- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
cuebler #6813 üzenetére
Nem egy Nyugati PU sufniszervizről beszélünk. Ott visszaadhatják ezzel, hogy javítva. Szerződött szervizpartner nem csinálhat ilyet ezt azért beláthatnád. Amúgymeg mindenféle kernel manager helyett sokkal egyszerűbb megnézni hogy változott-e az imei. Ha igen, akkor nyilván új az alaplap, ha nem akkor nyilván a régi.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
cuebler #6602 üzenetére
Mivel felhasználói élményben nekem csillagos 5, nem vennék mást. Ez egy ilyen széria volt, szívás. Korábban sosem volt bajom Nexussal (GNex, 5), nem vonnék le belőle következtetést.
A huzavona oka, hogy nincs hivatalos szervíz háttér, legalábbis nem olyan jó, mint a Samsung-Apple. -
bakkir
tag
válasz
cuebler #6602 üzenetére
Hát én is elgondolkodom a google vonalon maradjak-e, szintén megszívtam bootlooppal. Hát nem tudok más alternatívát, de a huawei kizárva. Tegnap vette át a mobilcorner a telefont, küldik külföldre. Elvileg olasz IMEI-s, így gondolom oda küldik. Szerintetek tudják javítani? Vagy csere? Fődarabcserét írt a a tmx.
-
ShadowX
őstag
válasz
cuebler #6564 üzenetére
Az ezzel a baj, hogy a nexusok mindig ilyen félárva gyereknek számítottak, akárki gyártotta is őket. Amerikában mondjuk jól kezelték a helyzetet, de ott is csak azokat amelyek play store-os vásárlások voltak. A többiek ott is szívtak. Huawei google-re mutogatott, google meg huawei-re. A többi készülékkel más a helyzet, mert vannak magyar piacra szántak. Tudom, hogy ez senkit nem vigasztal, de így van.
-
apaszka
veterán
válasz
cuebler #6541 üzenetére
Nagyon jó a note széria. 8 az kívánatos....
Én is szerettem őket.
Annyi, hogy ha root akkor garancia ugrik azonnal.
Nekem a vásárlás után két héttel már alaplap csere volt, ami fájdalmasan érintett!
De azt rá kellett dobni. Utána eladásig nem volt gondom vele.
De tény, hogy mind note telefonom egy alaplap cserét követelt magának!
Persze én vonzzom a hibás terméket.
Elsőre nem igen sikerül kifogni hibátlan cuccot. -
apaszka
veterán
válasz
cuebler #6539 üzenetére
Aki nem a gyári rendszer szereti, az kerüli a Samsungot!
E-Fuse chip a garanciát és a knox tárolót ugrassza!
Én azért léptem onnan.
Nézd csak meg a Note4 topikot! Elérte a 2 évet és az elavulás elmélet bejött az F széria tulajoknál!
Kuka!
Alaplap meghal spontán!Sok samum volt, de....
Szerk:
Most írt egy barátom. Note8 at vett. Már küldi vissza
Hoppá? Samu se különb.. már karcos kijelzővel kapta ujan? -
Drakmusz
addikt
válasz
cuebler #6234 üzenetére
Én a fotózás miatt vettem,ezeknél lényegesen jobbat nem hiszem hogy tudnék bármilyen mostani modellel.Szerkesztésre jelenleg ennél jobb telefon nincs,a HDR+ megunhatatlan!Előtte 5X-em volt.Talán majd az új Pixel széria,az első generációra nem érdemes váltani véleményem szerint.Úgyhogy egyelőre várakozó állásponton vagyok.
-
AdamVonSzabo
tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
cuebler #5466 üzenetére
Sztem eleg egyertelmu, hogy a 6P-t egyikre sem szabad lecserelni, meg 1:1-ben sem 😂
(Mondom ezt ugy h majdnem lett Mate 8-am, a 9-et pedig nagyon vartam. De kameraban oriasi csalodas. Aztan a sok idiota huawei megoldas sem az igazi szvsz, bar felhasznaloja valogatja, kinek mi..)
-
Geeky
csendes tag
válasz
cuebler #3443 üzenetére
The result according to our records is below:
Serial Number: -
Product Model: Nexus 6P 32GB(H1512)
Warranty: Your device warranty is till 2018-09-05 in United Kingdom.Nekem ezt dobta ki és egyik adat se valós.
64 gigás és ha csak nem minden EU régiót UK-nak vesz akkor az se helyes
Mondjuk a dátum az stimmelhet, akkoriban volt a SWAP-om. -
rayoliviero
veterán
válasz
cuebler #2556 üzenetére
[KERNEL][08/11][3.10.102][UBER-5.4] Unofficial AK - 067
Ez a kernel javítja.
Update for M and N! Augusztus 9.
Changelog: (Full commit list)
Version 066-9 for M and 005 for N
Fix for CVE-2016-5340: https://www.codeaurora.org/invalid-p...-cve-2016-5340
Fix for CVE-2016-2059: https://www.codeaurora.org/projects/...-cve-2016-2059
Updated chill governor to 2.0
Latest toolchain sources -
psg5
veterán
válasz
cuebler #2520 üzenetére
Jah azt nem is írtam, hogy már két gsm bolttal leveleztem és mindegyik helyen egyértelműsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyártói garira, mert bár európai de nem itthonra szánt készülék...
#2533) cuebler: vagyis tapasztalatod gari terén neked sem lehet még...reméljük a gyári garit (egyébként te mivel magyarázod a nagy árkülönbségeket hivatalos és sufni boltok közt?)
jó lenne valaki aki ilyen helyről vett és 1,5 év után hiba lett mi történt leírná mi volt. -
psg5
veterán
válasz
cuebler #2516 üzenetére
Nem egészen, mert hiába európai, ha nem magyarországra szánt, akkor nem futott keresztül a magyar importőrön így nem lesz aki a Telemaxnak fizessen a Huawei részéről...
#2517) Gazsi00. Ha ezt mondták akkor rendben...Nyilván valamelyik európai importőr majd euróban kifizeti a garis költségeket a Telemaxnak. Gondolom... ha így van, akkor vége a hivatalos boltoknak.
Persze hogy a Telemaxba küldenék, de ahogy írtam nem mindegy, hogy mi miatt küldik (gyári vagy bolti gari miatt), szerintem...
Hogy tudtad elkérni előre az Imei számot? Simán kibontották és bemondták telefonba?
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
cuebler #1505 üzenetére
Európai készüléknél elég egy számla a 2 év Huawei garihoz.
Enyém GSM boltból származik és felhívtam a Huawei-t, hogy érvényes-e a gari. Mondták, hogy diktáljam be az IMEI-t és megmondják. Azt mondták, hogy Angliából származik a készülékem, érvényes a gari, ha van számlám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest