- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
Criminal017 #20024 üzenetére
Köszi, de ráéreztem mikor kell megkérdezni
(#20026) nyisziati:
Neked is köszi, ismerem az eladót, tőle is akarok venni majd, viszont nekem nem elég 32gb tárhely ezért a note3 kiesik.. (dual sim is kell!) -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Nem lesz mostanában új Xiaomi telefon ami alternatíva lehet a váltásra?
Eddig Redmi Pro-t, Note 4-et és Mi5-öt nézegetem.
Melyik oldalon lehet tájékozódni a friss xiaomi hírekről, új termékekről?
-
Flexy90
senior tag
válasz
kenand #19828 üzenetére
Zaza Remote app-al próbáld, sokkal több mindent kezel.
-
Flexy90
senior tag
Tudtok olyan Xiaomi-t amire érdemes lecserélni?
Feltételeim: dual sim + külön SD!, snapdragon proci (elegem van mtk-ból), max $200-220
Olyan nagyok lennének az igényeim?
Én nem találtam olyan telefont, amire lecserélném a Note 2-t
-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Az értesítési sávban megjelenő szövegek betűszínét hol lehet állítani? Világos háttér + fehér betűk nem a legjobb párosítás..
Más:
Ha bezárom az alkalmazásokat az alkalmazás váltóban a kis x-el akkor akkor az összeset kilövi, a lockoltakat is. Ez miui 7 alatt nem így volt! Illetve ha kevés a ram, akkor is kilövi, ami mondjuk netes rádiónál elég idegesítő..
Most kikapcsoltam az akkumulátor kímélő módot, de még így is csinálja..Mindezeket Miui8 alatt tapasztalom.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja nem olvastam a fórumot, kb mióta megjelent a Miui8. Az lenne a kérdésem, hogy melyik romot érdemes felrakni? Fontos lenne az üzemidő ami most 6.5.5 (Miui7) alatt sokszor 3 órát sem ér el a kijelzőidő..
Root jog is kellene, illetve stabil Bt.Vegyes dolgokat olvastam a Miui8-ról így nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e arra frissítenem.
-
Flexy90
senior tag
Miband megy már normálisan a telefonnal? Nem veszti el a kapcsolatot? Smart unlock gond nélkül megy? Sajnos elhagytam a mibandemet, de gondolkodok egy 1S vásárlásán.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Viktor1979 #17213 üzenetére
Én most hirtelen azt tudom mondani, hogy csoportoknak tudsz egyedi csengőhangot beállítani. (Lehet egyszemélyes csoport is)
-
Flexy90
senior tag
válasz
BalanceR #17067 üzenetére
A buszok üvege ha jól tudom, pont hogy temperált üveg és nem laminált. Azért kell a törőkalapács mert olyan vastag temperált üveg van a buszokban, hogy azt be nem tudnád törni kézzel/lábbal, csak is hegyes tárggyal.
A temperált üveg rideg, kemény anyag viszont a kicsi, pontszerű behatást nem bírja. Ezért a karcokat jól bírja, de, ha sarokra esik akkor törik. -
Flexy90
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17052 üzenetére
Érdemes letölteni és végtelenített lejátszásra állítani (lap alján van a letöltési link).
Közepes hangerőt és 40 órát ajánl, de már 2-3 óra múlva is érezhető a különbség.
"The audio burn in file contains a nonstop loop of: White noise, pink noise, radio white noise, 20-20000 Hz frequency sweeps, 10-30000 Hz frequency sweeps, 20-200 Hz frequency sweeps, as well as a minute of silence in between each for a rest period."
(#17054) ReWGeT: Szívesen!
-
Flexy90
senior tag
válasz
csgabee #17046 üzenetére
Nem kell semmi pluszt ráfizetni, ahogy már írták előttem.
A Xiaomi Hybrid füles jobban szól, próbáltam mindkettőt. - eszméletlen basszusa van! (de nincs hozzá tok ha ez számít egyáltalán)
Nálam ez a sorrend: Hybrid, Piston 2, Piston 3 (Jómagam Piston 2 használok)
Egy pár órás "burnIn" rájuk fér, utána érezhetően jobban szólnak. -
Flexy90
senior tag
válasz
kovbandi82 #14594 üzenetére
De jó, hogy a héten hagytam el a Mibandet
Egy éve megvolt már...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Norby86 #14325 üzenetére
A szinkronizációval nincs gond, mivel a MiBand elment kb egy heti adatot, így nekem adatvesztésem sosem volt.(több mint egy éve használom napi szinten)
A gond akkor van, amikor valamelyik funkcióhoz folyamatos, stabil kapcsolat kell. (Pl.: telefon feloldás, hívás értesítés)
Eddig nekem egyik xiaomi.eu rommal sem volt folyamatos kapcsolat. Ma frissítem 6.3.11-re, majd elválik hogy működik. A telefon feloldáshoz használnám a karkötőt, de sajnos nem mindig jó.. Többnyire egy BT ki-be megoldja. -
-
Flexy90
senior tag
válasz
Viktor1979 #13768 üzenetére
Miért, érezhetően melegszik nélküle a telefon?
Nem is értem, hogy műanyaggal érintkező felületre minek hővezető fólia.. (Az egész készülékház műanyag, sokat nem számít ha ezzel a felülettel érintkezik a fólia) -
Flexy90
senior tag
Egyik kollégámnak is ilyen telefonja van, és többször előfordult már vele, hogy a netről letöltött zenék pár nap múlva eltűntek a telefon belső tárhelyéről!
Sd kártya nincs benne. Velem még sosem fordult elő ilyen, de a biztonság appra tippeltem első körben, ahol nem láttam ilyen beállítást, hogy zenefájlokat törölne..
Valakinek tipp, hogy mi okozhatja? -
Flexy90
senior tag
válasz
Mephistoone #11190 üzenetére
Végül ezt rendeltem meg [link]
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90 #9921 üzenetére
#11180 Imy:
Nálam volt ilyen gond. (Előzményre írtam a választ)
Szerintem széria hiba, ha utána olvasol akkor több embernek volt ilyen problémája. (Külföldi fórumon is)
Rendeltem aliexpress-ről pótalkatrészt és kicserélem magamnak. (Pont tegnap jött meg, és cseréltem ki)
Azóta gond nélkül megy!
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #10703 üzenetére
Ez igaz. A wifi probléma javítása sem volt benne egyik changelogban sem.
Sajnos nálam a bt is lemegy alvóba, mert a mibandet használom (használnám) smart lockra, de sokszor várni kell míg újra kapcsolódik a telefon a mibandhez és csak utána oldódik fel.. Ha lezárom és egyből feloldom akkor azonnal működik, csak mikor már egy ideje nem nyúltam a telefonhoz akkor van gond.
-
Flexy90
senior tag
válasz
gytacs #10271 üzenetére
Nálam is gondok vannak a telefonnal!
A redmi note 2 Tool amúgy reggel frissült! Reggel óta (fél7) lemerült a telefon 45%-ra, pedig alig használtam. A hangszóró(earpiece) környékén melegedett! Eddig a hangszóróra gyanakodtam hogy zárlatos vagy valami, mert egy ideje már nagyon halkan szól (rendeltem is új hangszórót, de még nem jött meg).Kikapcsoltam a Touch boost-ot, illetve kilövöm az alkalmazást. Remélem jó lesz!
-
Flexy90
senior tag
válasz
golyós #10260 üzenetére
Van ilyenem.
Az illesztés pontos, de bumszli nagy lesz tőle a teló.
Két részből áll,a szilikonra megy egy kemény műanyag rész aminek a kihajtós része hamar elkezdett kinyílni magától. A kemény műanyag gumiszerű borítással rendelkezik ami helyenként már lekopott...
Nem használom..A sima átlátszó szilikon tokot használom! Be van kapcsolva a híváskori led villogás és a tok vezeti a fényt ha asztalra van téve a teló, nagyon jól néz ki!
-
Flexy90
senior tag
válasz
1ik Noname #10021 üzenetére
Kell a TWRP.
Fastbootos megoldás kell ehhez a romhoz, hogy fel tudd tenni a TWRP-t
Olvasd el az összefoglalót, ott a link. -
Flexy90
senior tag
válasz
body007 #9937 üzenetére
Megrendeltem akkor ezt.
Nem örülök, hogy ugrik a gari, de alsó hangon egy hónapot töltene kínában a telefon, de lehet 3 hónap is akár, ehhez meg semmi kedvem.. Sok a macera vele.
Neten olvastam, hogy többeknél is meghalt a beszéd hangszóró a telefonban, lehet, hogy széria hiba lesz... :S
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90 #9921 üzenetére
Ezt a hangszórót néztem Aliexpressen, van esetleg más, megbízhatóbb, gyorsabb ajánlott hely?
-
Flexy90
senior tag
Ment már valakinek tönkre a beszéd hangszóró? Nekem már egy-két hete furán cseng ki (zizeg nagyon), ma pedig alig hallok rajta vmit, pedig a hangerő maximumon van!
Linkeljetek légyszi hozzá valót! Nem akarom vissza küldeni kinába és egy hónapot (Vagy többet) várni rá.
-
Flexy90
senior tag
Én gond nélkül használtam az átköltözés funkciót Redmi Note1 Wcdma-ról! Örültem, mint majom a farkának, hogy nem kellett mindent feltelepíteni és beállítgatni előröl kezdve.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #9681 üzenetére
No para, egyszer én is jártam így. Hangerő fel + bekapcsoló gombbal belépsz a TWRP recoverybe, dugd rá gépre és másolj fel rá egy romot és mehet a telepítés.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #9665 üzenetére
Ha jól láttam fejlesztői romod van, tehát van benne root!
Ezért a flashify-s TWRP telepítés a legegyszerűbb számodra! -
Flexy90
senior tag
válasz
Criminal017 #9568 üzenetére
+1
Egy percig sem használtam a gyári böngészőt...
Csak a Chrome. -
Flexy90
senior tag
válasz
1ik Noname #9203 üzenetére
Ne vegyétek át a csomag, mert nem ilyen áron rendelted.
Eustock.hu-n jóval olcsóbb amúgy is!
-
Flexy90
senior tag
Az a gyári rom borzalmas, le kell cserélni!
1. Töltsd le innen a fejlesztői romot, nevezd át update.zip-re
2. Másold fel a telefon belső tárhelyének a gyökerébe.3. Lépj be a mirecoverybe (hangerő fel+ bekapcsoló gomb) és csinálj wipe-ot!
4. Aztán válaszd az install update zip menüt. (Vagy vmi hasonló a neve, fejből nem tudom már)
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #9071 üzenetére
Frissítenéd az összefoglalót ezek alapján?
Ha jól tudom, akkor semmilyen különbség nincs a TD és FDD verziók között. Akkor vajon miért tesznek különbséget a csomagolásban?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #8090 üzenetére
Köszi!
Igen, driver hiány volt, de mint mondtam céges gépre nem tudok telepíteni külső programot, alapból meg nem rakta fel a kellő dolgokat.
Megoldottam másik gépel és Pda.net driverrel a görög módszeres linkről.Az enyém még vmi 66-os rommal jött, annál pofon egyszerű volt a rom csere.
-
Flexy90
senior tag
Heló!
Ma jött egy ilyen telefon (nekem már van 1), és stable rom volt rajta.
MiRecovery alól nem akart felmenni a xiaomi.eu-s rom.
Fastboot módban akartam telepíteni TWRP recoveryt de, ha gépre dugtam a telót mindig újraindult.Jelenleg céges laptop van nálam, erre nem tudok telepíteni külső programot. Van tipp?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #7895 üzenetére
Én sima redmi note-on xiaomi.eu-s romot használtam és mindig jelezte a frissítést OTA.. Ez egyedi dolog note2-n, hogy nincs?
-
Flexy90
senior tag
Feltoltam én is a miuihu-ra a multit, wipe cache és dalvik cache, előtte utána.
MiRemote-ra kíváncsiságból rányomtam de Fc-zett. Másnál jó? -
Flexy90
senior tag
Ha lesz időm azt hiszem áttérek multi romra. Sima note-on is azt használtam, mert a magyarra (miuihu) többen panaszkodtak.
-
Flexy90
senior tag
Ki használ xiaomi.eu Multi, más néven fejlesztői multi romot?
Ebben is van wifi probléma? Nekem amúgy nem dobálja el a MiuiHu, de TuneIn állandóan leáll és újraindul, pufferel.. Vmi nincs rendben a wifivel..
-
Flexy90
senior tag
válasz
WhiteWalker #6982 üzenetére
Mutass már egy linket létszi ahol $150 a Note3.
Giztopon van ennyiért kint, de ha kosárba raknád akkor csak a 3/32GB verzió van $250-ért! Tehát nem lehet előrendelni az olcsóbbat!
-
Flexy90
senior tag
Mikor várható OTA 5.11.19-re?
-
Flexy90
senior tag
válasz
wittman #6373 üzenetére
Felraktam az ajánlott 5.10.22 fejlesztői magyar romot.
A google play áruházból ennél is csak 800 KB/s-el tölt!! Semmivel nem jobb.Ha egy friss telepítésű újabb rommal sincs más probléma akkor felraknám azt, mivel belekerült egy olyan új funkció, hogy a régi telefonról átviszi a beállításokat, alkalmazásokat! Én meg redmi note-ról kötöznék a 2-re..
Nagyban megkönnyítené az átállást.Szóval kinél dobálja a legfrissebb fejlesztői rom a wifit? (Sima/prime verzió)
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett nekem is giztop-ról a telefon, csak nem volt itthon internet így nem tudtam vele foglalkozni.
Melyik romot érdemes rátenni, ha nem akarok wifi problémát és lassú letöltést?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Donki Hóte #4496 üzenetére
Biztonság app/Adatforgalom (csepp ikon)/ beállítások (jobb felső sarok)/adatforgalom kijelzése a panelen
Nekem redmi note van magyar rommal, ezért írtam magyarul.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Donki Hóte #4493 üzenetére
Azt, hogy van vmi értesítésed. Húzd le az értesítési sávot
-
Flexy90
senior tag
Rendelt már valaki ilyen tokot? Mi a vélemény róla?
Hybrid Kickstand Dazzle Rugged Rubber Armor Hard PC+TPU Stand Function Cover Cases
-
Flexy90
senior tag
Giztop eu csatlakozós töltővel küldi a telefont vagy kínaival?
-
Flexy90
senior tag
S-line tokot vett már valaki hozzá?
Ebayen nem igazán találtam.
-
Flexy90
senior tag
válasz
addamka #2653 üzenetére
A teszt alapján az látszik, hogy a redmi note 2 nem támogatja a quick charge-t / mtk pump express-t...
Az első képen látszik a xiaomi quick charge töltő, de azzal mégsem tesztelték, csak a tronsmart termékekkel és a gyárilag hozzáadott töltővel..
A quick charge ugye arról szólna, hogy nem csak 5V a kimeneti feszültsége a töltőnek hanem képes 9V és 12V-ra is!
Na mindegy, 2 óra alatt azért fel lehet tölteni
Csak ez így egy fals specifikáció..
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Milyen töltőt adnak a telóhoz? Sima 5V/2A kimeneti vagy tényleg gyorstöltőt?
Speckó írja a quick charge-t. (Mtk pump express)
-
Flexy90
senior tag
Tényeket közöltek velünk! Lehet háborogni, de ez van. A 2 hónap még egész korrekt idő szerintem. Még jó, hogy nem fél évet írtak alá..
Az én kérdésem, hogy mikor lesz hivatalosan elérhető magyar nyelvet tartalmazó rom?
Vmi visszaszámlálót indíthatna a miuihu csapat
-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Helló!
Hol most a legolcsóbb?
Chigonék $189-ért adják a 16-ost és $206-ért a 32 gigásat, szokásos dhl no tax szállítás.
Kérdés, hogy van-e ennél jobb ajánlat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest