Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dukaiii
csendes tag
Hello! Egy ideje már én is szemezgetek ezzel a rommal, de még nem mertem felrakni mert amit előzőleg próbáltam 3.5 Sense-vel (szintén Pzoley), zzal laggolt a videófelvétel, bármit próbáltam a hang mindig elcsúszott a felvételen. Kérdésem, mivel hogy nálad már muzsikál egy ideje a cucc, hogy ez megoldódott? Mert akkor szívesen feltenném én is.
-
batabe
senior tag
Szerintem kicsit félreértelmezhető az írás:
Gingerbread + új Sense (2.1 vagy 3)= amire azt mondom, hogy a mérnökök szerint kicsi az esély
vagy
Gingerbread + régi sense = amihez nem kell nagy teljesítmény.szóval nem értem és nem világos. persze, mellébeszélés, hiszen tudjuk, hogy a 2.1-es sense simán működik..
-
sippet
senior tag
még a Sensation-re is több rom van mint az SGS2-re pedig a Sensation egy pár napja jelent meg
most elsírtam magam. öregem, hetek óta arról beszélünk, hogy a sensationnek zárt a bootloadere, ezért nem lehet rá feltenni custom romot. én az xda megfeleló fórumában néhány custom romot látok, amiknél azzal indítanak a fejlesztők, hogy "This is a test rom for when HTC unlocks the bootloader". ennél az idézett mondatnál szomorúbban én elképzelni sem tudok.
-
r4z
nagyúr
Normális esetben:
Értesítések: zöld villogás
Merülés: vörös villogás
Töltés: folyamatosan vörös
Feltöltve: folyamatosan zöld3 LED van a telefonban, egy kék, egy zöld és egy vörös. Ezek együttes ki-be kapcsolásával jöhet létre 4 további árnyalat (lila, cián, rózsaszín és fehér), amiből kettőt lehet elérni (cián és rózsaszín).
-
LouiS22
veterán
Csak éppen PC-nél mi az, ami kihasználja a sokmagot? Azok az alkalmazások, amiket réteg használ (Photoshop, 3D alkalmazások, stb.). És igen, a nagyobb hányad még mindig XP32 bittel "döcög". És ne magatokból induljatok ki, mi hardcore userek vagyunk, az igényeink is nagyobbak, de a piacon jelentős többségben van a mezei felhasználó!
De a hardvergyártóknak is meg kell élnie valamiből.
Az LG véleményem szerint azért szaladt ennyire előre, mert katasztrofálisak voltak az eladási számok és a bevétel is csappant rendesen. Ha most nem dobnak nagyot, ki tudja, hogy mi lesz velük? Szerintem bátor lépés volt az Nvidiával szövetkezni, és nagy valószínűséggel be is jön nekik.
A HTC meg szép csendben csinálta meg a tabletet is, nem volt hírverés, kiszivárgott fotók, semmi. Simán lehet, hogy most elaltatják a piacot, mindenki fanyalog, aztán ősszel egy akkorát robbantanak...
-
fegaa
csendes tag
Köszi az infót!
Tegnap még azon gondolkodtam, hogy rootoljak-e vagy ne, ma már Pzoley LeeDroid csináldmagad romja van a készüléken
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Nem bántam meg, hogy lecseréltem az Omnia7-et Desire-re az tuti. Attól a rendszertől nagyon rosszul voltam, olyan érzés volt mintha focimeccset néznék egy kulcslyukon keresztül. Node mind1, azt benéztem. csak azért írtam ezt le, hogy kerüljétek messzire a WP7et egyenlőre.
-
gofry
senior tag
ez egy ismerős dolog, meg az extended néha hajlamos egy restarttal köszönteni a usereket. Hiába nagyon gyors az adatkezelése a HDnek, valahogy nem szereti teljesen ezt a hardvert
Magyar szavak: mentsd ki a fat32 partícióról az adataidat, formázd mindkettő / három partíciód, adatok vissza, rom fel -
Pint
csendes tag
Aksi kalibrálás, már valaki szólt róla ebben a fórumban, megcsináltam:
Tehát:
1. bekacsolt állapotban töltsd 8 - 8,5 órát
2. leveszed a tápról, kikacsolod, majd visszadugod kikapcsolt állapotba 1 - 1,1/4 órát
3. bekapcsolod, vársz 2 percet, majd újra kikapcsolod bebootolás után, és megint visszadugod 1 - 1,1/4 órára.
4. leveszed, ezzel elvileg meg is vagy.Állítólag olyan 30% - ot dobsz az aksin.
HTC - től van az info, de ha rákeresel a Google - ban: http://myhtcdesire.com/tag/battery-life
Ennyi meg egy bambi.
:-)
-
premete
veterán
PÜ, ha kell, de:
Saját célra készült, támogatás nincs hozzá, lehet, nem is tetszik a kigyomlálás, bár bele lehet tenni mindent a /data/app könyvtárba, vagy később telepíthető, van hely a /data-n is és az sd-n annyi, amekkora az ext partició (dalvik és rendszerfájlok nélkül) -
negro
őstag
Mert kell egy telo amin megy egy normalis IGO8 pl. mert sokat utazom, autoban nincs navi illeve ha gyalogosan vagyok is hasznat tudom venni. Jo dolog a HD video rogzites lehetosege ha epp kellene illetve ha epp kell vmi info netrol akkor ezzel megoldhatom ezt is. De alapvetoen nekem a telefon, telefon marad. Erra fogom hasznalni
De ebben van minden amire szugsegem van illetve lehet.
-
r3v0Lut10n
senior tag
próbáld ki mindkettőt, nagy különbség nincs a 2 között
mind2 szép jó és stabil. nekem a gyakorlat miatt maradt ez. próbáltam mindent és _nekem_ ez jött be a legjobban, mert nincsen benne semmi hiba és nem lehet magakasztani. ui tökéletesen használható, kernel tud mindent megy az OC, fogyasztásban legjobb ... szóval mi más szempont alapján dönthetnék mégis ?
-
premete
veterán
Válassz: DJ Droid (2.29-es)
Aurax (2.29-es)
Leedroid (2.10.es)
Mindhármat meg lehet még faragni, és a systembe bele lehet tenni kb. 50 MB-nyi saját programot telepítés előtt, így gyakorlatilag a nandban a /data partició szabadon felhasználható.
Akkuidőben az Aurax 8.12 a legjobb nálam. -
delbarta
senior tag
El bizony. És minden benne van. Legalábbis én nem vettem észre, hogy bármi is hiányozna.
Baromi gyors, és a 720p felvételen kívül minden működik rendesen, és az sd kártyám sem cseszem szét a D2SD-vel.
---Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. Van egy Backup to Gmail nevű progi amivel elmentettem a hívásnaplót a gmail fiókba. Viszont vissza már nem akarja tölteni a telefonra. Tud valaki valamilyen megoldást, hogy visszajöjjön? A gmail fiókban ott van az összes. Kösz.
-
premete
veterán
Nem mindegyik lassúbb, de pár igen, és mellette vannak még furcsaságai a HD-romoknak Desirén, hiába, nem erre a cpura, nem ekkora nandra és nem ennyi ramra készült.
Ezek már nem férnek a gyári particionálás esetén a nandba:
app\ 74 972 711 2010.12.07 17:25 ----
customize_s\ 16 218 239 2010.12.07 17:25 ----
etc\ 666 666 2010.12.07 17:25 ----
local\ 2 694 311 2010.12.07 17:25 ----
slideshow\ 9 505 945 2010.12.07 17:25 ---- -
r4z
nagyúr
Csak az AuraxTSense-zel van tapasztalatom. Eddig soha, semmilyen körülmények között nem találkoztam olyan hibával, ami csak egy kicsit is befolyásolta volna a működést. Egyetlen gond volt vele, hogy nem volt az akksinál százalékos kijelzés. 5 percig tartott megoldani UOT Kitchen segítségével. Én ezzel tökéletesen elégedett vagyok, valószínűleg eladáskor is ugyanez a szoftver figyel majd rajta
-
-
pzoley
őstag
Igen, észreveszi és oda telepíti a programokat, valamint a dalvik cache-t, így több helyed marad a belső memóriába. Ez az A2SD+ rutin aminek kell az ext3. Az App2sd pedig csak az utólag feltelepített progikat tudja áttenni, abból is csak azokat amik a fejlesztője által engedélyezve vannak.De ebben a rom-ban nem kell, sőt tilos használni !!
-
pzoley
őstag
-
LouiS22
veterán
Class 6-tal nagyon nem lősz mellé, ez saját tapasztalat. Ha sok zenét hallgatsz, illetve root,app2sd-ben is gondolkodsz, akkor 8 gigánál alább ne add, de lehetséges, hogy jobban jársz a 16 gigás karival.
Ha ebayről rendelsz, azzal számolj, hogy az ott árult nagyon olcsó kártyák többsége olcsó hamisítvány. Szóval ezeknek ne dőlj be
-
N4ri87
senior tag
Minél nagyobb a class, annál gyorsabb a kártya. Sokan úgy gondolják, hogy a Dezsőnek célszerű minimum class 4. Nekem a gyári class 2 van és borzalmasan lassú. Ugyan csak célszerű tartózkodni a noname SDktől, mert tudomásom szerint a készülék elég finnyás ebben az ügyben. Az, hogy mekkora legyen az SD, a Te felhasználási szokásaid adják meg!
-
N4ri87
senior tag
Nem volt rootolva! De asszem, hogy lesz
(#5405) kokler
Photos szerintem mindenkinek eltűnt. Gallery van helyette.szerk.:
(#5411) csomi3:
Én úgy, ahogy volt a telefon, frissítettem. Nem volt rootolva és factory resetet sem nyomtam frissítés előtt.(#5414) Integra:
Nekem frissítés után nem tűnt el a lista marketről.
Haza érek a melóból és asszem factory reset lesz, bár nagyon nem akarom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest