- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
Viper26 #3378 üzenetére
Én hozzá tenném azt hogy "eddig" nem csak a telefonokból élt ... lásd Galaxy Nexus, N4, és N5 aztán a Nexus 6 -nál már valami elkezdődött és profitálni szerette volna a telefonok eladásiból, nagyjából ez nem nagyon ment !
Ha megnézed N6 és N6P de még az N5X sem volt már olyan népszerű mint az elődmodellek (gondolom az ár miatt) most pedig úgy gondolták hogy kiépítenek egy olyan Brand -t mint az Apple hogy saját hardver és saját szoftver, amivel szerintem nem is lenne semmi baj ha pl. az iPhone telefonoktól olcsóbb lenne és világszerte mindenhol (szolgáltatóknál is kapható legyen)
Szóval szerintem próbálnak ők is harapni egy nagy szeletet a tortából, én sok szerencsét kívánok nekik de majd meglátjuk hogy alakulnak az eladások ... az a baj hogy a Nexus felhasználókat valamilyen szinten de elárulta a Google, és ilyen áron már van alternatíva bőven, de aki pl. szeretne ezen a vonalon maradni az úgyis az OP3 felé fog kacsintani ... akinek pedig bejönnek a szifonok de hiányzik a szabadság azoknak lesz ez jó vétel !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Viper26 #2911 üzenetére
Semmi.
Gondoltam megírom, hogy a G5-nél mi mennyire merül.Azt nem értem, hogy nagyon eklektikus, hogy mennyi a SOT. Rengeteg Youtube videót néztem már meg, és nem egyértelmű mennyi a SOT azonos használat mellett.
Van akinek kizárólag böngészéssel vagy épp csak youtube-al 5-7 órát is elmegy a Nexus, van akinek ugyanezekkel a beállításokkal csak 3-4 órát. Mármint kijelzőn. -
aizen92
addikt
válasz
Viper26 #2691 üzenetére
Szerinted viccelek?
Szokásos 1 órás utamon eddig az egyharmadát megette az akksinak, most csak 16% fogyott.
Szerintem a dp tele volt ubder the hood metrika gyűjtéssel és egyéb használati stat küldésével + még mi egyéb szarság be lehetett kapcsolva.
Érezhetően fluidabb a rendszer ( multiwindow villámgyors mostmár, nincs röccenés. ) -
rayoliviero
veterán
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Viper26 #2354 üzenetére
Durva az a 600 forint havonta 100 giga tárhelyért...
Ha szeretnél ingyen tárhelyet akkor értékeld a helyeket a Google Maps-en. Én így kaptam 1 terra tárhelyet kettő vagy egy évre, de már csökkentették 100 gigára.
-
techie_guy
tag
válasz
Viper26 #2168 üzenetére
Egy ilyen brutál kijelzőidő után beraknál egy screenshot-ot a részletes diagramról? (erre gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest