- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
dejvid8 #6715 üzenetére
ugyan nem szerepel a cégjegyzékben, de azért azonos az adószám, mert a mohaphone a szaniter city átnevezve. ez azt jelenti, hogy a jogfolytonosság miatt ugyanúgy felel annak tevékenységéért, esetleges kötelezettségeiért. más kérdés, hogy az efféle "átalakulások" általában a necces múlt és adótartozások eltüntetésére szolgálnak és az új tulaj szerencsés esetben nem herbál- vagy alkoholfüggő szerencsétlenség
mindenesetre vicces, hogy a korábbi üzemeltető szaniter city egyik korábbi tulajdonosa jegyzi a mobilcorner-t üzemeltető új kft-t is. nekem vicces, neked biztosan nem annyira
mivel ugyanoda van bejelentve, kerülendő a "Premium-mobil.hu" nevű vegyesbolt is
-
McSico
senior tag
válasz
dejvid8 #6713 üzenetére
Én egy dolgot nem értek.
Ha nincs alkatrész, nem tudják javítani, stb, akkor miért nem adnak csereutalványt amivel levásárolható a termék számlán szereplő vételára? Feltéve ha garanciális a készülék, de gondolom az.
Főleg hogy simán letelt a 15 nap, akár még cserét is lehet kérni.
Ha jól emlékszem a fogyasztóvédelmi törvényekre. -
bakkir
tag
válasz
dejvid8 #6715 üzenetére
Szintén ugyanígy vagyok, csak 6 hét helyett 4-nél járok.
Már írtam a fogyasztóvédelemnek, várom a válaszukat.
Szintén Szaniter Kft. Nem tudom, hogy jogilag mennyire nyerhető, hogy a számlán más szerepel, mennyire ijedhetnek meg.
De lehet, hogy majd érdemes előtte egy kicsit megijeszeni a cornert, hogy megy a békeltető felé a dolog.
De még megvárom a fogyasztóvédelem válaszát. -
apaszka
veterán
válasz
dejvid8 #6713 üzenetére
Ezt keresd! Megyére bontva az elérhetőség!
Kapcsolatot felveszed velük,és 2 héten belül kapsz egy tárgyalási időpontot!
Ezt a másik fél is megkapja!
Onnantól 2 nap és hívnak,hogy eggyezünk meg! Kiperkáják a teljes valóban járó pénzt!
Mivel ott vesztesek ,így nem jó a negatív reklám!
Ezt elkerülvén eggyezkedést kezdenek!
Én így tettem több nagy cégnél! Mind kihagyta a tárgyalást!
Voda,LG.LENOVO,Samu,Tréhome ,és egy bútorkereskedő Balatotnon...!Persze nem vagyok büszke rá,de sok nagy cég abban ringatja magát,hogy a Magyar birk@.......
Aki ellen szegül azt békén hagyják utána! Max nem szolgálják ki! Mint engem Balatonföldváron!
Pedig millió felett ott hegytam,és egy tétel selejt volt,mit nem akartak kicserélni a szerviz véleménye után sem...
Aztán nem hagytam magam! Nyeretem,de kérték,hogy ne akarjak ott tübbé vásárolni! Ezt szívesen meg is teszem azóta is! -
AdamVonSzabo
tag
válasz
dejvid8 #6599 üzenetére
Én is ezért vagyok nagyon mérges, hogy pont most döglött meg, mert a Pixel2XL az egyetlen valós alternatíva (a Pixel1 annyira ronda, hogy azzal nem tudnék egy szobában lenni sokáig), de nem elérhető még.
Bár ha jól emlékszem, tavaly nem volt egyből UK release, mint most, azzal kicsit nagyobb az esélyünk a gsm boltos gyors megjelenésre. -
AdamVonSzabo
tag
-
Drakmusz
addikt
válasz
dejvid8 #6542 üzenetére
A helyzet a következő.Vagy maradsz a Pixel vonalon vagy váltasz.Nagyjából én is ezzel a problémával küszködök,nagyon nehéz a döntés!6P-ről az első Pixelekre ugrani nem érdemes,ha csak a fotós teljesítményeket nézzük.
Igazából csak a HDR+ algoritmusán finomítottak.Az újak már rendben lennének,de a beszerzés megint körülményes.A gari úgyszintén.....
Ebben az évben már csak a Mate 10 villanthat valamit kamera fronton.A 6P előtt 5X-em volt,nagyon megszerettem a HDR+-t.Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve lecseréltem egy P9-re,jobban rá akartam feküdni az éjszakai fotózásra.3 napig volt nálam,azonnal visszamenekültem a Nexus vonalra.Jelenleg nappali körülmények között csak az U11 produkciója tetszik,nagyon hasonló a két mobil képalkotása. -
bakkir
tag
válasz
dejvid8 #6426 üzenetére
Magától indul újra. Például amikor új lapot nyitottam meg, abban a pillanatban lefagyott és semmire sem válaszolt, majd újra indult. És vártam hogy hátha tovább jut a google feliratnál. De idáig tovább ment.
Mire számítsak? Javítják vagy csere? Mobilcornertől lett vásárolva, európai készülék. -
Just486
senior tag
válasz
dejvid8 #6355 üzenetére
Minket is ugyanezzel küldtek el a körúti szervizből. "bedőltem neki" (nem volt kedvem kötekedni) de szerintem nettó hülyeség. Azt mondta " hát igen rossz hírem van, ez egy görög piacra szánt készülék ami aztán kínába ment". Mindezt úgy, hogy teljes eu-s doboza van, eu pecsétekkel, jelvényekkel, innentől kezdve mindegy. A boltban ahol vettem szerencsére átvették, ugyan úgy a tmx javította.
-
ERPY
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
dejvid8 #6326 üzenetére
A hajszárítós trükkel nem próbálkoznék, nehogy valami olyan károsodás érje, ami miatt megtagadják a javítást/cserét.
Az enyémet nem javították már, hanem cserét írtak elő. De csere meg már nincs ott ahol vettem, úgyhogy függ attól is hol vásároltad és van -e nekik még új raktáron, vagy tud -e beszerezni.
Bootloader-ig sem jutsz?
-
Dexxter182
tag
válasz
dejvid8 #5978 üzenetére
a stabilizálást gondolom nem hardveresen küldték ki ota-n
Tehát úgy stabilizál hogy nagyobb felbontásban veszi fel a videót mint az igény és azon belül igazít stabilizál szoftveresen majd vágja a kért méretre.
Azért nincs vagy kisebb a stabilizálás 4K-nál, mert annál nagyobbat nem tud felvenni így nincs miből vágni... -
vacs
veterán
válasz
dejvid8 #5893 üzenetére
Szia.
Szerintem az Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC topikban tedd fel a kérdésed!
-
Just486
senior tag
válasz
dejvid8 #5154 üzenetére
Ez csak a beállított régiódtól függ. Ha magyarul használod, várnod kell (nem tudni mennyit, nagyon sok más funkció se jött még el magyar nyelven). Ha átállítod a telefont angolra, akkor belátható időn belül meg kell kapnod. Kb mint a Now On Tap, az se működik ha magyarul beszél a telefon.
-
techie_guy
tag
válasz
dejvid8 #4961 üzenetére
Én Nuglas-t használok és meg vagyok elégedve vele. Másfél méteres pofával márványra eséstől megvédte a kijelzőt. Tőle rendeltem eddig kétszer:
Ebay: Nuglas 100% Original 9H 2.5D Tempered Glass Screen Protector
Mindkétszer itt volt kb. két hét alatt. -
apaszka
veterán
válasz
dejvid8 #4790 üzenetére
Ez gáz lehet? A bajom,hogy van nem C-s itthon több is ! Mind kuka,mert átalakító nem működik? 256 osom is megfekszik ,és mind!
Szóval átalakító ugye nem létezik,így kell beruházni újra!
Mint a fiam mondta annó,mikor a 5x et megvette a sima előtt,hogy ez a C.csak szívás,nem azt hozza mit ígértek! ?Látom tényleg az!
A tartóssága sem azt hozza szerintem mit elvártak tőle!
De nem adom fel!Tud valaki működő átalakítót,vagy tényleg kell C-s pendrive!?
-
bakkir
tag
válasz
dejvid8 #3919 üzenetére
21.-én vettem meg, de nem volt készleten. Előtte felhívtam őket, mondták, hogy jövőhétre megjön 100%. Okkés megrendeltem. Múlt héten csütörtökön megint felhívtam őket. Mondták, hogy nincs a beszállítójuknál, de a mostani hétre tutti lesz.
Tegnap felhívtam, mondták, hogy nincs a beszállítóinál és nem is tudja, hogy mikor lesz. Megemlítette, hogy már oldalukról is levették és ha akarom törlik a rendelésemet.
Mobilkereskedelem szintén nincsen, ott 2-3 hetet mondtak a beszállítók miatt
Most mi legyen? várok -
winbox
senior tag
válasz
dejvid8 #3813 üzenetére
dejvid8 meg akit még érdekel pixel launcheren a jobbra húzással előjövő google now kártyák: először is root kell hozzá. Feltelepített pixel launcher és google háttérképek alkalmazás, illetve ezek .apk file-jai. Kimásolod a két apk-t és belerakod a system/app mappába. Ezután mindegyikre 0644 jogosultságot adsz, reboot és már húzhatod is elő balról a kártyákat.
-
gornn
csendes tag
válasz
dejvid8 #3587 üzenetére
Én is vettem egy 32GB ezüstöt, le a kalappal, szép munka kívül és belül is.
Viszont: az alsó hangszóró (ahogyan többen is írják a neten) halkabb mint a felső. Kinek milyen? Meg tudjátok nézni? Nálam olyan 30%-al különbség észlelhető.
Cornernél vásároltam a készüléket, bontatlan gyári leragasztott csomagban volt, 2 év gyári garral 111e Ft.
-
aizen92
addikt
válasz
dejvid8 #2384 üzenetére
Ebbe az a legszomorúbb hogy ott a hely a második simnek, és pletyka is volt hogy érkezik dual sim változat, de valamiért elvetették ezt. kár érte.
Amúgy nem baj a cserélgetéssel.
Néha ajd repülő módba kell rakni ha nem talál hálózatot, külön emiatt már nem kell újraindítani.(#2383) nickedez89
[Itt tedd fel a kérdésed.] -
BeastMode
őstag
-
matt22
tag
válasz
dejvid8 #2132 üzenetére
Valóban halk, ez sajnos nem vitás. Szerencsére nem hardveres, hanem szoftveres okból, de hogy miért arra én még nem olvastam ésszerű magyarázatot. Szoftveresen korrigálható, az egyik rendszerfájlban kell 2 értéket átírni, ami akár rootolás nélkül is megoldható. Annyi a hátránya hogy ezt minden szoftverfrissítés után meg kell csinálni, és kézzel kell ezután frissíteni, mert az OTA nem megy fel. A telefon viszont nem lesz rootolt és az Android Pay is működőképes marad.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
dejvid8 #2100 üzenetére
A fényerőre visszatérve nehogy azt hidd, hogy totál rossz! Nekem még nem volt olyan, hogy ne láttam volna napsütésben, viszont a többiek írták itt a fórumban, hogy lehetne erősebb.
Sajnos fülesről nem tudok sokmindent mondani, évek óta bluetoothos fejhallgatóm van. Még annyit ha esetleg érdekel, hogy a sztereó hangszóró simán van olyan jó mint az M8ban, talán egy kicsit gyengébb a mély.
A kamerákat viszont össze se lehet hasonlítani, ég és föld a kettő.
-
ERPY
őstag
válasz
dejvid8 #2093 üzenetére
A kamerában nem fogsz csalódni, akár képekről akár videókról van szó. (Természetesen a készülékben sem.) Nekem az ismerőseim akik látták mikre képes a telefon kamerája mindenki dobott egy hátast, pedig nem nokia3310-ekkel nyomulnak.
Itt van 2 lassított videóm, sztem minden okés velük, ha gondolod nézd meg:
Airgun slow motion 240fps (NEXUS 6P)
Seagull slow motion 240fps (NEXUS 6P)Más.
Az új Resurrection romot használja valaki? Mert az új kernel valami bomba akksi időt produkált nekem. 9 óra feletti SOT, normál körülmények között. Ahogy néztem az extra spórolás abból fakad, hogy amit nem használ magot a 8-ból azt fogja és kikapcsolja. Van hogy csak 2 mag megy, mégis vaj a rendszer, ha meg kell kakaó akkor bekapcsolja sorban amennyi kell neki. -
Lacee1986
senior tag
válasz
dejvid8 #2093 üzenetére
Hali! Én M8ról váltottam 6Pre és nagyon megérte! Eleinte nagyon nagy volt, de már megszoktam. Vicces, hogy mostmár az M8 nagyon picinek tűnik.
A maximum fényerő tényleg elég gyenge, napsütésben nem nagyon lehet látni? M8-hoz képest milyen a fényerő?
Az M8nak mintha kicsit erősebb lenne a fényereje napsütésben, viszont a 6P kijelzője fényévekkel szebb.Sebesség gyors, reszponzív?
Mint a vaj.Azok a pletykák, hogy nagyon könnyen hajlik, a kamera üveg megreped, az mennyire igaz?
Ne higgy el mindent amit írnak. Hajlás vagy üvegrepedés nincs, viszont a bekapcsológombnál be tud "nyomódni" egy kicsit. Ha visszakeresed raktak fel képet. Igazából alig lehet észrevenni, és ha a Googletől veszed azonnal kicserélik.32GB-os tárhelyen el lehet férni? (pl 1 perc , vagy valamennyi perc 4K videó mennyi helyet foglal?)
Igaz nekem 64 gigás van, de még nem sikerült telerakni. 1 perc kb 250Mb.Az OIS hiánya mennyire észrevehető, persze nem futás közbeni kamerázást gondolok, hanem úgy egy helyben ha kamerázok valamit, mennyire látszanak az apróbb kézrezgések?
Ha nem remeg a kezed mint a kocsonya akkor jó videókat lehet vele felvenni.240fps slow motion tényleg olyan durva, mint amiket láttam youtubeon? (kolibri, lufi kiszúrás)
Ez csakis kint, napfényes időben lesz olyan minőségű. Bent helységben már sokkal rosszabb, főleg ha ég a villany. -
Bilux
veterán
olyannyira szar, hogy a HTC M10-ben is valószínűleg ez a kamera kerül
Az etalonnak számító Lumia 950 XL vs. Nexus 6P kamera teszt döntsd el magad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest