- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
LouiS22 #17099 üzenetére
Itt a log, sajnos baromira ömlesztett, de hát így tudta lementeni az a szerencsétlen app...:S
Most is csak mobilról tudta feltölteni, mert rádugtam "hard drive" módban és 2ből 2x restart lett a vége..., nemtom mi a fene lehet vele, 1 hetes sincs a telefon és nem csináltam vele semmit... (ráadásul fel sem ismerte a telót, nem látta mint háttértárat)
-
TheProb
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LouiS22 #17081 üzenetére
"Egyébként megnéztem: keres a cég mezőben is."
Akkor neked valamilyen csúcs tellód van. Esetleg már a 3.0-s Droid-dal. :-)
Nekem a contact-onkál az Organization \ Work -be szépen be van írva a cégnév.és a "Search people" nekem tutira nem hozza fel ha erre próbálok meg rákeresni.Sajna a leírás se nagyon mond mást: "In the search bar, enter the first few letters of the first or last name of the contact you are looking for. Matching contacts are displayed."
"...vásárlás előtt pl. letölthetted volna a kézikönyvet pdf-ben, és átolvashattad (volna)"
Megtörtént: "If the event occurs on a regular basis, tap the Repetition box and then choose how often the event occurs."
Csak arról nem szól a fáma, hogy a "repetition" ennyire vérszegény. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LouiS22 #17053 üzenetére
1.
Még most ismerkedek a mobillal, szóval a fejlesztés kicsit még távoli2.
"ájfóntól" feláll a hátamon a szőr. Bár legközelebb ha kezembe kerül egy, akkor megnézem a naptárját. A Nokia-k se igazán tetszenek. Más kérdés, hogy faterom c5-ével pikk-pakk létre tudtam hozni olyan naptárbejegyzést, amit a natív Android-ossal nem. -
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #17052 üzenetére
Hát a logika azt diktálná, hogy ha a HD ban van , akkor kell hogy legyen, de láttunk már karón varjút
.
Legrosszabb esetben majd HD romot kell használni, arra biztos lesz 2.3, de a kérdés az hogy megéri e, hoz e annyi ujdonságot, pluszt, hogy ezzel vacakoljon a normás user... az advacedeknél ugyse lesz kérdés.. -
TheProb
veterán
válasz
LouiS22 #16957 üzenetére
Hát akkor megvárom ő mit szól hozzá. Am GC muszály a kártya függő teló rootolásához? (Szoljatok nyugodtan ha sokat "pofázok", nem akarok senkinek az agyára menni csak szeretnék droidban is minél otthonosaban mozogni, na meg persze a dézimet rootolni és minél jobban kihasználni...)
-
r4z
nagyúr
válasz
LouiS22 #16776 üzenetére
volcano itt találsz hozzá (véletlenül neked címeztem Louis, bocsi
)
-
rekid
addikt
válasz
LouiS22 #16599 üzenetére
Ennek a romolgatásnak illetve rootolásnak mik az előnyei? (ahogy eddig olvastam rootolással tudsz backupot csinalni- gondolom miutan linux kernel full root jogosultságot szerzel. eddig ok de mi ertelme van a sok romnak?)
magyarázat jöhet priviben. Vagy akar egy link.Egyébként a készülék gyönyörűen megy JABRA SP700-al.
-
rekid
addikt
válasz
LouiS22 #16588 üzenetére
Innen gondoltam.
"Ami számunkra talán az egyik legfontosabb újdonság, az a magyar nyelv megjelenése az Android 2.3-as verziójában. Ennek segítségével a készülékgyártók az emberek sokkal szélesebb körét tudják majd elérni, mivel eddig sokaknak gondot okozott az idegennyelvű kezelőfelület."
-
i400
senior tag
válasz
LouiS22 #16587 üzenetére
Hát szerintem az Apple pont rossz példa a helyes példa világgarira a Thinkpad-ek garanciális ügyintézése, ahol csak a géped szériaszáma a lényeg mindegy hogy azt te kualalumpúr alsón a tenger utca 74 szám alatti kereskedésben vetted és az itthon romlik el. Ha él rá a gari akkor szó nélkül javítják.
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #16181 üzenetére
Én fél óra (vagy egy óra) után untam meg )lélekben már felkészültem a legrosszabbra, előkerestem a régi k750-esemet, hogy majd azt használom amíg szervizben lesz a HTC
, a 3. fázisnál állt csak állt..., lehuztam ujtaindítottam ,és amikor az alpharev splash screen jött be, már bizakodtam, és amikor a teló elindult vigyorogtam. De azért az az 1 óra eléggé sokat elvette az életemből
-
james008bond
őstag
válasz
LouiS22 #16182 üzenetére
Semmi baj. Olvasgatva a fórumot, elég sokszor írogatnak ilyeneket. A helyzet az, hogy nem műszaki értelmiségi vagyok, amit tudok, itt szereztem információt, tapasztalatot telefon buhera címen. Néha lámának tűnhetek
, de azért akad olyan aki felvilágosít és így tanulok tőle.
Namármost újabb kérdésem van. A system mappába jócskán telepítettem. Néhány progi - jellemzően, de nem kizárólag - játékok FC-vel lépnek ki, mikor indítanám. Már rájöttem, hogy root explorellel a rendszermappából tudom telepíteni és működik! Viszont törölni is tudom az adott programot ezzel a módszerrel, de törlés - és reboot - után a menüben mégis ott az ikonja az adott programnak. Ezt hogyan lehet onnan eltüntetni? És amíg a saját telepített progijaimat törlöm a system mappából, addig ugye nem lehet nagyobb fennakadás a rendszer működésében?
Kösz a segítséget! -
james008bond
őstag
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #15645 üzenetére
nem rom függő a dolog, hanem valami más módon végzi az autentikációt. nekem annak idején a t-mobile pulse-on(!), gyári rommal(!) se ment, pedig akkor is médiamániában voltam, de ezt már leírtam egyszer.
behordozott, 20-as számom van, de hogy ez mit befolyásol, arról fogalmam sincs. bár most ezt találtam a pulse topicban, de így nem sok füle-farka van. esetleg kipróbálhatod ezt, de nálam így se megy, hátha neked szerencséd lesz.
-
pzoley
őstag
válasz
LouiS22 #15609 üzenetére
Na vazeg, te értetted félre amit írtam !!! Tudom, hogy nem személyeskedtél, viszont azt is tudom ,hogy a Blue Carbon téma az tényleg az én igényeimre készült. Azért volt olyan hogy kívánságra átalakítottam
Én inkább a "varászlásra" próbáltam válaszolni, de ezek szerint félre ment
-
Pluto69
tag
válasz
LouiS22 #15259 üzenetére
Akkor én is feltenném a kérdést:
Kérem jelezze vki ha sikeresen hajtott végre rootolást a már elhangzott típuson:
BRAVO PVT4 SHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNT0101
RADIO-5.09.05.30_2
Aug 10 2010,
Telenor
És, hogy melyik eljárással. Esetleg egy linkel ellátva ha nem nagy kérés.Nagyon szépen köszönöm előre is !!!
-
james008bond
őstag
válasz
LouiS22 #14314 üzenetére
Szia!
Felraktam a 0.13-ast simán, mindenféle wipe nélkül és HASÍT! Benchmark 1800 körül jár / ennyi még soha nem volt előtte / és felraktam egy képernyő animációt megváltoztató programot is és nagyon csicsásan pörögnek a megnyílt programok, stb. Szóval nem tudom mitől, de nagyon gördülékenyen megy. -
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #14259 üzenetére
a szándék dícséretes, de a megvalósítás nem túl jó. ennél egyszerűbb lett volna egy nagyon fasza webappet csinálni, pláne hogy a menük egy része egyszerű hírlistázás, amihez nem kell külön alkalmazás. ráadásul minek pl. egy-egy műsornak fix menüpontokat rakni egy ilyen alkalmazásba? ha megszűnik valamelyik, akkor jön a frissítés? meg újradizájnolják az egészet? értelmetlen. olyan androidos app pedig, ami a menu gombra nem csinál semmit, az már alapból gyanús.
-
premete
veterán
válasz
LouiS22 #14110 üzenetére
Nem teljesen: otthon letöltöttem wifin a térképeket, kb. 50 MB-ot szedett le, a kutyát levittem sétálni, 200 méter után bekapcsoltam, rögtön letöltött 16 MB-ot, és közölte, hogy az AGIP benzinkútnál vagyok, ami vagy 10 éve megszűnt. Ráadásul ez az M1/M7 kezdeténél történt, ezek után kevésbé frekventált helyeken nem is tudom, mit csinálna.
-
-
Straw
senior tag
-
Danoob
csendes tag
válasz
LouiS22 #13651 üzenetére
Azért írtam, hogy nincs rootolva, se semmi app rajta, hogy ne kapjam meg azt, hogy én túrtam szét a rendszert és azért nem megy.
Beállítottam az APN-t, úgy tűnik tényleg ez volt a baj. Érdekes, jó pár éve nem írtam be egyetlen telefonba se APN adatokat, mégis volt mobilnetem. Na mindegy. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy most meg miért nem lehet kikapcsolni a mobilnetet
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #13599 üzenetére
Igen, biztos a backup csinálta. Nálam is volt olyan hogy 1: nem volt bill. hang ha dialpadot nyomtam, 2: nem változtatta meg a helyzetemen az óra widgeten.
Mindkétszer a visszarakás volt a bűnös (pedig 1 piros se volt már a végefelé, csak zöldeket raktam vissza), az elsőnél rájöttem mi okozta, a 2. nál nem
Szóval óvatosan a titaniummal. Ha jót akar az ember akkor max az appokat rakja vissza adatostól, a többi felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest