- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
SkyS1gn #5861 üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak S8-ra váltva..
Csak én nem vettem észre, hogy jobb lenne az akksi, mondjuk ez sima S8, nem plus. A 6p-mben pedig új akksi volt, garis csere előtt viszont elég rosszul bírta. -
winbox
senior tag
-
Draken
őstag
válasz
SkyS1gn #5828 üzenetére
amikor oda érkeztem, ahol te elakadsz, alapból meg volt adva a számom csak ráböktem és küldte az üzenetet, kérte az engedélyt, hogy hozzáférhessen és automata kitöltötte a mezőt az smsben kapott kóddal!
Amúgy kipróbáltam, nem kell az alkalmazásnak futnia és nem is volt szembetűnően lassú!
-
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
SkyS1gn #5761 üzenetére
Nekem most Hypeblack van, ez a harmadik (előtte volt Concrete és Black Leather), de idővel mindegyiknél leválik a felső éle a kamera ablak felett. Most is le kellett vágnom azt a részt, hogy ne jöjjön tovább.
Eléggé #firstWorldProblem, de azért remélem, hogy a Pixel 2-nél nem ilyen lesz a design -
winbox
senior tag
válasz
SkyS1gn #5765 üzenetére
Na akkor én is beruházok egyre. Nekem végig spigen átlátszó tokba volt, sose esett, mindig vigyáztam rá, erre egyik nap vettem észre a tok es a telefon közötti mikro méretű kavicsok megnyomtak a keret sarkát minimálisan. Ezért hordja az ember mindig tokban es vigyázzon rá...
Nekem is telenor mobilnet van lte modemmel es antennaval itthon kint az ablakban vezetékes net híján, de 100 alá sose megy a ping. Wot-nál még eljátszok vele, mert nem zavar, de pörgősebb játékmenetnél biztos tepkednem a hajam. Oké, hogy sokkal gyorsabb, mint amilyen vezetékes net lehetne, de a válaszidő...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #5751 üzenetére
DP3 használható már egyébként? Bár szerintem azon is fagy a GO, legutóbb DP2-n ugy megkeverte a telefont csak egyik irányba forgatta a képernyőt dji go-ban is nemtudtam a Mavic távirányítójába berakni mert bal oldalt van az usb csati... fejtetőn volt a kép.
Ha fagy azon is akkor tényleg cserélek, csak nemtudom hogy sima 8 vagy 8+, 8+ akkora mint 6P méretre, de nem lenne baj ha kisebb kicsit.
-
rayoliviero
veterán
válasz
SkyS1gn #5528 üzenetére
Ellent, mert nekem a hétköznapi használat során jobb bármelyik általam próbált Androidos csúcstelótól. Innentől nem érdekel a tesztelők véleménye. A mérete kb. akkora, mint a 6P-nek. Pedig van rajta másodlagos kijelző, és a navigációs gombok nem a képernyőből veszik el a helyet.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #5496 üzenetére
Sosem használom jpg-ben, mert a gyári (összes) kamera app olyan ízléstelen mértékben szűri a zajt, hogy az emberekből műanyag babákat csinál.
Helyette dng-t mentek és utómunkával (pc-n) szűröm, de csak annyira, hogy még természetes maradjon a kép.
Így viszont bukom a HDR+ csodát.Igen, minden képet megvágok, így 8Mpx-elben tudok 16:9-et, de akkor mi a fenének tárolgatom minden nyers képnél azt a +4 Mpixelt.
Inkább tették volna két oldalra azt a +4 Mpx-t, és úgy lenne egy szélesebb, nagyobb látószögű képem, mint most.De ez persze nem a telefon, hanem a szenzorgyártók hibája. A telefon gyártók, gondolom nem sokból válogathatnak, a LG G4-ben 16:9, de zajos, túl sok a pixelszáma, ami jobb ebből a szempontból (IMX 377-378), az 4:3 arányú...
-
gulb
senior tag
-
winbox
senior tag
válasz
SkyS1gn #5324 üzenetére
Na ez tuti jó, nekem is choetech van, egyik legmegbízhatóbb/legbiztonságosabb kínai márka, 8k körül van.
[link]
Külön fel is van tüntetve a 6P, a 2 db type c tudja a fast chargeot, a tobbi usb-n pedig 2.4 A a max, így mas telót is tudsz vele tölteni.Most nézem amit linkeltél ott a leírásban a Google Nexus, de gondolom a 6 miatt írták bele, az QC 2.0-ás ha jól tudom.
-
winbox
senior tag
válasz
SkyS1gn #5324 üzenetére
Szerintem a 4 smart chargeon csak 2, max 2.4-et tud, a qc 3-on pedig hiába van 3.5-6.5V/3.0 A max, de mivel ugye nem kompatibilis a miénkkel, nem ismeri fel, hogy mennyivel tudja tölteni. A type c is hiaba tud max 5v 3a-t, ha nem kompatibilis a 6p quick chargeal, igy csak szinte minimalisan fogja tolteni. Olyat szabad venni, aminel konkrétan oda van irva a leirasban a 6p, mert az ahhoz lett készítve, na meg persze ami "nevesebb" kínai márka. Én is úgy vettem most autós töltőt, tölti is gyorstöltéssel
-
techie_guy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest