- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
techie_guy
tag
-
Draken
őstag
válasz
Joccc07 #6898 üzenetére
Könnyen elképzelhető, hogy csereutalvány lesz belőle, mivel nem hinném, hogy annyiféle alkatrész van még a telóhoz nekik, persze bármi lehet! Kérdés az is, hogy hol vetted és ott hogy állnak a csereutalványhoz, bár elvileg kötelező nekik ilyenkor cserélni és persze a következő kérdés, ami a fejemben is megfordult, ha ez a teló kifut teljesen vagy tönkremegy, akkor vaj' mi lesz helyette? Nem szeretnék kókányolt droidra visszamenni a pixel meg baromi drága ahhoz, hogy nincs hivatalos support
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Joccc07 #6276 üzenetére
Én se, csak fura volt hogy az a játék amit már hetek óta nem indítottam el miért van ott a listán? (be szoktam minden futó appot zárni, ez nálam kényszeres) Érdemes lehet a nem használt appokat/játékokat teszt jelleggel letörölni. Lehet valamelyik nem engedi aktiválódni a doze-t vagy ilyesmi. Nekem az az 1 játék okozta az extrém merülést. Bár korábban elkiabáltam, még most sincs a nougat szintjén, de alakul.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Joccc07 #6272 üzenetére
Ha ennyire extrém módon merülsz, akkor megnézném a háttérfolyamatokat a fejlesztői részen. Nekem pl a Rayman volt ott az egyetlen amit letöröltem és azután már nem volt olyan drasztikus a merülés mint előtte.
ozeviktor92: Mióta megvan a teló még nem csináltam. Egyelőre jól működik a 8-al.
-
-
ShadowX
őstag
válasz
Joccc07 #6152 üzenetére
Ez a melegedés nem hiszem, hogy véletlen...már nougat akatt is tapasztaltam. A 6-os verzióknál nem volt jelen. Érdekes, hogy a pixelek nem melegszenek, pedig nincs jelentős hardveres eltérés (legalábbis akkora nincs, ami ekkora eltérést indokolttá tenne).
Minden ellenszenvem ellenérr felraktam egy custom 8-ast alap exkernellel és megszűnni látszik a melegedés és akku is jobban bírja.
-
Just486
senior tag
válasz
Joccc07 #6157 üzenetére
Így gondolom én is. Ráadásul se az image-ek között nincsen fent a megszokott helyén, béta programon kívül ota se érkezett, szóval csak hitegetik a népet, de ez még egyáltalán nem Public Release.
És az se javít a helyzeten, hogy tavaly már játszottak hasonlót, a 7.0 ugyan így egy félig befejezett valami volt, a készre hasonlító verzió a Pixelekkel együtt megjelent 7.1 volt inkább. Szerintem idén is így lesz. -
Mr Bond 007
őstag
-
apaszka
veterán
válasz
Joccc07 #5199 üzenetére
Heliumot nem használtam, a tb t próbáltam régen, de nem volt tuti nekem.
A tükör mentés Root-al a tuti jó. Egyébként felhőbe mentek mindent, így akár mi van megvan!A szűz rendszernek nincs párja szerintem.
A titanium vissza pakolás nem mindig tökéletes, és a hibát is vissza rakja....Menteni kell a felhőbe ha nincs root! De miért nem játszik?
Vissza állítható a gyári rendszer, így ... -
KFeri22
tag
válasz
Joccc07 #5113 üzenetére
Bocs. Én a Purenexus-ra írtam, hogy stabil, mint a gyári. És nem kell sokat custom-olni, egyszer egy tiszta telepítés és kb. havonta egy dirty, EX kernellel meg verhetetlen a fogyasztása.
Még N6-on voltam a beta-ban, de jobban szeretem a kipróbált, megbízható dolgokat.(#5112) SkyS1gn
-
Draken
őstag
-
jani528
csendes tag
-
-
winbox
senior tag
válasz
Joccc07 #3501 üzenetére
Én is berendeltem volna az Xprotectort, de aztán xda-n olvastam, hogy ha nincs kivágva, akkor ezt csinálja a 6P, pedig nekem az N5-ön nem volt vele baj. Nekem egyszerűbb volt kintről rendelni. Hátha valakinek van tapasztalata az Xprotectorral itt a fórumon.
w333: Nekem szerencsére a másikon 1 év használat után sem sárgult be
-
winbox
senior tag
válasz
Joccc07 #3497 üzenetére
Én Spigen Ultra Hybridet rendeltem, a héten jön meg. Én is néztem, hogy az AF-be ne lógjon bele, de ez nagyon szép tok, előző telefonomon is ilyen volt, maximális elégedettség. Plusz az üvegfóliám is most jött meg, ott pedig arra kell figyelni, hogy a proximity szenzor ki legyen vágva vagy hívás közben kikapcsolja majd a kijelződet. Ahogy nézem speedshopon a véleményeket, az Xprotectornak pont nincs kivágva, szerintem ne azt vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest