- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
zazumisi #15639 üzenetére
Az a helyzet, hogy én még vásárlás előtt állok (vagyis a családban valaki), úgyhogy egyelőre informálódok, de azért köszi.
Integra, lehet, hogy nemzetközi szemmel ugyanolyan szar mind3, de pl. a voda és a T között hatalmas különbségek vannak, mind készülékárban, mind csomagok tekintetében. Most mondjam azt, hogy médiamánia L-lel 20k a desire, a vodánál meg 87k a legdrágább konstrukcióban is? A csomag tartalma pedig ugyanúgy vetekszik a vodással. Ja, és ez nem egy kiragadott példa, a vodának nincs meg a maga kedvezményes csomagja, minden készülék a független ár körül figyel, amiért teljesen fölösleges két év hűséget aláírni. Elhiszem, hogy a magyar T egy rakás sz*r a nyugati szolgáltatókhoz képest, de itthon is hatalmasak a különbségek, legalább is ha egy teló 4x annyiba kerül hasonló konstrukcióban az egyiknél, mint a másiknál, az nekem elég nagy.
-
james008bond
őstag
válasz
zazumisi #15586 üzenetére
Szerintem a telefon gyári állapotban 100%-os. Root, recoveri, custom rom-ok után meg 200+%
Nekem gyárilag tulajdonképpen a kevés rendelkezésre álló felhasználói tárterület okozott problémát ( bár én szeretek sok-sok programot telepíteni, kipróbálni, aztán kigyomlálás után sokfélét használni ), de ez - egyelőre bizonyos kompromisszumokkal - de orvosolható a fenti módszerek segítségével. A telóban az a nagyszerű, hogy van egy nagyon jó alap, és ezt Te a későbbiekben a saját igényeidnek megfelelően tudod tovább alakítani, fejleszteni. Olyan ez, mikor egy pc-re teszel xp-t, vistát, win7-et, linux-ot, ugyanaz a vas, de egyre többet tud mégis, én fél év után sem untam még meg!Mondjuk az is igaz, hogy szabadidőmet 100% leköti a buherálás, telepítgetés.
-
LouiS22
veterán
válasz
zazumisi #15581 üzenetére
Bekapcsolod, beállítod, megy.
(Bocs, alapvetően hülye kérdésre csak ilyen választ lehet adni).
Komolyra fordítva a szót: nem kell flashelgetned, teljesen használható anélkül is, ha már megismerted a rendszert, akkor eldöntöd, hogy szükséged van-e némi egyébre, és akkor nekiállhatsz. De dobozból kivéve is teljesértékű telefon - nem véletlenül az év készüléke, és adtak el belőle olyan sokat (itthon is).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest