Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz premete #10838 üzenetére
most leedroid 2 napja. előtte gyári froyo volt rajta kb fél évig(mármit a gyári volt fél évig, froyo csak mióta kijött.) rootolva is csak kb egy hete volt.
i400 volt először koppel.cz féle firmware, majd próbáltam az oleg félét.
gyárilag nem támogatja a 3g modemet, így sokat nem tudok ugrálni.
máshol más routerekkel eddig nem volt gondom. cégnél is kiválóan üzemel 2 wifi routerrel is. most próbálok kölcsönözni egy routert, azt betenni emögé.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz premete #10900 üzenetére
Jó, de ez most jött meg (amúgy nem is tudtam róla), engem meg vagy a telefon megjelenése óta keresnek ezzel
De ha még csak hd rommal érhető el, és külön nem rakható fel, akkor sokat nem ér..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
r4z
nagyúr
válasz premete #11065 üzenetére
Az nem megoldható, hogy a HTC Sync frissíti, és először maga a ROM, aztán az appok kerülnek fel? Ha működne, kicsit kockázatos megoldás lenne, de legalább mi is kapnánk a jóból. Akik pedig nem ilyen hardcore-userek mint mi, azoknak jó lesz a sima 2.2(.1?) is.
Szerk: álomvilágban élek, tudom
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
LouiS22
veterán
-
sippet
senior tag
válasz premete #11264 üzenetére
attól függ, mi a hiba. ha alaplapot kell benne cserélni, és éppen nincs raktáron a cucc, akkor az bizony sokáig tart, mert az az ismert okok miatt bizony durván fogyóeszköz. ha helyben meg lehet bütykölni a készüléket, akkor ha jól tudom, három napos határidővel vállalják a szervízt, azt tényleg ki lehet bírni. csak ez a nyitvatartás ne lenne ilyen nevetséges.
-
Zirowe
nagyúr
válasz premete #11264 üzenetére
Hát nekem először a power gombot és a hozzá tartozó szalagkábelt cserélték ki potom két hét alatt (fel is hívtam őket, hogy mi a helyzet, mondták fapofával, hogy kész, majd másnap reggel jött az sms, hogy mehetek érte, amikor már félúton voltam feléjük ), és azt is pocsékul, mert miután megcsinálták minden egyes bekapcsolásnál villant egyet a vaku.
Most hétfőn adtam le, elvileg alaplap csere lesz, nézném neten a trackinget, de tegnap óta nem tudom behozni a nyomorult weblapjukat, telefont meg persze csak szökőévben veszik fel.
A másik meg, hogy a gari levelemen az áll, hogy a telefonhoz tartozó tartozékokra is van 1 év gari. Beadtam első alkalommal a headsetemet is, mert a füles rész körüli gumi borítás lejött és anélkül nagyon kényelmetlen a cucc. Mondták adjam be, majd meglátják mit tudnak vele csinálni. Megemlíteném, hogy a gumit leszámítva tök jól működik, semmi baja. Erre amikor mentem a telefonért mondták, hogy erre nem terjed a garancia, vegyek újat 3700ft-ért.
Arról meg már nem is beszélve, hogy helyileg kint vannak a halál f*szában..
Kedves htc, ez így igen kevés jelenleg.
Amúgy lehet, hogy a headsettel futok még egy kört a htc supportnál, hogy most akkor mi van.
hoffman_: elvileg még járok, csak már tanulmányi viszonyom nincs (ppke ják), mert?
Amúgy sok hotspotnál tapasztalom azt, hogy desire csatlakozik, tudok rajta netezni, marketet is megnyitja, tudok benne keresni meg minden, de marketből meg már nem tud letölteni, csak áll és vár a file.. Más letöltés (képek, zenék meg ilyenek) megy rendesen, csak a market makacs, ez mitől lehet? (egyetemi wifi és mcdonalds hotspotok szoktak ilyenek lenni)
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz premete #11276 üzenetére
Az, hogy a t-com elvágott vmi kábelt náluk az irodánál miben befolyásolja azt, hogy nem megy a honlapjuk?
Nem hinném, hogy az üzemeltető szerver a szervizben van.
Amúgy még mindig nem megy az oldal.
A telefont meg kb sosem veszik fel, és erről nem a t-com tehet.Hát nekem ez az első htc-m, amit szervizbe viszek, de van még itthon két halott htc is (diamond és magic: elsőnek vmi hibája van, másodikról nem a htc tehet).
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
sbazsi
veterán
válasz premete #11376 üzenetére
nálam valami nagyonn zabálja az akksit, meg a netet, csak még nem jöttem rá mi.
reggel be volt kapcsolva kb 1 órára, másfél mega körül evett.
akksi 3:27 since unplugged: 73%
kb 5 perc telefon, reggel mondjuk max 20 percet neteztem (elolvastam 2 index cikket, meg végignéztem a címlapját, és megnéztem a leveleket.) -
LouiS22
veterán
válasz premete #11397 üzenetére
Igen, ezt írták, hogy ha át kell nézni az szinkronizálást, mert ellenkező esetben zabálja tisztességesen. Gondolom folyamatosan küldi fel az adatokat, hogy mindig minden meglegyen. Én jobb szeretem ezt magam megtenni.
Más, de kicsit kapcsolódik a témához. A T-Mobile tegnap feltöltött egy Hírolvasó nevű appot a marketre. Nagyon pofás darab, és jól is működik. Na, ott például lehet állítani, hogy mobilnet és/vagy wifi esetén frissítsen csak. Szerintem hasznos opció - ja, és a program se rossz
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
LouiS22
veterán
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz premete #11411 üzenetére
látszik a képen is "qtabd" , meg a [link] is ott volt a cikkben ha elolvasod
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB,Újszerű,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Kábellel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest