- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem sikerült egyszer rányomni, aztán bejöttek valamiféle háttérképek. Gyorsan visszaraktam a sajátom.
Egy angol szöveg :"Does the following Lock screen photo looks boring to you? Do you wish to look at a different Lock screens daily? Well, with MIUI ROM, Yes! You can!"
Beállításoknál :"Daily lock screens"
-
grafnet
veterán
Akkor meg van a hiba...
EU ROMot innen -
Milestone2
nagyúr
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?p=35905#p35905
Talán a megfelelõ lelõhelyén... -
Milestone2
nagyúr
-
Klara_
őstag
11.26 multi az eredeti google billentyuzettel - elfordul az SMS app, billentyuzet is.
@(#7949) < CyberBob >
Magyar MiRemote alakalmazas vigan fut a mulit ROM-on, semmi gondja. -
DaWe94
senior tag
Mekkora kezetek van nektek?
Hát fekvő módban nekem annyira kényelmetlen gépelni hogy az valami elképesztő
-
wittman
aktív tag
Sebesség kijelzés be van kapcsolva?
Nekem a wifi kapcsolattal nincs problémám, csatlakozik egyből és nem dobálja el, de annyian írták, hogy 800-900kbyte-al tölt le, így bekapcsoltam a letöltési sebesség mutatását.
Akkor gyerünk Play áruházba és egy nagyobb méretű telepítőt töltöttem le(Imperium Galactia 2) és tényleg annyival jön(800-900kbyte) a play áruházból most már nekem is. Fejlesztői 5.11.12 Rom Eu stock-os Note 2.
Ha nem a play áruházból töltök le, akkor rendben a letöltési sebesség!
Hozzáteszem ez annyira nem nagy probléma, hogy a playből csak ennyi a letöltési sebesség, viszont annak már én sem örülnék, ha a wifi kapcsolatot dobálná el állandóan. Jelenleg ilyen hiba nincs nálam.
Amúgy a Redmi Note 2 nekem teljesen bevált, akku idő is tökéletes.
-
DougButabi
tag
Nekem sem összevissza rom-ok voltak. eu-s -al érkezett EUSTOCK-tól , és most Miuihu-s rom-ot próbáltam, de állandóan ledob a wifi.
Most mikor elkezdtem írni sem volt csatlakozva, bementem a wifi menübe frissítettem vagy ötször, mire megjelent a hálózat, de még akkor sem csatlakozott, csak ha ráböktem. Nem gyenge a jel, mert full térerőt mutat. Na 2 percig volt csatlakozva. Lehet valami beállítás, hogyha lockolom a telefont lejön a wifi-ről:És sokszor volt, hogy útközben nem volt mobilnet sem.
Igen, ugyanazok a hibák, amik másoknál is előfordultak.Ennek ellenére nagyon szeretem, de lehet csak azért, mert előtte egy samsung s3 volt, ami egy kalap sz..t nem ért, annyi volt a hibája.
-
Klara_
őstag
Akkor linkeld, hogy honnan mert en nem latom a letoltesek kozott ott!
Ez EU-s oldalon az e heti multi fent van.@(#5702) Surda-
Redmi 2A Enhanced jelent meg mas tudtommal nem. Ha a gyari honlapon vagy a devicespecifications.com-on fent van akkor keresd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest