- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
tirszin #7286 üzenetére
Így van, vigyázni kell vele nagyon. Én előrelátó voltam és előre megrendeltem felül a kameraüveget és alul a gumit, az enyémen összetört az üveg, mikor cseréltem, az asszonyén meg nem, viszont már nem ragadt ugyanúgy oda az üveg, ezért cseréltem azt is
De láttam több Huaweinél is ezt a megoldást, nekik köszönhetjük.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
tirszin #7112 üzenetére
Igen, csak nem mindegyiknek szakad fel a chip forrasztása ilyen hamar és lesz bootloopos, nem mindegyiknek szarik be a töltőfeje 1,5 év után, nem mindegyiknek hullik el az aksija ilyen hamar, + nem mindegyiknél söpri le magáról a gyártó a felelősségét. Tölteni is úgy lehet hogy ferdén van befeszítve benne az adatkábel feje hogy ne ugorjon ki. Pedig új kora óta rohadt óvatosan dugtam be mindig tölteni, és soha semelyik telefonom nem csinált ilyet még 4 év után se.
Ezek előfordulnak más márka termékeivel is, de ezek mind jellemzőek erre az egy termékre!Senkiházi banda semmit nem érő terméke prémium áron. Huawei is meg a Google is elmehet a sunyiba! Sajnos a gyártók qrvára elfelejtik hogy prémium termék nem csak a nagy árszabásból áll. Oda már normális szolgáltatás (khm gari) is kéne..
-
winbox
senior tag
válasz
tirszin #7053 üzenetére
Egy srác fejleszti, meg nem is annyira pörög az xda fórum, dehát maga a 6P fórum se. De mint mondtam, fejlesztgeti rendszeresen, jól megvan csinálva. Szerintem elég ha csak külön felflasheled az img-ket a gyári rendszerből, aztán egyből mehet rá az aosip, vagy feltelepítheted előtte a teljes gyárit is. Én kb február óta használom, minden rendben.
-
winbox
senior tag
-
tirszin
senior tag
-
techie_guy
tag
válasz
tirszin #5374 üzenetére
Ember legyen a talpán, aki folyton a 20-80%-os tartományban tudja tartani a telefonját. :\
Ez már az a kategória nekem, hogy bizony nem én vagyok a telefonért és ne kelljen már bűvészkednem ezzel, hogy ne kapcsoljon ki a telefonom, amikor még _elvileg_ az üzemidejének egy tizede "benne van". Tutira valami hardveres gyártási hiba, ha beismeri a Google, ha nem. Az első 6P-m 15-20%-nál konzisztensen eldobta magát, szerencsére a cserélt készüléknél még nem tapasztaltam ilyet. (tegnap pl. még 4%-nál is tudtam telefonálni vele, persze máskor vigyázok rá, hogy ne merüljön le ennyire..) -
ShadowX
őstag
válasz
tirszin #4954 üzenetére
Én még meg tudom oldani, hogy visszarakok egy korábbi romot, de az átlagfelhasználó frissít, amikor értesíti a rendszer, aztán meg kap amit kap.
Természetesen én sem fogok visszatérni a 6-os verzióra, de el kell ismerni, hogy a 7-es jóval többet fogyaszt nálam, mint bármelyik eddig. És a messengeren kívül nincs más akkuzabáló appom (és ez sem zabálja, mert ki van kapcsolva benne sok feature). A legbosszantóbb az, hogy egyik nap elmegy éppen 3,5 órát, a következő nap meg épp megvan a 2-2,5. Semmi nem változott, csak eltelt egy nap.
Az idejét nem tudom megmondani, hogy gyári rommal mikor értem el utoljára 3,5 órát meghaladó SOT-t. Nemhogy 4-5-öt.
-
apaszka
veterán
válasz
tirszin #4837 üzenetére
Minden ok, csak pendrive nem. Egér is működik, és billentyűzet is.
A kisebbik fiamnak adtam frankó pendrive-om a fejegységéhez.... Venni kell újat látom. Ezek a microsd adapterek ehhez nem ok.
-
ßrainiac
addikt
válasz
tirszin #4662 üzenetére
Azok nagy kedvencek voltak pedig. De egyetertek az olajfestmeny effektussal.
Amugy nekem abszolut nem hianyzik az OIS a 6P-bol. Pedig ettol feltem a legjobban az egy evvel ezelotti tapasztalatok miatt. De talaltam egy videot ahol osszehasonlitottak a regi es uj szoftveres 6P-t ami meggyozott, viszont amit kozvetlenul tapasztaltam az meg jobb mint amit a videon lattam. Szoval zsirkiralysag van
-
BeastMode
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
tirszin #4423 üzenetére
Valóban sok a kényelmi funkció a novában (arról nem is beszélve, hogy igénytelenül néz ki a gyári, de nem kicsit...) és jobban testre szabható. Azonban arra gondoltam, hogy például a gesztusvezérlés is lehet igényel valamilyen processzor tevékenységet és ez kapcsolódik valamilyen rendszerfolyamathoz, ami nem hagyja pihenni a gépet.
Ha beigazolódik a gyanúm és tényleg a nova okozza, akkor lehet írok a fejlesztőnek.
Nekem a custom romokból elegem lett egy időre. Sajnos mindig akkor jönnek elő velük a problémák, amikor nagyon kellene a telefon. Legutóbb is 2 hete használtam a purenexust, minden rendben volt vele, aztán jött a fekete leves. Telefonáláskor pörög a számláló, tudok mindent csinálni, csak éppen nem hallanak sem engem, sem én nem hallok mást. Így pedig pont a telefon mivolta vész oda a dolognak.
-
bigmasterg
addikt
válasz
tirszin #4255 üzenetére
Mostanában nekem is kikapcsolt kétszer, 15 meg 20% körül. pl.: ma
Ahogy látom nem egyedi eset.Nincs még egy éves a telefon, de úgy rémlik, hogy újkorában sokkal jobban bírta az aksi.
szerk.: (#4316) tirszin:
Jogos, hogy nagy terhelés közben kapcsol ki. Épp videót szerkesztettem rajta. -
aizen92
addikt
válasz
tirszin #4335 üzenetére
jött egy nougat és elcsesződött. ez nem akksi élettartam hiba szerintem. Egyik firssítésről a másikra.
Doze se megy egyáltalán most már. Régebben amikor működött, akkor nem volt gond.
Itt van párezer HSZ ezzel kapcs, ami szerintem eléggé alátámasztja:
[link]
[link]És soha nem volt koppra merítve, ez nem 2005. ilyenkkel már nem kell szórakozni, hogy " merítsd le hetente 2-szer, áldozz kecskét, ugrálj fél lábon és akkor az akksi élettartam olyan jó lesz, hogy csak na " vagyis legalább elvárt, hogy NE kelljen ezzel szórakozni.
És nem fogok visszarakni 6.0-át. nincs időm ilyen bohóckodásra
. Tök egyszerű dolgot szeretnék, működjön ahogy működött 1 éve, bírja a 3.5-4óra SOT minimum és ne kelljen downgradelni.
de ebből pixel XL lesz, vagyis lenne, ha lehetne kapni. de kb fehér holló ez a telefon európában. Ezt nem is kommentálnám inkább....
-
BeastMode
őstag
válasz
tirszin #4323 üzenetére
Igazán jól működik, sőt, évek óta az egyik legjobb Android verzió a 7.1.1.
Itt már végre nem csak benne van a rendszerben a Doze, hanem valóban teszi is a dolgát.
Az értesítések is jobban áttekinthetőek.
Az általános sebesség is jobb, mint a Marshmallow esetében.
Hirtelen ennyi, de van még több is. -
ShadowX
őstag
válasz
tirszin #4254 üzenetére
Az elején minden szép és jó volt. Egyszerűen az os és a rendszer elkezd fogyasztani pár nap után (pedig szinte semmi nincs bekapcsolva - se helymeghatározás, egyszerre csak egyféle adatkapcsolat megy, stb). Nem azt mondom, hogy legyen 8 óra SOT, de egy 3450-es akkutól a 4-et elvárom.
-
BeastMode
őstag
válasz
tirszin #4216 üzenetére
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy sz@r.
Játék alatt nagyon hamar felhevült és kőkemény FPS dropokat művelt.
Csak ismételni tudom magam: DP2 sokkal jobb volt.Más: fent van az új dbrand skin. Sokkal jobban megszenvedtem a felrakással, mint az előző esetében és nem is sikerült olyan jól. Mondjuk most nem ittam előtte célzóvizet
-
dud998
őstag
válasz
tirszin #4204 üzenetére
A keresési sáv sokkal kisebb és nekem jobban tetszett az egész.
Tudom, fel lehet tenni külön is, de azért kapja be a Google.
Mire meg esetleg megveszem a Pixel telefont, akkor majd mi fog kiderülni, hogy nem lesz,
nem kap meg az a telefon? Na ezért fogok maradni a 6P-nél.
Tökéletesen jó mindenre, tökéletes a kamerája (számomra) és jó az üzemideje is.
Ez persze csak az én véleményem volt. -
ßrainiac
addikt
válasz
tirszin #4192 üzenetére
Android OS es Phone idle rengeteget eszik nalam is, osszesen tobb, mint 1000mah. 1+ ora SOT-tal voltam 50%-on reggel, ejjel pedig olyan 10%-ot esett arccal leforditva hogy ne menjen az always on display.
Azert az OFF, mert ez LG G5, de ugyancsak Nougat.
Itt erzetre gyorsabb a rendszer, de a fentebbi Nexus 6P after a year videon ((#4176) BeastMode) is azt mondjak, hogy smooth-abb a 7-essel.
-
ShadowX
őstag
válasz
tirszin #3981 üzenetére
Mondhat nekem akárki akármit, annyiszor szívtam már custom rom miatt.
Amíg nem kell semmire a telefon, csak alap böngészés, telefonálás, stb. addig megy rendesen. Mikor helyzet van és kellene, akkor az összes meghülyül. Elkezdenek az appok fc-zni, random újraindul, stb.
A stocknál stabilabb nincs, csak legalább inaktiválni lehetne a felesleges appokat. Emiatt nem perelték még a google-t?
-
BeastMode
őstag
válasz
tirszin #3850 üzenetére
Ez nem az LG G széria vagy ilyenek, ez Nexus, custom ROM mellett sem romlik a kamera teljesítménye.
Én inkább nem ajánlok semmit, mert utána csak engem szidnálmindenkinek saját ízlése van.
Azt ajánlom, hogy nézegesd az XDA-t, egyre több jó ROM van fent.
Pure Nexus, WETA, OctOs, SAOSP, stb.
Ezeket nézd meg először szerintem. -
ERPY
őstag
válasz
tirszin #3526 üzenetére
Mentsd le a rendszert, és próbálj ki mást. Ha nem tetszik visszarakod a mentést 2 perc alatt és folytatod ahol abbahagytad. Azt hogy ki mit ír nem mérvadó hidd el, mindenki máshogy használja a telót. Nekem a kijelző időm is ugyanolyan jó mint 6-os rendszeren. Igazából csak egy feeling hogy 7-es droid. Nem több, nem kevesebb mint a 6-os, csak újabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest