- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
válasz
CitromTrakto #7204 üzenetére
Én a debreceni FirstPhone-ban, a Huawei Costumer Service-ba cseréltettem. 6500 HUF volt, egy hónapot mondtak, mire megjön az akksi, de 2 hét alatt megjött. Reggel beadtam, délután mentem érte. A melegedés megszűnt, és azóta is megy. 6 hó garancia van rá, azt hiszem.
-
Barto
aktív tag
Na a telefont reggel leadtam, délután 5 körül bementem, kész volt. Pedig nem szóltak.
Szépen megcsinálták, a kamerát védő üvegen semmi nem látszik, a lenti "fedélen" egy kicsi csak. Az accuwether szerint is cseréltek, mert a régi akksival a számított kapacitás 2780 volt, most. 3300-t írt, de nem ment végig a töltés.
Azóta pozitív érdekesség még, hogy nem melegszik úgy a teló, ment előtte. Egy szó mint száz, a 6000 Ft-t igen megérte. -
Barto
aktív tag
Ma szóltak FirstPhone-tól, hogy megjött az akksi. Holnap csere. Meglepődtem, mert egy hónapot mondtak.
-
Barto
aktív tag
válasz
Martinitius #7093 üzenetére
Nekem is melegszik, nem kicsit. Bár mintha kezdetben nem lett volna ilyen.
Kíváncsi vagyok, Debrecenben, a plázás Firstphoneban vállalták az akksi cserét. Meg is rendelték, még két hét. Mindent egybe vetve 6.000 HUF. Bizakodó vagyok. -
Barto
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Október végén rootolt rendszerről visszatértem a 8.0 októberi factory image-re. Nem rootoltam, visszazártam. Persze FR minden volt, de mégsem kapja meg a novemberi update-t. Miért? Mit csináltam rosszul?
-
Barto
aktív tag
Ha feltolom a 7.1.2-t, akkor hogy tudom megmondani neki, hogy ne akarjon Oreo lenni mindenáron?
-
Barto
aktív tag
Én is erősen gondolkozok rajta. Annak az a módja, hogy leszedem innen az adott készülékhez tartozó, nekem tetsző csomagot, s az ott lévő leírásnak megfelelően flashelem? Nyitott bootloader, twrp és root nem számít, ha van?
Ilyet még nem csináltam sosem (downgrade).
Igyekszek szintre hozni magam, meg küzdők is vele, mint disznó a jégen, de elbarmolni sem akarom. A Samsungokon ez anno kisujjból ment, most újratanulom.Apaszka: Ez nekem is eszembe juthatott volna tegnap...
-
Barto
aktív tag
Tegnap láttam, a debreceni plázában, hogy a FirstPhone üzletében nyílt egy Huawei Customer Service. Akkor lehet, hogy piszkálják a 6p-t is?
-
Barto
aktív tag
Köszönöm szépen!
Másodjára megette, illetve felment a su root is. Eddig semmi sem szólt vissza.
Más: Néztem a AICP romot, s láttam, először, 3 file-t kell adb-ből flash-alni, majd twrp (pedig a recovery-t nem flasheli, csak radio, vendor és még egy, most így nem emlékszem, de nem recovery), s utána mehet a zip. Akkor ennek tényleg ez a menete, akkor is, ha root és twrp már van.
Bocsánat a balga kérdésért, samsungon régen annyi volt, hogy zip fel recoveryből telepít, majd reboot, s általában root is volt már benne. Itt több helyen láttam utolsó lépéskén, vagy opcionális lehetőségként.
Az OTP appot nem próbáltam még, gondolom a simple-re gondoltok.
Szerk: mind2 app megy, gond nélkül. TWRP "sima", su fent.
rodi81: köszönöm.
-
Barto
aktív tag
A sok samsung után lett a 6p. 1,5 évig bírtam gyári, root nelküli rendszeren.
A TWRP felrakársa után, indításkor el is indult. Majd után rendszer feláll. Jöhet a root, gondoltam.
De másodjára miért nincs TWRP? -
Barto
aktív tag
válasz
BeastMode #6562 üzenetére
Én a debreceni MM-ben.
Most néztem az imei checker, nekem az országra HU-t ír, és a támogatottban ott van Mo. is. Akkor ez ide kiadott telefon? Gar vége 2018.04.06. Pedig én 2016.03.06-án vettem.
Szerk.: az októberi frissítéssel lényegesen jobb lett nekem az O fogyasztása. Csak szokásos használat / százalék arányt nézem, ami estére marad.
-
Barto
aktív tag
A Szélrózsa az autokorektnek köszönhető,
, és inkább birka vagyok...
-
Barto
aktív tag
Kezdek félni, eddig semmi bajom nem volt a teloval, sem a Huawei-jel sem. De amiket itt írtatok a garancia kapcsán, csak szedem össze az állam....
Az asszonynak P9-e van, arra 3 év garancia van elvileg, de már erőteljesen kételkedek.
Az viszont drámai, hogy a 7.1.2-vel a szokásos használat mellett reggeltől estig kb. 40-50%-t merült, most pedig 70-t.Beastmode: S8?
-
Barto
aktív tag
válasz
ShadowX #6335 üzenetére
Nekem a lakásbiztosításban van smart csomag, ami 150.000 Ft-ig téríti évente az okos készülékek javítását sérülés esetén, amik garanciálisan nem javíthatók. Itt van ilyen, hogy évente 10.000 Ft. avulási díj. Ez akkor számít, ha nem javítható, és komplett csere (vásárlás) esedékes.
Akkor bízzak benne, hogy ez a hiba gari időben kijön, és akkor magas áron (209.990 Ft) válogathatok? -
Barto
aktív tag
Tényként kell elkönyvelnem, hogy a 8.0 nagyobb energiát igényel, mint elődje. Ha szükségesnek gondolom, hogyan tudok downgradelni? Semmit nem tettem a teloval, így ISO le, s adb-vel fel?
-
Barto
aktív tag
Most frissültek az MS appok, mostmár jók.
-
Barto
aktív tag
OTA-n lejött 2 napja az OREO. Nem éreztem olyan jónak a telót, gondoltam FR-el jobb lesz utána. Hát... egyetlen MS app sem megy. Létezik ilyen, vagy csak nálam van a baj? Telefont nem buheráltam, pedig jártas vagyok benne, legalább is SAMUN az voltam, tudom nem ugyan az... De ennyire gatya gyari 8.0? Visszaolvasva látom, hogy többen elégedetlenek, de nem derült ki, hogy az sima, vagy valamelyik release.
-
Barto
aktív tag
Na feltoltam sideloadból az OTA-t. Simán rátoltam a rendszerre, ami volt. Minden megmaradt, gyors, semmi gond vele, de egy picivel többet vártam. Vagy nem tudom, nem olyan durr. Ezt a fehér menütémát hogy nem lehet változtatni....
Vagy csináljak factory resetet s lakjam be újra? Úgy jobbnak fogom érezni? -
Barto
aktív tag
válasz
rayoliviero #2551 üzenetére
Szerintem hagyom. Mire elmegy, visszajön...
Én a MM-ban vettem, de úgy látom, hogy a Piac utcai Nokia Care is foglalkozik a szervizeléssel. Mármint elküldéssel, és vissza.
Bár van rá biztosítás is, ha nem megy a garizás, akkor arra, de semmikép sem most, mert nagyon rendben van amúgy. Ha majd esik egyet, akkor biztosításra megcsináltatom. Ha, mert nem annyira vészes. Anno a Lumia 930 is így volt javíttatva. Lakásbiztosításban van smart csomag. -
Barto
aktív tag
válasz
rayoliviero #2523 üzenetére
Eddig nem foglalkoztam a hajlással nem éreztem. De most, hogy írtátok, és megnéztem a videót, amit linkeltél, elkezdtem vizsgálni a telót. És a sajnos nekem is azt a jelenséget produkálja, mint a videón, csak nem akkora mértékben. :-( Ugyan azon a sarkon...
Felvetődött bennem egy kérdés: ebben az irányban rossz a telefon merevsége, vagy ha valaki balkezes, akkor neki a másik sarok felől görbül? (Bal zseb használat, stb.)
A telefon nem repült, átlagos körülmények között használt, először bőrtokban tartott, most Huawei műanyag/szilikon keret/tok védi. Nem túl merev. -
Barto
aktív tag
Az alap messengert használom sms/mms kezelésre. MMS-ben fogadtam már névjegy kártyát, de küldeni nem küldi. Mit nem állítottam be? Nem kellene ennek automatikusan mennie? A Lumia 930-on rendben ment minden piszkálás nélkül, tehát a sim nem lehet a hiba oka.
Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm!
Szerk.: Mobilnet kell neki...Úgy meg.
-
Barto
aktív tag
válasz
Just_Reboot #1213 üzenetére
Nincs ilyen. Fejlesztői mód aktív, ha ez számít.
-
Barto
aktív tag
válasz
AdamVonSzabo #1210 üzenetére
6.0.1 árpilisi frissítéssel.
Tegnap egy forgó frissítő környíl jelent meg az értesítési területen. Rányomtam, majd írta, hogy válasszak színsémát. De kinyomtam, mert nem volt időm. Azóta nem találom. -
Barto
aktív tag
válasz
rayoliviero #1181 üzenetére
Nem én voltam az? :-)
-
Barto
aktív tag
Kellemes estét Mindenkinek!
Ma este a telefon felkínált színsémákat. Nem volt időm vele foglalkozni, így kinyomtam, de azóta nem találom. Hol van ez a lehetőség elrejtve? Vagy ez Happy Hour volt? :-) Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget!
-
Barto
aktív tag
válasz
rayoliviero #1152 üzenetére
Szerintem nagyon jó telefon. Nekem bevált. Szériák: S1->S2->S4mini->L930->Nexus 6P Ezeken voltam/vagyok, droidon szétromoltam mindent, amit lehet, most még eszembe sem jutott. Jelzem Samun nem azért romoltam, mert rossz volt, csak a szakmai kíváncsiság vezérelt. Most sem csalódtam. A Mate 8 volt még porondon, ezt választottam, nem bántam meg. Ahogy a többit sem, bár az L930 izgalmas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest