- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #6798 üzenetére
nem lenne már gondom a magyar rommal sem... viszont ez a wifis dolog idegesít...tegnap este már a romban kutakodtam, belenéztem a settings.db-be is sqlite editorral, de ott is a megfelelő értékre van állítva a wifi_sleep_policy...
-
rokarudi
aktív tag
válasz
Milestone2 #6793 üzenetére
Köszi, azt már próbáltam. Lehet, kipróbálom a stable-t, hátha.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #6796 üzenetére
tudom tudom, az nem érdekel különösebben
úgy általában (nem erre a telefonra gondolok) a global romok jobbak/rosszabbak a china dev romoknál?
-
DaWe94
senior tag
felteszem megint a kérdést... stable romot használ valaki? vagy azzal is ugyanennyi gebasz van?
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #6784 üzenetére
Nekem az a fura,hogy miért note 3? Miért nem pro?
Évente szokott új kijönni,nem lesz ez teljesen új telefon.
Fém telefont sosem vennék + ez már más árkategória, MI4c jobb választásnak tűnik. -
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #6784 üzenetére
Persze én ezt megértem, csak nem szeretném hogy ez a készülék pár hónapos létére menjen a süllyesztőbe....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #6785 üzenetére
Köszi... milyen jó lenne ha ezzel is működne az ébresztés..
-
Pe-pe
tag
Rég jártam már itt! Szerencsére ez azt jelenti, hogy nem volt gond a Note 2-vel.
Most viszont a magyar frissítésre adtam a fejem: 5.11.19. ROM került fel rá.
Kicsit bajba voltam mert nem emlékeztem ilyenkor ha új ROM-ot rakok fel mit is kell wipe-olni.
Az összefoglalóban, ha jól vettem ki Wipe Cache és Wipe User DATA cache-t írja, hogy törölni kell.
A keresőbe beírva többen is csak a Wipe Cache javasolják frissítés esetén. ( Ugye az a célom, hogy a beállításaim megmaradjanak.)
Szóval melyik a helyes? Esetleg, ha Wipe User Data-t nem kell törölni, akkor a Téma összefoglalóban ezt lehetne finomítani. -
rokarudi
aktív tag
Az mitől lehet, hogy nekem egyáltalán nem tölt le a playből mobilnettel, (azt írja ki, hogy várakozás a hálózatra)? Most éppen miui.hu 5.11.19 van rajta de a novemberi eu romokkal sem ment, pedig csináltam teljes wipe-ot is. Wifivel minden okés, a letöltési limit nincs korlátozva és mobilnettel minden egyéb működik (böngészés, csatolmányok). Plusz a play cache és adatokat is töröltem.
-
tong
aktív tag
válasz
Milestone2 #6785 üzenetére
A MiKey alkalmas lenne a képernyő felébresztésére?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #6782 üzenetére
Tudtommal a Beállításokban csak olyan opció van, hogy a hangerõ gombra is ébredjen...
-
Varesz_86
aktív tag
Az eléggé azt tükrözi hogy igen kapkod a cég, Redmi note 2/prime /3 pár hónap leforgása alatt...
-
WhiteWalker
nagyúr
Belehet állítani , hogy a home gombra ébressze fel a kijelzőt? Ne kelljen állandóan a ki/be kapcsolót nyomkodni...
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Milestone2 #6779 üzenetére
Igen a prime - om is xiaomi EU-s rommal érkezett 4 napja...
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Milestone2 #6779 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó miatt valószínűleg más rom lesz rá.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #6776 üzenetére
A 66-os gagyi csak a webshopok által megmókolt telefonokon volt, de ahogy hallom most már egyre több telefon érkezik kínai webshopból is xiaomi.eu ROM-mal.
Az már más kérdés, hogy ha ugyanaz a HW, akkor ugyanaz az SW lesz-e rajta, de nem hinném lesz annak külön ROM-ja...
-
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6777 üzenetére
Semmi, csak a neve...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Bocsánat, de a kettő között...nem sok különbség látható:
note 2 pro
note 3 -
Zsozsoka 74
senior tag
Azért arra kíváncsi lennék hogy milyen hatékonysággal működik majd az ujjlenyomat érzékelője. Meg persze arra is hogy mennyi lesz az ára illetve hogy milyen rom lesz rajta.... vajon azon 66-os gagyi?
-
maláj
addikt
válasz
Milestone2 #6762 üzenetére
jó, hogy még nem rendeltem + a prime-ot
megvárjuk mi lészen belőle és mi valutáért fogják osztogatni a 3/32-eset -
szaszapi
őstag
Elvileg a Redmi Note 2 Pro és a Redmi Note 3 különbsége csak az akku teljesítményben fog különbözni,de majd holnap többet tudunk...
-
püki
aktív tag
válasz
90%-ban ua. mint a Prime. Kicsit több RAM és nagyobb akku.
"49.98×75.96×8.75mm" ez biztos?
-
hunaqua
addikt
Kíváncsi vagyok,hogy lesz az elején vajon MI logo?
Figyeljétek meg,hogy amit "telefonnak" tekintenek,annak elejére kerül MI felirat. -
drr
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6767 üzenetére
Várjuk ki a végét... a Note 2 gyakorlatilag pár hónapja van piacon, még egy épkézláb MIUI nincs rá, máris a Note 3 jönne ki? Nem hinném...
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #6767 üzenetére
Azért ez egy kicsit röhejes....
-
Ezekiel Ston
senior tag
Ja láttam én is..Először Note 2 pro-nak hirdették aztán hirtelen kitalálták hogy ez már note 3
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Kiváncsi leszek rá nagyon.
-
bAtt001
addikt
válasz
[link] az a 4k-s akksi szúrni fogja a szememet ha tényleg igaz
-
hunaqua
addikt
válasz
....ahétszázát
-
grafikus17
senior tag
Üdv!
Találtam egy hasznos ki programot, ha érdekel valakit kipróbálhatja.
A lényeg hogy amikor a telefont a kezemben tartom, és középen fogom, a hüvelykujjammal nem tudom elérni sem a menü, sem a vissza gombot, ez utóbbi főleg böngészéskor zavaró, mert újra át kell helyeznem a telefont a kezemben feljebb, hogy elérjem.
A program neve Simple Control play
A lényeg hogy kihejezhetem az érintő gombokat a kijelzőre. Lehet alulra-jobbra-balra, ahogy tetszik.
Bármikor előhívható a kijelző széléről befelé húzással, vagy eltüntethető a kijelző széle felé húzással oldalról. Én nem használom alul, mert az amúgy sem érem el. Lehet méretezni, háttér színét változtatni. -
csocsoszán
őstag
válasz
randras_83 #6758 üzenetére
TWRP-nél engedélyezni kell a változásokat. Megoldódott.
Furcsa mert a Samsungnál nem akad! Küzdök tovább.
Köszönöm! -
randras_83
addikt
válasz
csocsoszán #6757 üzenetére
nálam nem akad
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Az 5.11.19 feltelepítése óta nem működik megfelelően a TWRP nem lehet újra indítás és kikapcsolást kérni!
Nem 4k-ban nézni, csak sima full hd-ban akadozik. Elnézést ha nem voltam egyértelmű. -
ztibor
senior tag
Javítom magam. Jól mér a miui mérője is.
Ugyanis MB/s-ban írja ki a sebességet, a tesztek meg Mb/s-ben számolnak, és ha az MB/s eredményét megszorozzuk 8-al,akkor megkapjuk a tesztekben elért Mb/s eredményeket.Magyarul nálam annyival tölt, amit tud a sávszélességem, illetve wifin a routerem.
-
DaWe94
senior tag
a wifi probléma továbbra is fennáll... ez nem igaz már... kezd tele lenni már nekem is a... global beta romot használ valaki? esetleg valamelyik stablet? nekem ez az állandó szenvedés nem kell...
-
BalanceR
addikt
Szerintem a miui letöltési sebesség mérője egyszerűen szar... Most direkt letöltöttem olyan browsert, amiben van flash, és nyomtam egy speedtestet, a Miui mérője a statusbaron 1 megát mutatott, a speedtest 18at, több nagy filet is letöltöttem, mindenhol ugyanaz, a miui méröje irreálisan alacson értékeket mutat...
-
inkjet
tag
válasz
adamzflash #6748 üzenetére
Megpróbálom a Stabil Multi ROM-ot. Ez simán felmehet az 5.11.19.hu-ra, vagy inkább tiszta telepítéssel tegyem fel TWRP-vel. Ebben a stabil multiban van Magyar nyelv?
-
BalanceR
addikt
válasz
csocsoszán #6739 üzenetére
Kérdés, miért szükséges egy FullHD kijelzőn a 4K tartalom? Szebb a kép, mint a Full HD? Vagy több a részlet? Ez nekem kicsit olyan, mintha két liter sört kérnél egy fél literes korsóba... bele lehet tölteni, de a nagy része kifolyik...
-
DaWe94
senior tag
válasz
randras_83 #6741 üzenetére
nálam sincs 4k lehetőség csak fhd
-
bAtt001
addikt
válasz
Donki Hóte #6732 üzenetére
erre lenne egy olyan kérdésem hogy a 32 gigás kártyákat is csak fat32-es filerendszerrel ismeri fel? jó lenne valami modernebb változat márcsak a 4gigás filekorlát miatt is
-
randras_83
addikt
válasz
És a YouTube app 4k ban játsza le? Nekem csak 1080p t enged kiválasztani
-
deadbody
tag
válasz
Kipróbáltam, nálam folyamatos. Viszont youtube app-ban nem tudom 1080p fölé venni a felbontást.
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Kérnék megerősítést, a 4k-s YouTube videók (pl a Costa Rica) egy darabig megy aztán tölteni kezd. Nem folyamatos a lejátszás! 30mb-es a Net-em, a routerem a felülről a második Tp link. Ha mindent megállítok plusz egy RAM űrtés akkor tovább megy folyamatosan, de egy idő után megint kőröz és aztán egyre sűrűbben tölt. -
-
Thowra123
tag
Felraktam az 5.11.19 fejlesztői romot (nem OTA).
-FTP még mindig nem jó, alig akar kapcsolódni a TC, ha pedig sikerül akkor is pár kattintás után szakad.
A router 2 méterre van tőle, Lenovo A6000 tökéletesen megy ftp n.-Ha a távirányító app fut és tétlenség miatt lezár a képernyő, nem éled fel csak a gombvilágítás és csak hosszú power vagy aksi ki-be segít.
A régi távirányító appot el tudja küldeni valaki, esetleg elérhetőség?-A telefon zárképernyőjére kitehető tulajdonos info szöveg max 20 karakter és nem fér bele pl egy mail cím se
.
-
DaWe94
senior tag
Antutu ~46200pont az új rommal, sima note 2
-
válasz
Vertigo18 #6691 üzenetére
"Azt jól értem, hogy van lehetőség 64 Gb-os micro sd fogadtatására is Prime-ban? Nem 32 a max? Hogyan sikerült, azt leírnád?"
Ez úgy igaz, hogy nemcsak a prime, hanem a normál verzió is tudja fogadni a 64 GB-os memóriakártyát!
A titok az, hogy Fat32 fájlrendszerre kell formázni a 64 GB-os kártyát, és akkor gond nélkül tudja kezelni a teló ezt a kártyát (de csak a belső tárhelyen, OTG-n keresztül így formázva sem látja, arra még nem jöttem rá, hogy OTG-n keresztül hogyan lehetne elfogadtatni a rendszerrel a 64 GB-os kártyát).
-
BalanceR
addikt
Feltettem az 5.11.19et...
OTÁn nem ajánlotta fel, szóval manuál volt..
Az első boot vagy fél óra volt, már kezdtem aggódni.
Nem vettem észre semmi változást az 5.11.5höz képest, talán kicsit jobban merül..
Zárképernyő hátteret viszont nem tudok egyedit beállítani... -
Imy
veterán
válasz
csocsoszán #6727 üzenetére
A másodikat én is megrendeltem még anno Aliról, de még nem ért ide. Igaz 14-én adták fel.
Az első flip tok nem igazán tetszik, sosem volt olyanom. -
Czimby
addikt
Mennyire venni észre a teljesítmény beli különbséget a sima és a prime között?
A cpu sebességén és a háttértár méretén kívül nincs különbség semmi?
-
csocsoszán
őstag
Szervusz!
Én meg ezeket!
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-arrival-With-Stand-Holder-Luxury-flip-leather-Wallet-Case-For-xiaomi-redmi-note-2/32464228993.html
http://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Luxury-xiaomi-redmi-note-2-Aluminum-Metal-Frame-Tempered-Glass-Battery-Cover-Case-For/32444254372.html -
Imy
veterán
válasz
csocsoszán #6690 üzenetére
Én Ilyen tokot vettem, pár napja jött meg. Én nem rendelek Ikaky-t, mert még a bumber része is műanyag. Ez full vastag gumi, jobban elnyeri az ütést...
-
ice cube87
csendes tag
MIUI 5.11.19-vel kipróbáltam eszközökben található fájlkezelővel ftp kapcsolatot, max 1000 kbyte/sec sebességgel ment pc-ről telefonra másolás. Előtte MIUI 5.11.12-vel max 1500 kbyte/sec volt...
Play árúházban max 1200kbyte/sec a letöltés, MIUI 5.11.19-vel.
Van rá esély, hogy ez a letöltési sebesség lesz előbb vagy utóbb javítva most már ? -
DaWe94
senior tag
na eddigi gyors tapasztalatok... wifi gond nem áll fent úgy néz ki eddig, jönnek az értesítések is..
az akksihasználatos résznél a kínai csingcsung szöveg újra magyar.. mintha a rendszer is gördülékenyebb lenne, de lehet csak haluzok
az mi, hogy ha rámérek a belassított mobilnetemre Speedtest-el, akkor olyan mintha nem is lenne korlátozva o.O
-
DaWe94
senior tag
MIUI.HU OTA ON, szedjétek
-
mrszitya
senior tag
Utólag telepített appok, lezárt képernyő mellett tapasztalt szinkronizálási problémáira, hibás működésükre megoldás lehet esetleg, ha az akksi beállításaiban a nem megfelelően funkcionáló alkalmazásról levesszük a MIUI energia-gazdálkodási okokból való korlátozási jogát.
3rd óra/időjárás widgetemnél vettem észre, hogy nem hajlandó szinkronizálni a háttérben, és rövidesen az új energia-gazdálkodási opcióban találtam rá a bűnösre. (Stabil multiban még nincs bent ez a gyári korlátozási lehetőség, csak a fejlesztői verziókban, ha minden igaz).
Valaki írta, hogy nem megy megfelelően az ébresztő appja. Ott is ezt kellene megpróbálni.
-
DaWe94
senior tag
Asphalt 8-ozik valaki ezzel a telefonnal?
Hogy viszi a telefon az adott rommal? (jó tudom nézzem meg youtube-on, de én a konkrét eus vagy hu romokra vagyok kíváncsi) És esetleg meg tudja valaki mondani, hogy vigyem át a mentésemet? Xbox accountra van mentve, mert eddig Win8.1/10-en és a Lumiámon játszottam.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #6703 üzenetére
ha beleszólhatok a dologba... szerintem is, mert volt aki panaszkodott pl h volt dead pixel a kijelzőn... én is ettől tartottam de hála istennek nekem hibátlant küldtek... és elég körülményes kínába visszaküldözgetni telefonokat
-
Istuu15
senior tag
válasz
randras_83 #6663 üzenetére
Hogy neked van e wi-fi eldobás problémád, az értesítés csak akkor jön e ha feloldod a kijelzőt stb
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
ReWGeT
tag
válasz
Istuu15 #6654 üzenetére
Én a stabil romot használom már vagy 3 hete (pontosabban a stabil romra épülő deer romot), és nálam nincs wifi eldobálás, az ébresztő is rendesen csörög, a play letöltést nem tudom megmondani, mivel nekem alapból 1MB/s-es a letöltésem. Egyedül a nagy ram használat a hátránya a stabil romnak, ürítés után 65%-ig megy csak le a kihasználtság, szemben a developer rom 45-50%-ával, de ez se szokott problémákat okozni.
-
Whatisit
csendes tag
Mekkora az üzemideje a prime verziónak legújabb frissítésekkel, átlagos használattal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest