- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Megéri az akkucsere, ha ki tudod úgy szedni a telefont az alu házából, hogy nem törik össze a kijelző. Külön extra, hogy a felső két csavar kitekeréséhez, agyonmelegítve, ki kell szedni a kamerát borító üveglapot. Ez is egy nagy konstruktőri ötlet vot részükről!
Igen könnyű összetörni azt is.
-
Martinitius
tag
Csak nálam van olyan gebasz, hogy miután felraktam a 9.0 Ex romot, utána nem tudom olvasni a twrp-n belül a mappákat? Éppen ezért a frissítést sem tudtam telepíteni. (Factory Imageből újra kellett raknom a 8.1-et, utána újra flashelni a twrp-t, felmásolni a friss romot, és clean installal telepíteni.)
Próbáltam, hogy csak a twrp-t flashelem újra, de ugyanúgy semmi. Értelmetlen karaktersorozat van a belső tároló mappák helyein. -
Martinitius
tag
Nem tudom, én nem vettem észre, hogy többet v kevesebbet tölt-e újra alkalmazásokat* a 9, viszont határozottan rosszabbnak érzem az akksit. Nem sokkal, de gyengébb. (full stock 8.1 volt előtte).
Zavaró továbbá, hogy a fényerő skálázása is teljesen más, jóval fentebb kell vennem a fényerőt ahhoz, hogy azonos szintű fényerőt produkáljon a kijelző.
Illetve azt vettem észre, hogy sokszor eldobálja a wifi-t. Más is tapasztalt ilyesmiket? Elég zavaróak. (Pixel Experience 9.0 Rom, legfrissebb 01.19-i kiadás)*Lehet tényleg azért, mert nekem upgradelt alaplapom van, és ennyit számít, hogy ezen már nem 3, hanem 4GB ram van.
-
Vangelis
félisten
Sajna a másik telefonom szervizbe került és megint ezen készülékhez kellett visszatérnem.
A kijelző nem jön vissza szituáció még mindig fenn áll sajnos.Most megnéztem a teszt programmal és azon ha elveszem a fülemtől és fordul a kijelző akkor visszavált zöldre... vagyis elvileg akkor csak működik... de hívás közben baxik visszajönni a kijelző.
Ötletem sincs... mert, ha rossz lenne akkor a teszt programban sem jönne vissza a zöld csík .. legalábbis szerintem..
Esetleg még valami ötlet
?
Annyi, hogy a függőlegesből ... vízszintesbe kell elfordítani és vissza a készüléket és ismét zöld lesz a csík.
Z-Device ....test -
matt22
tag
Dettó.
Épp azt terveztem hogy lecserélem egy Oneplus 6T-re mert iszonyúan szaggatott már,de láttam hogy van XDAn 9-es ROM. Legyalultam a telót és felraktam a Pie-t. Egészen megdöbbentő hogy milyen jól sikerült ez a ROM! Teljesen fluid, jó az akkuidő is (nyáron cseréltem akksit) így gyorsan el is felejtettem hogy lecseréljem a telót. 3 éves, soha nem volt tokban, nem volt fóliázva, többször leejtettem (ebből kétszer kőre), használom napközben, edzéshez, bike computerként és az akksicserén kívül soha semmi baja nem volt! Azt hiszem amíg el nem pusztul együtt maradunk...
A Pie ROM fejlesztőjét pedig megszponzoráltam -
winbox
senior tag
Sikerült aktiválnom a VoLTE-t a telefonon, Telekomnál is aktiváltattam a számomra, viszont hívásnál még visszadob H+-ra, de legalább az opció már aktív a beállításokban
Azt olvastam [link] a MMB29N buildban lévő radio imaget vissza kell flashelni, majd megint mehet rá a legújabb, viszont nálam ez se oldotta meg. Esetleg valaki más romon?
-
mcsabi84
senior tag
Én mondtam, hogy az nem lesz egyszerű, de ez szerintem nem bénaság, egy vékony kis üveglapot levarázsolni szerintem még azt is megizzasztja, aki sokadszorra próbálkozik.
Amúgy régen annyit szenvedtem én is ezekkel a SOT időkkel, főleg ha valami játék is becsúszott, nagyjából 3 órákat bírt. Ehhez képest a Pixel 2 XL ultra időket produkál, bőven 6 óra fölött jár full gyári rendszerrel. Az elején még nagyon agyaltam rajta a blue shift miatt, de egy hónap használat után nem kérdéses, hogy marad.
-
rodi81
tag
Igen nyitva van,azt talán megtudnám oldani de annak is halál az eredménye egy kis idő múltán úgyhogy inkább most próbálok tenni valamit.
monstrmprz:
amúgy miért csak a Media Markt-nál vásároltakkal foglalkozik a Huawei?Közben visszaolvasva látom,hogy az MM hivatalos Huawei szervíz átadó pont.Ezek szerint ha bevinném MM-be talán át is vennék javításra?
-
ERPY
őstag
Ez a telefon egy akkora f.talicska, nagyon bánom hogy anno erre esett a választásom. Nálam 2x%-nál már kikapcsol, pedig van még benne bőven. Google ide vagy oda, ez egy ipari hulladék. A Samsung note 2 még mindig tökéletesen megy, minden akksi és egyéb hiba nélkül, pedig már több mint 5 éves. A garanciáztatásról nem is beszélve, ami ennél a telefonnál zajlik.
-
apaszka
veterán
Dettó így is próbáltam.
Tegnap is, tegnapelőtt és ma is.Mikor bootol, mikor egyet csippant, mit már majdnem elindul, újra csippant de folyamatosan és a kikapcs, vagy újra indít jön be de ugrál fel -alá de csak csipog.....
Amint a 2.ai rá van engedve semmi gond. Utána lévő egyik sem indul el.
-
apaszka
veterán
Én naponta frissíteni szoktam.
De a tegnapi kicsit meglepett!
Vártam egy fontos hívást de erre csak csipogott boot alatt,de semmi.
Le vert a víz!
Az előző törölve volt.
Így pc -n letöltöttem a 2.ait aztán recovery alatt a telóra , aztán flash.Szerencsémre simán indult utána. Gyors csináltam mentést, és a hívás után újra próbáltam. Újra letöltöttem és a saját ota programjából ráengedtem.
Ezt nem szeretem annyira mert más kernelt használok hozzá és kétszer kell így flashelni.
De mondom próba így.
De dettó! 🤔 -
apaszka
veterán
Örülök,hogy rendbe jött!
A saját kernelével nem próbáltam ,de lehet rászánok egy napot a tesztelésre! Ugyan, naponta jön rá frissítés így könnyű!(#6907) tirszin
Igen!
Én is mindenre használom,és hála a Magisk-nek ,nincs olyan program mi kifogjon a root miatt rajtam!
Szépen fut minden! -
-
winbox
senior tag
Jól gondoltam, új vendor van, azért ír hibaüzenetet. Én flasheltem gépről a "fastboot flash vendor vendor.img" paranccsal a vendor, radio és bootloader img-ket is. TWRP alól is megy, csak nekem így most gyorsabb volt, mert gépen vagyok.
Innen letudod tölteni a legújabbakat: [link] -
tirszin
senior tag
Az Elemental mentés nem csak a beállításait menti.
Egy 7.1 mentést próbáltam visszaállítani a 7.2-es ROM-on.
Nekem is csak a teljes újraflashelés segített, máshogy nem tudtam kihozni a bootloop-ból.Utána, már manuálisan beállítva a glassfish 1.2-t, jó lett.
A PureNexus 7.2 ROM 4 óra alatti kijelzőidejei felmentek 5-re, de 1x már volt 5.5 órám is.
-
apaszka
veterán
A videóban leírtak alapján , és az mentése után össze foss@ magát a rendszer. Lehet a mentés nem kompatibilis a8.1 el. De mentés vissza állítása útján újra kell a Rom ot rakni, mert csak a kernel csere kevés volt.
Persze lehet kísérletet tenni ez alapján (videó)
És talán jó is lehet. 7.2.1 én tuti jó volt! -
Barto
aktív tag
Köszönöm szépen!
Másodjára megette, illetve felment a su root is. Eddig semmi sem szólt vissza.
Más: Néztem a AICP romot, s láttam, először, 3 file-t kell adb-ből flash-alni, majd twrp (pedig a recovery-t nem flasheli, csak radio, vendor és még egy, most így nem emlékszem, de nem recovery), s utána mehet a zip. Akkor ennek tényleg ez a menete, akkor is, ha root és twrp már van.
Bocsánat a balga kérdésért, samsungon régen annyi volt, hogy zip fel recoveryből telepít, majd reboot, s általában root is volt már benne. Itt több helyen láttam utolsó lépéskén, vagy opcionális lehetőségként.
Az OTP appot nem próbáltam még, gondolom a simple-re gondoltok.
Szerk: mind2 app megy, gond nélkül. TWRP "sima", su fent.
rodi81: köszönöm.
-
apaszka
veterán
Ezt én sem ismertem.
SU valóban az OTP appnak sem tetszik. Ezzel átmegy ?
Ha kijön a PM Rom, akkor kifogom próbálni.
Addig a 8.0 án vagyok root nélkül.
Pedig nem volt még ilyen.
Mindig is rendszergazdai jogot azonnal kértem miben telefonomnál.
Gyári rendszert nem szoktam használni. -
cuebler
senior tag
tévedés, nem törvény, hanem csak egy saját üzletszabályzat változott. ez azért fontos, mert nem bírálhat vele felül egy érvényben lévő törvényt, de még rendeletet sem. a ptk szerint fogyasztói szerződés jött létre a megkötés időpontjában hatályos szabályok szerint, ezt pedig utólagosan a másik fél sérelmére-kárára nem lehet módosítani, főleg a másik fél tudta, beleegyezése nélkül. szerintem.
-
KFeri22
tag
Meg van a mentés, ha annyira hiányozna, hogy nem bírom tovább...
Az új PN-hez kérhetek majd EX kernel beállításokat? Úgy emlékszem nagyon vágod(#6308) sqpp Hol lehet megnézni a honlapjukat? Érdekelne a választék és az árak, de a .com se működik. A HA-n volt egy srác, rajta keresztül vettem több telefont, de az a lehetőség is megszünt.
-
apaszka
veterán
Ez is elvitte régen. de manapság már nem. Igaz melegszik is a teló közben, és gondoltam azért veszi vissza , és hagyja abba a töltést? De hol töltött, aztán abba hagyta.....! Se a LED se az Ampere pro nem jelzi a töltést ilyenkor.
Direkt ezért megvettem a pro verziót, hogy mehet közben is a megfigyelés\tesztelés, és widget is jó legyen....
Na de erre kíváncsi leszek!
-
apaszka
veterán
Most jött meg! Ez hamar volt!
Tesztelni hétvégén, vagy holnap talán tudom, hogy eleget tölt e navigáció, és internet rádió mellett?
Reménykedem benne! -
apaszka
veterán
Rengeteg találat van rá, és persze típus is?
Legtöbb kábeles kivitel, ami tetszene.
Viszont eBay-en sok hamis van és közel 5000 ért..Amazon-on meg olvastam erről vacak minősítést mi valószínű gagyi árut takart.
Szóval szeretnék jó, és minőségit venni, mi bírja!
BlitzWolf sajna 4 hónapot bírt, kb 30 töltést. Persze lehet, hogy nem eredeti volt, csak az árade reklamáltam is ma érte.
-
apaszka
veterán
Sajnos nem tudok rátenni. Fiam 80 km re van a feleségemnek meg Note3 ja van.
Szerk:
Igen ezt a párost használom.
Néha elkapja, de el is dobja a töltést?
Na keresek olyan márkát, de veszek is a közelben valami márkát. Samsung, Nokia...
Volt vagy 4 töltőm , de elajándékoztam őket, mint a sok fm transmittert....
Csak az eredeti, és 100% os cuccokat hagytam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest