- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Varesz_86 #9130 üzenetére
Note1-et beleztem ki, abban cserélhető volt, gondolom ebben is.
Kép alapján sima bepattintós csatlakozós a kamera modul itt is.Elvileg ez ugyan ilyen modul.
Cserélni nem atomfizika, csak a hátsó műanyag borítást kell leszedni hozzá valószínűleg (jó pár csavar), egy puhább műanyag szétpattintó-feszítő cucc nem árt hozzá, ha nem akarod csavarhúzóval szétfeszíteni és karcolni az egészet.
A gumi tartókeret szerűségre nem árt figyelni a kamerán, ha azt nem rakod vissza (azaz át a hibásról), lifegni fog a modul.
-
-
DaWe94
senior tag
válasz
Varesz_86 #7740 üzenetére
Gondolom bekéne jelentkezned a mi fiókodba gépen és kitörölni a telót. Ha lehet ilyet... Én a lumiámnál ezt csináltam mikor eladtam. Gondolom itt is ez a gond... Utána mehet egy full wipe mirecoveryből... szerintem nem kell túlbonyolítani itt twrpvel meg ilyenekkel.
Fadi: tedd fel a legújabb romot
-
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Varesz_86 #4351 üzenetére
Én onnan rendeltem szeptember másodikán egy Redmi 2 Pro-t azóta sem jött meg, a pénzt vissza kaptam és lehet, hogy hülye vagyok de megrendeltem ugyanonnan egy Redmi Note 2-t a sima verziót. Akkor DPD-vel küldték és többünknek nem jött meg. A mostanira is kaptam már track számot aszerint most Magyar postával jön.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Varesz_86 #2605 üzenetére
Én is folyamatosan gondolkozok, hogy melyik lenne a jobb választás...
Eddig az alap verzió mellett vagyok, sok esetben így is szerény(ebb) üzemidőről számolnak be a tulajok...
Úgy gondolom, hogy a nagyobb teljesítmény csak játékoknál éreztet(het)i a hatását, emiatt szerintem nem éri meg azt a +15k-t. A tárhely pedig bővíthető microSD-vel.
-
válasz
Varesz_86 #2449 üzenetére
Nekem volt Note1 ez előtt, páromnak még az van, szerintem ezekben jobb a 2:
- kijelző sokkal jobb képet ad
- minden folyamatos, nincsenek apróbb akadozások
- MiBand unlock eddig 100%-os, Note1-t azért 10ből 2-3szor nem akarta feloldani
- kamerája jobb, elő és hátlapi is
- GPS gyorsabban talál jelet, bár ez nem akkora extra
- könnyebb, karcsúbb, nem tűnik akkora tepsinek
- végre nem fényes a gyári hátlap, nekem ez minőségibbnek hat
- mivel nálam a Note1 nyekergett, ez meg nem, így ennek adnám a minőségibb összeszerelés pontotAmit utálok, de az MIUI7:
annyira energiatakarékos akar lenni, hogy alapban nekem véletlenszerűnek tűnt, hogyan engedi futni a háttérben az appokat, emiatt céges emailek 10 perc késéssel jöttek be, ami nálam gond.
Most kinyomtam a Manage apps' battery usage-ot, azóta jó, hiába szedtem ki csak az Email appot, az nem volt elég. -
Depression
veterán
válasz
Varesz_86 #2449 üzenetére
Note 1 mellé rendeltem. Note 2 ment, 1 maradt.
Céges autó gyári kihangosítója beakarja olvasni a névjegyeket, a kormányon van felvevő/lerakó gomb is. Képtelenek együtt működni.
Szintén megörökölte azt a hibát is, hogy online stream-et javarészt csak a második indítás után hajlandó pufferelni, elsőre csak pörög a karika.
Hangerőben sokkal gyengébb a note 2.
Részemről a note 2 hardverben igaz, hogy erősebb, minőségben nem éri el az 1 szintjét.
Ha valaki most akar venni note-ot, nem beszélem le róla. De szerintem a note1-ről nem éri meg váltani, inkább várni kell legalább a helio x20-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest