- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
válasz
FőDudu #11221 üzenetére
Szerintem a két legjobb a Juice Defender és a Green power.
Én a Juice Denfenderről tudok nyilatkozni... még év közepe fele megvettem az ultimate-et, azóta használom, tényleg sokat dob az akksiidőhöz, nagyon jól konfigurálható és folyamatosan kerülnek bele az új funkciók. (Most pl olyan jött, hogy alapból ha feloldod a képernyőt, akkor nem engedélyezi az wifi-t vagy 3/2G-t, hanem mindezt külön lehet megtenni egy kattintással. Ez azért is jó, mert így pl telefonálás közben nem húzza az akksit a WIFI/3G/2G... ha lezárod a telót, akkor azonnal bont minden kapcsolatot ha engedélyezve volt átmenetileg és folytatja az ütemezés szerint... korábban írtam, hogy milyen időközönként lehet engedélyeztetni vele az adatkapcsolatot...)
Mindkét alkalmazásból van free verzió, így ki tudod próbálni, hogy tetszik-e. -
-
dobost
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #11158 üzenetére
Nem is rád értettem a gyenge térerőt, hisz neked 2 napot elment 2.3.6-al.
Ilyen lefedettség mellett nem erőlködik a gsm modul, hogy keressen jobb átjátszót.
A wifi nálam mindig be van kapcsolva, de mivel állandóan van wifi kapcsolat is, baromira eszi meló közben.
Tehát összességében net+ a sok beszélgetés, nálam fél nap. -
havri1
félisten
válasz
FőDudu #11153 üzenetére
Ilyenkor azt is figyelembe kell venni, melyik szolgáltató, és melyik területen. Sokszor egy gyenge térerő -50% akkuhasználat, a folyamatos átjátszók közötti keresésben.
Előző lakhelyemen a vodának szar volt a térereje. Nokia fosmodell 1 napot bírt. Átkötöztem, itt 3-at. Használat ugyanaz...
Na meg ki mennyit beszél.. Ha itthon vagyok, és szinte nem is csörög, akkor 2-3 napot simán elvan.
Ha dolgozom, délbe már töltőre kell tenni, estére ismét.
Mikor jelent meg Slukkica Pure-TSM romja? Na azóta nekem benne van 12 óra kimenő, 10:16 perc bejövő. Ebből 13 napot voltam szabin. Ami azt jelenti, hogy szabi alatt szinte 0 a telefonálás.
Napi szinten 4-5 órát beszélek telefonon, ha melózom. -
dobost
senior tag
válasz
FőDudu #11148 üzenetére
Ez itt a reklám helye: lehet 5m,15m,30m,1h,2h időközt választani... nem maradsz le 1 levélről sem...
Na de ez itt a Nexus S topic és nem az Android alkalmazások, remélem hamar jön a fix az akksihasználati problémára... már csak azt nem értem, hogy miért vannak ilyen hatalmas különbségek egyes emberek telefonjai között.
Nekem tökéletesen működik, valakinek meg állandóan FC-zik... -
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #10348 üzenetére
Jöni jön a frissítés csak nem tudod telepíteni, ugyanis a frissítő script 70%-a a stock ROM file-ok neveivel van tele és a hozzá tartozó md5 értékkel
Teszteltem:
Egy file-t megváltoztattam. 2 byte-al lett kisebb.(két utolsó sort töröltem, ami üres volt)!!Nem ment fel az OTA ICS
-
frisco
aktív tag
válasz
FőDudu #10155 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt a böngésző ügyében.
Mellékelek 1-2 screenshot-ot (kép1, kép2 ) igazából ez a legjobban a Dolphin HD böngészőben jön elő, a default nem annyira produkálja.
Okozhatja az, hogy tegnap délelőtt a 9020-as verziót tettük fel?
Tudom, ugyanaz talán, de valamitől csak fellép ez a a probléma. -
tybsen
addikt
válasz
FőDudu #10155 üzenetére
Nekem tegnap fordult elo 1x. Annyi, h belassult a bongeszo es az a nehany sor amit mutatott, homalyos volt. Nem is tulajdonitottam volna neki semmilyen jelentoseget, ha itt. em kerult volna szóba. Viszont most mar kivancsi vagyok, h mi a gaz? Mert mint ahogy irtam, egyebkent nalam okay minden.
Meg ezt a fekete vavy sotet recovery-dolgot nem ertem, ezt hol kellene latni? Nalam a menuben ugyanugy ott. an a recovery, ahogy elotte is.
-
montyx
aktív tag
válasz
FőDudu #10020 üzenetére
Na és akkor mi van, ha erre is ugyanazt dobja?
Egyre jobban gyanakszok, hogy szar a recoverym... Lehet Nexus S-t flash-elni? Azaz nem recoveryből feltolni firmwaret, hanem valami flash progival?Ja és ami most fent van 2.3.6 ugyanazt a hibát dobja, ugyanarra a zipre, ami már egyszer felment...nem lehet hiba az összes zipben...
-
lord.lakli
őstag
Ha kérhetném, akkor vágd inkább hozzám mint a falhoz. A gyári 2.3.6-ban a google direkt kikapcsolta az NFC-t. 2.3.4-ben még szépen működött. Tuti, hogy tudatos volt részükről, mert a 2.3.7 szinte egyetlen újítása az ismét működő NFC volt. És ugye a 2.3.7 csak NS 4G-re jött ki, amivel lehet USA-ban használni wallet-et.
A market sajnos szarakodik pénztől és verziótól függetlenül. Olyan mintha a mobil és a webes market nem azonos szerverek lennének, mert a webes vásárlás müxik és megy a telefonra a megvásárolt app. A mostani őrület előtt viszont rendesen ment a mostani mobilos market is. -
slice14
veterán
Köszi a leírást, de tököm kivan egyenlőre a haxolástól. Most jutottam el arra a pontra hogy csak használom. Inkább kivárom az ICS-t. Amúgy azaz érdekes hogy haveronnak tökéletesen megy, és Ő egyáltalán nem nyúlt még a bootloaderhez sem, nem hogy haxolgassa a telót.
Azért köszi.
-
verser233
senior tag
Érdekes ez a market dolog egyébként, mert a telefonos marketen keresztül én sem tudok vásárolni, hibát ír. (Mérges is vagyok emiatt). De webes felületről, meg simán megy mindig, még úgy is ha telefonon nyitom meg a market.android.com oldalt. Annyit von le amennyit ír, nem többet s nem kevesebbet.
-
bandigyerek
senior tag
A térerő legyen veled! Nem, nem megy el a térerő, és igen, nekem is ilyen. Ha vált a rendszer a két kapcsolat között, akkor bizony eltűnik a zöld, és fehérre vált, majd amint összeszedte magát ismét bezöldül.
Példa: Otthon Wifi van, 2 csík és szép zöld (a GSM jel is). Ha elindulok, akkor eltűnik a wifi jele (teljesen) kifehéredik a GSM jel (térerő van), majd egyszer csak megjelenik a mobilnet "G" "E" "3G" jele (fehéren) és amint lesz Net, bezöldül az egész kóceráj.
Ha a két váltás között szarakodik, és nem akar Net-et találni, az baj. De arra passzolok, azt nem tudom mitől lehet. -
toto0569
addikt
ha elmegy a térerő akkor egy x is megjelenik a jelző ikonon,
úgy tudom hogy a 2.3.6.-ban nem működik a wifi alvás mód.
ne aggódj ez egy nagyon jó androidos teló,te nem adsz hanem elmulasztod az esélyt ha nem veszel ilyet.
egy rom csere és annyi plusz dolgot kapsz,hogy imádni fogod/slukk romjai a legmegfelelőbbek/ -
Slukkica
őstag
Akkor szedd ki belőle és kész!
IceCreamSandwich-TSM
Akit érdekel.... -
fjudors
aktív tag
szoftveres gond..GS-nél is bejött a 2.3.6-al
bizonyos telefonok, bizonyos ROM-mal...bizonyos routereken.van, amelyiken segit a csatornák állitása, van, amelyiken a DHCP kiiktatása segit
nekem a GS szorakozott ezzel, ott több custom ROM-ot végigpróbáltam, van, amelyiknél akármit cserélgettem (wifi fájlok) dobálta a kapcsolatot..a NS-nél szerencsére én nem futottam bele..ROM probléma, gyári szoftvernél is előjön, de volt olyan custom, ahol a harmadik telepitésnél jó lett a wifi..CM-el nincs gondom, ott nem dobálja...valamit elcsesztek az update-ben, és az sem biztos, hogy nem-e a telepitést befolyásolja valami... -
bajnokpityu
félisten
nem tökéletesen kompatibilis minden router minden eszközzel szerintem.
pl a htc legendem tökéletesen kezeli az otthoni linksys gl54es routert, de pl a cégnél az Nes sokkal drágább linksyssel meg szaggat.ugyanigy eldobálja,v egyszerűen nem tölt.
de pl a gigabyte routeremet meg a régi nokia szerette, és a gl54et nem.szóval ha "csak" ennyi a baj a telóval,akkor routercsere olcsóbb
gsm része mennyire stabil? gps szintén hibátlan igoékkal?
-
mgTerminator
veterán
Nekem is ilyen szar, folyton szakadozik, de a poén az hogy én bőven 10 méteren belül vagyok (routerhez) és se fal, se emelet se semmi...
A samsungban a srác azt mondta hogy ez szoftveres probléma, amit elvileg az icsben javítani fognak... De ezt már a 2.3.6ban is megtehették volna.
Haverom azt mondta hogy a tabletében is ez a vevő van és neki kurvajó. A szervizben pedig nem hajlandóak megoldani a problémátÉn már belenyugodtam, nincs pénzem egy GS2-re, pedig szívesen cserélnék. Akárki akármit mond, érezhető az a 2 mag meg 1 giga ram!
-
BoB
veterán
"Per pillanat ott tartok, hogy az Apple termekek megbizhatoban mukodnek... pedig azokat utalom mint a szart..."
1. Ebben a telefonbn rossz a wifi, más androidos telefonban attól még jó lehet (Nexus
One-ban pl legendásan jó)
2. Apple megbízható... már nem is emlékszel a 4-es vételi mizériára amiért áttervezett antewnnát kapott a 4S? Valamint Macbookokban tönkremenő vinyó.... ott is előfordulRendelj egy NFC-tlen hátlapot az segít kicsit.
-
jackbacsi87
senior tag
ezzel azért vitatkoznék.
idegenkezűség?azt írod nem lehet elérni a sim érintkezőt?
ennyi erővel ha felrakok egy főzött romot, procit felhúzom 1.5ghz-re, és ha megsül, azt nem én tettem, mert hát a procit nem érem el.
szerintem innentől rajtuk múlik, hogy döntenek. ha jó fejek, megcsinálják gariba, ha nem akkor lóvés. minden esetre sztem azt ne említsd meg, hogy micro sim, meg adapter, mert úgy az esélyeid szerintem majd egyenlőek lesznek a nullával. -
-
hallerlaller
addikt
tedd fel slukk romját, ne sz@r@kodj
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest