- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonMedve
addikt
-
Toobee
veterán
válasz
slice14 #6716 üzenetére
Csak annyi a problémám, hogy gép nélkül is el szeretném érni a recovery módot, jelenleg csak a parancssoros megoldás jó, ha nem onnan csinálom, akkor a felkiálltójeles háromszöget kapom. Ja és még annyi, hogy átíródott a bootloader verison i9020-ra, az ugye nem gond?
Melyik verzió működik root explorerből? 2.8.1 nem akar.
-
volvoguy
addikt
válasz
slice14 #6496 üzenetére
Nade azért nem keresek rá egyenként ezekre az appokra Market-en, mert automatikusan kéne értesíteni h van update de nem teszi!
Más:
Elvileg van Google Earth a telón, meg ThinkOffice is, de nem látom őket sehol. Hol tudom elérni őket (van fájlkezelőm!!)
És szerintetek ez miféle "bug"? Én ilyennel még nem találkoztam, hogy egy hivatalos Androidban, ráadásul aminek jól is kéne működnie hiszen egy Nexus-on fut ilyen előforduljon?!
(Rendszervisszaállítást már nem csinálok, mivel már jól belaktam a ROM-om, az Appbrain meg azért kell mert a Market sokat szarakodik mostanság!)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #6496 üzenetére
Indítsd újra a telefont, aztán rendesen fog működni a Market. (Többek között ezért is buktam jó pár száz Ft-ot fizetős appok vásárlásakor, mert nem akarta letölteni az őket, így rányomtam még egyszer a fizetésre, aztán... )
Nálam nem egyszer volt már ilyen és egy újraindítás mindig megoldotta.
Amióta ez az új Market van, azóta csak a baj van vele... -
toto0569
addikt
-
knyitogato
őstag
válasz
slice14 #6392 üzenetére
Hát nem tudom, mi itthon Cisco routerrel teljesen jól tudjuk használni. Igaz, h a "csík" kevés rajta, de még egy csíkkal is nagyon jó. Letojom, h mit jelez ki, ha közben jól használható
Szerintem ezt és a 3G-t is vmi miatt nem pontosan jelzi ki.
Az biztos, h pl az SGS2 erősebb nála wifiben, de még így is rendben van.
A Desire-öd meg másban gyengébb. Tökéletes teló úgysem lesz.(na jó, az ájfón......
)
A Galaxy Nexus meg 4S árban lesz, nyugi mindenki
Az meg, aki eladja a Nexusát, nem komplett szerintem. SGS2 mellett is teljesen helytáll a készülék.
-
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
slice14 #6315 üzenetére
Jóhogy szoftveres, különben az új nexus hogy tudna FullHD-ben videót rögzíteni?
Néha gondolkozni is kéne...
De ha nem is ezt vesszük alapul, az 5mpixeles kamera 2560x1920-as felbontásra képes. Az hogy milyen videót vesz fel, az elsősorban a szoftvertől függ, majd a hardvertől, hogy képes e olyan gyorsan menteni a képeket. De mivel elég erős a hardver, itt szoftveres a "gond". (A 720p-s mkv-t is simán le tudja játszani, és a GS is 720p-ven vesz fel)
Egyébként aki panaszkodik a videóra hogy "miért csak 480p???? : O" akkor az vegyen kurva kamerát, ami videózásra lett tervezve és ne itt verje magát!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #6232 üzenetére
Én nekem a CM7 jön be, de ha már találkoztál benne igen zavaró hibával, akkor nem rakok fel semmit, marad ez a jól működő gyári 2.3.6.
-----------------------------------------------------------------------
(#6223) vamosipSzámomra is halk a hátsó hangszóró ráadásul saját csengőhanggal, főleg amikor utcán vagyok, de az a szerencse, hogy a rezgését mindig megérzem a készüléknek.
Minden médiás tartalom lejátszásakor kicsit halkabb, mint ahogy azt az ember szeretné. -
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #6135 üzenetére
Tegnap előtt este töltöttem fel az aksit, de szerintem nem maxra és még most is 44%-on áll, mondjuk tegnap 1-,1,5 órát nyomkodtam, aztán lehet kicsit többet. Ennyit számít, hogy itthon voltam tegnap.
Én is nagyjából 1 - 1,5 naponta szoktam tölteni az aksit. A GPS progik nagyon szívják az aksit.
DonMedve
Az igen kemény.Ilyenkor mennyit és mire használod a készüléket?
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #5947 üzenetére
Igen működik benne a wallet. A frissitessel, meg nem foglalkoztam még gondolatban sem. Ugyanis az volt a cél hogy amit használok éppen miui-t azon ki tudjanak próbálni a wallet-et. Mivel nem találtam sehol meg csak utalást sem hogy valakinél működne ezért még kellett csinálnom
-
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #5931 üzenetére
Hogyne tudnad?
Ott a leiras feljebb.Csak minden alkalommal ra kell tolni fastboot-tal a recovery-t, aztan abban mentes, mount usb, lementes PC-re es kes.
Visszafele detto. Pcrol USB-re fel kell rakni a mentest es a fastboottal felmasolt recovery-vel vissza is lehet rakni.
Ezert mondom, hogy a mentes/visszatoltes/wallet hasznalatahoz tok felelsleges rootolni.
Persze nem a rom managerbol megy a mentes/visszatoltes - de ettol meg mukodik amit leirtam. -
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #5929 üzenetére
Akkor valamit nagyon elszursz.
Biztosan total uresre torlod a telefont mielott visszatoltod a gyari romot?En egyszer tok veletlenul felraktam a MIUI utan a gyarit - es visszajott meg az unlock kepernyo is - szoval szepen ossze lehet kutyulni oket...
Wipe data/cache/dalvik. Alap.
-
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #5921 üzenetére
Nekem semmi baj nincs vele.
Tedd fel a gyari romot ahogy fentebb leirtam! A telefonom 4 napja van bekapcsolt wifivel es nfc-vel a taskamban (masikat hasznalok), szedi az e-mail-eket es meg mindig megy.Rootolt telefonon nekem nem volt NFC menu.... Egyszeruen eltunt a menubol az NFC...
-
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
slice14 #5712 üzenetére
Igazából ez alapján csináltam, gondolom akkor 3.1.01-ről van szó.
Recovery-t feltenni lehet anélkül, hogy wipeolná a telefont? (gondolom ja, de inkább rákérdezek)
És ha igen, akkor fastboot flash recovery valami.img-vel?
szerk.: na innen beszereztem a legújabb officialt, wipe-ról nem nagyon tesznek említést sehol.
-
hallerlaller
addikt
válasz
slice14 #5651 üzenetére
én TWRP recovery-t használok, előnyei: nemkell annyit nyomkodni a yes-ig, install zip menüpont alatt egybe wipecache/dalvik cache menüpont, mindenféle színtémák a jobb láthatóságért
-
-
hallerlaller
addikt
válasz
slice14 #5411 üzenetére
de az csak a kijelző átlója, ezen nemlesznek gombok esetleg kisebb lesz a perem, össz vissz pár mm-el lesz nagyobb szvsz.
(#5410) knyitogato
így? keresési szavak: google wallet, aztán hogy töltöd fel az megint más tészta, de ki akartam próbálni lehet visszatérek a 2.3.6-ra egy rövid időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest