- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
fateless #4393 üzenetére
Én teljes mértékben egyetértek veled! Én is elolvastam az egész topikot mikor megvettem a telót, és miért? Hogy ne kapjak lebaszást, hogy ez meg az már ki volt beszélve, de nem olvastam mást csak tokot meg fóliát... Csak azon csodálkozok hogy nem tokokkal meg fóliákkal álmodtam. Aki ennyire babusgatja a telefonját, az inkább tegye vitrinbe ahol por sem éri és gyönyörködjön benne! Ez nem egy kisbaba akit félteni kell a széltől meg a napfénytől! Félreértés ne essék, én is vigyázok a telómra, igaz még csak 20 napos de az ujjlenyomatokat leszámítva úgy néz ki mintha most vettem volna ki a dobozból.
Egyébként már valaki szólt hogy fejezzék be a tokolást meg fóliázás és fáradjanak másik topikba! Ha még1x meglátom, esküszöm megyek és szólok egy modinak mert a tököm tele van már a témával!
Egyébként megkerestem a topikot azoknak akiknek esetleg gondot okzona az előző oldalra visszakattintani: [link]
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fateless #4393 üzenetére
"Igen, tudom, hogy ez egy fórum, ahol mindenki arról ír, amiről akar, de már túl sok ugyanazt elolvasni ennyiszer."
Igen jól tudod és szerintem akármelyik topikba mész ugyan ezt fogod tapasztalni. (Galaxy ACE)
Valakit ez, valakit az érdekel.
Engem speciel a custom ROM-ok nem érdekelnek és még se vagyok felháborodva, majd írok be a fórumra, hogy elég legyen ebből. Szerintem abból is többször feltették ugyan azt a kérdést...
Erről ennyit. -
robertel
senior tag
válasz
fateless #3253 üzenetére
Azért tényleg érdekes, hogy ninc seladó nexus S használtan, önmagáért beszél a dolog!
Amúgy emg autós töltőt én még oclsóbban vettem tartóval, teljesen jó, szeritnem ez is!
Amúgy az új marketet is az ics-el fogjuk megkapni?
Nem tudom ki ,hogy avn vele de én már angyon várom ics-t -
tybsen
addikt
válasz
fateless #2133 üzenetére
Ja ebben igazad van, első telefonként biztosan nem túl jó, hogy nincs minden rajta, de szerintem az előre telepített programok hiányáért - amit azonnal letölthetsz a marketről - bőven kárpótol az automata rendszerfrissítés.
Minden androidos gépre OTA kellene.. Akinek volt már androidos készüléke, pontosan átérzi, hogy milyen gáz egy-egy gyártói frissítésre várni.. hogy megkapja-e vagy sem az aktuális android verziót és ha egyáltalán igen, akkor mikor.. Ennek a telefonnak ez az óriási előnye, hogy mindig aktuális (nyilván egy darabig, de addig nem kell piszkálni). Ezért is vettem inkább ezt galaxy s helyett (ami korábban már volt), hogy egy időre már nyugi legyen. Aki persze nem ért hozzá, csak annyit lát, hogy a galaxy s ugyanez, csak jobb kijelző, cserélhető memóriakártya plusz vékonyabb ház és nem érti, miért annyira fontos a szoftver.
-
kerjani
aktív tag
válasz
fateless #1497 üzenetére
nem wirte only, szerkesztés alatt volt a post, nem láttam hogy jött válasz a kérdésre
sry
itt is lehet kérdezni app ügyben, tényleg ne szemeteljük tele ezt a topikot!ON: 2.3.5 frissítés közeleg? (vagy csak valaki megkackelte a build.prop fájlt?
)
-
petiked
tag
válasz
fateless #1448 üzenetére
"mármint a telefont"
Értem és köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Vásárlás előtt kipróbálnám. A Speedshopban ki vannak állítva a főbb okos-telefonok? Ott ki tudok próbálni párat? ezt a boltot találtam eddig csak a fórumban, hogy hol lehet nyomkodni a telókat, vagy ti tudtok másik helyet is?amúgy hol érdemes vásárolni a Nexus S-t, függetlenül? tanács?
(T-nél ugye nincs, de vodás vagyok, ott meg drágább, mint függetlenül, ez érdekes... céges flottás előfizum van, de nothing kedvezmény, nem tom hol élnek, bár most a T-nél "olcsóbb" volt a telefon, no de havi 5-10 ezerért ... szóval függetlenül venném) -
petiked
tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
fateless #1224 üzenetére
uhh, köszi az infókat, első kézből elég felbecsülhetetlen ez most
amúgy nekem pont a mindig friss gyári szoftver ami számít (meg a jövőben az nfc és akkor 1,5-2 évig nem kéne cserélni), defy-t még csak nem is rootoltam (gyári moto cuccokat meg szép lassan hanyagoltam). egyedül a méret az ami esetleg zavarhatna, meg a samsungos készülékház. meg is akartam ma nézni élőben, de nem volt olyan hely ahol láttam volna kitéve. amúgy egyre kevésbé bízom már a t-mó készletében, mintha tényleg ennyi lett volna.
ha már tok, akkor azt hiszem ez az etalon (nem véletlen az ár se, vagy csak bedőltem a videónak, hehe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest