- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
techie_guy
tag
Nekem az volt a legelső, hogy leszedtem róla, elég szerencsétlenül néz ki ott a telefon közepén. A sarkát meg lehet kezdeni körömmel, utána már lejön simán. Beragasztottam a telefon tokjába, de egyébként sem hinném, hogy ez alapján történik a garis ügyintézés, ha így lenne simán átragaszthatnád egy már nem garis telefonra a matricát..
https://www.reddit.com/r/Nexus6P/comments/3rtdsd/did_you_take_the_imei_sticker_off_your_nexus_6p/
-
w333
félisten
Huaweinek a vason (telefonon) kívül, semmi köze az egésznek !
Az kéne már megérteni hogy a Nexus telefonokat a Google számára gyártják a különböző gyártók (LG, Huawei) de csak ennyi közük van hozzá hogy maga a fizikai telefon legyártják majd küldik a Google -nek, onnantól kezdve semmi köze nincs a gyártóhoz, minden a Google kezében van!
Lehet menni sírni a Huaweinek de semmit nem fognak tudni tenni, mivel a telefon már nem az ő hatáskörükbe tartózik (hiába ők gyártják) a Google -nek kell sírni, de mivel itthon hivatalosan nem is kapható a Nexus telefon így szerintem ők sem fognak ezzel a hibával foglalkozni
(#743) hjanos1
Mivel itthon nem nagyon találsz Google ügyfélszolgálatot
Hát pont ez az ... kérdés hogy a Huawei jelez a Google -nak, vagy nem ?
Amit ajánlani tudok az-az hogy gyűjtsetek petíciót minél többet (500- 1000) és küldjétek el a Google -nak, annyiban tudok segíteni hogy elég jó kapcsolatban állok a különböző nagyobb hírportálokkal pl. Phonearena és GsmArena, el tudom ezt nekik küldeni, ők meg lehozzák hírként és erre már nagyon valószínű hogy a Google is felfigyel majd és javítani fogja a hibát ... másképp nem megy !
-
w333
félisten
Ezzel szemben a biztonsági frissítés miatt úgyis kimegy egy új build, miért ne rakják bele a fixet ha már készen van.
Mivel a Google nem tud róla hogy itthon ilyen hiba van ... és miért is kéne tudnia róla ? a Nexus pl. Magyarországon nem is támogatott
Max. akkor tudom elképzelni ezt a hiba javítását ha a Telenor hivatalosan forgalmazni fogja a telefont, de addig szerintem senki ne számítson rá !
Szerk.
Idővel biztosan itthon is támogatott lesz ... mivel magyar nyelven is elérhető !
Csak megvásárolni nem lehet még
-
aizen92
addikt
Ha jól értem akkor még mindig, nem jó.
Azt jó lenne letisztázni, és megérteni ,hogy egy SECURITY update-ben, nem lesz soha fixálva egy hálozati probléma ( vagy bármi egyéb OS/Device specifikus bug ), főleg hogy még nem tiszta, hogy device-szal vagy az OS-szel van a gond.
-
ZX7
tag
Én megvárom az OTA-t, de úgy látom felesleges. Egyébiránt biztos hogy a Telenornál van valamilyen kompatibilitási hiba a 6p-vel, amin valamit reszeltek a múltkori (jan.végi) hálózat frissítéskor, mert azóta szinte mindenhol van 4G Budapesten. Ellenben ha 4g hálón vagyok Budapesten, többször eljátsza azt, hogy full térerőnél jön az sms hogy hívtak és nem voltam elérhető (a hívónak egyet csörög, aztán nem elérhető). Huawei üsz. kamuzott nekünk egy jó nagyot?
-
-
hjanos1
senior tag
Írtam nekik egy emailt, leírtam mindent amit a problémáról tudunk magyarul és angolul (ha továbbítanák esetleg globálisan akkor ne ezzel menjen az idő). FullHD monitoron a 2 nyelven kitölti a teljes képernyőt Gmailben. Megadtam nekik az elérhetőségemet is, hogy keressenek ha bármi további információ kell/tesztbuild van stb. Kiváncsian várom a fejleményeket, úgy gondolom én már mindent megtettem kb.
-
hallerlaller
addikt
A dolgot nehezíti, hogy nem tudjuk lekérdezni a frekvenciasávot semmilyen alkalmazással (aki tud szóljon!)
Lte discovery alkalmazáson belül lehet fizetni 720 Ft és akkor meg tudja mondani, illetve a SignalCheck pro is 1100 Ft. Nem próbáltam egyiket se, csak engem is érdekelt anno.
-
-
ZX7
tag
Hát nem vagyok mobilhálózati szakember, de szerintem a Nexus 6p jelen szoftveres állapotában nem kompatibilis a Telenor által jelenleg üzemeltetett 4g hálózat bizonyos hardver/szoftver komponenseivel(1800 mhz-en, band 3 sávon). Ebben a fórumban erre utaló információk vannak (svéd oldal, google fordító segített). A 25-ös hozzászolásban írja, hogy a tesztek során kompatibilitási hibát fedeztek fel egyes szolgáltatók 4g berendezéseivel kapcsolatban, és a Huawei/Google dolgozik a frissítésen. Ezért lehet, hogy a Budapesti Telenor 4G hálóra nem enged fel minket, a Telekomra viszont igen (tudtommal a Telenor ZTE hardvereket, a Telekom Ericsson hardvereket használ). Egyébként a svéd Telenornál már kapható a teló.
-
ZX7
tag
Én is rájuk írtam FB-on, reklamáltam hogy 1 hét alatt sem válaszoltak, rögtön írták hogy rászólnak az illetékes csoportra. Persze azóta sem hívtak.
Ami nagyon fura, hogy (mint vasárnap már írtam) vasárnap csont nélkül ment az LTE BP belvárosában (Andrássy út a bábszínháznál, beltérben is), egészen a Westend-ig. Aztán a Lehel úton kifelé megint megszűnt. Azóta többször voltam a Westend környékén, de csak HSPA+ volt/van. Akkor 800mhz-en tolta volna a Telenor?Érthetetlen.
Azért nem gondolom hogy hardveres gond lenne, mert sehol nem panaszkodnak erre. A band3 (1800mhz) az egyik legelterjedtebb Európában, mindkettőnk telefonja ugyanúgy viselkedik, a Telekomosok sem panaszkodnak. -
ZX7
tag
Szerintem nem Telenor hiba, olvasd el a tegnapi 370, 371-es hszt. Budapesten a Telenor Band 3-on (1800mhz) nyomatja a 4g-t, vidéken pedig 800 mhz-en. Nekem tegnap vidéken ment a Telenor 4g, a másik két szolgáltató pedig nem (csak) Band 3-on sugározza az LTE-t, tehát kizárásos alapon a Band 3 sáv (1800mhz)kezelésével van a telónak baja.Ausztál, és USA tulajoknál is van gond bizonyos szolgáltatók LTE hálójával.
-
ZX7
tag
Ezek szerint a Telenor Band 3 (1800Mhz), és Band 20 (800Mhz) sávokon szolgáltatja a 4G-t. Tudomásom szerint Budapesten (nagyvárosokban/sűrűn lakott területeken) van Band 3 (1800), vidéken pedig a Band 8 (800).
Ma az M5-ön kifele (Gyál után) megjött a Telenor 4G, és Lajosmizséig volt. Visszafele szintén, de az M5-M0 csomópont után, az M0-ra rákanyarodva átváltott 3G-re, és úgy is maradt. -
gulb
senior tag
) jah rosszz
)
Uk store. De nekem UK kartya is van benne tehat roomingolok..nyimkodtam meg utana minden szolgaltatora es hol felmegy 4g re hol nem....de Tmobil ra mindig..szoval passzolok inkabb.. Most Telenorra is felment Bp 16.ker.. Tehat fogalmam nincs..( adat kapcsolatom le van tiltva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest