- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
ReWGeT #19900 üzenetére
Erre ez a topik való.
Jó kamerás készüléknek egyébként a Nexus 5X-et szokták ajánlani, vagy a Google Pixelt.
-
-
-
motofi
aktív tag
-
Mr. Wolf
csendes tag
válasz
ReWGeT #11408 üzenetére
Köszönöm a választ.
A TC (Wint) lát ugyan egy H meghajtót, de nem hajlandó megnyitni, csak az intézőben tudok belépni a belső és külső SD-re.
A TWRP által telepített SuperSU Free app adott root jogot a Titanium Backup-nak, mert az kérte, de egyik fájlkezelő sem kér root jogot, adni pedig nem jöttem rá hogyan kell.
Jó lenne megoldani ezt a Youtube problémát, de most kicsit elakadtam... -
K3mp3l3k
újonc
-
RVR400
veterán
válasz
ReWGeT #10799 üzenetére
Nem érted.
Nem keresek más telefont, az S3 elég erős nekem, és a több mint 5 óra kijelzőidejével (állandó mobilnet vagy wi-fi kapcsolat) tökéletes telefon. Viszont voltam olyan dőre, és gondoltam, hogy lecserélem egy Redmi Note 2-re, hátha tudja legalább ugyanazt. Viszont tévedtem, és be is tudnám az erősebb hardvernek a -40%-nyi használati időt (mondjuk itt is inkább csak -20%-ot néznék el), ha ténylegesen ki lenne használva a hardverkülönbség, és ténylegesen látható lenne a többbletteljesítmény.
Ehhez képest a rendszer lassabb (elhiszem, hogy elég gyors, de ha megszokta az ember a gyorsabbat, akkor ez már nem jó), a programok lassabban indulnak el, és lassabban is futnak le (pl. a a semmi nem érő Antutu 20-25 másodperccel később végez, a Real Racing 3 alapvetően lassabban indul még akkor is, ha az S3 a külső SD-n tárolja a fájlokat a Note 2 pedig a belsőn, arról nem beszélve, hogy az S3-on sokkal folyamatosabb a játék, és alapvetően a menüben is smoothabb az egész).
Pedig alapvetően a MIUI rendszer tetszik, a telefon pofásabb és kézre esőbb, mint az S3, viszont annak fényében, hogy heti frissítések vannak, végképp nem érthető ez az egész.
(#10801) Giinos: Végülis akkor telefon is felesleges, mert én meg nem vagyok bent.
(#10800) gergely64: A vége az lesz, de gondoltam, hátha valaki tud valami tuti tippet adni azon kívül, amire már én is rájöttem.
-
sublett
tag
válasz
ReWGeT #10783 üzenetére
Jiayu G3 telónak volt hasonló gondja, ott a wifi fixer app segített, de Lollipopon nem működik.
Nekem is gyanús, hogy hálózati gond van, de nem tudom kideríteni mi lehet, mert a laptopok működnek rendesen, már statikus kiosztást adtam a telónak, de így is jelentkezik a hiba..
Ami még fura, hogy valamikor 2,4 Ghz-en, valamikor pedig 5 Ghz-en csatlakozik a teló a routerre
-
RVR400
veterán
válasz
ReWGeT #10779 üzenetére
3 napja agyalok rajta, hogy lecseréljem-e, tehát nem a negatívumokat keresem. De ha annyi pozitívum hzható ki, hogy pofára jobban bejön, de azon kívül semmi más, akkor semmi értelme. Az Antutu pontszámot leszarnám, ha a rendszer jól működne. Ha van lehetőséged, akkor nézz rá egy S3-on a RR3-ra. Ha nem játszottam volna előtte S3-on, akkor lehet, hogy nekem sem tűnik fel igazán az, hogy ennek nem így kellene mennie. Ami még nagyobb érvágás az az üzemidő ugyanolyan használat mellett. Nem mindegy, hogy kibír simán 3 napot, vagy 2-t éppenhogy. Próbálkozok még vele, de kezdem feladni, pedig amúgy bejön a teló.
-
-
Terentius
őstag
válasz
ReWGeT #10457 üzenetére
Fentebb írtam a Giztopot. 2 hét alatt hozta a dpd a karácsonyi csúcsidőszakban. Semmi tréfa nem volt még tudtommal onnan senkinek.
DaWe94: Mivel az snapdragon gondolom így könnyű. Persze csak találgatok, de lehet a Mediatekes megállapodás úgy szól, hogy a forrást a gyártó nem adhatja ki.
-
csocsoszán
őstag
válasz
ReWGeT #10439 üzenetére
Itt biztos vannak nagyobb tapasztalattal rendelkezők! Én vettem, mindenfélét ígért a Kínai, a vége az lett, hogy úgy fizettem mint a katonatiszt áfát is meg a postának a 2000ft. ( A Dhl-ről sokkal rosszabbak hallottam.) Email -eztem fűnek fának, azt mondták hogy a származási ország Kína, így vagy kifizetem vagy visszaküldik.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Köszönöm a segítséget de mint írtam a twrp sem megy fel rá (próbáltam flashify, rashr, uncle tools, valamint laptopról win 7 és win 8.1 flash elni de úgysem ment fel) állandóan kis töltés után ujraindult a telo. Még utolsó ments várként megpróbálom gyári vissza állítással ha úgy sem megy akkor jön a szervíz.
-
Thowra123
tag
Sajnos külföldi rendelés egyelőre kilőve, bár jónak tűnik.
Kép alapján eredetinek tűnik bár van oldal ahol ezt írják fake-nek.
Jól jönne pár címke kép egy tuti eredeti példányról összehasonlításként (a netes leírások közt van több ellentmondás). Ami nekem van az is pont olyan mint a képen és kb 3 nap üzemidőt tud átlagos vegyes használattal. -
BalanceR
addikt
Nekem is gondjaim voltak Smartwatchal.. Igaz, teljesen más tipus, meg más probléma, de nálam az oldott meg mindent, hogy az óra vezérőappját rendszeralkalmazássá alakítottam, azóta minden megy ...
Talán ott is segít... (Vagy rom toolbox, és convert to system app, vagy kézzel átpakolod a /datából a /system mappába... Mindkét módszerhez root jog kell, és elötte érdemes backupot csinálni, illetve az OTA frissítéseket is bukod) -
Siffredi
senior tag
Szia!
Egy tipp: érdemes lenne felhívni a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, hogy az internetes csomagod (150mb) lejárta után nem aktiválódik-e automatikusan a napijegy szolgáltatás. Mi is jártunk már így, igaz, telenorral, de nagyon hasonló a szituáció. Szerintem egy (ingyenes) telefonhívást megérne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest