- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakkir
tag
válasz
Lacee1986 #6457 üzenetére
Most beszéltem a Huawei-jel.
2017 ápr.-ban volt egy jogszabály módosítás, amiben meghatározták, hogy csak M.o.-on forgalomba hozott telefont garanciáztatnak. (Bár a hivatalos oldalokon, ahol a imei-t lehet nézni, ott is azt írja hogy van mo-on garancia)
Hát ez mondhatni bukta, még a mobilcorner-rel próbálkozok. -
bakkir
tag
válasz
Lacee1986 #2068 üzenetére
Kicsit régi a poszt
Most voltam koncerten. Képek nagyon szépek lettek, a videó meg többnyire gyatra.
A basszus irdatlanul recseg, torzít. Mellettem P9-cel is felvették, de ott már nem recseg.
Ha akarjátok feltöltök néhány képet/videót, hogy milyenek lettek
Most a mikrofon a rossz/nem a legjobb minőségű vagy mi lehet vele?
Várom válaszotokat -
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz
Lacee1986 #1981 üzenetére
Nyugi! Értem, hogy egy 1.5$-os kábel, ami nem támogatja a gyors töltést. A 6P azonban egy csúcs készülék meglehetősen magas áron, ergó én elvárom, hogy mindkét kábellel működjön a gyors töltés. Továbbá a végfelhasználó szemében nem kell, hogy elkülönüljön az "adat" és a "töltő" kábel fogalma. Jogosan várhatja, ha a telefon és a töltő tudja gyors töltést, akkor miért ne menne ezzel a gyári kábellel is?!
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz
Lacee1986 #1971 üzenetére
Ha már a telefon és a töltő is tud gyors töltést, akkor a gyári kábel ne álljon már közéjük! Tudom, hogy a másik való a gyári töltőhöz, de én vettem egy másik töltőt (Tronsmart), ami tud QuickCharge 3-at, és ezzel a kábellel nincs gyors töltés.
A Galaxy Nexus-hoz még volt füles.
-
ßrainiac
addikt
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Lacee1986 #1089 üzenetére
Igen az S7-et is lemossa sok helyen fotózásban.
De engem most felbax hogy nincs fHD 60FPS
(#1091) ßrainiac Én abbahagytam a telefonok romozgatásását, nyitogatását meg mókolgatását, nem értem el vele jobb üzemidőt csak időpszakos ideig max... bezzeg időt rengeteget elvett... egyszerüen meguntam, csak használom, hálisten leszoktattam magam az akkugrafikon nézegetéséről is.
-
Ronin-
senior tag
-
gulb
senior tag
válasz
Lacee1986 #876 üzenetére
Van egy halom app ami kiirja hogy jajj ajjj nem jo neki valami default lib meg hasonlo de mukodnek
Persze van hogy laggol egyet a bill es a bt kapcsolat se all helyre asap de nekem mas bajom nem volt... Napi 1 ujrainditast meg kibirok egy teszt verzioval!
De nekem a legjobban a kepernyo meretezes tetszik...igy vegre nem olyan boszme nagyok az ikonok es ClashofClans is kifer boven egy kepernyore
) ( marmint a sereg amit hasznalok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest