Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Így készül egy Earfun headset
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Letiltás - hogy is van ez?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
Mindenkinek Üdv!
teljesen új vagyok a témában, androidos telefonom még sose volt, tegnapig, amikor is a telenornál végül vásároltam. a topik kellően nagy, úgyhogy gyors segítséget kérek ,h hol kezdjem a dolgokat :-) ami legfontosabb lenne, hogy a régi sim kártyáról átmásolt kontakt listát kicsit szerkesztenem kell, és jó lenne ezt nem a teljesen szokatlan telefon virtuál billentyűzetén ,hanem mondjuk a pc-n. Erre van valami szoftver? htc oldalán amit találtam az egy HTC Sync program, de abban nem tudtam szerkeszteni a kontakt listámTud vlki segíteni, vagy ,h merre olvasgassak utána?
Amúgy elképesztő egy telefon. Nagy élmény eddig
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
hang tekintetében mindenki elégedett? nekem, sajnos úgy néz ki ,h csere lesz, pedig pont berendezkedtem rajta mert a hívásnál a hang sajnos olyan, mintha vízbe ejtettem volna, és még nem száradt ki így kissé karcos meg minden. szóval a hang kicsit eltörölte a mosolyt az arcomról
valaki tud megoldást, vagy a szervíz az egyedüli.. kb 4 napja van velem a készülék a telenortól -
zedii
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #15443 üzenetére
Volt egy közvetlen vásárláskori hívás, ott nem volt baj, majd az összes többinél jelentkezett a probléma. Csak a bejövő hívás esetén van, engem jól lehet hallani csak én hallom borzasztóana másikat, több emberrel beszéltem már és minden esetben ez volt a helyzet, hogy vacakul hallom ő meg tisztán engem.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #15446 üzenetére
én teljesen láma, úgyhogy lassabban, ha lehet. Minden a gyári még. 2.2android baseband version 32.49.00.32u_5.11.05.27 hol lehet a kérdésedre a választ meglelni?
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz tomiika #15449 üzenetére
majdnem egyhetes tapasztalatom van, mivel én utoljára kb 4 éve vettem telefont a korábbi okos kis symbián e50-es és e között döbbenetes távolság van. Azok a beidegződések ,h gáz lesz a virtuális billentyűzet meg tapicskolós felület, pár nap alatt megszokható, az android rendszer szintén döbbenetes, ezzel a teloval meg hasít is rendesen, összességében jól működik az egész, bár szokni kell. iphone nem tom mennyivel tud többet nyújtani, ergonómiailag igen kellemes anyagból van a htc kialakítva, és szoftveresen is szép az egész. szóval én teljesen boldog lennék vele, ha épp nem fogtam volna ki egy vélhetőleg hibás hangszoróval bíró készüléket
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #15451 üzenetére
köszi!
namost még lenne egy olyan kérdés, hogy ennek a frissítése ,h történik? csak mert a system software update nem talál frissitést -
zedii
aktív tag
üdv, mindenki
ha app-okat szeretnék teljes verziókat, de nincs paypal-lom, hogy lehet beszerezni a teljes szoftvert? tud valaki egy linket, ahol akár pc-re le lehet tölteni? bocsi ha nagyon kezdő volt, a kérés de ez lassan a második hetem az androiddal meg ezzel az eszméletlen telóval
köszönöm
konkrétan pl.: ez érdekelt volna, meg az igo vagy valami egyéb hasznos amivel navigációt lehet használni[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
Nah, sikerült elállítanom valahogy a giroszkópot, ami eddig szépen működött, de persze rámentem arra, hogy kalibrálás és azóta minden app-ot fektetett módba hoz be autómatikusan és nem is funkcionál a mozgatásra tud valaki megoldást erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest