- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #4476 üzenetére
Sajna inkább szép, mintsem működőképes. Nekem elég nagy csalódás volt. Egészen biztosan találsz a Marketben jobbat. Egyébként szerintem ez éppen az az alkalmazás, ami Sense nélkül is üzemelhet
-
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #4474 üzenetére
Pontosan mit akarsz kiszedni? Widgetek jó része elég komolyan ráépül a Sense-re, tehát anélkül majdnem biztosan használhatatlan.
-
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #3993 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a Skype nem ugyanúgy működik, mint "a" Skype (valszeg a béta is ezért tűnt el), és hiába írta ugyanaz a cég, hívásnál valami földi vonalon keresztül bonyolódik a hívás, ergo lesz egy szép kerek számlád hónap végére. Gondoltam szólok, mielőtt hónap végén kellemetlen meglepetés ér.
-
tildy
nagyúr
válasz
ATM_automata #3993 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
ATM_automata #3988 üzenetére
-
darkpower
aktív tag
válasz
ATM_automata #3988 üzenetére
adj egy mail cimet, átküldöm az apk-t. asszem ez nem warez, lévén ingyenes
-
janes74
senior tag
válasz
ATM_automata #3909 üzenetére
Nokia 3210-est
-
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #3925 üzenetére
ATM: te biztos vagy ebben? Úgy értem: kötelező a magyar nyelvű menü is egy telefonban/elektronikai eszközben? Tudtommal csak a magyar nyelvű leírás a kötelező, és azt meg is kaptuk hozzá. Némiképp drágább lenne minden, ha legutolsó ébresztős óra digitális kijelzőjét is magyarítani kellene
-
Everman
addikt
válasz
ATM_automata #3912 üzenetére
"És itt most az almát ne keverjük bele a dologba, mert az a birkáknak készül…"
Érdekes módon az iOS 4 teljes magyar támogatást kapott már (nyelv, T9, felolvasás).
A birkázást meg el kéne végre hagyni, mert egy iPhone user szemszögéből meg az a birka, aki olyan készülékért ad százezreket, amire az alkalmazások esetén a legjobb szó a gagyi és a hulladék." mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy kicsit jobban terjed, mint az almás életérzés…."
Valóban, hisz a közel 20 gyártó összes Android eladása megközelítette az Apple egyetlen készülékének eladásait. Igaz az iPhone 4 megjelenése után ismét csúfosan lemaradt, hisz abból 3 nap alatt annyi készülék kelt el, mint az Android alapúakból összesen negyed év alatt és a gyártó legnagyobb gondja, hogy nem tud eleget szállítani és rendelés esetén 3 hét a várakozási idő.
"lásd "android for iPhone" próbálkozások..."iOs for HTC"-ről még nem hallottam sokat "
Androidot mindenre fel lehet rakni, mert olyan a rendszer felépítése alapból, hogy mindenen működjön, cserébe egyetlen hardveren sem fut normálisan, mert semmihez sincs teljesen optimalizálva (erre remek példa pont a Desire, próbálj Divx-et, vagy h.264-es videót lejátszani, vagy Openg2-es játékkal játszani, a diavetítést biztos szereted
[link]). Az iOS konkrét vasra készül, ha találsz ugyanolyan hardvert, akkor arra felteheted, addig max akkor, ha az összes drivert alapoktól újraírod.
-
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #3915 üzenetére
Bár ilyen egyszerű lenne... Sajnos majdnem biztosan elhajtanak majd, egyrészt, mert nem tudják ellenőrizni a fordítás helyességét, plusz saját szellemi terméküket magyarítanád, aztán később meg pénzt kérnél érte, stb. (Nyilván túlzok, de érted, hogy mire akarok kilyukadni). Esetleg érdemes lenne a Speedshopot, mint "forgalmazót" nyaggatni egy magyarításért.
-
LouiS22
veterán
válasz
Nézd, konkrétan a HTC nulla, azaz nulla forintot költ magyarországi reklámmegjelenésre. Talán a Speedshop kap némi pénzmagot, meg szóróanyagot, de ennyi. Nincs magyar nyelvű helpdesk, semmi (A Speedshopot, bár minden tisztelem az övék, ne számítsuk annak). Jó példa erre a kicsit fentebb linkelt levél is...
Mi egy nagyon kis piac vagyunk (mennyi HTC telefont adhatnak el itthon évente? Egy-kétezer maximum).
De ha szerzel egy Desire angol xml-t, akkor ígérem, hogy lefordítom neked az egészet és elküldjük a HTC-nek, ugyan rakják már bele
-
Dotcom
aktív tag
válasz
ott rontod el, hogy összehasonlítod a telefonokat, és így tényleg nem találsz olyat amiben minden tökéletes.
nem így kell, először határozd meg mit szeretnél, mire kell, mik a fontos tulajdonságok.
és ehhez válaszd ki a telefont.
pl ha nem fényképezel vaksötétben, akkor nem kell a vaku, akkor ez nem fog fájni, hogy nincs benne
ha van egy NAS-od, akkor a DLNA kell, egyszerű.
ha n-es routered van, akkor legyen n-es a telefon wifije, ilyenek -
Dotcom
aktív tag
válasz
olyat kell választani, ami tetszik
meg amire van támogatás, frissítés, hibajavítás... -
LouiS22
veterán
válasz
Srácok, én annyira nem értem ezt a prémium telefon - akkor tudjon magyarul dolgot. Az ájfón sem tudott egészen mostanáig magyarul (hivatalosan), mégsem nagyon sírtak miatta (vagy én nem hallottam
). Annyira egyértelmű az a néhány mondat, ami megjelenik, hogy azt tényleg nem egy nagy valami megtanulni, értelmezni, megjegyezni. Vagy feltétlenül az a fontos, hogy bejövő hívás legyen az incoming call helyett?
(Személyes megjegyzés: igenis tudjunk már valamennyire idegen nyelven, ne rajtunk röhögjön a világ, amikor idejönnek hozzánk és meg sem tudunk mukkanni.)
Memória: ez a másik visszatérő elem. Szokjuk már meg, hogy ez nem windows, nem kell állandóan sasolni, hogy jajistenem, megint 1 megával kevesebb van, most mi lesz. Megoldja a rendszer, így lett tervezve. Mellesleg tegyük a kezünket a szívünkre: összesen hány telepített app-ot használunk, és mennyi az, amit csak "úgy" leszedtünk, hogy havernak megmutassuk, aztán azóta is ott foglalja a helyet?
Akinek meg tényleg helyhiánya van (nekem eddig nem nagyon sikerült sokáig bámulnom a low storage notit, pedig A2SD-t sem használok), az rootol, és használja A2SD-vel és jónapot.
Abban egyetértek, hogy a Samsungtól biztosan kapsz egy ideig komolyabb támogatást, szemben a HTC-vel, akiknek a tapasztalatok alapján nem erőssége az aftermarket support.
Mivel ez egy dedikált Desire fórum egyértelmű a válasz: Desire. Vagy várhatsz, rághatod a körmöd, hogy jujj, megint megjelent egy újabb telefon X gyártótól, de drága, nincs benne magyarítás, de van benne vaku, Y-nál meg csak 999 MHz-es a proci, és fekete-fehér a kijelzője, de tud magyarul és hú. Kompromisszumot kell kötnöd: mire fogod használni? Telefonálsz rajta, sms-t írsz vele, néha bekapcsolod a navigációt, ha elvadult vagy, akkor ezen intézed a levelezésed, céges exchange-dzsel szinkronizálod. Szerintem.
-
janes74
senior tag
válasz
ATM_automata #3897 üzenetére
Minden Samsungot leszólnak(kivéve a Wave)most ez a divat.
-
Cyrin
addikt
válasz
ATM_automata #3897 üzenetére
nem érted mit akartam mondani, ne a legdurvábbat nézd, 110 körül megkapható kamatmentes részletre, 2 év bármilyen telefon-előfizetéssel (pl 1850 havonta), és a független ára is egy 20-assal kevesebb mint ugyanazon feltételekkel egyéb helyen megvehető.
-
Cyrin
addikt
válasz
ATM_automata #3895 üzenetére
"Ma benéztem a Telenorba....annyiért adják a Desire-t, mint az Edigital a függetlent...szerintetek mennyien fogják megvenni? Első lépésem lenne kirúgni azt, aki az árképzést csinálja náluk."
Ez tényleg gáz, a trémobil most hozta be a Galaxy S-t és minden formájában olcsóbb, mint máshol, jelenleg ők törik le a független árakat...
-
sippet
senior tag
válasz
ATM_automata #3859 üzenetére
nem ujdonsag, a kezdetektol lehetett tudni, hogy a 3d gpu-ban a desire alulteljesit.
-
Játékos
addikt
válasz
ATM_automata #3810 üzenetére
Imádom ezt a képet, a lakóhelyemen készítettem még a Diával. Sajna a fényképen nem elég telített, a telefonon viszont csodaszép. Hiába próbálok más hátteret, mindig visszatérek ehhez.
-
Játékos
addikt
válasz
ATM_automata #3800 üzenetére
Nem kerested eléggé!
Tegnap délután ötkor rendeltem kb., és ma délelőtt itt is volt!
Egyébként milyen képet tegyek fel róla?
Mire vagy kiváncsi?
-
eos30d
aktív tag
válasz
ATM_automata #3797 üzenetére
Szerintem a nők egy ugyanazon szoftal vannak felvértezve.
az enyém is azt mondta, hogy nézd már ugyanilyen mikrónk van...
-
sippet
senior tag
válasz
ATM_automata #3795 üzenetére
én is kíváncsi vagyok az e-care válaszára.
-
sippet
senior tag
válasz
ATM_automata #3659 üzenetére
hivatalos 2.2-es romokban termeszetesen sense lesz. neten mar keringenek fotok, amiken az uj verziot futtato desire lathato. varhatoan heteken belul lesz hivatalos frissites is.
most egy nap hasznalat utan azt mondom, hogy kulonosebb bugok nicsenek a 2.2-es fozott romban, legalabbis abban, amit en hasznalok. annyi a gondom, hogy a bongeszo bar kurva gyors a betoltesi ido tekinteteben, az oldalak gorgetese es oldaliranyu mozgatasa nem olyan gordulekeny, mint a 2.1-ben, de ezt ki lehet birni. szoval rendszeres hhasznalatra is siman jo most mar a froyo, nem csak a nagyon kiserletezo kedvueknek ajanlott. persze az igazi azert a hivatalos gyari frissites lesz majd varhatoan, es majd amikor azt kezdik el felturbozni a modaco-s es xda-s arcok.
-
mumk
tag
válasz
ATM_automata #3661 üzenetére
Természetesen benne van, csak a gyári kernel nem támogatja. Hogy miért, azt csak a htc tudja.
-
mumk
tag
válasz
ATM_automata #3659 üzenetére
Mivel, az N1-es froyo romokat faragták át, sok minden nem működött kezdetben és a videó felvétel volt ami utoljára oldódott meg. Az n-es wifit a 2.1-es romok is tudják, csak persze nem a gyári...
Innen lehet szedni a hozzávalót. [link]
-
delbarta
senior tag
válasz
ATM_automata #3632 üzenetére
Én egyetlen egy dolog miatt gondolkoztam el a rootoláson, mégpedig az sd kártyára való telepítés. De miután megtudtam, hogy a 2.2-ben alapból benne lesz, számomra értelmét vesztette az egész. Teljesen jól működik minden funkciója, gyors, stb. Akkor meg minek berhelgessem. A fizetős market sem érdekel, úgysem vennék semmit. A legjobb fizetős cuccokat megtalálni máshol is.
-
sippet
senior tag
válasz
en tegnapig modaco cr-en kuldtem, most feltettem az egyik froyo romot. mostanra az osszes bugot kiszedtek belole, minden mukodik faszan. kivancsi voltam arra is, hogy egy ilyen gyors telon hogy fut a vanilla android, es faszan.
aki sokat berhel ilyenekkel, azoknak egyebkent tudom ajanlani a rom manager nevu appot, marketbol letoltheto rootolt keszulekekre. a lenyege, hogy a romfejlesztoknek van lehetoseguk csatlakozni a program mogott allo kozosseghez, es a programon belul kozzetehetik a sajat romjaikat keszulekspecifikusan. a program a sajat recovery-jet is fel tudja tenni, igy sokkal konnyebben elrhetove valik a recovery, nem kell szamitogep az elinditasahoz. a legkitlralyabb, hogy ha kijon a telon levo romnak egy uj valtozata, azt erzekeli, es ugyanugy tud ota frissitest, mintha gyari romot tolnanak ki hivatalosan. kurva jo talalmany, megrogzott rom flash-eloknek maga a mennyorszag.
-
Integra
titán
válasz
én személy szerint a gyárit nyúzom, több okból:
nincsen időm és türelmem ahhoz, hogy ezzel foglalkozzak és ha szabadidőm van, mást csinálok. nekem egyszerűen működnie kell, akkor a lehetőség legyen adott. meg elég jól lehet nyomogatni alapvetően a gyárit is szerintem.meglepődnék ha a dézire nem jönne ki a 3.0, ugyanis azzal hogy a samu nem tud amoledet szállítani még egy ideig azért a dézi valahol a legjobb telói között lesz a htc-nek, úgyhogy ettől azért nem félek.
hogy a 4.0-t lehet e majd még telepíteni rá? na ez már sokkal kérdésesebb lehet.ami még a dézi mellett szól, az az, hogy ezen biztos minden app futni fog, mert elsőre mindent erre írnak meg. sok appnél olvasni a commenteknél a marketban, hogy mely telókon nem fut. a dézin mindegyik fut.
-
Integra
titán
válasz
ATM_automata #3626 üzenetére
soha nem fagyott eddig a dézim.
belassulni 3-4 naponta betud. nálam 24/7 bevan kapcsolva.
bannak igazi zabáló appok, mint pl nimbuzz, azoknál látványosan lassú a kilépés belőlük.
van, hogy pl bekapcsolom a mobil netet és maga a kapcsoló nem reagál, csak egy fél perccel később. na ilyenkor belül tuti dolgozik ezerrel és lövi le ami már nem kell, aztán megy flottul megint. ilyenkor egyszerűen hagyom, nem csesztetem, mert csak még lassabban fejezné be a takarítást.
jól látod, a 3.0 miatt nem érdemes gyengébb telót venni.
vagy várj még ki, karácsonykor még nagyobb lesz a kínálat, talán 10-20e ft-os csökkenés is lesz emiatt, bár nem nagyon hiszem. -
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #3625 üzenetére
Persze, a Motonav a Motorolának brandelt Amigo (ennek az IGO változatát adták a Spica mellé). Ettől még egy illegális, magyarul mondva warez program. Hivatalos támogatás nem volt, és nem is lesz hozzá, ráadásként legalább három, mondjuk ki nyugodtan: jobb navi létezik Android alá. A NavNGO számára nem az Android az elsődleges platform. (SZVSZ az Amigo a NavNGO félresikerült terméke, nem véletlenül kezdtek bele szinte azonnal a most megjelent Primo fejlesztésébe).
-
Integra
titán
válasz
ATM_automata #3613 üzenetére
lassan kint lesz az igo primo, ez az amigo egy fos.
primo-ban azért reménykedem hogy a régi szép idők 2006plus minőségét hozza újra. -
Tiboy86
tag
válasz
ATM_automata #3610 üzenetére
Akkor úgy is feltehetem a kérdést, hogy melyekhez vannak jobb térképek. Sygic fent van már és gond nélkül működik, kevesebb helyet is foglal a fő meghajtón, érdemes iGo-t megnéznem?
-
sippet
senior tag
válasz
ATM_automata #3558 üzenetére
az a2sd miatt megéri legalább rootolni a telefont. a desire-ön gyári rommal amennyire emlékszem, kb. 150 mb szabad helyed van telepíteni, az is pikkpakk elfogy ám, nekem két nap alatt betelt a belső memória.
más oka viszont tényleg nem nagyon van.
-
Pele bácsi
csendes tag
válasz
ATM_automata #3558 üzenetére
Gyárilag nincs benn magyar nyelv de SMS íráskor megtalálhatod az összes magyar ékezetes karakter is! szóval sztem nem olyan nagy gond h angol az oprendszer.
-
delbarta
senior tag
válasz
ATM_automata #3551 üzenetére
A mindennapos használat során semmilyen bosszantó hibával nem találkoztam, pedig már 2 hónapja használom. A moddolással kapcsolatban nem tudok segíteni, én nem látom értelmét. Hamarosan itt a hivatalos 2.2 frissítés, és egyébként sem szeretném elbukni a 2 év garit. Szvsz. nem hoz semmi olyan pluszt ami miatt megérné. De ha téged mégis érdekel, ezt az oldalt ajánlom.
----
#3552 Pele bácsi:
GPS használatért nem kell fizetned a szolgáltadódnak, az közvetlenül a műholdakkal kommunikál. A Google maps-ért viszont kell fizetned, illetve nem azért, hanem az mobil internet szolgáltatásért, ha nem wifin használod.A videó lejátszásnál attól függ milyen formátumot raktál fel. A gyári is nagyon jó, de ha feliratot is akarsz akkor az mVideoPlayer-t ajánlom. Amit az nem játszik le azt próbáld a RockPlayer-el. Még béta, de az xvid/divx-eket királyul viszi.
Egyik androidos rendszeren sincs alapból fájlkezelő. Én az ASTRO File Manager-t ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest