Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
válasz
premete #22075 üzenetére
akár eztis betudnám tenni bootanimnek?
Igazából mindig idegenkedek az új dolgoktól,1-2 szóba összefoglalnád nekem hogy mit tegyek onnanstól,hogy elondítom a flashert?Hátha másnak is jóljön 1 kis segítség. -
bbalika81
aktív tag
válasz
premete #21656 üzenetére
persze, hogy nem, csak HD nem volt még kezemben, szó volt róla, hogy mennyit tud, és azt hittem azert toltad be a képet,de hát gyárival azért az már nagyon meleg lene, viszont,azert látszik, hogy erősebb hardverben, csak ne lenne ilyen nagy, ha 4" lenne már rég tulaj lennék!!!
-
siofok
őstag
válasz
premete #18284 üzenetére
értem,köszönöm!Az nekem még meredek dolog.
mármint az s-off
most azt akarom kipróbáni,hogy ami nem widgetes program,azt a sparepartsban az app2sd beállításnál externalra állítom.mert a widgeteseknél az internalos beállítás a jó mindenképp.
vajon a gps progik mehetnének ezzel az externelos beállítással? -
racerx
őstag
válasz
premete #18269 üzenetére
Hehe, nekem ma reggel 100 ról 54 re esett
(tegnap meg 90 valahányra). Mondjuk megnéztem a system panellel, és egy csomo processz bent volt, háttérben, meg system processzek pirossal, ilyen 1 s időkkel, ugyhogy ma szerintem beragadhatott vmi.
Mindegy, powersaving üzemmódba kapcsoltam, live wallpaper nuku, háttérvilágítás minimum, setcpuval a frekit lejjebb tekertem, only gsm, szinkronizáció nuku. Ennek így jónak kell lennie. -
pzoley
őstag
válasz
premete #18162 üzenetére
Sziasztok !
Akkor egy pár szót én is mondanék !!
1. A rom főzéssel kapcsolatban, csak annyit, hogy linkelj már nekem egy olyan HD rom-ot ami full nand / tehát ext3 nélkül is megy / , ami használja a cache-t programok tárolására, vagy amiben olyan script van ami külön kezeli az a2sd és az Internal storage memóriát !!
Ezek mind egyediek, akár hiszed akár nem, de én írtam őket. De a scriptek működéséről elbeszélgethetünk itt a fórumon, sokan tanulnának belőle, főleg a nem rég publikált hogyan tegyünk be működő a2sd romban a data2sd scriptet.Amikor te akartad megcsinálni a saját romodat, hogy ne is foglalkozzon az ext memóriával azt már elfelejtetted ki segített ugye ?2. Nekem megvan a saját készített rom-om ami állandó, tehát akár felejtős is lehetne az hogy ki mit akar, de mint írtam ez a hobbim és élvezettel csinálom, és bár volt aki felajánlott még pénzt is, hogy csináljam meg neki, még sincs senkinek a számlaszáma a zsebemben, de elmondhatják egy páran, hogy segítettem saját ízlésre szabni a rom-ukat.
A legfontosabb pedig soha nem mondtam, hogy ezt a romot használjátok, mert villám gyors, meg hasonló "parasztvakító tesztek" amint írtad nekem. Azóta viszont tele van a fórum a Te tesztjeiddel !!3.Ami pedig a script-et illeti ami a nand sebességét megnöveli, az ha elolvastad volna rendesen, "és megértetted volna" akkor nem azt írtam hogy egy script gyorsítja meg, hanem azt hogy egy script-tel formatáltam meg a nand-ot, és azért sokkal gyorsabb az írás, olvasás.Ezt a scriptet nagyon szívesen odaadom neked is, ha tudsz garanciát adni arra, hogy te meg elküldöd érte az ezért járó fizikai nobel díjat. Az elve hasonló az I/O-t gyosrító scripthez.
És végül,de nem utolsó sorban, a Te állandó piszkálódásod, hitetlenséged, erőszakosságod az egyetlen oka, hogy nem szólok itt a fórumon, viszont olvasom !!!
Az pedig amit te csináltál állítólag az oldaladdal / csak hallottam / az egyértelműen mutatja a hozzáállásodat ehhez az egész közösséghez !!!Tőlem nem kell elnézést kérned, ilyen vagy ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem. Én inkább dolgozom, próbálok olyan dolgokat csinálni amit más nem csinált még, vagy amit mások kérnek, vagy szeretnék ha lenne.
-
zoknee
csendes tag
válasz
premete #18073 üzenetére
Én ilyet vettem: Két ceruza akksi megy bele, abból könnyű magunkkal vinni párat tartalékba.
[Varta Backup charger] -
racerx
őstag
válasz
premete #18070 üzenetére
Volt már az is, wipe battery stats is, meg ez a lehuzom, töltöm trükk is. Az a fasza hogy most mennék 1 hétre síelni, és jó lenne ha egy fél napot kibirna a zsebemben, és mondjuk az uton is tudnék egy kis zenét hallgatni. Persze minden enegiafogyasztást minimalizálni fogok a beállításoknál, de akkor is..
Azt viszont eldöntöttem , hogy biztos ami biztos alapon elviszem magammal tartaléknak a kis K750 -est -
llaszlo
veterán
válasz
premete #18046 üzenetére
Miért is cáfolná meg saját magát?
Te valamit nagyon félre értelmezel.2 év teljeskörű jótállást vállalnak a Desire-re
Teljes körű jótállás: a készülékre és a készülékcsomagban lévő tartozékokra is kiterjed. A készülékre vonatkozó jótállás jellegéről a Jótállási jegyen illetve egyes termékek weboldalán, honlapunkon tájékozódhat. A kiegészítő (teljes körű vagy korlátozott) jótállás időtartama alatt a készülék (és tartozékainak) jótállása nem indul újra, függetlenül a javítás módjától.
Mi ellentétes mivel? Amit betettél screenshotot ott is azt írtam, hogy a Desire-re 2 év teljes gari van. Én mindig ugyanazt írtam max te értelmezted rosszul. És a T oldalán is mindenhol az van.
-
kokler
aktív tag
válasz
premete #18009 üzenetére
Most olvastam, hogy a T-Mobile UK most csökkentette a korlátlan net "fair use policy"-jét 500MB-ra
Úgy tűnik, már ott sem fenékig tejfel az élet. -
llaszlo
veterán
válasz
premete #17996 üzenetére
Vagy én vagyok a hülye vagy te nem tudsz olvasni (már bocs).
Idézet T Desire oldala:
2 év teljes körű garancia
Defy oldala:
1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia
A magyarázat meg ott van a második linknél a T garanciális feltételeinél.Ennek semmi köze ahhoz amit te linkeltél. Mert a korlátozás ott másra vonatkozik.
Az sajnos tény, hogy a HTC kamerája nem a legjobb sőt szinte az összes Androidos telefoné eléggé gagyi lett. Viszont nem a megapixeleket kellene hajhászni hanem jobbat készíteni az addottból. Nekem jó fényviszonyoknál a Pulse-al is sikerült jó képeket készíteni. De nem lehet mindig minden ideális.
-
llaszlo
veterán
válasz
premete #17992 üzenetére
Bakker. Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz. Elolvastad amit linkeltem?
Az összes műszaki kütyünél "korlátozott garancia" van. Vagyis, hogy ha hozzányúlsz szétszeded akkor bukod a garit. Kb röviden ennyi.Volt ma valaki szórakozni a Blade topicban?
Már lassan egy hete azon vitatkoznak, hogy miért nem ébreszt kikapcsolt állapotban.
-
racerx
őstag
válasz
premete #17943 üzenetére
Ugye a jó, öreg kinek a pap, kinek a papné effektus
Mint említettem, a napi használatban semmi de semmi hátrányát tapasztalom a sensének, gyors, gördülékeny meg minden.Ezért nem is vágyom arra hogy még gyorsabb legyen.Minek? A teljesen jól használhatóból, még teljesen jobban használhatóbb lesz?
Az meg hogy 40 mega szabad helyem van vagy 240....detto nem izgat. -
Pluto69
tag
válasz
premete #17776 üzenetére
Köszönjük Neked Feneség, hogy megtisztelsz minket
Kár, hogy ilyen magas szintű tudás, ilyen alacsony szintű stílusba csap át
Az utolsó mondatod azért sokat elárul rólad. Azonkívül, hogy az finoman szólva lehülyézted, az egész fórumlakókat, elégé irigység szagú... és bocs, de inkább maradjak hülye, mint ilyen habitusú ember amilyen Te. Attól mert sokat köszönhetünk neked, (én legalább is) sztm nem jogosít fel arra, hogy igy beszélj velünk... Pont. -
dombila
őstag
válasz
premete #17724 üzenetére
Nagyon klaszz az új oldalad, örülök, hogy megint elérhető!
Van is egy kérdésem: Az USB Brick javításánál, ha a saját ereseti misc particiómról van egy mentésem (misc.img - teminálból dd-vel kreálva) az is visszaflashelhető? Ha jól gondolom a letölthető mtd0.img is egy misc partició, csak nem a megfelelő CID-el. Viszont a saját misc mentésemben még a CID is jó
-
pzoley
őstag
válasz
premete #17740 üzenetére
Ugyan így álltál ahhoz az állításomhoz, hogy HD rom bele fér a nand-ba !!!
Neked bármit bizonyítanék, úgy sem hinnéd el.Maradjunk ennyiben, persze, Photoshop
Meg a HD rom is kamu, meg a 3000 feletti Quadrant.Pedig megfogadtam, hogy nem fórumozok, de sokan lecsesztek ezért, gondoltam egye fene.
De nekem nem kell bizonyítanom semmit, úgy hogy most tényleg befejeztem. Pont.
Ne írjon senki, úgy sem fogok válaszolni !!!!! -
dukaiii
csendes tag
válasz
premete #17719 üzenetére
Uhh köszi a kiigazítás.
Eraseize egyébként szükségem van még vagy csak tudnom kellett hogy nem 40k -s és rootolhatok gond nélkül?
Valamint akkor helyesbítek RUU-hoz:
Innen leszedem (http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo) ezt : RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.2_Radio_32.49.00.32U_5
.11.05.27_release_151783_signed.exeTeló USB-re debugging és just charge modeba és klikk exe azt csókolom?
Valamint akkor ezenkívül okfejtésem helyes volt? -
r4z
nagyúr
válasz
premete #17525 üzenetére
Pofás!
Tudom, hogy rám is vonatkozott az, hogy "Poénkodtak rajta, hogy xar", ezért szeretnék megengedni magamnak egy megjegyzést. Semmi bajom nem volt az oldallal, minden szóról szóra le volt írva rajta. Éppen ezért nem fogok leírást készíteni, mert nem akarom a te oldaladról elvonni az embereket, mert tudom, hogy sok munka van benne. A régi oldallal egyetlen gondom volt, hogy nem láttam mi van a linkek helyére írva a kék háttér miatt - de ez is csak szőrszálhasogatás. Ami még eszembe jutott - ha a Wordpress blogmotor lehetővé teszi, nem értek hozzá -, hogy lehetne csinálni egy amolyan ötletládát, ha valahol kiegészítések kellenének, oda lehessen írni. Szépen lassan ez lenne az Ultimate HTC Desire tudástár naprakész információkkal, de ehhez PZoley tapasztalata/munkássága is kéne, bár ahogy látom ráér (3 nap MIUI állítgatás, ugyebár
). Ha persze "premete-only" maradna az oldal, az se lenne gond, de ha már segíteni akarunk a többieknek, mindenki adja bele a legjobb tudását. Köszöntem
-
SteeWe
aktív tag
válasz
premete #17510 üzenetére
Thx a részletes magyarázatot.
Még az A2SD storage nem teljesen világos számomra.
Feltételezem, hogy amikor a user a "move to sd" opciót választja egy programnál akkor a data partícióról a program bizonyos áthelyezhető részeit ide helyezi át.
A kérdésem:
- A2SD storage egy ext3-as partició a sd-n? Ha nem akkor el tudnád magyarázni, hogy mi is ez és hol helyezkedik el? -
mumk1
addikt
-
Hooper
őstag
válasz
premete #17470 üzenetére
Azt hiszem már kifejtettem hogy mi volt a probléma, és azt is hogy nem az oldal ellen szólt, sőt bocsánatot is kértem - amire nem is reagáltál.
De duzzogjál csak felnőtt emberhez méltó módon.Viszont nagyon trendi és menő dolog lett itt a fórumon a másik hülyének nézése és a cinizmus, amint egy fikarcnyi lehetőséget lát rá az ember.
-
-
Hooper
őstag
válasz
premete #17274 üzenetére
Igen én vagyok a tudatlan, hiányos ismeretekkel született HTC felhasználó. A vásárláskor megfontolhattam volna h vannak e mélyen lappangó önmagából rügyező ismereteim.
Esetleg titkolt linuxos/programozó/rendszergazda múltam."Ha a cucc PVT-4-es, akkor a rootolásnál csak az AmonRa 2..0.0/2.0.1, vagy az erre készült clockworkmod játszik, ha régebbi clockworkmod-ot használsz, a készülék végérvényesen tönkremehet." > neharagudj de mivel az enyém pvt1 - nem világos, h attól még kell-e vagy ha nem akkor mi kell helyette, és miért jó ez nekem.
Honnan a faxomból tudjam, hogy sd-t akarsz particionálni, vagy feltenni egy update.zip fájlt, mountolni a particiókat, visszatenni egy mentést, nehogy már nekem kelljen kiválasztani helyetted a megfelelelő parancsot..
Kérlek alássan ROOTolni szerettem volna, nem partícionálni, se updatelni.. a leírás a rootrol szólt.Gratulálok az oldal törléséhez!
-
CSiPet2
tag
válasz
premete #17274 üzenetére
Nehogy letöröld, PLS!!!
Emberek premete oldalán lévő leírás, tökéletes, kitudja hányan root-oltunk az alapján, de még senkit nem láttam ezen a fórumon arról hőzöngeni, hogy úgy csinálta ahogy az oldalon volt, és szarrá ment a készüléke. Úgyhogy tessék elolvasni, ami nem világos belőle arra rákeresni itt, ha így se megy, akkor meg kérdezni. Tuti lesz valaki aki válaszol záros határidőn bellül, mert aki egyszer is root-olt androidot, az már vágja és tud válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest