Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Tudna valakk ajánlani egy helyet ahol színes (mondjuk fehér is jó csak ne fekete legyen) hátlapot tudnék venni a telefonhoz? i9023, tehát az slcd-s verzióhoz kellene.
Köszi! -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen autós tartó+töltő kombó lehet? Nincs esetleg ilyenje valakinek?
Továbbá a zagg kijelző fóliánál van olcsóbb de ugyanolyan minőségű megoldás?#3244: én a speedshop-ban vettem 70-ért, magyar nyelvű 2.3.4 volt rajta, 2 év samsung garival
-
Matthew
őstag
válasz
marlboromen #3125 üzenetére
Megvan, köszi!
-
Matthew
őstag
Ha már itt vagyok, egy kérdés.
Be lehet állítani valahol, hogy ha jön egy levél a gmail fiókomba, ne csak az első levélnél jelezzen (csipogjon) a telefon hanem minden levélnél? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is beálltam a Nexus S tulajok táborába (2.3.4). Egyenlőre nagyon tetszik (Galaxy Ace-ről váltottam) de van egy kis gondom a wifi-vel.
A kb 1 hetes TP-Link 841N routerrel nem hajlandó kommunikálni. Látja a routert de ha csatlakozom hozzá akkor kb 2 másodperc és le is dob, aztán azt írja, hogy hatókörön kívül, pedig ott állok mellette...
Az Ace szintén N-es és szépen működött.Valakinek valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest