- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
apaszka #6801 üzenetére
Ha jól tudom, a SoC BGA forrasztása pusztul meg a legtöbb ember szerint. Van is rá egy hack, egy custom boot image, ami kikapcsolja a 4 erős magot és csak a 4 gyenge megy. Nekem azzal bírta még 3 hétig, de végül egyszer csak megint elkezdett pörögni.
Ezen kívül egyébként rengeteg alkatrész van még benne, hangszórók, kamerák, ujjlenyomat olvasó, kijelző, szóval azért nem mondanám, hogy szemét. -
AdamVonSzabo
tag
Srácok, én is lépek. Nagyon jó telefon volt ez addig a 2 évig, amígy használtam, de bootloop fix (4 lassú mag) után is elhasalt én meg hirtelen felindulásból vettem egy Pixel 2-t.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
AdamVonSzabo #6649 üzenetére
Sikerült feltámasztani a bootloop-os 6Pt.
https://www.xda-developers.com/nexus-6p-bootloop-fix/ -
AdamVonSzabo
tag
válasz
cuebler #6602 üzenetére
Mivel felhasználói élményben nekem csillagos 5, nem vennék mást. Ez egy ilyen széria volt, szívás. Korábban sosem volt bajom Nexussal (GNex, 5), nem vonnék le belőle következtetést.
A huzavona oka, hogy nincs hivatalos szervíz háttér, legalábbis nem olyan jó, mint a Samsung-Apple. -
AdamVonSzabo
tag
válasz
dejvid8 #6599 üzenetére
Én is ezért vagyok nagyon mérges, hogy pont most döglött meg, mert a Pixel2XL az egyetlen valós alternatíva (a Pixel1 annyira ronda, hogy azzal nem tudnék egy szobában lenni sokáig), de nem elérhető még.
Bár ha jól emlékszem, tavaly nem volt egyből UK release, mint most, azzal kicsit nagyobb az esélyünk a gsm boltos gyors megjelenésre. -
AdamVonSzabo
tag
-
AdamVonSzabo
tag
Az enyém ma reggel halálozott el. Bootloop magától, semmire nem reagál, csak bootloader-ből tudom kikapcsolni, de ott sem működik semmilyen más opció. Tettem rá factory image-et, de nem kel fel.
2016 januári vétel, nincs már grancia, hamarosan kiderül, mit lehet vele tenni. Valószínűleg nagyon a belét kell cserélni, vagy nem is csinálják meg és kapok érte egy összeget.
Nagyon szomorú vagyok, mert pont nem bírta ki a Pixel2-ig, most elég nagy bajban is vagyok, hogy mit vegyek a megjelenésig. -
AdamVonSzabo
tag
Ha jól tudom, a Google Maps az első olyan app, ami navigáció közben home gombra nem kilép, hanem lemegy kis ablakba (Oreo only persze). Tegnap vettem észre.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
techie_guy #6358 üzenetére
Igen, ez egy bug, nekem is van.
-
AdamVonSzabo
tag
Ez csak a szokásos hullám mély pontja. Először feature-ök jönnek, majd optimalizálás.
Ha visszagondolsz, a Gingerbread fényévekkel butább és lassabb volt, mint a KitKat azonos kategóriás készüléken.
Most is ez van, a Lollipop egészen gáz volt, de teljesen új. A MM és a Nougat már javult kicsit, de most az Oreo megint visszaesett. Ez egy ilyen fejlesztési modell.
Ha nem tetszik, nyugodtan szálj ki, mert ez nem fog megjavulni. -
AdamVonSzabo
tag
válasz
mcsabi84 #6118 üzenetére
A DP3-ban elő lehetett csalni a PiP-et, de kellett egy extra gomb a navBar-ra. Simán a Home-ra nekem sem működik, még a gyári Launcher-rel sem. Lehet, hogy az appot is kell hozzá frissíteni.
A dot-ok már működnek Nova-ban, a simán meg ez sem.
Szerintem ezek majdnem mind Pixel-only feature-ök, vagy esetleg még OEM megcsinálhatja, de nekünk nincs semmi. Kell a custom Pixel ROM mostmár, nincs mese. -
AdamVonSzabo
tag
válasz
Dexxter182 #5982 üzenetére
Az UHD 3840x2160, a kamera natív felbontása meg 4032x3024, szóval egy kicsi EIS még belefér
-
AdamVonSzabo
tag
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Mr Bond 007 #5915 üzenetére
Idén elvileg a kisebb olcsóbb lesz, vagy lesz egy harmadik Pixel Light, de nem lehet már tudni, annyi a pletyka.
-
AdamVonSzabo
tag
Azt hiszem, ezzel vége is a 4 éve tartó Nexus szerelemnek. Ez KELL.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
AdamVonSzabo #5718 üzenetére
Ezek szerint nincs remény. Pedig az oem unlock-ot nem szeretném megszüntetni.
Netflix confirms it is blocking rooted/unlocked devices, app itself is still working (for now) -
AdamVonSzabo
tag
válasz
SkyS1gn #5761 üzenetére
Nekem most Hypeblack van, ez a harmadik (előtte volt Concrete és Black Leather), de idővel mindegyiknél leválik a felső éle a kamera ablak felett. Most is le kellett vágnom azt a részt, hogy ne jöjjön tovább.
Eléggé #firstWorldProblem, de azért remélem, hogy a Pixel 2-nél nem ilyen lesz a design -
AdamVonSzabo
tag
Visszamentem az O-ra, és tényleg, ez a verzió már remekül használható, gyorsabb, mint az N volt. Ajánlom vállalkozó kedvűeknek.
-
AdamVonSzabo
tag
Hello!
Nektek elérhető a Netflix app a Play-en? Nekem eltűnt. Most vettem észre, hogy factory reset után visszajöttem O-ról, és a Netflix nem ment fel. Olvastam, hogy root-olt telefonon nem működik, de az enyém nem az. Fura.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
ßrainiac #5587 üzenetére
Nekem is csütörtök óta fut az O. Az újítások alapvetően tetszenek.
Elégedett mondjuk nem vagyok, mert sok a bug (kamera, tárcsázó, felébredéskor villan) meg kicsit lassúcska is, de jó lesz. Nem tudom, mi a roadmap, mikor van esélye javulni, de még egy hétig marad. Mazochista vagyok.
Akku nekem jól bírja és minden működik, amit használok naponta, szóval mixed bag.
-
AdamVonSzabo
tag
-
AdamVonSzabo
tag
Nektek is jött hivatalos stabil OTA a beta programban? Jelenleg a 7.1.2 beta 2 (npg47i) van fent, de most a hivatalosról kaptam értesítést (n2g47h).
Akkor most vége a beta-nak, amíg az O nem kerül be? -
AdamVonSzabo
tag
válasz
ßrainiac #5133 üzenetére
Az skin élekre a videóban mutatott hajszárító+erős simogatás nekem bejött. Kicsit érezni még, de nagyon jól beolvad.
Az oldal és előlapra szerintem egyébként ronda is, én is csak hátulra vettem.
apaszka: Nyugodtan állj neki, 10 perc az egész (előtte nézd végig a videót és közben is kövesd a lépéseket) és nagyon jó lesz. Nekem volt már bőr, de betonra cseréltem.
-
AdamVonSzabo
tag
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Dexxter182 #4524 üzenetére
A rádugás után megjelenik a notification-ök között egy, amire rá kell bökni és ott lehet kiválasztani a file transfer-t. Az MTP csak ez után indul el.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Mr Bond 007 #4188 üzenetére
Ha belépsz a beta programba, nem fogja végigzongorázni, hanem megkapod a novemberit OTA.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Just_Reboot #3282 üzenetére
A Google hardverek voltak eddig a Pixel-ek. Most a Chromebook-ok mellé rakják a telefonokat is. Sok értelme nincs, csak le akarják választani a Nexusról, hogy ez más.
Nekem sem tetszik, ronda, egyszerű, nincs stereo hangszóró, semennyit nem ér meg.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
eladogeppc #3110 üzenetére
Elvileg jó lesz nekünk a Pixel, ha minden pletyka igaz.
Premium hardver, extra szoftver dolgok csak a Pixelhez, jobb elérhetőség (szolgáltatóknál is lesz), Google direktbe nekimegy az OEM-eknek.Én is megvárom azért az XL review-kat, mielőtt eltökélem, hogy cserélek-e, mert nagyon elégedett vagyok a 6P-vel.
-
AdamVonSzabo
tag
Az OP3 elvileg gyorsabb, sokkal gyorsabban tölt (Dash vs. USB-C standard quick-charge), talán az akksi is tovább bírja, de ezt nem jelenteném ki. A kamera véleményes. És persze olcsóbb.
Nekem abszolút fontos például a jó hangszóró, ebben a Nexus verhetetlen most, már a HTC is feladta az előre néző stereo-t. -
AdamVonSzabo
tag
Kicsit sajnáltam leszedni a bőrt, de így egy pár napig tapogattam a fémet (vásárlás napján felraktam a skint). Szerintem a fém telefon hátlap túlértékelt hype. Tényleg kellemes a tapintása, de olyan, mint egy döglött hal, állandóan a szívbaj kerülgetett, hogy mikor esik le.
Azért repült a régi dbrand skin, mert megjött az új, a beton. Végre, ez így már tökéletes. -
AdamVonSzabo
tag
válasz
CitromTrakto #1818 üzenetére
Nem érdemes kísérletezni, ez nem szivatás a gyártó részéről, hanem tényleg két féle hardver van (más LTE sávokra más chip). Tönkre is teheted egy ilyen művelettel, bár a Nexus-okat viszonylag könnyű szokott lenni feltámasztani, de nem éri meg a kockázatot.
-
AdamVonSzabo
tag
-
AdamVonSzabo
tag
Kint az új dbrand anyag (beton), amint rendelhető, én már veszek is. Ha valaki fél a postázástól, szálljon be.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Just_Reboot #1339 üzenetére
6P már hardveresen titkosít, ha jól tudom. Nem számít.
Edit: utánanéztem és nem. Érdekes, még mindig software encryption van, de sok támogatott gyorsított utasítással, vagyis hardveresen meg van támogatva. Akkor egy kicsit lehet gyorsabb az unencrypted.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
rayoliviero #1177 üzenetére
Pont ez az, mégis mire számítottál?
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
rayoliviero #1158 üzenetére
Egy modern TWRP-ben van MTP, szóval még csak az sem kell.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
Just_Reboot #1127 üzenetére
Most ilyen:
[Imgur link]Előtte a Nexus5-ön volt black carbon, ott egy kicsit elkúrtam a felhelyezést, de rajtam kívül senki nem vette észre, az is állat volt. Ez most elsőre felment patent módon, tényleg "most precise fit on the planet".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest