Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
zazumisi #15639 üzenetére
Az a helyzet, hogy én még vásárlás előtt állok (vagyis a családban valaki), úgyhogy egyelőre informálódok, de azért köszi.
Integra, lehet, hogy nemzetközi szemmel ugyanolyan szar mind3, de pl. a voda és a T között hatalmas különbségek vannak, mind készülékárban, mind csomagok tekintetében. Most mondjam azt, hogy médiamánia L-lel 20k a desire, a vodánál meg 87k a legdrágább konstrukcióban is? A csomag tartalma pedig ugyanúgy vetekszik a vodással. Ja, és ez nem egy kiragadott példa, a vodának nincs meg a maga kedvezményes csomagja, minden készülék a független ár körül figyel, amiért teljesen fölösleges két év hűséget aláírni. Elhiszem, hogy a magyar T egy rakás sz*r a nyugati szolgáltatókhoz képest, de itthon is hatalmasak a különbségek, legalább is ha egy teló 4x annyiba kerül hasonló konstrukcióban az egyiknél, mint a másiknál, az nekem elég nagy.
-
manchester85
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy a mobil tv funkció működik-e a T-nél a desire esetében? Köszi!
Integra: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
dupla.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Desire ára 20 ezerrel felment mindenhol, vagy mi van?
-
manchester85
veterán
válasz
Dinamiq #3585 üzenetére
Hát nemtom, de nekem nagyon fapadosnak tűnik. Persze, nem a feature-ök, specifikációk, egyszerűen az összhatása alapján. Semmi egyedi nincs benne, és semmi szép. Nem érzem rajta a minőségi hatást, vagy bármi egyedi dolgot, ami vonzana. Ráadásul a Desire-nek nagyobb a kijelzője is, (bár a Wave-é meg valamivel jobb) és nekem fontos a felhasználói élmény. A bada OS pedig szerintem max papíron élmény. Az egész rendszer olyan, mint
Szuszoka
Karcolódik? Mivel karcolódik jobban, mint a Samu? Hogy érted, hogy függetlenségről? Mit akarsz róla tudni?
Ja és azt se feledd, hogy a HTC gari 2 év, a samu pedig csak egy.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Szuszoka #3581 üzenetére
Eddig amit láttam a bada kezelőfelületéről internetes videók alapján, az jobban hasonlított egy favágó munkájára, mint egy szoftveróriáséra. Lehet, hogy gyors, izmos vas fut alatta, de véleményem szerint az animációk, az ikonok meg úgy az egész összhatás rangon aluli. Én egyértelműen Desire mellett tenném le a voksom. A HTC sense gyönyörű. És nem mellesleg az android kiforrottabb, mint a bada.
-
manchester85
veterán
válasz
feketepeti #1730 üzenetére
Mikor el kell adni, akkor is túlárazott? Szerintem ezt a sok sületlenséget gondold újra! Ha a Desire-t az iPhone-hoz hasonló csomagokban, feltételekkel, áron forgalmazza majd bármelyik szolgáltató, én leszek a legboldogabb. 9900ft-ért lehet kapni Desire-t? Nem! Viszont hasonló csomagban a vodánál lehet Legendet kapni, 16 ezres havidíjjal, csak nem 9900-ért, hanem 80 ezerért. Akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
feketepeti #1716 üzenetére
Látom, továbbra se érted. Most az a baj, hogy csomagban olcsóbban adják az iPhone-t, mint más telefont ugyanabban a csomagban? Lehet Hero-t venni 11 ezres csomagban és lehet venni 3GS-t 40 ezerért ugyanebben a csomagban. Most gondolom, arról fogsz meggyőzni, hogy itt csak iPhone-nal van lehúzás, a Hero meg megéri.
Képzeld el, vodás voltam évekig, és ott se kapok jobb szolgáltatást 5 ezerért, mint egy ikon 200-ban. Ellenben nem 80 ezer egy 160 ezres mobil, hanem 90 ezer egy 100 ezres mobil. Azt meg látom továbbra se fogod fel, hogy ha már érvelsz, akkor gondolkozz néha más fejével, akiknek nincs flottacsomagjuk. A médiamánia csomagok elég jónak számítanak a publikus csomagok között, de tudom, csak az iPhone esetében húznak le, ha más telefonnal veszed, biztos olcsóbb a havidíj is.
-
manchester85
veterán
válasz
feketepeti #1714 üzenetére
Mikor megjelent, egy 20-assal többe került ezekben a csomagokban. De télre lement a mostani árra, és még messze nem volt kifutó modell. Megjegyzem, most sem az.
Látod, erről van szó, flottás vagy, valami cégnél, gondolom sokat beszélsz, egymás között ingyen. De akinek nincs ilyen lehetősége, az a publikus csomagokból kell, hogy válogasson. És ha én úgy ítélem meg, hogy ezekből a csomagokból nekem egy 5k-s ikon 200 megfelelő, akkor miért vennék függetlenül 130-ért Desire-t? Szóval, mikor arról beszélsz, hogy a 3GS drága, gondolj arra, hogy a TE esetedben drága. Ha nekem lenne flottás csomagom, és azt kéne használnom, nyilván nekem se lenne jó egyik ilyen csomag se, és csomag nélkül baromi drága lenne a 3GS. De a publikus, médimániás csomagok mellé ebben a kategóriában messze az iPhone éri meg leginkább, főleg azért, mert gyakorlatilag nincs is HTC a kínálatban. A független ár meg csak annak számít, aki flottás csomagban van, erre te vagy az élő bizonyíték. Úgyhogy várom a desire-t a kínálatban.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
feketepeti #1678 üzenetére
"Kártyafüggetlenül kb annyi, mint a 3gs 2 év rabsággal "
Csak jelzem, hogy 2 év hűséggel a legolcsóbb komplex csomagban (havi 5k), vagyis ezen csomagok közül a legdrágább ára a 3GS-nek 80 ezer ft. Minden más komplex csomagban csak olcsóbb.
Amellett, hogy butaságokat beszélsz, az a legnagyobb probléma, hogy a HTC-k messze nem kaphatók olyan jó feltételekkel (áron) az itthoni szolgáltatóknál, mint az iPhone. Én pl. hajlok afelé, hogy legközelebb egy androidos HTC-t vegyek, de a legnagyobb gondom az, hogy nem fogok azért 130 ezret fizetni, hogy megvegyek egy telót függetlenül, majd ikon vagy médimánia csomaggal használjam. Lehet, vki flottázik, vagy nem publikus csomaga van, annak mindenképp olcsóbb függetlenül a Desire, mint akár kártyásan a 3GS. Én pl. egy 5K körüli komplex csomagot szeretnék használni, ikont vagy médiamániát, ezért a csomagért 80-ért kapok egy 3GS-t. Szerinted mennyi rá az esély, hogy egy 5 ezres csomaggal majd 80-ért lesz a T-nél desire? Csak a példa kedvéért, a Hero (G2 Touch) 60 ezerbe kerül jelenleg médiamánia L-lel, 11k-s csomagban, ugyanebben a csomagban a 3GS 40 ezer! Szóval erről annyit, hogy ha most váltanék, pont azért döntenék a 3GS mellett, mert olcsóbb. Hűséggel, előfizetéssel, de olcsóbb. Ha valaki médimánia csomagot akar, annak a 80 ezer az olcsóbb előfizetéssel, vagy a 130 ezer függetlenül?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Most, hogy nem látszik, vagy pont az ellenkezője látszik, az két külön dolog. Én mindössze annyit jegyeztem meg, hogy a jobb kijelzőből adódóan (AMOLED) nem lesz nagyobb a fogyasztás, mert elvileg kevesebbet fogyaszt. Vagyis, hogy az okokat nem ebben kell keresni. Ha te is így értelmezted a hozzászólásomat, akkor ezek szerint arról akarsz meggyőzni, hogy a drasztikus fogyasztás hátterében az AMOLED áll.
-
manchester85
veterán
válasz
predator24 #1626 üzenetére
Mintha én nem ugyanezt írtam volna le.
-
manchester85
veterán
válasz
predator24 #1624 üzenetére
Nem igazán értem, most ezzel mit akartál mondani. A Desire akksijáról kezdtünk el beszélni, erre a válaszod az iPhone akksijáról szól. Hogy jön most ez ide? Tybsen úgy érzi, kevesebbet bír az akksija, mint mikor iPhone-ja volt, és erre vár választ. Az nem válasz erre, hogy te eldöntöd helyette, mennyit bír az iPhone akksija, amikor ezzel ő is tisztában van szerintem.
Most meg akarod győzni arról, hogy valójában nem is bírt anyit az iPhone-ja, mint amit mond? Az meg se fordul a fejedben, hogy arra keress magyarázatot, mi merítheti jobban a Desire-t az iPhone-nál? Hidd el, sok tényező van, többek között a flash is. Azért egy banner többet fogyaszt, mint egy kék kocka, nem?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Na de akkorsem az AMOLED miatt merül jobban, sőt az kevesebbet fogyaszt, mint a TFT. Gondolom a sense felület, a teljes személyre szabhatóság vagy a különféle animációk rendesen eszik az akksit. És akkor még ott van a multitasking is, meg az erősebb hardver. Webböngészőnél meg a flash támogatás.
Jobs papa is megmondta, hogy a flash gyilkolja az akksit...
-
manchester85
veterán
"Ugyanígy hiába a k.jó kijelző, ha zabálja az akksit"
Ez marhaság, az AMOLED szebb képet ad és kevesebbet is fogyaszt a korábbi TFT-nél. Tehát pont a szebb kép miatt kevesebbet is fogyaszt.
Spica nagy visszalépés lenne, Legendet tudom egyedül javasolni az igényeid szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Nők, nőügyek (18+)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115