- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz
mcsabi84 #6822 üzenetére
Az utolsó mondatod rejti a megfejtést,ugyanis nincsen....
Ráadásul a karácsonyi őrület(vendéglátóiparban dolgozom)miatt nem hiszem hogy nyugodt szívvel hozzá tudnék látni.Ide biztos kéz kell.
Na mind1,majd valahogyan megoldódik.
Ha esetleg lenne olyan fórumtárs aki karácsony előtt szeretne egy kis pénzmagot keresni,az ne tartsa magában! -
Drakmusz
addikt
Srácok,kellene egy kis segítség hátha valakinek eszébe jut valami.
Megsérült a hátlapom,szeretném kicseréltetni.Rendeltem kintről egyet.A készülék még 3 hétig garis,ha ez számít valamit.Jómagam nem merek belefogni,nem egy könnyen szerelhető készülék ha jól tudom.
De így hogy külsős az alkatrész,van egyáltalán valami esély hogy foglalkozzanak vele?
Ötlet? -
Drakmusz
addikt
válasz
dejvid8 #6542 üzenetére
A helyzet a következő.Vagy maradsz a Pixel vonalon vagy váltasz.Nagyjából én is ezzel a problémával küszködök,nagyon nehéz a döntés!6P-ről az első Pixelekre ugrani nem érdemes,ha csak a fotós teljesítményeket nézzük.
Igazából csak a HDR+ algoritmusán finomítottak.Az újak már rendben lennének,de a beszerzés megint körülményes.A gari úgyszintén.....
Ebben az évben már csak a Mate 10 villanthat valamit kamera fronton.A 6P előtt 5X-em volt,nagyon megszerettem a HDR+-t.Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve lecseréltem egy P9-re,jobban rá akartam feküdni az éjszakai fotózásra.3 napig volt nálam,azonnal visszamenekültem a Nexus vonalra.Jelenleg nappali körülmények között csak az U11 produkciója tetszik,nagyon hasonló a két mobil képalkotása. -
Drakmusz
addikt
válasz
cuebler #6234 üzenetére
Én a fotózás miatt vettem,ezeknél lényegesen jobbat nem hiszem hogy tudnék bármilyen mostani modellel.Szerkesztésre jelenleg ennél jobb telefon nincs,a HDR+ megunhatatlan!Előtte 5X-em volt.Talán majd az új Pixel széria,az első generációra nem érdemes váltani véleményem szerint.Úgyhogy egyelőre várakozó állásponton vagyok.
-
Drakmusz
addikt
-
-
Drakmusz
addikt
Nem tudok videót felvenni.Valaki tapasztalt már hasonlót?Miután leállítottam a felvételt,felül jobboldalt üres marad a kis kör alakú terület.Csak egy kamera ikont mutat.Gyári rendszer,júliusi kamera frissítés.Mondjuk eddig nem nagyon figyeltem hogy megy-e,inkább fotózok.
-
Drakmusz
addikt
-
Drakmusz
addikt
Srácok valaki észrevett mostanában a kamerával kapcsolatban valami változást?Olyan mintha egy kicsit túlszínezne,a napokban vettem csak észre.A gyári kamera február óta nem frissült,úgyhogy nem tudom....
Vagy csak romlik a szemem! -
Drakmusz
addikt
S8+
6P
Huawei P10 Plus
6P
Hát hogy finoman fogalmazzak,azért ez a kamera még mindig állja a sarat!! -
Drakmusz
addikt
Na akkor én is csatlakoztam a klubbhoz egy fekete példánnyal!5X volt egy kicsivel előtte,és nem akartam az IMX 377-ről lemondani.Kicsit féltem a méreteitől,de hamar megszokható.És az akku is kellemes meglepetés eddig,főleg a kistesvér ismeretében!
-
Drakmusz
addikt
válasz
Just_Reboot #5406 üzenetére
Jogos,kihagytam egy lépcsőfokot.De ez csak egy pár napos kapcsolat volt,nem írom bele az önéletrajzomba!!
-
Drakmusz
addikt
Üdv mindenkinek!Mostanában váltanék 5X-ről,ami már kicsit elgyengült.Rengeteget fotózok,és ugye a Pixeleken kívül nem kapok máshol HDR+-t,úgyhogy maradt ez a készülék.Mennyire számít még jó vételnek manapság,illetve az üzemidő tekintetében mit hoz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest