire.
A multitaccs az igaz, de kit érdekel? A SAMOLED valóban szép, de nem annyival, mint az AMOLED vagy az SLCD.
De azt se tudjuk, hogy az SLCD milyen olvasható napsütésben. (Bár én látom az AMOLED-et, de nem annyira jól, mint az iPhone 3G-nél)
-
HaZse
őstag
A MyBacup Pro-valk le tudod menteni az adataidat és a telepített programjaidat SD-re. De a visszatöltésnél vigyázz, hogy nehogy mindent mepipálj. Példáúl a contact-okat érdemes (szinte kötelező) szinkronizálni a gmail-el. A visszatöltésnél pedig a contact-ot nem sazbad bepipálni, mert akkor a névjegyzéked 2x fog megjelenni.
-
HaZse
őstag
A kérdés az, hogy volt-e rajta telenoros app? Tehát s telenor módosított-e a ROM-on? Ha nem, akkor símán felteszel egy RUU-s WWE-s ROM-ot és ugy viszed be a szervízbe.
A OTA-n keresztűl frissítesz, ahhor igen, a HBOOT 0.92-esre változik, de azt vissza lehet tenni a 0.80-asra. Az XDA-s srácok csináltak olyan ROM-ot is, ami teljesen ugyanaz a gyári 2.2-essel, de a HBOOT-ot kiszedték belőle, így marad a ROOT-olási lehetőség 2.2-es alatt.
-
HaZse
őstag
Igen. Sajnos ha függetleníteni is szeretnéd, akkor 2 lehetőséged van.
1: Veszel a NET-en hozzá egy kódot. (Asszem IMEI alapján generálnak hozzá)
2: Bemész a telenorba és kifizeted a függetlenítési árat meg amit még a telenor kér.
De a ROOT-olásnál arra kell figyelni, hogyha van rajta valami speciális teleonoros cuuc (bár kétlem), akkor azok el fognak veszni.
-
HaZse
őstag
Akkor minek vettél függő telefont, hogy utána a szolgáltatód kifüggetleítse? Ezt nem értem.
Gondolom, hogy hűséggel vetted a Desiret, amihez egy adott szolgáltató SIM kártyája a jó. Most, hogy függetlenítetted, akkor ezek szerint más szolgáltatós karit tettél bele? Ezt meg én nem értem.
Ha veszek egy telót függően, akkor azért veszek olyat, mert olyan előfizum van. Ennyi erővel a volt szolgáltatós telefonodat is nem a szolgáltató által "engedélyezett" karival használod.
-
HaZse
őstag
Aki ROOT-olni akar az nem biztos, hogy azért teszi, mert törni akar, hanem mert hozzá akar férni a fizetős részhez a marketban. Ezt meg ugyebár ma Magyarországon ROOT nélkül nem teheted meg. De ha tudsz HIVATALOS lehetőséget itt Magyarországon, hogy a marketen elérheted a fizetős részt, akkor szólj.
A mésik meg, hogy pl. az iPhon-ál azért jailbreakelsz, hogy tudd használni az olyan alkalmazásokat, amiket az Apple nem engedélyez és csak cydia-ból tudod feltenni.
Tehát a ROOT/jalbreak stb. nem mindig jelenti azt, hogy tört app.-okat akarsz feltenni.
Ps.. Bocsi az OFF-ért.
-
HaZse
őstag
válasz
hoffman_ #6916 üzenetére
Hát ez az, hogy NEM bukod, ugyanis ha 2.1-esed van .80-as HBOOT-al, vagy régebbivel és úgy ROOT-olsz és teszed fel a 2.2-est régi .80-as HBOOT-al, akkor az égvilágon senki sem fogja látni szervizelésnél, hogy esetleg 2.2-es is volt rajta. Ugyanis az xda oldaláról RUU-s féle gyái ROM-ot lehet feltenni, ami teljesen legyalulja a telefonodat.
Csak 1 olyan hely van, ami gézos: mégpedig, mikor a HBOOT-ot frissíted vagy downgradeled. Ha az rata van rendesen, akkor NEM lehet a telefont elrontani. Mivel az általad feltett ROM-om nem tartalmaz HBOOT-ot. (ROOT-olás esetén)
-
HaZse
őstag
válasz
LippertGábor #6538 üzenetére
Én meg 100-ért 2 hetesen.
És hivatalos 2 éves garival függetlenül.
-
HaZse
őstag
Szerintetek ennek mennyi a valódisága?
-
HaZse
őstag
Arra senki sem talált programot, hogy a névjegyzékben a neveket és a telefonszámoknak a betűméretét megnagyítani valahogyan?
-
HaZse
őstag
Esetleg próbáld meg egy adapterrel egy kártyaolvasóba betenni. Ha ott látja, akkor lehet, hogy a készülékkel van baj. Esetleg a családban egy másik telóba beletenni. Ha Ott megy, akkor leformázni az egészet.
Szerk.: Tovább olvasva látom, hogy másik karival sem megy. Annó nekem egy HTC HD-vel volt LCD bajom és az e-care-t hívtam, de azok állandóan felvették, utánna meg azonnal le is tették a telefont. Ezt eljátszották 4x-5x. Így bementem egy itteni GSM boltba és megcsinálták a hibát. Nekem eddig ilyen tapasztalatom volt a HTC szervízzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest