- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
apaszka #6946 üzenetére
Ugyan én még Nexus 5-ről ismerem az AICP romot, de azóta kerülöm is jó messzire, amennyire csak lehet. Egyszer egy fesztiválon dolgoztam fotósként, egy csomó telefont kellett volna fogadnom munka közben, de a csodálatos AICP egyszerűen nem jelezte, hogy hívnak, sem azt, hogy üzenetem jön. Az is nightly volt, de annyi jót írtak róla, hogy gondoltam, azért az alapfunkciók csak üzembiztosak. Hát nem. Szerintem megbízhatatlanok a nightlyk belőle.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
apaszka #6915 üzenetére
Nem olcsó, de azt se árt figyelembe venni, hogy ez nem az a teló, aminek egy pillanat alatt lepattintod a hátulját. Ha törik a felső kamerát fedő üveglap (és nem olyan nehéz dolog ezt elérni), akkor az kapásból 1-2e költséggel jár.
Ellenben továbbra is azt mondom, hogy otthon megoldható bőven ennyiből (korábban már írtam, nagyjából ennyibe fájt nekem az új aksi, egy új, más színű hátlap, hozzá ujjlenyomat leolvasó, és az alsó felső takaró) -
winbox
senior tag
válasz
apaszka #6906 üzenetére
Szerintem valami bug lehetett.. igen ex kernelt használok en is. Most már egyből jobb az akksi idő 😀
tirszin: bátran ajánlom napi használatra is, egy crash nem volt még. Nálam kicsit gyengébb az üzemidő, mint 7.1.2-n, de még pont kibírja a napot, a feature-ök, kinézet pedig kárpótol.
-
apaszka
veterán
válasz
apaszka #6886 üzenetére
Találtam egy szilveszteri mentést,mit a dropboxból nem töröltem le véletlen! Csoda de úgy néz ki,hogy vissza is megy ,holott eddig nem volt sikeres a 6p-n nekem soha!
(#6887) monstrmprz
Twrp-ből flasheltem a vendort is !
A többi felment de az nem sajna!
Most OTA frissült a teló de ugye újra dobta az ablakot!
Talán este ráengedem a friss vendort,de lehet gyárira teszem,és utána piacra! -
winbox
senior tag
válasz
apaszka #6886 üzenetére
Én sosem használtam a Nexus Toolkitet, mindig mindent parancssorból csináltam. Nem tudom mi szállhatott el neked, de nálam semmi probléma nincs a flashelés után. Gyárira visszaállást is parancssorból csinálnám fastboottal. erase system, userdata, cache. Aztán meg jöhetnek a flash parancsok a legújabb factory image zipben lévő img-kre, a végén meg fastboot flashing lock.
-
winbox
senior tag
válasz
apaszka #6880 üzenetére
Nekem is ezt írta tegnap, én még a tegnapi nightlyn vagyok, vendorra tippeltem volna, de mivel nem kell külön telepíteni gondolom integrálva van
A high brightness mode widgetet ismeritek? Napos időben nagyon jól jön, nem csak feltolja maxra a fényerőt, hanem erősebb lesz a maxon felül még a háttérvilágítás.
[link] -
AdamVonSzabo
tag
válasz
apaszka #6801 üzenetére
Ha jól tudom, a SoC BGA forrasztása pusztul meg a legtöbb ember szerint. Van is rá egy hack, egy custom boot image, ami kikapcsolja a 4 erős magot és csak a 4 gyenge megy. Nekem azzal bírta még 3 hétig, de végül egyszer csak megint elkezdett pörögni.
Ezen kívül egyébként rengeteg alkatrész van még benne, hangszórók, kamerák, ujjlenyomat olvasó, kijelző, szóval azért nem mondanám, hogy szemét. -
tirszin
senior tag
válasz
apaszka #6801 üzenetére
Én összetörtem a kijelzőmet, nem annyira szép a repedéseken át nézni, főleg világos háttérrel.
Szóval, ha a kuka alaplap miatt valaki jelképes összegért megválna a kijelzőjétől, azt nem bánnám.
A korábbi kérdésemre a válasz:
Pure Nexus 7.1.1-ről 7.1.2-re váltás miatt kellet a factory reset, nem tudott elindulni a régi data partícióval. -
zhorvath
aktív tag
-
dejvid8
őstag
válasz
apaszka #6714 üzenetére
Azóta rájöttem még több dologra, illetve beszéltem a mobilcornerrel.
Szóval a sztori: 6 hete garanciában van a telefonom bootloop hibával. Ma írtak emailt, azt amit az imént is leírtam. Az email elolvasása után felhívtam a mobilcornert, hogy mégis ez most mi, hogy 80.000 forintot adnának, vagy pedig kivárom a javítást, ami akár 3-4 hét is lehet még. Csak 10 nap mire megérkezik az alkatrész, aztán szerelés , szállítás. De szerintem ez hülye duma, mit csináltak akkor 6 hétig?
Ugye azt írták, hogy "Mivel a készüléket a
korábbi üzemeltetőtől vásárolta, nem a MobilCorner.hu Kft-től,... Márpedig én a Mobilcornertől vásároltam,és rákérdeztem hogy ez mégis mi, s milyen kapcsolatban áll a szaniter city kft és a Mobilcorner? Az volt a válasz hogy semmilyen. Meg mondta, hogy a Szaniter Citynél követeljem a teljes összeget.
Aztán megnézem, a számlámon a Szaniter City KFT neve van mint kibocsátó, aminek a Címe és a telefonszáma MEGEGYEZIK a Mobilcorner címével és telefonszámával(!), de más az adószám.
Aztán , ezen az oldalon rákerestem arra az adószámra, amit az én számlámon ír. És egy úgynevezett "MOHAPHONE Kft. " nevű céget dobott ki, vagyis nem is létezik Szaniter City nevezetű cég ezek szerint. De ez meg már megint másik címen van mint a mobilcorner.Mi az isten ez? Trükköznek?
És hogy kellene kezdeni ezt a békéltető testülettel való közreműködést, ki kell tölteni a formanyomtatványt és beadni a panaszt?
-
cuebler
senior tag
válasz
apaszka #6540 üzenetére
mindegy, teló kell, erős, gyors és szép. munkaeszköz, a fél életem rajta van, már előre fosok a holnapi napomtól, lehet inkább szabira is megyek
ha a 6p egy hónap híján másfél évig húzta a közel 150k-ból, megadom az esélyt a samsungnak is. olyanom még úgysem volt. siemens, sok-sok nokia, sony-ericsson, blackberry, pár lg (nexus vonal) és huawei már megvoltak. lassan elfogynak a márkák -
tirszin
senior tag
válasz
apaszka #6431 üzenetére
LG G2-kkel szenvedek.
Ha elérik a 2-3 éves kort, kb. minden második olyan állapotba kerül, ha megbontod, kiveszed az alaplapját egy kijelző csere miatt, az addig hibátlan készüléket már nem lehet bekapcsolni, csak ha megcsavarod az alaplapját.Sztem. valami elöregedő forrasztástechnológiai hiba lehet, mindegyikben ugyan ott.
Ilyesmi volt a 2015-ös G4-eknél is, úgy tűnik a 6P sem kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest