- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Én a kezdetektől custom rommal használom nyitott bootloaderrel, de pl az asszonynak az elejétől gyári rendszer van, ota frissítésekkel, sohasem volt eddig factory reset. Egyedül az Oreo-t raktam fel sideloaddal neki mikor megjelent, hogy ne kelljen az otára várni heteket, de akkor is ugye megmaradt neki minden és ugyanolyan gyors neki most is, mint az enyém, ráadásul az én akksim haldoklik, az övé meg köszöni, vígan megy...De ettől függetlenül én is a tiszta telepítés híve vagyok, de persze nekem ez amúgy is kell, ha romot váltok, romon belül dirty flash.
-
winbox
senior tag
Tényleg csak 2 kattintás lett volna, de nálunk asszony már akkor türelmetlen volt.
Nem elég, hogy már én is alig bírom várni, hogy kész legyen a PN, erre ma megjelenik ez az értesítés:Hát nem hiszem el, szivatnak
Soha nem dobott még update értesítést a PN, a frissítés menüpont ki is van szedve, nem is értem. Törölni nem lehet az értesítést, megnéztem, a google play szolgáltatásoknak köszönhetem az ajándékot, úgyhogy most az egész service némítva van
-
winbox
senior tag
-
ERPY
őstag
5000 Ft felett mi a helyzet? Elég az ujjlenyomat olvasó, vagy kell megadni jelszót is? Fizetéskor kell indítani az appot, vagy az fut mindig a háttérben és csak fel kell oldani a képernyőzárat? Írd már le a tapasztalatodat légyszives, mert használnám, és nem akarok szívni ha ott állok hülyén. Köszönöm
-
madexx
tag
Hali.
Nekem ilyenem van miota a telefont hasznalom (majus 2016). Nem tunt fel hogy karositana a telefont, ha megy a gps a telon full fenyerovel meg ugy is tobbet tolt a masinan mint amennyit az elhasznal. En nagyon szeretem, charging rapidly ugyanugy megy szerintem mint a gyari toltojevel. Annyi hogy ugye a gps+full fenyero+toltes+nyari napsutes felmelegiti a telot, neha kicsit belassult (olyan zsir uj samsung szintre ugyhogy siman hasznalhato volt meg akkor is), de par masodperc utan eszheztert es visszaallt nexus uzemmodba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest