- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
HardRic #5834 üzenetére
lol..
de ha gyárilag beépítették mi a nyavajáért nem volt bele update rakva..
na mindegy..
viszont pukkadjanak meg, hát miért nem lehet a news feed-ből a vissza gombbal továbbra sem a menü oldalába jutni???? miért kell legfelül nyomkodni azt a kurva fészbúk feliratot??
egy kibaszott ergonómiai agyrém
ja és a videók is gáz ott alul amúgy, minek? inkább csinálták volna meg a sort-ot mint a friends stream-ben, hogy links, satus updates, photos, etc..
jónak jó, csak még mindig lehetne bőven csiszolni. -
feketepeti
aktív tag
-
animoo
senior tag
válasz
HardRic #1670 üzenetére
HardRic tök igazad van, mondjuk a fotóimon annyira pont nem megfigyelhető, de a cikkemben (amit mégsem publikáltam még vagy nem is fogok nem tudom) kitértem erre is
Ha egy Én vmi mást nyitottam meg, de jól látszik a barnás árnyalat.
A fotók is ahhoz készültek. A legelső képen kb. 30%-on vannak, a másodikon fullon, a harmadikon 0-n.
Én is kukacos vagyok, nekem a NExus kontrasztosabbnak tűnt. Napfényben pedig a Legend fényereje és a Nexus kontrasztja miatt kb ugyanúgy látszanak (nagy meglepődésemre, mert adtam volna +1-et a Legendre) -
tybsen
addikt
válasz
HardRic #1052 üzenetére
És hogyan állította be magának automatikusan a helyet, ahol vagy? Mert végülis az is elég lenne
De én nem találtam semmilyen beállítást, ahol a gps alapján állítódna be, nekem automatikusan Bécset hozta - mondjuk tény, hogy ott vettem és rögtön el is kezdtem állítgatni. Lehet, hogy ezért hozza automatikusan?
Ezen utólag még lehet módosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest