- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
ShadowX #6460 üzenetére
szerintem nem is lehet, ugyanis a fogyasztói szerződés azon feltételek mellett köttetett meg. szvsz a jogszabály-változás (amit egyelőre meg sem találtam, de lehet én vagyok ügyetlen) előtti szerződésekre az akkor hatályos szabályok vonatkoznak. asszem, kíváncsiságból futok egy kört a témában a fogyasztóvédelemnél
151/2003 Korm rendelet a kötelező jótállásról: "8. § (1) Ez a rendelet a kihirdetését követő 60. napon lép hatályba; rendelkezéseit a hatálybalépését követően kötött fogyasztói szerződésekre kell alkalmazni."
-
Barto
aktív tag
válasz
ShadowX #6335 üzenetére
Nekem a lakásbiztosításban van smart csomag, ami 150.000 Ft-ig téríti évente az okos készülékek javítását sérülés esetén, amik garanciálisan nem javíthatók. Itt van ilyen, hogy évente 10.000 Ft. avulási díj. Ez akkor számít, ha nem javítható, és komplett csere (vásárlás) esedékes.
Akkor bízzak benne, hogy ez a hiba gari időben kijön, és akkor magas áron (209.990 Ft) válogathatok? -
dejvid8
őstag
válasz
ShadowX #6327 üzenetére
Megcsináltam a hajszárítást, csak 2-3 percig kellett és feléledt (kb 2 óra hosszára, azóta újra loopol).
Ami kellett elmentettem, ez miatt nem gondolom hogy van látható nyom. Bizonyítékuk úgy sincs rá.
De be tudok lépni a bootloader-be, de nem lehet semmit. Meg én nem is akarok mókolni, ha lehetne is. Eleve zárt az egész rendszer, soha nem főztem rajta. Megy gariba a héten.
Ha cserélnék és nincs nekik n6p, arra lenne esély, hogy egy vele egy kategóriás csúcstelóra cseréljék (P9-P10) ?Őszintén nagyot csalódtam az egész androidban. Nem a N6P-ben,mert imádom a telefont, hanem az androidban. Vicc.
-
apaszka
veterán
válasz
ShadowX #6311 üzenetére
Itt nem ismerem a szervizelés szokásait. De két nagy gyártónál volt ilyen nekem.
De a csere utalványt el is lehet adni. Én az LG utalványom anno a Telenor üzletében adtam el fél óra alatt.Ha azt adnak az sem rossz.
Ui:
Ha behal az aksi se javítják ha jól látom itt a topikban?
Be kell előre szerezni egy gyárit akkor nekem is.
Az tuti nem lesz örökös. -
-
ERPY
őstag
válasz
ShadowX #6172 üzenetére
Én is azt néztem, hogy a 7-es és a 8-as Android esetében a böngészők a legnagyobb fogyasztók. Tegnap teszteltem párat, mindegyik zabálja az aksit. A Chrome meg főleg. Az opera mini is, amivel régen pár százalékkal elvoltál egy órát. Szerintem okés hogy fejlődik az Android, de nagyon sok szinten visszafelé. Ez legalábbis az én véleményem.
-
ERPY
őstag
válasz
ShadowX #6110 üzenetére
Nekem is nagyon sokan panaszkodtak, hogy kritikán aluli telefonáláskor a hang minősége mikor velem beszélnek. Párom is mindig panaszkodott hogy alig hall meg szakadozik.
Utánaolvasva a build.prop fileban átírtam a persist.audio.fluence.voicecall értéket true-ról false-ra, restart, és láss csodát tökéletes. Csak ezt minden romoláskor egyszer meg kell csinálni. Próbáld ki hátha nálad is lehet ez a gond. -
apaszka
veterán
válasz
ShadowX #6073 üzenetére
Szomorúan olvasom, hogy az aksi tönkre még pár tulajdonosnál.!
A múltkor dicsekedtem máshol, hogy ez milyen frankó teló, itt nem igen hallani hardveres hibákról.
Erre itt is van. Talán a gyors töltés nyitja ki?
Ha egyszerű lenne az aksi csere benne, nem is érdekelne.
Bár néztem róla videót, valószínű befogom vállalni a cserét itthon, ha eljön az idő!Már elmúlt egy éves az enyém, de még semmi baja az akksinak!
Még nem hagytam 20% alá merülni soha.
Igaz 100% ra szoktam tölteni, ha nem figyelek... -
-
ßrainiac
addikt
válasz
ShadowX #5934 üzenetére
En azert gyanakodtam temara mert van h atlatszoan jon elo (csak onnan tudni h nyitva hogy nyomkodsz es betuket ir be), vagy a bill helyen teljesen fekete teglalap.
En mindig ugyanezekkel a beallitasokkal hasznaltam amugy mint most, sok-sok eve. Az utobbi nehany hetben kezdte el. Factory reset es telefoncsere sem segit ugye
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ShadowX #5860 üzenetére
Fura, nekem nem.
Kis off S8+ról, semmi bias, meg flame csak érdekesség.
Designban, ergonómiában, kijelzőben, akksiban sokkal jobb, utána Nexusra nézni olyan volt mintha dobozba néznék.
Kamerában, hangszóróban, szoftverben meg rosszabb. Hiába, a Google féle HDR+ nem tudják lekopizni...
Az ujjlenyomat nagyon buzi helyen van pedig nagy a kezem, épp elérem nyújtózkodva.... Arcfelismeréssel használom.
Lestockosítottam amennyire tudtam, így tűrhető.
Az akksit nem is értem always on screen, semmi saving mód, max felbontás, 6 óra sot, pedig akkora az akksi mint 6Pben, az meg jó ha hozott 3-4 órát.
[link] -
ßrainiac
addikt
válasz
ShadowX #5813 üzenetére
A simple app mar jo regi, talan vmikor 1 eve neztem.
Hulye kerdes, de csak OTP bankkartyat lehet regelni rajta?
Raiffeisennel van barmi ujjlenyomat olvasos, telefonnal fizetos moka?
Kozben megvan, azt mondja:
"You can pay for the services in the application with any MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron or American Express bank card."
-
-
apaszka
veterán
válasz
ShadowX #5492 üzenetére
Szép telefonokat készít adó LG. G2őt vettem én is, de sajnos hibás volt, és mind az, így csere utalványt kértem. Azóta nem mertem LG-t venni.
Tetszenek, de az alkatrészek amiből építik....
A V szériára nagyon kíváncsi voltam, de barátomé is hamar 2x behalt, így letettem róla.
De ami késik nem múlik?
A samu és az edge szerű kekerekített szél, nem tetszik. Törékeny....Még jó, hogy a nexus nem ilyen. Pixel se lesz talán soha ennyire lecsapott szélű.
Egyedül a samunál a cerka, és tudása hiányzik. Az meg a Note de ott is lekerekítik.... -
AdamVonSzabo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest