- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
válasz
bolondember #4064 üzenetére
Köszi, de usb - usb c-m van, viszont az nem kompatibilis ugye a töltőfejjel :-/.
-
aizen92
addikt
válasz
Ezek fast chargesok?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Az MM-ben ami ki volt rakva annak beégett a kijelzője,de tudjuk miért. Nálatok fordult elő ilyen vkinek?
-
Draken
őstag
válasz
bolondember #3517 üzenetére
Mindenképp átlátszót szeretnék, csak egy fórumtársunk lebeszélt a nillkin nature-ről. Valami hasonlót szeretnék, aminek jók a kivágásai és nem lesz tőle mégnagyobb a telefon
-
Lacee1986
senior tag
válasz
bolondember #3194 üzenetére
A chatre gondolok. Mindenkivel Hangoutson tartom a kapcsolatot, de nagyon idegesítő a sok force close.
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #2497 üzenetére
közben nekem is leesett...
nem keltem hiába, ma is tanultam valamit
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #2487 üzenetére
nem úgy értettem... mi az a "hüvelyóra"? csak nem a huawei watch vidékies tájszólásban?
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #2485 üzenetére
mivel használta a barátod?
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #2413 üzenetére
...you'll never go back to lgs,sonys or samsungs
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bolondember #2413 üzenetére
Hát asszem ez nálam is így lesz, nameg eddíg valamit mindíg elbaltáztak, kamera, akksiidő stb, de ez nagyon egyben van, kamera meg legjobb ami volt. Elötte SOny Z széria és S6E volt.
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz
bolondember #2067 üzenetére
Úgy tudjon gyors tölteni, hogy bedugom egy olyan gyors töltőbe, amin van Type-A csatlakozó.
-
w333
félisten
válasz
bolondember #1896 üzenetére
Akkor elnézést kérek és én tudtam rosszul !
N5X -t csak fogtam, nem rossz telefon de minőségre mégsem az igazi !
-
w333
félisten
válasz
bolondember #1892 üzenetére
Pontosabban USA -ban 500$, az EU -ban 650€, itthon pedig 215k !
Persze tudom nem mi vagyunk a célközönség, de lehetne itthon sokkal olcsóbb is, vagy akár jöhetne már egy magyar Play Áruház támogatás is hogy onnan tudjuk megrendelni, ami sokkal de sokkal olcsóbb lenne !
Az 5X minőségben + hardverben meg sem közelíti a N4 vagy N5 -t ezért olcsó !
-
s3nsitivity
addikt
válasz
bolondember #1850 üzenetére
3 év a biztonsági patchekre szól.
Amúgy igen, ez a biztos frissítési idő. Ott van pl a Nexus 7 az 2012-es és M-et futtat gyárilag.
Az O még mindenképp biztos de lehet tovább is mennek. -
w333
félisten
válasz
bolondember #1850 üzenetére
Hivatalosan soha nem volt megerősítve ... N4 időkben emlékszem hogy 18 hónap volt, de aztán volt egy olyan híresztelés is hogy jönnek a prémium és drágább telefonok amikre hivatalosan 36 hónap lesz a frissítés, talán "Android Police" oldalon olvastam, de ahhoz képest hogy évente jön 2 Nexus modell de azt nem hiszem el hogy egyszerre 4 telefont nem tudnak lefrissíteni
Tényleg elég fura húzás ez most a Google -től ... aztán majd kiderül miért
(#1851) ShadowX
Ez az egész már sajnos messze nem a hardverről szól
Szerk.
Az a durva hogy nagyon sok N5 tulaj még mindig abban a tudatban van hogy még megkapják a friss Android N rendszert, közben már tavaly lejárt a Support !
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #1691 üzenetére
nem. most képzeld
hibátlanul ment a vas. utoljára asszem a márciusi update-t raktam fel rá, hétfőn jött meg a 6P, akkor tettem vissza gyárira az 5x-et, csak sajna screenshot nem készült az utókornak. az 5x-es fórumba belinkelgettem néha az aktuális állapotot
-
rayoliviero
veterán
válasz
bolondember #1585 üzenetére
Plusz még sok más.
Nexus 6P:
-szebb
-jobb kézben fogni, mert nem olyan széles, mint a Mate 8
-kamerája jobb
-legtöbb custom ROM erre van
-jobban tartja az árát
-szebb kijelző
-hangszórók jobbak
-telefonálás alatti hangminőség is jobb, a másik fél pedig mindig érti, hogy mit mondunk, nem úgy, mint Mate 8-nálMate 8:
-akkuban minimálisan jobb
-dual SIM
-SD kártya
-jár hozzá fülhallgató (gagyi)Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
cuebler
senior tag
válasz
bolondember #1585 üzenetére
lehet, hogy tudat alatt csak megerősítést vártam a 6p-re
-
rayoliviero
veterán
válasz
bolondember #1576 üzenetére
Akkor az ami a gondot szokta okozni Nexusoknál sok embernél? Azt olvastam, hogy elrontja a hangminőséget. Van aki letakarja, de rootolt telónál ki is lehet kapcsolni build prop editorban. Nekem nem okozott még gondot. De ha ebbe belelóg a skin egy mm-t, akkor az nem gond.
-
aizen92
addikt
válasz
bolondember #1498 üzenetére
Szerintem az about phoneról kéne
-
zhorvath
aktív tag
válasz
bolondember #1498 üzenetére
-
zhorvath
aktív tag
válasz
bolondember #1496 üzenetére
Igen, állítottam be. De nem hogy szürke, hanem egyáltalán nincs ilyen menüpont.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
bolondember #1492 üzenetére
Szia!
Mire gondolsz konkrétan? Azt írja, hogy a telefon titkosítva van. Tök szűz rendszer, egyelőre csak a Google alkalmazások vannak rajta.
-
hjanos1
senior tag
válasz
bolondember #1360 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam (hogy a fb appok hulladékok).
Mondjuk mióta néhány hónapja leirtottam őket azóta nincs velük baj.
Az elején én sem hittem el, hogy ennyit számítana, de azóta gördülékenyebb maga a telefon is. -
madexx
tag
válasz
bolondember #1309 üzenetére
Fonttal fizettem UK Storebol. Bizom benne hogy jo lesz ugyanis nekem nagyon tetszik az arany, legalabbis videokon. Sajna barmelyik boltban kerestem nem talaltam arany szinut.
Szallitasi idot Majus 4-6-ra irtak, nem bannam ha mar holnap nyomkodhatnamKoszi az infot Noodle. Emlekszem mikor N6ot vettem ott is irtak felpuklisodo hatlaprol, sajna nekem gariztatni is kellett emiatt (kb 3 hetig kellett emiatt iphonet hasznalnom, nem kivanom senkinek...).
Bebujtatos tokot hasznal valaki? Ezt rendeltem, kivancsi vagyok hogy megy majd az arany telefonhoz. Remelem nem lesz tul giccses.
-
gretzky77
veterán
válasz
bolondember #1189 üzenetére
Köszönöm szépen az LG V10 a másik jelölt ahhoz olcsóbban is jutnék illetve abban van OIS amit itt nagyon hiányolok, nagy dilemma majd megálmodom! Köszönöm
-
rettenet78
csendes tag
válasz
bolondember #1087 üzenetére
esetleg ha pár hónapra kölcsön adnád el tudom dönteni veszek-e ilyet, vagy sem
. Természeretesen addig adok egy Nokia 3310 telefont rendőrautós csengőhanggal!
A jelenlegi ára az expanzyson nagyon jó, ár- érték arányban kedvezőnek találom.
-
rettenet78
csendes tag
válasz
bolondember #1085 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A kamerában stabilizátor hiánya mennyire érzékelhető, zavaró? Érdekel, hogy a mate 8 telefont próbáltad már, melyiket érdemesebb megvenni. A szoftvere többet vagy kevesebbet tud, mint egy samsung, lg, vagy huawei gyári szoftvere?
-
Lacee1986
senior tag
válasz
bolondember #928 üzenetére
Első bekapcsoláskor felajánlja a költözést. Csak kapcsold be az NFC-t és érintsd össze őket. Szépen átvisz mindent.
-
szabolcs699
újonc
válasz
bolondember #891 üzenetére
Köszönöm a segítséget, én ezt a boltot néztem itt vmivel olcsóbb esetleg erről van tapasztalatotok ,mert 64 gb-s feketét szeretnék .
-
danee91
senior tag
válasz
bolondember #851 üzenetére
dehogynem, nagyon pontosan kijön, csak rossz művelettel csináltad
-
danee91
senior tag
válasz
bolondember #849 üzenetére
Mivel az Amazon EU a valódi seller, aminek bevétele nagyon magas, így az EU-n belüli kereskedés azon kategóriájába esik, ha magánszemélyként rendelsz tőlük, akkor a célországba való szállítás úgy néz ki, hogy a francia árból leveszed a ~19%-os ÁFA-t, ráadod a 27%-os magyart + szállítási díj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest