- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Én is erősen gondolkozok rajta. Annak az a módja, hogy leszedem innen az adott készülékhez tartozó, nekem tetsző csomagot, s az ott lévő leírásnak megfelelően flashelem? Nyitott bootloader, twrp és root nem számít, ha van?
Ilyet még nem csináltam sosem (downgrade).
Igyekszek szintre hozni magam, meg küzdők is vele, mint disznó a jégen, de elbarmolni sem akarom. A Samsungokon ez anno kisujjból ment, most újratanulom.Apaszka: Ez nekem is eszembe juthatott volna tegnap...
-
AdamVonSzabo
tag
Ez csak a szokásos hullám mély pontja. Először feature-ök jönnek, majd optimalizálás.
Ha visszagondolsz, a Gingerbread fényévekkel butább és lassabb volt, mint a KitKat azonos kategóriás készüléken.
Most is ez van, a Lollipop egészen gáz volt, de teljesen új. A MM és a Nougat már javult kicsit, de most az Oreo megint visszaesett. Ez egy ilyen fejlesztési modell.
Ha nem tetszik, nyugodtan szálj ki, mert ez nem fog megjavulni. -
mcsabi84
senior tag
Igen, ez nálam is sokáig probléma volt és erre a megoldásra jutottam, talán be is írtam ide a megfejtést anno.
ShadowX:
Én pont pár napja cseréltem le a hátlapot ezüstről feketére és tettem be új aksit. Hát nem mondom a kis műanyag takarólemez leszedése nem olyan egyszerű. Valahogy ebben a videóban is kimarad az a rész amikor bejuttatja azt a fém eszközt alá. Mivel nekem nem volt rá szükségem így annyira nem kellett óvatoskodnom, de simán elhiszem hogy szervízben elcseszik néha, ettől függetlenül a jelölés tényleg fura.
Ennél mondjuk csak az a nagyobb szívás, ha valakinek a felső üveg rész be van törve, na azt szilánkonként műtöttem ki egy brutál erős ragasztócsíkról. Amúgy az egész művelet 10-15 perc alatt nagyon lazán kivitelezhető, ha valaki belevágna. -
apaszka
veterán
Egy gondom van a Nexus 6p vel!
Még soha nem sikerült űgy mentenem rendszert,hogy visszaállítható legyen!
Ez nekem magas!
1000 éve használok droidos telefont és mindíg első alakalommal root-oltamés mentettem a rendeszert!
Ilyen soha nem volthogy teljesen felesleges a mentésem! Vissza nem lehet állítani?! -
dejvid8
őstag
Egyelőre még tesztelgetem, így pár teszt után próbálok rájönni hogy valóban jobban stabilizál -e , vagy csak placebo hatás.
Bár én úgy érzem, hogy a frissítés előtt sokkal jobban rezgett a 4K videónál, akkor is ha egy helyben videóztam. Kicsit mintha javítottak volna rajta. De nem stabilizál úgy, mint a FHD-nál.Az OTP-t még nem tudom, nem teszteltem azóta.
-
Carline
őstag
Köszi, akkor szerintem holnap azért kipróbálom azt a romot is.
Ez a Weta rom ElemantalX kernellel nagyon bírta a használatot. Tegnap egész nap sokat 4G-n neteztem vele kb 50%os fényerővel, este wifin netezés, ma ismét 4G-n youtube videózás. Így 5:40 SOT lett 28 órás készenléttel és 1:20 telefonálás mellett.
Meg vagyok vele elégedve.Tok témához csak annyit, hogy én ebay.de-ről rendeltem egy X-line szürke tokot. Olcsó, nekem megfelelő minőségű (nem lötyög, nem esik le), a kameránál, szenzoroknál kellően kivágott, oldalt csúszásmentes és 5 munkanap alatt itt volt.
-
-
Helltak
őstag
-
dejvid8
őstag
Hú, tényleg jók ezek a slow-mo videók. El lehet vele szórakozni, az biztos.
A többiektől is kérdezném még, hogy a jack kimenet milyen? Ki milyen fülhallgatóval használja, mennyire tud meghajtani akár egy drágább AKG vagy Sennheiser fül/fejhallgatót?
Lacee1986, te talán tudsz az M8-hoz viszonyítva is nyilatkozni. Van olyan jó a kimenete, mint az M8-nak? -
rayoliviero
veterán
Én is próbáltam és szinte az összes többit is.
Nekem a Resurrection Remix jön be a legjobban, Cyanogenmod alap, de ebben van a legtöbb extra, mindent lehet állítani. Plusz EX kernel hozzá. Jó teljesítmény és akkuidő. Ugyanolyan az akkuidő, mint a Mate 8-on volt. Tehát hiába nevezik azt kiemelkedőnek, nálam az sem bírt többet.
A Pure Nexus sem rossz amúgy, akinek megfelel a tudása.
Ezek még jók: Cyanogenmod 13 (akinek nem kell a sok extra), Temasek Unofficial Cyanogenmod.
CM 13 alapúakban Trebuchet launcher van, ki lehet kapcsolni a Google keresősávot. Pure Nexusra is fel lehet tenni.
-
varesz11
tag
Ha nem fontos a videózás, hanem a fotón van a hangsúly, akkor Manual Camera-t tudom ajánlani.
Mondjuk ez főleg akkor érdekes, ha mélyebben akarsz állítgatni dolgokat.
Én anno valami leárazással vettem 99 centért,de van demója azt hiszem(úgy nézem nincsen már), illetve egy kipróbálás erejéig, lehet meg tudod oldani más forrásból is.
Egyébként van egy XDA thread is ebben a témában, ott vannak még javaslatok.
-
varesz11
tag
Én le tudok vele kényelmesen ülni úgy hogy a nadrágzsebemben van.
(pedig szűkebb nadrágokat hordok)
Sőt a munkanapok nagy részében egész nap telefonnal a zsebemben ülök.@Draken
Nem hinném, hogy megroppanna, vagy bármi baja lenne attól, hogy a zsebedben tartod. (nyilván nem a hátsózsebes ráülésre gondolok, azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom) -
hjanos1
senior tag
Semmi ilyen hátrány nincs, egyszerűen ha kinyitod a bootloadert, akkor az látszik, hogy ki van nyitva amíg vissza nem zárod.
Arra illik még figyelni, hogy ha visszazárod a bootloadert, akkor előtte tegyél fel egy factory image-et, mert olvastam, hogy meghülyülhet ha nem gyári rendszerrel zárod vissza. -
rankesz
veterán
-
ShadowX
őstag
Kérj egy képet a fóliáról a bolttól. Nekem küldtek mikor kerestem, de sajnos egyik cégnél sem volt kivágva az érzékelőnél. (mellesleg én Angliából rendeltem ebayen...4 nap alatt it volt, a kettő került 3200 huf-ba postaköltséggel együtt).
Nekem az általad említett tok van, abban bírni fogja a strapát, elég masszív minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest