- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
#41133696 #13776 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik!
Az az igazság, hogy ezeket a lehetőségeket nem nagyon kísértem figyelemmel, mert mindig csak rohantam. na majd most mindjárt utánanézek.
A T-home bennt van a lakásban. Van egy IPTV-m. A netem eddig családi volt 15/1 megabit, amiről 3-4 hónapja váltottam 2 év hűséggel NetManiaXXL-re 120/10 megabitre.
Az más kérdés, hogy a számlán még mindig a családi csomagot fizetem.
Eddig nem volt még időm reklamálni érte, de lassan ideje lesz, mert utólag kiszámlázva egy vagyon lesz. -
dagoniat
tag
válasz
#41133696 #13776 üzenetére
Szep, szep, de kihagytad, hogy kotelezo valamilyen internet elofizetes, ami persze, ha elfogadhato sebessegut, legalabb 4gb-ot tartalmaz, akkor havi 4000-et meg ki kell fizetni. Ha mar van neted otthon, s wifid, van mobil net elofizetesed, akkor inkabb mar kp-ra megvetelt javaslom.
-
válasz
#41133696 #13560 üzenetére
Az jó, akkor valószínűleg nem kell heteket várni.
(#13561) MurdR: elég lenne a 8GB is, de pl. ha teszek fel két játékot (GTA Vice City, Real Racing3), meg némi programot, képek, recovery mentés, stb, és meg is telt.
(#13562) brumi1024: itt minden adott, csak a szerződéshosszabbítást kell rögzíteni
Jobban megérte volna egyből a T-től venni, de akkor várnom kellett volna, el kellett volna mennem érte vidékre; ezért pedig csak bementem a boltba, és elhoztam
-
sto1911
veterán
válasz
#41133696 #13462 üzenetére
Most latom csak a linket. Persze, hogy van olyan cucc, ami ketiranyu, de azt atlagember nem kaphatja meg/nem hasznalhatja. En felteteleztem, hogy atlagemberek vagyunk, remelem nem sertettem meg senkit
Szerintem nem fogalmaztal jol, de sebaj :-)
Viszont a cerberust meg hasonlokat ne vegyunk ide, mert csak a navigaciorol van (volt) szo.
-
sto1911
veterán
válasz
#41133696 #13462 üzenetére
a műhold felé nem képes jelezni, ha nincs WiFi kapcsolat. Pontosabban akkor sem a műhold felé jelez, hanem annak az appnak küldi el a pontos koodinátákat amelyik neten keresztül kapcsolatban van vele
Itt szerintem azt irod, hogy egy app kapcsolatban van egy muholddal, ami nem igaz.
-
sto1911
veterán
válasz
#41133696 #13458 üzenetére
Az oké, hogy net nélkül érzékeli a műholdról a helyzetét, de a műhold felé nem képes jelezni, ha nincs WiFi kapcsolat. Pontosabban akkor sem a műhold felé jelez, hanem annak az appnak küldi el a pontos koodinátákat amelyik neten keresztül kapcsolatban van vele (Pl Cerberus, Google Maps)
Ne haragudj, de netto hulyeseget irsz.
A muholdakkal egy program sincs olyan kapcsolatban, ahogy gondolod. A helymeghatarozas passziv, tehat a kutyuk nem kuldenek jelet a muhold fele, csak a muhold szorja a kutyu iranyaba (kapnank is egybol az agyrakot, ha forditva is mukodne).
Ha megvan a pontos pozicio, akkor a navi (tokmindegy melyik) offline kiszamolja az utvonalat, es menet kozben korrigal rajta, ha azt veszi eszre, hogy letertel, ill. haladsz.
Az online/offline navi csakis a terkepek hasznalatara vonatkozik. A sygic pl. letolti elso inditaskor a mapot, ami neki kell, es keszen is van.
Online josagok pl. dugofigyelesnel meg traffipax infonal jonnek jol, de az sem a muholdrol jon, hanem az internetrol.
Remelem igy mar tisztabb a kep.
Egyebkent van trialja a Sygicnek, probald ki.
-
-
Integra
titán
válasz
#41133696 #13334 üzenetére
nekem nem jött be, mert nem látom, hogy hova húzom az ujjom, milyen karakterre. de azt a 200 ft-ot vagy mennyit megérte, nem foglalkozok ezzel túl sokat
a swiftkey szótárának egy idegesítő része azért van ha magyarul írok (angol-német-magyart használom együtt és ebben fényévekkel jobb mint a swype), hogy az igekötős igéket állandóan széttagolja.. grrrrrrr
-
Hegasus
senior tag
válasz
#41133696 #13291 üzenetére
Minek vírusirtó?!
Én anno megvettem a kasperskyt mikor azt se tudtam mi fán terem az android és azt hittem olyan mint a windows, de mióta tudom, hogy itt a vírusokat te magad viszed be a gépbe (gerinctelen féreg módjára warezzal, és nekem nőtt gerincem), azóta le is szedtem, néha lefuttatom havi egyszer-kétszer, de természetesen nem talál semmit... -
törölt tag
válasz
#41133696 #13260 üzenetére
Addig is, volt a helyi számtech boltban USB-Micro USB kábel 800 Ft-ért. Gembird a márkája.
Rövidebb a csatlakozó, és látszólag masszívabb mint a gyári..
A kábel hossza viszont pont duplája, 90 helyett 180 cm.
Tökéletesen bele illik.
Tölt...
Közben úton van a dokkoló és a másik adapter
-
törölt tag
válasz
#41133696 #13259 üzenetére
Hát én már elég sok ügyfélszolgálattal beszéltem, de ilyen vicces, jó kedélyű helyzetben még nem találtam magam.
Felhívtam az ASUS Shop-ot, mert a UPS honlapján nem tudtam lekérdezni, hogy hol a csomag - ennek oka, hogy majd mint kiderült a levél már kijött ugye, de az UPS majd este 8-kor kapja meg a Shop-tól.
Szóval.. az automata olyan akcentussal beszélt, hogy azon vigyorogtam már alapból
Egybéként 80-as magyar zöld szám. Komolyan kíváncsi voltam nem e angol nyelven fognak beleszólni, amikor "élő" ügyintézőhöz kerül az ügy
No eljött a nagy pillanat, a csajszi már eleve vihorászva vette fel
Nagyon kedves volt, meg elnézést kért sűrűn, akcentus itt is kipipálva de végig nevetett, és őszintén én is vigyorogtam mert így még nem jártam
-
agyhalal
aktív tag
válasz
#41133696 #13213 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy garanciális ügyintézés során jobban örülnek annak, ha csak a készüléket és a garanciajegyet kapják kézhez. Így legalább nem kell foglalkozniuk a kiegészítőkkel. Kivétel persze az olyan eset, amikor a micro USB aljzattal kapcsolatos a hibabejelentés. Ilyen esetekben szeretik a kábelt is megvizsgálni, hátha azzal van a gond.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #13213 üzenetére
Azt nézem, hogy a dokkolóban van e ilyen. Mert akkor tiszta ügy. De a videókból kiderül, hogy nincs benne. Ami érthető is. Ezt a kábelt kéne helyre pofozni, mert egyébként nem látszik rajta semmi... kijött, de nem tűnik, úgy hogy helyrehozhatatlan lenne... csak azt nem vágom, ha ha vissza hajlítom, miért nyomod vissza a két pöcök... A dokkoló így jó megoldás lenne, mert abban egyszer dugom bele, és nem kell állandóan kihúzni, bedugni... Mert így hajlítva a kábel nem hosszú életű... meg egyébként a garancia miatt izgat, amúgy még lenne is itthon talán ilyen kábelem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
#41133696 #13210 üzenetére
Külön a kábelt nem árulja az ASUS, csak magával a töltővel együtt, de 7eHUF! Egyszerűbb venni valami normál kábelt szvsz.
-
havri1
félisten
válasz
#41133696 #13199 üzenetére
Tudja is, hisz itt többeknek megy. Valószínűleg a Thomeos ZTE HGW -vel összevesznek..
Bár kiderült, hogy ez a HGW is csak N- lite, azaz 65(?!)Mbit/sec-re képes a jelenlegi 54Mbit/sec helyett, és az is kevés a HD tartalomnak. (Mert ez elméleti ugye, gyakorlati sokkal kevesebb. Úgy néztem, hogy egy erősebb 1080p mkv-nak kb ~20 Mbit a hang+kép sávszélessége, tehát ezt minimum tudnia kellene fixen wifin is, hogy ne akadjon meg a film. Tehát 2-3 Mbyte/sec kellene fixen..)Azt nézd már meg pls, hogy pontosan mekkora sebességgel csatlakozik jelenleg a routeredhez?
Wifi kapcsolatok, hosszan nyomvatartva az élő kapcsolat, és hálózat módosítása. Az 54Mbps az csak g -s szabvány -
Balinov
titán
válasz
#41133696 #13128 üzenetére
Nem tudom pontosan, de tippre SSDNow V+200-ad lehet, adatlapja szerint meg iraskor sem fogyaszt tobbet, mint 2.065W, en SSD-vel nem, de egy Asus Super Slim External HDD-t siman lat, I/O muxik, NMI-vel vagy SM-vel is, mar probaltam (1,8", 30GB,3,6kRPM) siman.
Nem tudom elkepzelni, hogy az SSD tobbet fogyasszon, mint ez a mini drive, nem lehet, hogy a haz elektronikaja okozza a fogyasztasbeli tobbletet, amit az N7 mar nem tud USB-n leadni?
-
Skynet258
veterán
válasz
#41133696 #13049 üzenetére
Valami puha rongy, ami nem szöszöl, és poros le legyen. Póló, vagy van ez a tekercses Vileda "rongy", vagy törlőkendő vagy mi a neve, az is jó. Szárazon elég törölgetni, vizessel csak maszatol az ember, és több idő.
Ha nagyon zsíros, akkor egy leheletnyi Clin ablaktisztító a rongyra, és azzal töröld. Fél perc alatt lehozza a zsírt.
-
válasz
#41133696 #12834 üzenetére
Akkut akartam írni töltő helyett.
az akkumulátor meg nem tartozék, hanem a cucc szerves része, mivel ha az akksi kuka, a tablet, kuka annak okán, hogy nem vehető ki belőle, nem cserélhető, tehát arra is 24 hónap van.
Tévedsz. Szétszedhető, csak nem neked. Jól néznénk ki, ha egy hibás akku miatt az egész készüléket cserélnék
-
brumi1024
veterán
válasz
#41133696 #12835 üzenetére
Csak minek? Kényelmesebb kábel nélkül és bőven kibír annyit amennyit egyhuzamban ágyban filmet néz az ember. Amúgy a lítium akksik is tönkremennek ha teljes feltöltött állapotban vannak sokáig, havonta egyszer illik csurig lemeríteni őket. Vagy tárolásra a 40% töltöttség és száraz hűvös hely a kulcsszavak.
Amúgy az akksira szerintem is csak 1 év a gari de ha hazaérek megnézem.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #12834 üzenetére
No szerkesztési időből kifutottam:
"az akkumulátor meg nem tartozék, hanem a cucc szerves része, mivel ha az akksi kuka, a tablet is kuka annak okán..."
Szerk: a kérdésre válaszolva: csupán addig kényelmetlen, ameddig befészkeled magad. Utána 1.5-3 óráig ameddig a filmet vagy filmeket nézed, és böngészel a Youtube-on, vagy fórumozgatsz, észre sem veszed, hogy ott a kábel.
Sokan a laptopot is úgy viszik az ágyba, hogy töltőn van.
-
Skynet258
veterán
válasz
#41133696 #12828 üzenetére
A stúdiókban az egy dekorációs elem, ha teszem azt 1 év múlva elromlik leírják, és vesznek másikat.
A 35 euros vacsora két személynek szerintem olcsó volt. Mikor borvacsorára megyünk itthon, sokszor az többe kerül.
Én nem rohangálnék vele a lakásban kábelhez kötve, de nem vagyunk egyformák.
-
Skynet258
veterán
válasz
#41133696 #12801 üzenetére
Persze, rakhatod állványnak használható tokba is, meg rádugható a töltő, de az (nekem) elég gagyi megoldás. Ha használom, csak felkapom, viszem, teszem, stb. Ezt a dock-kal ugye egyszerűen meg lehet tenni, mert nem kell kábelekkel szórakozni - na de ha a töltő van beledugva? Állandóan ki-be húzogatni... csatinak se tesz jót feltétlen, meg kényelmetlen is.
A dock-kal egyébként a cikken túl nem foglalkoztam, mert számomra túl drágán mérik azt a darab műanyagot...
-
csabám
addikt
válasz
#41133696 #12801 üzenetére
Gyári dokkolót lehet/lehetett kapni itthon is (egész jó áron szvsz). De jelenleg elfogyott.
Érdemes figyelni, mert szokott az állapota változni
Más itthon is beszerezhető forrásról nem hallottam. Ebay-en van, de drágábban árulják, mint itthon...Egyébként +1 Skynet által linkelt slim tokra
-
Skynet258
veterán
válasz
#41133696 #12789 üzenetére
Utsó két link az ugye én lennék (Androshop + Andro-ID), abból a tokból nálam már csak egy bordó van, és nem is lesz más színben, mert ami volt fekete, ott az elején jókat kaptam, aztán beesett egy minőségileg nem teljesen ok adag, így nem foglalkozom vele a jövőben - szart nem akarok árulni.
Én a slim tokot szeretem egyébként, de mostanság pl. egy sima fehér szilikontokot nyúzok. OTG kábel meg fólia szintén van a shopban, nagyjából az itthon fellelhető legjobb áron.
-
Hegasus
senior tag
válasz
#41133696 #12796 üzenetére
pont hogy az android biztonságosabb (ha alkalmazásokat használsz, ha meg nem akkor mind a kettő teljesen biztonságos)
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #12796 üzenetére
Sztem semmivel nem biztonsagosabb
Sot, valoszinuleg pont ellenkezoleg: pl. mivel ott nincsenek permission-ok, fogalmad sincs hogy milyen adaidhoz fer hozza melyik program es mit kezd vele, stb. Ez a zartsag nem a biztonsagot szolgalja, es plane nem a felhasznalokat, hanem leginkabb csak a nagy almas ceg penztarcajat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest