- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
A mai napon könnyes búcsút vettem a Xiaomitol, beneveztem egy Blackberry PRIV-re. Sokat segitettetek az elmúlt évek alatt, amiért hatalmas köszönet mindenkinek!
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy zenelejátszás közben, 10-15 prec után megáll a zene, és azt írja hogy nem található médiafájl. Próbáltam Bluetoothon, vonalon keresztül, Poweramppal, Mort Playerel, minden esetben ez a helyzet.
A zenék az SD-n vannak, de eddig nem volt ilyen.
MIUIHU 8 7.3.2 ROM van rajta. Valaki találkozott már ilyennel? Hardveres vagy szoftveres probléma lehet?
Köszönöm! -
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #18293 üzenetére
Köszönöm!
-
püki
aktív tag
Sziasztok!
Rég olvastam a fórumot, lehet hogy már volt téma, nézzétek el nekem, hogy lusta vagyok keresgetni
Szóval a probléma: Nekem egy Note 2 PRO, páromnak egy "sima" Note 2 van. Az enyém gond nélkül talál frissítéseket, jelenleg MIUI 8 (6.7.7 fejlesztői) ROM van rajta, tegnap frissült, az övé viszont nem talál OTA frissítést, még mindig a MIUI 7 5.x.x (fejlesztői) van rajta. A beállítások ugyanazok mindkét készüléken, ugyanonnan lettek rendelve, szinte egy időben, mégsem akar frissülni. Tegnap bekapcsolás után kiírta hogy jelentkezzen be az MI fiókba a frissítés letöltéséhez, az enyémen nem kellett MI fiók (nincs is olyanom) frissült gond nélkül 6.7.7-re.
Valakinek valami ötlet? Gondoltam rá hogy valahonnan letöltöm a ROM-ot felmásolom a telefonra, és manuálisan telepítem, de jobban örülnék ha OTA működne a dolog, kisebb az esély rá hogy elrontom a telefont, és költözhetek vissza anyámhoz
Köszönöm előre is a segítséget! -
püki
aktív tag
válasz
Donki Hóte #17225 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert vasárnap óta kb 123.345.987x próbáltam, de mindig ezt dobja ki nekem is
-
püki
aktív tag
válasz
Atomcsirke #8322 üzenetére
Nálam is van néhány apró kosz körülötte...
-
püki
aktív tag
Kolléganőmnek az alap verzió van, sebességgel ott sincs baj, fut szépen nem akad, nem dadog, csak az a "baj", hogy mindent a belső tárhelyre telepít, és "hiába" teszel bele 16, 32 vagy akár 64-es kártyát, attól még ugyanúgy 16GB marad az alkalmazásoknak.
Nyilván mindenki az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően választ készüléket, de én mindenképp a Prime-ot ajánlom. -
püki
aktív tag
Hátha érdekel valakit: A Nova Launcher Prime most csak 125 Ft a Play-en!
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #8061 üzenetére
Aha, akkor ráengedem hadd frissüljön. Köszönöm!
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #8058 üzenetére
Tegnap is volt update, (5.12.4), és ma is? Nem értem már hol tartunk
-
püki
aktív tag
A múltkor valakinek nagyon hiányzott a dupla koppintós kijelző aktiválás. Itt egy nagyon jó alternatíva.
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #7993 üzenetére
Én írtam
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #7956 üzenetére
Valóban. 666 MB azt hiszem ezzel várok még egy kicsit
-
püki
aktív tag
válasz
< CyberBob > #7949 üzenetére
Igen
-
püki
aktív tag
válasz
adamzflash #7944 üzenetére
Ez igaz, de ha jól értesültem a .26-ban már elfordult az SMS app, és számomra az lenne a fontos, hogy ne álló módban kelljen szerencsétlenkedni, ha már adott az 5,5"
-
püki
aktív tag
válasz
< CyberBob > #7942 üzenetére
Szia! Én is tőlük vettem. November 11-én kaptam kézhez, akkor az 5.11.5 Fejlesztői ROM volt rajta,de a dobozból kivéve, első wifi csatlakozáskor jelezte, hogy van frissítés.
Jelenleg 5.11.19 fut rajta, és nálam nem jelentkeztek a wifi és egyéb problémák. -
püki
aktív tag
válasz
dongasre #7479 üzenetére
A "Telefonról" menüpont alatt ezt írja: "MIUIHU 5.11.19 Fejlesztői"
Eustocktól van, így vettem ki a dobozból (csak régebbi rommal értelemszerűen) ROM csere nem volt, csak az éppen aktuális frissítést telepítette OTA-n.
Most akkor ez olyan fejlesztői mint több fórumtársunknak? Vagy ez valami más? -
püki
aktív tag
válasz
Cobalt14 #7476 üzenetére
Nekem is ez a bajom... B*szhatom az 5,5"-t ha sms-t írni csak álló módban lehet
Megoldás lehet az sms app cseréje, DE tud valaki egy olyat ami képes kezelni 2 SIM kártyát, és ne adj isten küldés előtt még meg is kérdezi, hogy melyikről akarom küldeni? Próbáltam többet a Playről,de mind tele volt reklámokkal... -
-
püki
aktív tag
OTA-n frissített már valakinek? Az enyém még nem talál frissítést
-
püki
aktív tag
válasz
randras_83 #7341 üzenetére
"hehehe....amúgy igen..minek nyúl hozzá az akinek lövése sincs arról, hogy mit csinál. legalább olvasna." +1
-
püki
aktív tag
válasz
WhiteWalker #7079 üzenetére
Nekem is csinálta. Írtam FB-on a MIUI Magyarországnak, ezt válaszolták:
Szia! Ha nem menne az aktiválás, kérlek állítsd át a rendszer nyelvét angolra, indítsd újra, aktiváld, váltsd vissza magyarra és megint indítsd újra. Javaslom e mellé a rendszer frissítését is!
Pár újraindítás után magától megoldódott, azóta nem írja ki.
-
püki
aktív tag
Gyári sms app helyett tudtok valami jót? Zavaró hogy nem fordult el a kijelző írás közben, pedig pont az lenne a phablet lényege.
Feltettem a Google üzenetküldőjét, de azt nem két sim-re tervezhették mert küldés előtt nem kérdezi meg, hogy melyikről küldje, és a beállításokban sem találtam erre vonatkozóan semmit. -
püki
aktív tag
Lezárt telefonnál, power gomb megnyom, kijelző feléled, home gomb hosszan nyom, előjön a zseblámpa, írja hogy "A lámpa világításához nyomja meg a bekapcsoló gombot" de sehogy nem működik. Csak én vagyok béna vagy másnak sem kapcsol be?
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #6762 üzenetére
90%-ban ua. mint a Prime. Kicsit több RAM és nagyobb akku.
"49.98×75.96×8.75mm" ez biztos?
-
püki
aktív tag
Szia! Nekem is csinálta egy párszor írtam a MIUI Mo.-nak Facebookon, hogy van-e valami tipp ezt írták
"Szia! Ha nem menne az aktiválás, kérlek állítsd át a rendszer nyelvét angolra, indítsd újra, aktiváld, váltsd vissza magyarra és megint indítsd újra. Javaslom e mellé a rendszer frissítését is"
De nekem magától elmúlt,most ha bekapcsolom, beírom a PIN-t mindkét kártya automatikusan csatlakozik a hálózatra.
-
püki
aktív tag
válasz
csocsoszán #6540 üzenetére
-
püki
aktív tag
Én ilyen tokot rendeltem (Black és Roayl Blue) [link] ha minden igaz napokon belül ideér.
-
püki
aktív tag
Nálam a Play letöltés 950kbit és 1,2MB/sec között ingadozik
-
püki
aktív tag
-
püki
aktív tag
válasz
XDModesty #6234 üzenetére
Problémája annak van aki nem tudja eldönteni milyen ROM-ot tegyen fel, állandóan b*sztatja, töröl-telepít megállás nélkül, mindenféle félkész meg innen-onnan letöltött ROMokat... Senki ne vegye a szívére!!! Béke van!
Nekem abszolút semmi bajom vele, sem a wifivel sem a többi említett problémával! Üzembiztosan teszi a dolgát (a GYÁRI ROM! ) -
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #6172 üzenetére
Köszönöm!
-
püki
aktív tag
Segítsetek pls!
Hol találom azt a beállítást, hogy, hogy akarom összekötni géppel? Van azt hiszem valami kamera és van média átvitel opció. Az értesítő sávban nem jelenik meg hiába dugom össze a géppel USB-n keresztül.
Eddig megjelent, de most valamire ráböktem és azóta nem hajlandó megjelenni, és a géppel sem kommunikál. (USB hibakeresés be van kapcsolva) -
püki
aktív tag
válasz
WhiteWalker #5865 üzenetére
Ja, nem bocsánat
"Új" helyett véletlenül a "Válaszra" kattintottam
-
püki
aktív tag
válasz
WhiteWalker #5831 üzenetére
-
püki
aktív tag
válasz
adamzflash #5826 üzenetére
Én ilyet rendeltem de még nem érkezett meg
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #5791 üzenetére
Lehet hogy hülye kérdés lesz de What's the difference?
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #5742 üzenetére
Milestone segíts kérlek!
Biztonság->Engedélyek->Root jogosultságok- >itt tudok adni root jogot alkalmazásoknak (jelenleg Total Comm., Mini Launcher)
Akkor most ez rootolt teló? -
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #5711 üzenetére
Igen, kérdeztem őket, és azt írták szombat vagy vasárnap lesz OTA
-
püki
aktív tag
válasz
Milestone2 #5705 üzenetére
Akkor én néztem el valamit, bocsánat ha valakit félre vezettem, és köszönöm a javítást!
-
püki
aktív tag
válasz
dongasre #5689 üzenetére
Szia! A sima 8x2Ghz a Prime 8x2,2Ghz, továbbá a Prime belső memóriája 32GB amiből kb 27-28GB áll rendelkezésre első bekapcsolás után., valamint a Prime-ban Samsung optika van, a simában valami más.
Én az eustock.hu-ról rendeltem, 1év garival, futárral mindennel együtt 65.890 Ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest