- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
trblaise #27941 üzenetére
A RUU nem csak a boot, system, data, cache partíciókat formázza, hanem lenullázza NAND-ot (S-OFF esetén visszarakja az eredeti partícióméreteket), gyári recoveryt és S-ON HBOOT-ot rak fel. Bármelyiket felrakhatod, én a következőt ajánlom:
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe
MD5: bae5f3e1bf9f7e2e7d47d5e51254103b -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
trblaise #16499 üzenetére
Javaslom legkötelebb így járj el.
Olyan nincs, hogy egy partícionáló program nem látja a partíciókat, de a telefon igen.
Linux gparted? Vagy a recovery-vel újra partícionálni. -
premete
veterán
válasz
trblaise #15716 üzenetére
Ha tud kapcsolódni az agps-szerverhez, van rálátás a műholdakra, nem fémgőzölt szélvédő mögött van, akkor hardveres probléma lehet.
Azért kérdeztem a netet, mert ez a leggyakoribb probléma. Alapból a Desirének van az egyik legjobb meleg és hidegindítási ideje, most már a harmadik Desirét használom, Sygic MM10-zel gyakorlatilag mire a program feláll, a gps is működik; igoval valamivel lassabban, de olyan 10-15 mp. ott is elég. -
racerx
őstag
válasz
trblaise #8898 üzenetére
Nálam nem is csatlakozik. 1 napog kb jóm bármikor csatlakozok, aztán utánna nem. Erős a gyanúm, hogy uj ip-t kap a router és azért. De ku..vára nem értem hogy miért, mert amikor adsl volt akkor simán ment (és az is kapta az uj ip címeket rendesen), mega wifi router ip je ugyis fix, tökmindeg kellene lenni, MAjd ha lesz egy kis időm akkor kinyomozom mi az ábra.
Ja:én az on air és társairól beszélek, egyébként a wifi midig megy (ill. most hogy belegodolok, tényleg pár hetente ujra kell indítani mert nem megy
)
-
Viper26
nagyúr
válasz
trblaise #7077 üzenetére
Csak 10 percig jelez, ha mulasztott eseményed van?Akkor nem sok értelmét látom a lednek.
Most még azon agyalok, hogy LCD-vel megvegyem vagy sem.
Eszembe jutott a Galaxy S is, bár a villanó jobban hiányozna mint az AMOLED, meg ugye az a teló elég gagyi műanyag.Van pár napom dönteni, de tény, hogy a Desire nagyon megfogott.
-
Brain75
senior tag
válasz
trblaise #6873 üzenetére
Hát akkor sajnálom emberek. Mondom hogy olvastam olyat is hogy működött és olvastam olyat is hogy valakinek nem működött.
Én még akkor ROOT-oltam amikor még nem volt 2.2 emiatt nekem nincs szükségem rá, de olvastam a hírt és azért linkeltem ide be hogy hátha valakinek működik a dolog és akkor "öröm és bódottá".
Ha valaki nagyon ROOT-olni akarja a telefonját de már felrakta a gyári 2.2-őt arra is van megoldás csak előtte le kell butítani a gépet vissza 2.1-re egy radio downgrade-el együtt.
Ez is megoldható gond nélkül.
-
-
Dinamiq
tag
válasz
trblaise #4072 üzenetére
Ha tippelnem kell akkor kb 5-10%. De ezt biztos van, aki jobban tudja. Használd ezt a váltáshoz:
http://www.appbrain.com/app/com.bwx.bequick
Ha nem a gombra nyomsz, hanem mellette a szövegre, akkor a gyári menübe ugrik az adott helyre. Én csak simán kikapcsolom az apn-t ha nem kell a net. Egy gombnyomás.
-
sippet
senior tag
-
YoungOld
tag
válasz
trblaise #1043 üzenetére
Most megnéztem én is az indavideot, nekem is macisajt. Rámentem az Adobe honlapjára, hogy flasht nézzek, és a get adobe flash-re bökve kiírta, hogy "Adobe Flash Player 10.1 is coming to Android 2.0 and the future releases in the first half of 2010." Megnéztem az index.hu-t is, némelyik reklám megjelenik, ami flash, de ott is volt egy macisajt, amire kiírta, hogy this type of Flash content is not supperted. Szóval szerintem flash frissítés kell majd neked is az indavideohoz, de a fentiek alapján még várni kell a megjelenésére. Remélem, jól logikáztam ki a dolgokat, de nem vagyok teljesen tuti benne.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
trblaise #914 üzenetére
Szia.
Ha hiszed, ha nem, orolol, hogy ezt irtad, mert ez azt jelenti, hogy altalanos hiba. Nekem is csinalt ilyet.
Sot legutoljara villogott, hogy van uzim, de nem foglalkoztam vele. Nezem fel ora mulva, mar nem villogott. Csak volt 4 uj levelem.
Sajnos, ez bug.
Vidzont gyerekek, vaguk a faradtsagot es irjunk az htc-nek, ok az a ceg, aki ki is fogja javitani az ilyen hibat. En mar sokszor irtam nekik, remelhetoleg javitanak majd.
A honlapjukon lent a "Contact us" alatt lehet nekik irni.Csao
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest