- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
En a nexusok utan sokaig elvetemult modon BB-t hasznaltam es megszoktam h sohasem volt kerdes h kibirja e a telo estig...ha tenyleg ilyen elkeserito az akksiido es egy (eleg neccesen megoldhato) akksicsere nem valtoztat jelentosen a dolgon akkor ebbol sajna valtas lesz akarmennyire is csipem egyebkent a keszuleket
-
apaszka
veterán
Érdekes!
Ezt megértem,hogy 5 db fillárekért van,és nem ok!
De a gyári kábellel sem engedi pc-re másolni a Custom Recovery mentésemet!
Nem lehet OTG mentést csinálni,de sehogyan sem tudom a telón kívül tartani !
Ez cefet bosszantó,mert ugye nem bővíthető ez a típus.
Most egy nagyon frankó 100% os a ROMom!
Készítettem egy tükörmentést róla,de szeretném tárolni valahol,és nem a telefonon,mert ennek véges a tárhelye!UI
Ja a Hang tuning is tuti!
[link]
-
winbox
senior tag
Így jól jártál!
Hidd el én is (meg gondolom sokan mások is) Google Storeból rendeltem volna, ha elérhető lenne már kis hazánkban is. Így viszonteladótól kellett venni és ki az, aki be merné vállalni a TMX-et? Jó tudom, vannak kivételek, de azért többen inkább várnak vele hátha megjavul magától a teló... Nem tudom a Huawei mit lépne erre, főleg, ha tényleg ilyen sokaknak vannak akksi gondjai, sima akksi csere vagy cserekészülék? Az enyém 4 hónapos és szerencsére megy hidegben is(még).
-
tirszin
senior tag
-
Just486
senior tag
Hihetetlen hogy mennyire nem tudjátok elfogadni, hogy ez van, a fizika itt is működik, a jelenlegi akkuk ilyenek. Lehet szoftverrel, hardverrel ("boost converter") harcolni ellene, de csak bizonyos határig. Nyilván ahogy öregszik az akku fokozottan fog mindez jelentkezni. A prospektusban persze hogy nem ezt olvassa az ember, csak azokat buzi mihaszna marketingesek írják, nem pedig a mérnökök (már). Ettől még nem kell bekajálni a sok hülyeséget amit kitalálnak. Az akku feszültsége ha kihűl, leesik, a telefon meg nem tud 0 V-ról üzemelni, ha fejre álltok se. Fel kell tölteni, és vigyázni hogy ne hűljön ki. Fémházas a telefon, persze hogy pillanatok alatt áthűl, ráadásul vékony is mint a papír. Nincs poliuretánba csomagolva az akku. Az asztalt viszont felesleges verni, specifikáció szerint SE használható a telefon ilyen hőfokokon. Nem véletlen, hogy a komolyabb akkus berendezéseknél (ne kelljen ujjal mutogatni a Teslára) külön elektronika biztosítja az akkumulátor megfelelő hőfokát. És ebbe nem csak az esetleges hűtés, de a fűtés ugyan úgy beletartozik. Enélkül nem működik.
-
tirszin
senior tag
Ilyen időjárási viszonyok közt én 100%-ra feltöltve megyek ki.
Igy tettem ma is. A 9:00-tól 15 óráig tartó túrán készült sok fotó, végig ment a sport trackers app, 60%-ra merült le, így esélye sem volt kikapcsolni.
Fel kell tölteni előtte ha hideg van, szerintem ezt el lehet (kell) fogadni. -
tirszin
senior tag
BUÉK!
Ezt azért csinálhatja, mert 30%-ra merülve már annyira alacsony az akku feszültsége,
hogy a nagyobb processzorigényű app futtatásakor fellépő erősebb áramfelvétel hatására
a további plusz feszültségesés már olyan mértékű,
hogy eléri az 1%-nak kinevezett szintet és ezért ki is kapcsol a telefon. Ilyen egyszerű. -
tirszin
senior tag
Hideg van, az akkud is meg van nyúlva már, ha ilyenkor jön egy rövid nagy terhelés, leesik a kapocsfeszültsége a megengedett (1%-nak megfelelő) érték alá.
Ezt szoftveresen ki lehet szűrni, ha beletesznek egy késleltetést. Na lehet ez maradt ki, vagy túl rövid idő lett a 7.1.1-nél.Szóval nem biztos, hogy csak szoftver hiba, illetve még kell hozzá egy gyenge állapotú akku is.
Akinek betonkeményen terhelhető, új állapotú akkuja van, azzal szerintem fix, hogy nem csinálja ezt a kikapcsolgatást. -
SkyS1gn
félisten
Nem zuhant, mint látod az ott egy szakadék, ennyire gyorsan nem tudja lemeríteni semmi se.
Azt vettem észre ahogy leszálltam a drónnal hogy a telefonon sárga a sáv tehát savingbe rakta magát de ottvolt már hogy kikapcsolás.Amúgy redditen hemzseg 7.1 óta azthiszem ez a kikapcsolós téma, sokan írják hogy random kikapcsolgat, van akinek akkor amikor battery saver bekapcsol, 20 vagy 15%tól meg ilyenek.
-
Nutrixxion
újonc
De szerintem nem a sebességgel van gond a mai mobiloknál, az az 1-2 éves csúcs gépeknél is bőven elég a mindennapi használatra. (Nyilván vannak játékok, aminél minden erőforrás kevés.)
Ami javulhatna inkább:
- Sokkal jobb ütésállóság, ha leejted 1.5 méterről.
- Nagyobb kijelző, de kisebb telefon méret.
- Kevésbé zajos kamera, ha fotózol vele. -
SkyS1gn
félisten
Én jóideje használom a tömörített korlátlan szolgáltatást, meg helyfelszabadítással gyalulom is le. Szerintem nem sok mindent ront rajta a tömörítés, még így is kva jó ajánlat.
-
CitromTrakto
csendes tag
Még egyszer. Miért kéne egy elfogadnom szó nélkül, hogy a legolcsóbb verzióban is 200+ eFt-ba kerülő telefont nem lehet mindkét hozzá adott kábellel gyors tölteni? Értem, hogy szerinted jó így, szerintem meg nem. Ez 1-2$ spórolás a kínaiak részéről.
Továbbá, aki korábban micro USB kábeleket használt, annak nem fog elkülönülni, hogy van adat, meg "töltő" kábel. -
hjanos1
senior tag
-
hjanos1
senior tag
Igen, ezzel nálam eljutott arra a pontra az ES, hogy leírtottam úgy ahogy van. Augusztusban vették meg kb őket, látni lehetett, hogy változik a fejlesztő neve, aztán szépen lassan minden undorító dolog került bele, kezdve ott, hogy app permission ellenőrző, sd kártya cleaner, stb. Most meg ez...
Most vagy fogom az utolsó megvásárlás előtti apk-jukat apkmirrorról és aláírom testkey-el, hogy ne tudjon frissülni Play Store-ról vagy keresek másik fájlkezelőt.
-
rayoliviero
veterán
romma veri az ajfont az alap android ami a 6p van nem kell romolgatni!
Ezt írtad. Miben veri rommá? Ez nem igaz. Az ára igen kevesebb. De már sajnos az sem sokkal. De az iPhone jobban tartja az árát. De ezen kár vitatkozni. Neked nem jön be az iPhone, megértem. Nekem sem most éppen, mert nincs jailbreak és unom. De nem veri rommá az alap Android, az nem igaz.
-
rayoliviero
veterán
Azért, mert ezek fontos információk számomra. Nekem fontos a ROM-olgatás, függetlenül attól, hogy milyen jó a gyári.
A rámásolom a ROM-ot szerinted a legjobb megoldás, a pendrive-os módszer nekem a legpraktikusabb. Ha kevés a hely a telón, akkor is lehet használni. Mivel én egyszerre vagy 5 ROM-ot feltettem a pendrive-ra, plusz még egy rakat programot egy zipbe tömörítve, amit ROM telepítés után rögtön feltelepítettem egyszerre TWRP-ből. A pendrive-ot lehet vinni bárhova a ROM-okkal, kernellel, programokkal megtöltve, ahol pl. nincs számítógép.
Az iPhone-t pedig gondolom még nem próbáltad, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. 1 GB RAM is elég a normális működéshez, nem kell 850 magos processzor sem. Lassan az Androidhoz több RAM kell, mint egy asztali géphez... Plusz az iPhone GSM és Viber beszélgetés alatti hangminősége veri az összes Androidos telefonét. És ha van jailbreak iPhone-ra ott is ugyanúgy sok mindent meg lehet csinálni. Csak most nincs sajnos. Ezért akarok venni valami Androidos telót és már unom, szeretek váltogatni, de nem azért mert az iPhone szar lenne. Egy átlag felhasználónak az iPhone-tól nincs jobb telefon. Arról nem beszélve, hogy az iPhone tartja a legjobban az árát.
Mindegyiknek van előnye és hátránya, de azt nem lehet kijelenteni, hogy az egyik rommá veri másikat. Kinek mi jön be és kinek mely szempontok fontosak.
akooos: Kösz. Ez jó lesz.
-
rayoliviero
veterán
-
ßrainiac
addikt
Nem probaltam a onedrive-ot, de akarmikor megosztottak EGY kepet velem vagy kb barmit azon keresztul, alig tudtam megnyitni, csak maszkaltak a pontok es azt az illuziot keltettek, h majd egyszer be fog tolteni.. Na hat nekem semmi megosztott cucc nem er annyit hogy mondjuk 10 masodpercnel tovabb varjak ra ebben a felgyorsult vilagban.
Amugy neztem elobb playen es majdnem letoltottem kiprobalni, de aztan a review-k eltantoritottak (+az eddigi tapasztalatok).
Akkor otlott be villamcsapasszeruen, hogy a Photos-on kivul ott van meg nekem a flickr, akkor hasznalom, hogyha kepeket jo minosegben akarok megosztani (Goggle mar tele van, eredetiben nem megy fel), mert ez nem rontja le a minoseget.
Megnyitottam es latom, hogy flickr-ben is 1TB a limit, automatan fel is tolti a telorol.
Szoval most bekapcsoltam es tesztelem majd.
Persze nem fikazni akarom az altalad ajanlott megoldast amit ki sem probaltam, csak megosztom a tapasztalataim es ajanlok egy alternativat
csabikaa89: engem lehet.. slickwraps (vagy ma' nemtom mi a neve) nem erdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest