- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazumisi
tag
válasz
manchester85 #15634 üzenetére
Ugyan nem Desire, hanem Wave, de nekem is csak azután ment, hogy webes felületen engedélyeztem. Nem díjköteles, de külön be kell kapcsolni. Azt hiszem a 1430-on is megoldható a dolog.
-
LouiS22
veterán
válasz
manchester85 #15626 üzenetére
Nem T-Mo által forgalmazott (értsd:gyárilag kártyafüggetlen) nem fog menni, most próbáltam ki
-
Integra
titán
válasz
manchester85 #15626 üzenetére
működik, egyik kollégám ilyen trémobilos csomagban van.
-
LippertGábor
csendes tag
válasz
manchester85 #6534 üzenetére
Én még 130- ba vettem az első kőrben.
-
Dinamiq
tag
válasz
manchester85 #3588 üzenetére
Ezért van ilyen sok fajta telefon. Mert különbözőek vagyunk. Most ahogy nézegettem nekem tetszik kívülről a wave. Szerintem szép. Nemrég olvastam egy cikket valahol, amiben a badát vesézték ki. Van egy-két hátránya az androiddal szemben.
Az androidba nagyon eltalálták az egész rendszer kezelőfelületét. Nagyon nagy szabadságot kap a júzer. Ráadásul pofon egyszerű kezelni. Mindent elérni egy pillanat alatt. Ami nekem nagyon tetszik, hogy nincsenek mindenféle felesleges menük. Nem kényszerítenek bele semmibe. 2010-ben így kell ennek kinéznie. 7 föképernyő, 1 alkalmazások menü és a beállítások. Ennyi az egész. Imádom! -
Dinamiq
tag
válasz
manchester85 #3582 üzenetére
Picit olyan Symbian3 beütése van nem? Nagyon kocka, nagyon szögletes minden.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
manchester85 #1722 üzenetére
Ez csak annyit jelent, hogy ennyire túlárazott az iPhone! (mármint "rendes" áron)
Mivel monopolhelyzetben vannak, annyiért adják, amennyiért akarják.
Hidd el, egyik verzióban sem fognak bukni rajta.Kizárólag üzletpolitika, hogy mit mennyiért adnak.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
manchester85 #1715 üzenetére
Függetlenül 200K fölött volt akkor a 3gs.
A 3gs természetesen T függő volt 124.000Ft-ért és 2 évet alá kellett írni érte!!!
Nyilván aki csomagban veszi, az majd szépen megfizeti a 2 év alatt a különbözetet. Nem félek attól, hogy a T bármit is ingyen adna
Ha 5k lenne a totál számlám havonta, biztos nem vennék ilyen drága bizbaszt.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
manchester85 #1710 üzenetére
És mennyi volt amikor megjelent??? Mert azért lassan kifutónak számít!
Én mondjuk nagyon kiemelt flottás vagyok (1000 feletti kártya) tehát nálunk a médiamánia, meg egyebek, nem játszanak.
Én 2 év hüséggel 99.500Ft+ÁFA áron jutottam hozzá a 3gs16GB verzióhoz, igaz, valamikor múlt év szept-okt körül.
Most a HTC-t FÜGGETLENÜL vettem ennyiért.
A médiamánia dolgokba nem merültem bele, mert nálunk nem opció, ha egy olyan csomaggal beszélnék annyit, mint a mostanival, 2 hónap alatt elmenne egy készülék ára
Az én szempontomból tehát ugyanannyi!
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #1621 üzenetére
Kár, hogy a valóságban ebből mesebeli fogyasztásból semmi nem látszik. A HD2 kisebb akksival és jóval naggobb TFT kijelzővel is bír ennyit, pedig azon (állítólag
) sokat zabáló WinMo fut. Fehér háttérképet használva napon még jobban is olvasható... -
predator24
tag
válasz
manchester85 #1625 üzenetére
Arra akartam célozni, hogy ha használod rendesen, akkor az is kevés ideig bírja. Mivel az androidban van multitask, meg erősebb is a hardver benne, ezért szerintem egyértelmű, hogy miért bírja kevesebb ideig. Ugyan akkor kapacitású aksi van a kettőben, de a Desire többet fogyaszt. Hogy miért fogyaszt többet? Például a kétszer olyan gyors proci miatt, a multitask miatt (a háttérben az appok használják a procit), stb, stb...
-
predator24
tag
válasz
manchester85 #1623 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van
A flash akkor gyilkolja az akksit, ha folyamatosan minden tartalmat betöltenél böngészés közben. Alapvetően sima használat mellett az iphone egy napig bírja. Ebben nincs benne az, hogy fél-egy órákat játszik az ember valami 3d játékkal, vagy zenehallgatás helyett youtubeozik. Értelemszerűen nagyobb igénybevétel mellett jobban merül.
-
tybsen
addikt
válasz
manchester85 #1621 üzenetére
Lehet, viszont az iphone-nak tft volt es megis tovabb birta az akksi, lenyegesen tobb zenehallgatas mellett. Akkor nem ertem, miert merul ez ilyen gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest