- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Criton #31587 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Én nem tudnék választani (most, hogy van a Sensationre is S-OFF). A HTCS minőségibb és nagyobb felbontású a kijelzője, az SGS2 viszont erősebb, gyorsabb, ellenben gyermekbetegségekkel (rózsaszín és sárga foltok, melegedés) küzd.
Mindkettő hivatalos disztribútor, gyári garival adják (2 év, ha minden igaz). 99%, hogy a 2.4-et a Sensation és a SGS2 is meg fogja kapni.
zso79: Mennyi?!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Criton #31516 üzenetére
A vicc az, hogy így sikerült eleve kiadni...
Miaz, hogy néhány dolog nem működik... Egy kiadott "hivatalos" romban?! Azért ehhez már arc kell...
RazorGTR1:
Ez a lényeg itt is:
"In addition certain functions may no longer be usable after re-flashing the ROM, including but not limited to MMS and SMS and HTC also disclaims liability for any unusable functions."
Azért ehhez nem kicsit kellett vastag bőrt növeszteni...
-
sssz
őstag
válasz
Criton #31201 üzenetére
igen, az igaz hogy a desire-nél most nagy a kavar, de őrájuk legalább lehet hatni!! a facebook és egyéb közösségek elérték hogy mégis legyen gingerbread! tehát meghallgatják a fogyasztót, ez azért nem sok márkáról mondható el. És nekem egyelőre még mindig a htc tűnik az egyik legjobban összerakott telefonnak.
de...és itt a nagy igazság...kinek a pap kinek a papné
-
sippet
senior tag
válasz
Criton #31199 üzenetére
ilyen. teljesen egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik telefon "éri meg". még tavaly nyáron rendszeresen felmerült az a téma itt a topicban, hogy a desire vagy az sgs a jobb telefon, és szépen össze lettek gyűjtve az előnyök/hátrányok mindkét oldalról. maradjunk annyiban, hogy én soha a büdös életben nem vettem volna sgs-t, pláne nem a desire helyett, utóbbi sokkal kiforrottabb telefon. az sgs2 viszont az előző generáció gyermekbetegségeit szépen kiküszöbölte, olyannyira, hogy a teszteket elolvasva és a hardveres adottságok alapján úgy gondolom, egyértelműen kijelentehető, hogy a sensationt csak akkor érdemes helyette választani, ha 1. odavissza vagy a htc dizájnért 2. nem tudsz sense nélkül élni. minden más esetben...
-
Xaels
félisten
válasz
Criton #30561 üzenetére
Pedig 2napja bemásoltam ide és azt a HTC hivatalos FB oldalán a HTC posztolta, hogy a hónap végére lesz OTA
"HTC
Hi everyone. We have more news about our build of Gingerbread for Desire. Our testing has gone well so we will begin rolling out the update by the end of July! Thank you again for your support!
péntek, 21:25 · Tetszik · " Meg is van a Post... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Criton #29242 üzenetére
Ez a bejelentés nekem is jól esett, mert én is gyári ROM -ot használtam és várakoztam (2 hónapos a telefon, nem akartam piszkálni). Ennek örömére délután nagy hirtelen megejtettem a root -ot és dobtam kicsit a matraszele.hu látogatottságán is, bár egyelőre csak letöltögettem és előkészítettem a memóriakártyát (ami mondjuk okozott kis bootloop -ot és pár izgalmas percet, de megoldottam).
Legközelebb viszont akkor veszek telefont, ha összegyűlik egy Nexus -ra való... ( Nem egyhamar lesz, sok ROM fog még boot -olni addig a Dézin)
-
dombila
őstag
válasz
Criton #28270 üzenetére
Az eredeti időpont június vége volt, később jelentek meg hírek arról, hogy esetleg május.
Gondolom nem egyszerű a HTC dolga, mert szeretnének minél több újdonságot betenni a Desire ROM-ba (új Sense lehetőségek, a 2.3 Androidon túl), de a 250 MB-os system korlát ezt erősen megnehezíti! Egyszerűen az új Sense-ek sokkal nagyobbak annál, mintsem simán portolják őket. Így el kell dönteniük mi kerüljön bele, mi maradjon ki és még gondolom optimalizálni is kell...
Csak ideér egyszer! -
sippet
senior tag
válasz
Criton #26206 üzenetére
"Version 3.06.707.0 is based on Android 2.3.3, but is running the old version of Sense, which will come as disappointing news for Desire owners hoping to get their hands on the new-fangled Sense 2.0 found on more recent handsets."
"Upon initial inspection, we noticed the clock widget animations and "fast boot" feature from Sense 2.0 have been ported across, and there seem to be some minor UI changes in the browser too."
ezek szerint túl sok energiát nem öltek bele a htc-nél.
nem baj, legalább jó szívvel maradhatok a GV-nél.
-
sssz
őstag
válasz
Criton #25671 üzenetére
úgy érzem kicsit túlságosan is félted ezt a telefont
a fóliát egyszerűen dörzsöld át valami tiszta szövettel eleinte. ha elkezd koszolódni akkor pedig vízzel.
hidd el, tényleg azt fogja előbb baj érni, aki ennyire félti a telefonját
. ez egy használati tárgy, nem lehet örökre a gyári állapotában tartani.
ne vidd túlzásba a féltést, mert akkor elveszik az egésznek a lényege
hogy hozzá sem érsz nehogy kopjon
mint írtam (bár nem mondom hogy ez követendő példa) én a brando fólián kívül semmivel nem védem, zsebben hordom. semmi baja nincsen sehol. semmilyen kopás.
használd, nem lesz semmi baja.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Criton #25648 üzenetére
Ha Brando Protector Plus Ultra Clear fóliád van, akkor az nem zavarhat be.
Ha tok nélkül is produkálja, akkor vidd csak szervizbe, egyébként teljesen felesleges.
A HTC-k egyébként a központban IMEI alapján vannak nyilvántartva, az én holland készülékemet kérdés nélkül bevették javításra a Speedshopban.
-
james008bond
őstag
válasz
Criton #25594 üzenetére
Szerintem használd mindkét tokot. Vagy csak az egyiket. Vagy felváltva naponként a másikat. Vagy egyiket se. Vagy add el őket és ne használj tokot. Vagy add el őket és vegyél másik tokot. Vagy azt használd, ami NEKED bejön, tetszik, praktikusabb.
SD behelyezésekor egy halk kattanást kellene hallanod, aikor a helyére kattan a rugós rögzítő. Kivenni meg úgy kell, hogy kicsit betolod, halk kattanás, majd kihúzod. Reccsenés nem jó jel... -
sssz
őstag
válasz
Criton #25512 üzenetére
nem ismerem amove to sd-t, app 2sd-t használok. azt tudom róla, hogy root nélkül is képes egy kattintásra az összes cache ürítésére, telepítéskor jelez ha valami olyan került letöltésre ami áthelyezhető az sd-re.
a2sd nem egyenlő az App 2 SD-vel, mivel a második egy simán a marketről letölthető app, az első pedig egy olyan moddolás a romban, ami lehetővé teszi az összes programnak az sd-re való telepítésére (remélem jól írtam
)
-
llaszlo
veterán
válasz
Criton #25348 üzenetére
Ha mindenki azt javasolta akkor miért 10-est kellett rendelni? Ezt én sem értem.
Feltettem ide a Cool HD a2sd++ romot, ext3 kell, és benne van a powerbar widget control is. Ebben a formában még nem telepítettem, mert nekem már a v7-es fent volt és arról frissítettem.
Új user: full wipe és ext3
Régi user: dalvik-cache wipe és ext3Ha valaki vállalkozó kedvű feltenné és gondja lenne vele akkor írjon egy privit légyszi.
-
Steve1207
veterán
válasz
Criton #25348 üzenetére
Én is innen vettem, nem bántam meg. Telefonáltam és 1 óra alatt már át is vettem
Romokat tesztelve, most az Oxygennel hozza az elvárt Class10 sebességet már telóban, a többiben még nem volt az igazi (Class 6 körüli), de ettől függetlenül teljesen használható és nem volt vele gond. (SD card speed test-tel tesztelve) -
sssz
őstag
válasz
Criton #25136 üzenetére
fóliára ajánlom ezt: BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
nekem nagyon bevált. tokot nem használok.
-
llaszlo
veterán
válasz
Criton #19910 üzenetére
Néztem már minden beállítást és eddig sehol sem találtam. Én a csipogást is és a rezgést is ki szoktam kapcsolni, mert idegesít főleg a pittyegés. De egyik lehetőséget sem találtam.
Azért ha esetleg valaki tudja, hogy ki lehet-e és hogyan akkor kérem, hogy jelezze.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged