- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Grillo #16166 üzenetére
Ha visszaolvasod a HSZ-eim, nekem is ugyan ez volt pont 3 napja. Azóta sokadik próbálkozásra sikerült bekapcsolnom, és azóta se produkálta a hibát a szemétje
Így most sajnos nem is tudom legariztatni, pedig 1 napig be sem kapcsolt.
Valaki tudja amúgy az asus email címét? Az ugyfelszolgalat@asus.com címre írtam emailt 2 napja, de azóta se válaszoltak (bár lehet csak az ünnepnap miatt nem...). -
havri1
félisten
válasz
Grillo #11250 üzenetére
Uff, akkor ez így túl bonyolult, mert engedélyt kérni, beállítani..Végül is csak 1x kell
(visszaigazoltalak)
Én ide ezentúl felviszem az adataimat, hogy jobban áttekinthetőbb legyen. Aki szeretné, tegyen ugyanígy
A táblázatot nyugodtan lehet variálni, kinek hogy jobb. Már engem is foglalkoztat ez az üzemidő, mert tényleg furcsa, hogy egyeseknek majdnem dupla annyit elmegy. De én még mindig azt mondom, szerintem nem a 4.2.1 --> 4.2.2 a ludas, mert a changelogokat átnézve, nem láttam erre vonatkozó változtatást, igazából csak ráncfelvarrás..
Ha hibás a készülék, akkor garanciába cseréljék ki -
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest