- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Én is gyárival használom. Kipróbáltam 1-2 custom romot, de csak rövid ideig voltak fenn.Visszatértem az alaphoz. Általában a főzött romokban mindig van valami kis porszem, ami miatt nem tökéletesek.
Az alap rom meg sztem egyszerűen jóóóó!!!Lenne egy kérdésem a customokkal kapcsolatban.Mindenki írja, hogy teljesítményben mennyivel jobbak,quadrantban mennyi pontot kap. A mindennapi használat során van jelentősége ennek a megnövekedett teljesítménynek?Érezhető ez valahol?
-
Dzsuri89
őstag
A gyári rom is nagyszerűen használható, amióta meg van a készülék, azóta azt használom.
Custom rom-ok valamilyen szinten gyorsabbak, quadrantban általában több pontot érnek el, sokkal több testreszabhatósági beállítást tartalmaznak, más kinézet és ugyan akkor egyes frissítésektől idegesítő hibákat produkálnak. Az utóbbi miatt nem használok customot, pedig van néhány hiányzó elem számomra a gyáriból, de képek alapján a hamarosan megjelenő ICS ezeket pótolni fogja.Ugyan olyan módszerrel lehet visszarakni/telepíteni a gyárit, mint a customot.
Frissíteni OTA-an keresztül lehet, ahogy más is írta. Amint nethez fér a telefon letölti magának a frissítést és majd a folyamat befejeztével megkérdi, hogy akarod-e telepíteni. Nem kell semmi külső szoftver a rom frissítéshez, ezért is jó ez a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest